Idézet (Krityoo @ 2016.11.28. 01:00)
Tisztelt rosszmájú, tudatlan kommentelők!
Örömmel közlöm veletek, hogy egy ideig még nem fog feloszlani a 5H attól, hogy Lauren elment egyedül stúdiózni. Ha tényleges tudnátok bármit is a szakmáról, akkor rájönnétek, hogy ez semmit nem jelent.
Másodszor, őszintén szólva pontosan olyan embereknek tűntök ezekből az értelmes véleményekből leszűrve, hogy ha nem tetszik nektek valaki pofára, akkor azt máris leszóljátok meg sz*rok meg süllyesztőbe velük és hasonlók, de azt az érzékszerveteket nem használjátok, ami ténylegesen kell a zenéhez, igaz? Hiszen minek is kéne! Simon Cowel, Demi Lovato hozzátok képest mehetnének úgyszintén a süllyesztőbe, igaz? Mert kommentjeitek által erre is lehet asszociálni, már ha idáig képesek voltatok felfogni, amit mondtam.
Harmadszor pedig, a seggrázással van a bajotok? Oh tényleg? Rihanna mit csinál manapság? Vagy Beyonce már évekkel ezelőtt? Az nem gáz számotokra, ha jól sejtem. És ezzel nem őket akarom leszólni, mert mindkettő no brutál tehetséges. Hanem titeket. Nem gondoljátok, hogy ha minimálisan is megfolgoztatjátok az agyatokat és ebbe belegondoltok egy pillanatra, ez álszentség? Mert az. De ha a már nagy befutott sztárok csinálják azzal nincs baj, hisz ő Rihanna vagy Beyonce vagy akárki más, igaz?
Tisztelet a kivételnek, akik normális hangnemben is képesek voltak kifejezni, hogy nekik speciel nem tetszik Lauren vagy a 5H lányok hangja, a többiek viszont csak érettségi szintjüket mutatják meg büszkén, bár nem értem mire fel, a világnak.
Személy szerint, én imádom őket, láttam minden klipjüket, meglepő módon nem csak a seggrázáshoz értenek, és Laurennek csodálatos hangja van. Oh és volt itt valaki, aki azt írta Lauren sose énekel szólót. Csak egy példa, No Way című számuk. Gondolom nyilván nem hallottál róla még, miután fogalmad sincs miről beszélsz. És meglepő módon nem a seggüket rázzák, tényleges jelentése van a dalnak. What a shocker, right?
És mielőtt jönnétek azzal, hogy buta kis tinilányka így meg úgy, 20 éves vagyok. Bár tudom ez nem segít nektek abban, hogy felfogjátok, amit írtam, de azért legközelebb olvassatok utána, keressetek utána adott embereknek, mielőtt ilyen agyatlan véleményeket írnátok akárhova, akárkiről.
A többség viszont azokat a dalokat hallotta tőlük és azokat a klipeket látta tőlük, amikben csak a tucatdolgok vannak és ez alapján ítélik meg őket. Nem véletlen, hogy a lányok inkább a szólókarrierre kezdenek összpontosítani, ott talán azt csinálhatják, amit szeretnének. A banda pedig rövidesen fel fog oszlani. És ez így van jól.