Budapesten sokan összegyűltek, hogy a népszerű magyar modellel találkozhassanak! Reméljük, sok fiatalnak teljesült az álma ezzel!
A teljes cikkhez kattints ide!
Palvin Barbarával sokan találkozhattak a Deák téren
2016. november 26. 12:47
2016. november 26. 14:55
Miért olyan nagy szám ez a csaj? Átlagos a kinézete szerintem.
2016. november 26. 15:48
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
olyan gyönyörű
2016. november 26. 21:32
|
Zentabieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 261040 offline
|
Békafejű bunkó, beképzelt model! Gyönyörű...pff
2016. november 26. 22:35
|
|
indiancsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 116 Csatolások: 1 Azonosító: 124444 offline
|
Ott járkáltunk anyukámmal, és bosszankodtunk hogy nem lehet megmozdulni a sok embertől. Amikor megláttam a cikket akkor jöttem rá hogy miért.
2016. november 26. 23:42
|
Girlslifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.31. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 258514 offline
|
En ott voltam. Barbi gyönyörű szep volt es nagyon kedves. Egy oran at 5-os kis csapatokban lehetett hozza bemenni es fotot kesziteni vele. En a masodik sorban alltam, rn lettem volna a következő , de sajnos akkor befejeződött az egesz es lecsusztam rola. De utana kijott, megkoszonte, hogy eljottunk es par fotot is csinaltak meg. Egyaltalan nem bekepzelt es foleg nem atlagos. Ne az olyanok tudjak ma, hogy milyen akik annyit tudnak hogy hires, de eloben nem lattak stb. Mogottem allok is mondtak hogy csinalnak egy kepet vele mert "valami hiresseg jott aki szinesz vagy énekes " ( modell na mindegy.... A herkuleses 2 masodpercnyi jelenet nem szamit ) Kurvara nem tudjatok milyen O, szoval ha nagyon utaljatok akkor nem kell kommentelni.
2016. november 26. 23:59
Tegnap már belefutottam ebbe a hírbe az egyik tv csatornán és tényleg meglepő, mennyi embert odavonzott ahhoz a bolthoz, óriási volt a sor már csak a felvételekből is ítélve... Ami még mindig hatalmas rejtély a számomra. Akárhányszor nézem, továbbra is teljesen átlagos, tucatlánynak látom.... Joan Jett már 50 múlt és ezerszer jobban néz ki, mint ő 23 évesen, pedig Joan nem is modell lenne... Amúgy meg tényleg nagyon kis bájos, cuki, nyávogósan röhögcsélős kiscsaj, de abban az híradóban leadott interjú alapján ordít róla, hogy nem egy nagy ész... Tőmondatokban beszélt és azokat is vihogással szakította meg, amikor kezdett belezavarodni abba a bonyolult témába, hogy ő milyen mosógépet akar. Olyan erőltetett és nyekergős a stílusa, ha más lenne a hajszíne, akkor egy tipikus Dr. Szöszi lenne.
2016. november 29. 09:43
Jó lett volna vele találkozni, de pont november 24-én volt a szülinapom! Így a családdal ünnepeltem! De nem szeretem a tömegnyomort, meg nem vagyok az a nyomulós fajta sem!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: