A Tokio Hotel énekesének, Bill Kaulitznak megjelent a második videoklipje a szóló albumáról, ami a Not Over You című dalhoz készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nevet változtatott Bill Kaulitz – klippremier!
2016. november 26. 14:00
Imádom <3 a címből azt hittem hogy igazából nevet váltott XD
2016. november 26. 15:34
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
A cikkhez hozzászólva, mert én írtam: a cikk címe szerintem így fura lett mert nem csak ehez a dalhoz változtatta meg a "művésznevét"
de mindegy.
A klip nagyon jó lett, bár a California High ütősebb lesz sokkal. Mármint a dalból kiindulva.
Nagyon szeretem Billben hogy tényleg nem ad ki akármilyen munkát a kezéből, és ez a szóló projektje tényleg nagyon különleges, látszik hogy nem az eladhatóságra megy hanem hogy mint előadó tényleg átadjon mindent magából.
DE!
Azzal k*rvára nem értek egyet hogy jobb dalokat ír ha nincs jól. Azért az EP-t összehasonlítva pl a Darkside of the Sun dallal (Tokio Hotel). Hát szerintem hatalmas különbség van. Vagy csak én nem szeretem az ilyen lötyögős pop dalokat? Bár meg kell hagyni, a California High nagyon jól sikerült. Azt tényleg jól tette hogy ahhoz is készített klippet.
A klip nagyon jó lett, bár a California High ütősebb lesz sokkal. Mármint a dalból kiindulva.
Nagyon szeretem Billben hogy tényleg nem ad ki akármilyen munkát a kezéből, és ez a szóló projektje tényleg nagyon különleges, látszik hogy nem az eladhatóságra megy hanem hogy mint előadó tényleg átadjon mindent magából.
DE!
Azzal k*rvára nem értek egyet hogy jobb dalokat ír ha nincs jól. Azért az EP-t összehasonlítva pl a Darkside of the Sun dallal (Tokio Hotel). Hát szerintem hatalmas különbség van. Vagy csak én nem szeretem az ilyen lötyögős pop dalokat? Bár meg kell hagyni, a California High nagyon jól sikerült. Azt tényleg jól tette hogy ahhoz is készített klippet.
2016. november 26. 19:58
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Akárhányszor olvasom a nevét, rendszerint a Durch Den Monsun (remélem, jól írtam) című daluk jut eszembe, amit anno nagyon szerettem és mindig meglep, hogy mennyit változott azóta.
A dal annyira nem nyerte el a tetszésem, a hangja viszont még mindig jó és a klip is tetszik.
A dal annyira nem nyerte el a tetszésem, a hangja viszont még mindig jó és a klip is tetszik.
2016. november 26. 21:11
|
|
AndroiDorkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 139894 offline
|
Fantasztikus ember! Életem legszebb pillanata volt vele találkozni. Nem vagyok már kislány, minden elvakultság nélkül mondom,hogy akkora tisztelettel van az emberek felé, ami példa értékű és sajnálom aki a külső alapján ítéli meg. Extravagáns, különleges
ezen a klipen pedig jót mosolyogtam, emlékszem 2 éve milyen táncot nyomott a színpadon tanár nélkül, elpazarolt idő volt órákat venni mert most pont ugyan olyan volt :'D
Alig várom,hogy Márciusban újra találkozzak vele ( velük)
Alig várom,hogy Márciusban újra találkozzak vele ( velük)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: