Egy aranyos sztori látott napvilágot a neten, egy édesanyáról, aki nem tudta, hogy a szelfijébe Nick Jonas photobombolt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Véletlenül szelfizett egy nő Nick Jonasszal – nem is tudott róla!
2016. november 26. 14:56
Az élet iróniája, hogy mindig azok futnak össze híres emberekkel, akik azt se tudják, hogy egyáltalán híresek.
2016. november 26. 15:47
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
2016. november 26. 16:28
XDDDDD
Ha véletlen volt ha nem mindenesetre vicces kis szituáció
Ha véletlen volt ha nem mindenesetre vicces kis szituáció
2016. november 26. 17:43
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Hát ez jó
2016. november 26. 18:05
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Hát ez jóXD
2016. november 26. 18:12
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Lehetnek ilyen véletlenek. Végül is miért ne?
2016. november 26. 19:16
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
Valami nem stimmel a cikkel; valószínűleg nem jó képet szűrt be a cikkíró, mert a fordításnak nem sok köze van a felette lévő angol mondathoz (a téma egyezik, de ennyi). Szerintem érdemes lenne javítani, mert zavaró lehet másoknak is.
2016. november 26. 20:16
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
@Glamster gondoltam, de feltételeztem, hogy nem így akartad kirakni a cikket, tekintve, hogy általában nem így jelennek meg. Nekem feltűnt, zavart; azt hittem hiba. További szép estét és sok sikert kívánok a cikkek írásához!
2016. november 26. 20:31
Nekem nem tűnik véletlennek. Szerintem tudta, hogy Nick ott ül.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: