Az állatkínzókat egytől egyig kikötném egy fához és minden nap fogóval lekapnám egy körmüket. Undorító férgek.Remélem az ilyenek sokat szenvednek mielőtt megdöglenek.
A kislány nagyon édes, a cicának pedig hihetetlen nagy szerencséje van ezzel a családdal! ♥
Ez aztán a tiszta lélek! Egy gyermek befogadott egy megcsonkított cicát (18+)
2016. november 25. 22:21
2016. november 25. 22:21
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
Na és akkor hogy is van ez? Egy gyereknek több esze és lelke van, mint egy felnőttnek? (gondolok itt a kislányra meg aki kidobta a cicust) Ha minden 10. ember ilyen lenne a világon, vagy legalább minden 20. akkor már egy sokkal jobb világban élhetnénk. ,Példaértékű amit ez a lány, és a családja tett.
2016. november 25. 22:27
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Mindennél jobban utálom az állatkínzókat! Nagyon aranyos volt,hogy befogadták szegény cicát
2016. november 25. 22:27
|
|
lmarcsoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.01. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 260628 offline
|
Ó édes jó Istenem de jó szülei vannak a kicsinek *.* Más szülő már hipóval mosta volna a gyereket csak mert meg simogatta ! Kis cuki és aranyos 1 füllel még cukibb *.* Imádom a cicákat
A kis lány meg jó szülő lesz más gyerek bele rúgott volna szegény cicába
Sajnos ismerek párat aki azt teszi.. Örülök hogy vannak még jól nevelt gyerekek és IGAZÁN gondoskodó szülők
2016. november 25. 22:35
Istenem. Ez annyira aranyos volt. A cicának pedig nagyon jó otthona lett és végül nagy cukiság lett belőle.
2016. november 25. 23:19
Az állatkínzóknak legszívesebben kitekerném a nyakát. (és még sorolhatnám mit csinálnék velük..) A kislánytól nagyon aranyos volt hogy befogadta, látszik hogy arany szíve van. Több esze van mint egy felnőttnek.
Szerintem ez a cica nagyon aranyos:)
2016. november 26. 00:38
Édes Istenem, szegény pára.
A kislánytól ez nagyon szép dolog volt.
2016. november 26. 00:54
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Soha a büdös életbe nem fogom megérteni azokat az embereket akik az állatokat bántják megverik őket meg csonkítják őket meg miegymás...egész földön az állatokba van a legnagyobb szeretett és hűség emberek meg pont ő rajtuk tombolnak utálom az állat kínzókat fejbe kéne verni őket vaslapáttal de addig ütni őket amíg mozognak
2016. november 26. 02:20
|
|
Suzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.10. Hozzászólás: 359 Csatolások: 1 Azonosító: 255553 offline
|
Én nem vagyok állatrajongó sőt nem szeretem az állatokat(csak a cicákat és a nyuszikat) de ez kegyetlenség nem értem hogy miért kell bántani egy élőlényt?Ha nem szereti őket inkább ne csináljon velük semmit.
A kislánytól ez nagyon rendes volt a cica az utolsó képen már nagyon szép és cuki
A kislánytól ez nagyon rendes volt a cica az utolsó képen már nagyon szép és cuki
2016. november 26. 06:51
Nagyon kedves volt a kislánytól hogy örökbe fogadták
2016. november 26. 10:13
|
|
honeymoonbaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.21. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 250862 offline
|
Szegénykém..én is örökbe fogadtam volna:)
2016. november 26. 10:15
Olyan hihetetlenül örülök és kétségbeesem, amikor ilyet látok. Mondhatni, az egyik szemem sír, a másik nevet. Nevet, mert ennek a kislánynak akkora szíve van, amekkora nem sok embernek adatott meg. Nem mindenki mentett volna meg egy ilyen rossz állapotban lévő kisállatot. Viszont ami miatt zokogni tudnék: hogy tudja egy ember, egy magát embernek nevező lény (én nem tartom annak, mentális értelemben nem) ilyet tenni egy ártatlan élőlénnyel, aki semmit nem ártott neki??? El tudja képzelni, milyen elképesztő fájdalmai voltak egy ilyen kis cicának? Majd ha egyszer őt is összeverik, leszaggatják az egyik fülét, megtépik és kiéheztetik, megtapasztalja azt, amit ő tett ezzel a kis élettel, mégha egy macska nem is egyenrangú az emberrel. A kislány irányába pedig minden megbecsülésem az övé, mégha nem is tudatosan csinálta, csak úgymond ösztönösen, sok ember tanulhatna tőle...
2016. november 26. 10:17
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Szegenykem
miken keresztul mehetett
en imadom az allatokat ha most dontes elot kene alnom h levagjak a kezem de megmentenek egy allatott vagy nem vagjak le a kezem de nem mentik meg habozas nelkul ugy dontenek hogy vagjak le a kezeim es ez szomoru hogy nagyon sok ember azt hiszi hogy azt csinal az allatokkal amit akar mert nincsenek erzesei ezeket az embereket gyulolom
szegeeeny cica
((((((((((
2016. november 26. 10:30
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Egyetlen dologra vagyok csak allergiás: ha valaki ilyet tesz egy állattal. Csak rá kell nézni szegénykére, még én is befogadtam volna. Undorító, hogy az emberek ilyet tesznek szegény állatokkal, a semmiért.
A kislány előtt pedig minden tiszteletem, remélem, ez a történet sokakhoz eljut, és még ha minimálisan is, de azért elgondolkodnak rajta az emberek, hogy szép dolog-e ilyet tenni..
A kislány előtt pedig minden tiszteletem, remélem, ez a történet sokakhoz eljut, és még ha minimálisan is, de azért elgondolkodnak rajta az emberek, hogy szép dolog-e ilyet tenni..
2016. november 26. 12:53
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Fantasztikus érzés látni, hogy mekkora szíve lehet egy hétéves kislánynak. Egy igazi ember így viselkedik hasonló helyzetben. Minden tiszteletem az övé.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: