Starity

Szólókarrierbe kezd a Fifth Harmony énekesnője

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. november 26. 10:05 #21
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (Narrybitch @ 2016.11.26. 00:27)
Szerintem attól még nem fognak feloszlani, hogy ő bejelentette most, hogy külön is szeretne egy szólókarriert. Nyilván sok rajongója és támogatója lenne, így is, hogy egyedül van, és ez természetesen neki és a kiadónak akinél szerződni fog, nekik is jó lenne.
Teljesen más, mint például a One Direction esete. Rajtuk tényleg látszik, hogy feloszlanak, vagy már fel is oszlottak. Akárhogy akarják nyugtatgatni a fanokat, senki nem vak.

de sajnos nagyon sok kis elvakult kislány van, akik még azzal hitegetik magukat hogy visszafognak térni
2016. november 26. 11:09 #22
Taissa.
Taissa.
visszatérő vendég

Státuszbroken
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 299
Csatolások: 30
Azonosító: 256288
Flower...Love egyetértek veled!
2016. november 26. 12:39 #23
- törölt felhasználó -    
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cray.gif sad.gif
2016. november 26. 13:02 #24
BeckyGforevör
BeckyGforevör
Hozzászólás: 501
Csatolások: 0
Azonosító: 258339
Legalább 5-tel kevesebb énekes. Annál kevesebb kárba veszett pénz!
2016. november 26. 13:03 #25
BeckyGforevör
BeckyGforevör
Hozzászólás: 501
Azonosító: 258339
Azaz én nagyon örülnék neki ha eltűnnének a süllyesztőbe!
2016. november 26. 13:39 #26
LaraGrande
LaraGrande
visszatérő vendég

StátuszAin't You Ever Seen a Princess be a Bad Bitch ♥
Hozzászólás: 400
Azonosító: 252743
ezen én csak röhögni tudok:D
2016. november 26. 14:22 #27
Britney Spears Fun
Britney Spears Fun
Fuck you

StátuszHinni annyit tesz, mint nem tudni semmit
Hozzászólás: 1534
Azonosító: 192261
Neee ohmy.gifo imádom őket :""(
2016. november 26. 14:37 #28
couch.potato
couch.potato

Státuszegyre több a krumpli...-.-"
Hozzászólás: 551
Csatolások: 1
Azonosító: 182055
Nagyon szeretem a 5H-t, de ők egy tipikusan olyan csapat, akiknek jót tenne a szólókarrier smileeee.gif
2016. november 26. 14:52 #29
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Flower...Love teljesen egyetértek..a hangjuk pocsék, azzal tudták fenntartani a népszerűségüket,hogy minimális ruhában rázták a seggüket, a sok pasi meg csorgatta a nyálát (arról inkább ne is beszéljünk,hogy a 10 éves kislányok meg ebből tanulnak). Szólóban semmi esélyük,bár sosem bírtam őket, szóval engem nem hat meg....
2016. november 26. 15:13 #30
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
nem meglepő, hogy ő az első, aki szólókarrierbe kezd...
2016. november 26. 19:03 #31
Elza Foster
Elza Foster
visszatérő vendég

Státusz"Minden siker mögött 100 kudarc van"
Hozzászólás: 392
Azonosító: 243663
Adok nekik egy évet arra, hogy hivatalosan is feloszoljanak és elrázzák a nem létező picsájukat a süllyesztőbe, ahova valóak. Csodálkozok, hogy nulla tehetséggel ennyi ideig bírtak népszerűek maradni smileeee.gif
2016. november 26. 21:02 #32
- törölt felhasználó -    
És még ezek alkotnak egy lánycsapatot. A felolaszlás után mindegyik eltűnne a süllyesztőben, mert az emberek nagyrésze nem lenne kíváncsi rájuk. Most sem a hangjuk miatt követik figyelemmel őket, hanem a seggrázással teli klipek miatt.
2016. november 27. 11:02 #33
Bogiii5
Bogiii5
visszatérő vendég

Státusz5H for life♥
Hozzászólás: 441
Csatolások: 2019
Azonosító: 244934
Nem fognak még egy ideig feloszlani,ne örüljetek:D Amúgy meg nem is ismeritek őket,tipikusan ti is a seggrázással jösztök mert más hibát nem találtok bennük:D Manapság minden nagy sztár azt csinálja,még a férfiak is szóval ezt nem értem de mindegy.. A másik meg hogy "nem tudnak énekelni"..szerintem nyissátok ki a fületeket és majd rájösztök.Láttál 1-2 klipet tőlük,és az alapján itélkeztek,hát gratulálok:D Soha nem voltak még pucérok egyik férfimagazinban,nem raknak ki instagramra ilyesmi képeket sem,de azért ribancok,oké értem:) Amúgy meg Lauren és a többiek is voltak külön stúdiózni eddig is.Normani meg biztos hogy nem nyilatkozott még ehhez hasonlót sem,szóval nem tudom ezt honnan vette a cikk írója,én kiváncsi lennék rá.
És most ezután jöhetnek a kommentek,hogy elvakult kis tinipicsa rajongójuk vagyok énis:))
2016. november 27. 13:47 #34
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Nem vagyok hatalmas rajongójuk, de sajnálom, ha feloszlana. Szeretem a számaikat.
2016. november 27. 13:58 #35
Eyodis
Eyodis
új tag
Hozzászólás: 39
Azonosító: 256903
Tuti nem oszlanak még fel, van bennük nem egy sláger és ezt Simon is meglovagolná. Annak, hogy Lauren szólóban fogja majd tolni én kifejezetten örülök. Hatalmas hangja van a lánynak biggrin.gif
2016. november 28. 01:00 #36
Krityoo
Krityoo
új tag
Hozzászólás: 15
Azonosító: 147994
Tisztelt rosszmájú, tudatlan kommentelők!

Örömmel közlöm veletek, hogy egy ideig még nem fog feloszlani a 5H attól, hogy Lauren elment egyedül stúdiózni. Ha tényleges tudnátok bármit is a szakmáról, akkor rájönnétek, hogy ez semmit nem jelent.
Másodszor, őszintén szólva pontosan olyan embereknek tűntök ezekből az értelmes véleményekből leszűrve, hogy ha nem tetszik nektek valaki pofára, akkor azt máris leszóljátok meg sz*rok meg süllyesztőbe velük és hasonlók, de azt az érzékszerveteket nem használjátok, ami ténylegesen kell a zenéhez, igaz? Hiszen minek is kéne! Simon Cowel, Demi Lovato hozzátok képest mehetnének úgyszintén a süllyesztőbe, igaz? Mert kommentjeitek által erre is lehet asszociálni, már ha idáig képesek voltatok felfogni, amit mondtam.
Harmadszor pedig, a seggrázással van a bajotok? Oh tényleg? Rihanna mit csinál manapság? Vagy Beyonce már évekkel ezelőtt? Az nem gáz számotokra, ha jól sejtem. És ezzel nem őket akarom leszólni, mert mindkettő no brutál tehetséges. Hanem titeket. Nem gondoljátok, hogy ha minimálisan is megfolgoztatjátok az agyatokat és ebbe belegondoltok egy pillanatra, ez álszentség? Mert az. De ha a már nagy befutott sztárok csinálják azzal nincs baj, hisz ő Rihanna vagy Beyonce vagy akárki más, igaz?
Tisztelet a kivételnek, akik normális hangnemben is képesek voltak kifejezni, hogy nekik speciel nem tetszik Lauren vagy a 5H lányok hangja, a többiek viszont csak érettségi szintjüket mutatják meg büszkén, bár nem értem mire fel, a világnak.
Személy szerint, én imádom őket, láttam minden klipjüket, meglepő módon nem csak a seggrázáshoz értenek, és Laurennek csodálatos hangja van. Oh és volt itt valaki, aki azt írta Lauren sose énekel szólót. Csak egy példa, No Way című számuk. Gondolom nyilván nem hallottál róla még, miután fogalmad sincs miről beszélsz. És meglepő módon nem a seggüket rázzák, tényleges jelentése van a dalnak. What a shocker, right?
És mielőtt jönnétek azzal, hogy buta kis tinilányka így meg úgy, 20 éves vagyok. Bár tudom ez nem segít nektek abban, hogy felfogjátok, amit írtam, de azért legközelebb olvassatok utána, keressetek utána adott embereknek, mielőtt ilyen agyatlan véleményeket írnátok akárhova, akárkiről.
2016. december 03. 22:18 #37
- törölt felhasználó -    
Úgy is ez lesz a vége. Előbb vagy utóbb mindenki rájön, hogy egyedül sokkal sikeresebb wink.gif
2016. december 07. 18:55 #38
kovi2
kovi2
Cosima

StátuszEnchantée <3
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 852
Azonosító: 144885
Szerintem együtt sokkal többet érhetnek el, Laurennek tetszik a legjobban a hangja smileeee.gif Camilláé nekem túl éles néha és Allyé meg olykor hamis.
2016. december 26. 19:05 #39
- törölt felhasználó -    
Igazolódik, amit mindig is érezni lehetett: a Fifth Harmony SOHASEM volt egy csapat. A Little Mix lányai anno szintén szólóban indultak, mára viszont kevesen mondanák meg ezt róluk: szinte testvérekké kovácsolódtak, tökéletes közöttük az összhang. A Fifth Harmony esetében sosem lehetett igazán érezni ezt az összhangot. Öt összerakott énekesnő, akik jóban vannak, de ennyi.
2016. december 26. 19:13 #40
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krityoo @ 2016.11.28. 01:00)
Tisztelt rosszmájú, tudatlan kommentelők!
Örömmel közlöm veletek, hogy egy ideig még nem fog feloszlani a 5H attól, hogy Lauren elment egyedül stúdiózni. Ha tényleges tudnátok bármit is a szakmáról, akkor rájönnétek, hogy ez semmit nem jelent. 
Másodszor, őszintén szólva pontosan olyan embereknek tűntök ezekből az értelmes véleményekből leszűrve, hogy ha nem tetszik nektek valaki pofára, akkor azt máris leszóljátok meg sz*rok meg süllyesztőbe velük és hasonlók, de azt az érzékszerveteket nem használjátok, ami ténylegesen kell a zenéhez, igaz? Hiszen minek is kéne! Simon Cowel, Demi Lovato hozzátok képest mehetnének úgyszintén a süllyesztőbe, igaz? Mert kommentjeitek által erre is lehet asszociálni, már ha idáig képesek voltatok felfogni, amit mondtam.
Harmadszor pedig, a seggrázással van a bajotok? Oh tényleg? Rihanna mit csinál manapság? Vagy Beyonce már évekkel ezelőtt? Az nem gáz számotokra, ha jól sejtem. És ezzel nem őket akarom leszólni, mert mindkettő no brutál tehetséges. Hanem titeket. Nem gondoljátok, hogy ha minimálisan is megfolgoztatjátok az agyatokat és ebbe belegondoltok egy pillanatra, ez álszentség? Mert az. De ha a már nagy befutott sztárok csinálják azzal nincs baj, hisz ő Rihanna vagy Beyonce vagy akárki más, igaz?
Tisztelet a kivételnek, akik normális hangnemben is képesek voltak kifejezni, hogy nekik speciel nem tetszik Lauren vagy a 5H lányok hangja, a többiek viszont csak érettségi szintjüket mutatják meg büszkén, bár nem értem mire fel, a világnak. 
Személy szerint, én imádom őket, láttam minden klipjüket, meglepő módon nem csak a seggrázáshoz értenek, és Laurennek csodálatos hangja van. Oh és volt itt valaki, aki azt írta Lauren sose énekel szólót. Csak egy példa, No Way című számuk. Gondolom nyilván nem hallottál róla még, miután fogalmad sincs miről beszélsz. És meglepő módon nem a seggüket rázzák, tényleges jelentése van a dalnak. What a shocker, right?
És mielőtt jönnétek azzal, hogy buta kis tinilányka így meg úgy, 20 éves vagyok. Bár tudom ez nem segít nektek abban, hogy felfogjátok, amit írtam, de azért legközelebb olvassatok utána, keressetek utána adott embereknek, mielőtt ilyen agyatlan véleményeket írnátok akárhova, akárkiről.

A többség viszont azokat a dalokat hallotta tőlük és azokat a klipeket látta tőlük, amikben csak a tucatdolgok vannak és ez alapján ítélik meg őket. Nem véletlen, hogy a lányok inkább a szólókarrierre kezdenek összpontosítani, ott talán azt csinálhatják, amit szeretnének. A banda pedig rövidesen fel fog oszlani. És ez így van jól.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok