A világ egyik legcsúnyább cicájának nevezhettük volna azt a kis szerencsétlen jószágot, akit megcsonkított előző gazdája. Azonban egy kislány befogatta, és mondhatni, csoda történt vele!
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Ez aztán a tiszta lélek! Egy gyermek befogadott egy megcsonkított cicát (18+)
2016. november 25. 21:05
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Jaj, szegény cica!
2016. november 25. 21:11
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Roh@djon meg az a b*zi, aki ezt tette!!! A kislány és a családja tette pedig példaértékű, nagyon szép volt tőlük, hogy befogadták és adtak szegény cicának egy második esélyt.
2016. november 25. 21:13
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Jézusom.....szegény cica. Kicsit ijesztő ,de nem tehet róla. Ki mer ilyet tenni egy cicával?!
2016. november 25. 21:17
borzalmas, hogy ilyen emberek vannak, be is könnyeztem a cikk olvasása közben
2016. november 25. 21:18
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Itt a pelda miert is utálom az embereket.Undorito.
Ez a kiscica pedig gyonyoru és hihetetlen,hogy nem adta fel! A kislány és a csaladja pedig példaértéku,tobb is ilyen kene!
Ez a kiscica pedig gyonyoru és hihetetlen,hogy nem adta fel! A kislány és a csaladja pedig példaértéku,tobb is ilyen kene!
2016. november 25. 21:20
Jaj édesem...szegény cicó. Én azt nem értem, hogyha egy embernek nincs türelme egy kisállathoz, ugyan minek fogadja be? A macskának az előző gazdája ha igazán szerette volna, úgy, mint ez a kislány teszi, nem ezt tette volna vele.
Én úgy vagyok vele, ha valaki nem tudja szeretni és becsülni az állatkáját, és inkább a tulajdonának, egy tárgynak gondolja családtag és teljes értékű élőlény helyett, akkor inkább csak képeken nézegessen bármilyen fajta állatot, minthogy örökbe fogadjon egy igazit.
A kislánynak szívből kívánom, hogy maradjon ilyen nagyszívű tündér, hisz szükség van a kincsekre a nagyvilágban.
Én úgy vagyok vele, ha valaki nem tudja szeretni és becsülni az állatkáját, és inkább a tulajdonának, egy tárgynak gondolja családtag és teljes értékű élőlény helyett, akkor inkább csak képeken nézegessen bármilyen fajta állatot, minthogy örökbe fogadjon egy igazit.
A kislánynak szívből kívánom, hogy maradjon ilyen nagyszívű tündér, hisz szükség van a kincsekre a nagyvilágban.
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2016. november 25. 21:22
|
|
xDayanavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 120 Csatolások: 79 Azonosító: 183196 offline
|
Nem bírom felfogni, hogy hogy tehetnek ilyet az "emberek" egy védtelen állattal. Sajnálom szegény kiscicát, amiért ilyen borzalmakat kellett átélnie, de hála Istennek vannak még jó emberek a földön...
2016. november 25. 21:23
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Édes istenem. Ez annyira édes volt. Hogy rohadjon meg az aki ezt tette a szegény cicával. Ezeket az embereket nem értem. Ès az hogy ez a kislány megmentettr a cicust szàmomra annyira megható. Nem tudok mit mondani csak hogy a kislánynak és persze a szülőknek is aranyból van a szívük. Örülök hogy felépült a cicus.
2016. november 25. 21:24
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Szörnyű, hogy valaki képes ilyet tenni, bántani ilyen ártatlan, szeretetreméltó kis állatokat. Bele sem gondolnak abba, hogy ők is ugyanolyan érző lények, mint az ember?
Ezt a cikket megkönnyeztem. Itt a bizonyíték, hogy egy kis szeretet és törődés csodákra képes, gyönyörű cica lett. A kislány előtt pedig le a kalappal.
Ezt a cikket megkönnyeztem. Itt a bizonyíték, hogy egy kis szeretet és törődés csodákra képes, gyönyörű cica lett. A kislány előtt pedig le a kalappal.
2016. november 25. 21:26
Szegény cica ): viszont nagyon kedves volt a lánytól, hogy befogatta!
2016. november 25. 21:57
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Szegény cica. Nem fér a fejembe, hogy bírnak bántani egy védtelen állatot. Ennyi erővel neki is levághatták volna a fülét stb.
2016. november 25. 22:01
Most annyira megsajnáltam szegény cicát.
Örülök, hogy végül jó kezekbe került és újra egészségesen, jól érezheti magát.
2016. november 25. 22:06
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Az ember a legkegyetlenebb faj mind közül. Hogy lehetett így megkínozni egy szegény, ártatlan cicát?! De a kislány rá a példa, h azért nem teljesen romlott a fajunk.
Én is 3 hete hoztam haza egy szegény cicát, akinek sérves volt a hasa és volt 2 kullancs a nyakában. Egy kegyetlen ember ott hagyta a kolink körül én meg fogtam, hazahoztam, elvittem állatorvoshoz és mostanra olyan, mint minden más cica.
Én is 3 hete hoztam haza egy szegény cicát, akinek sérves volt a hasa és volt 2 kullancs a nyakában. Egy kegyetlen ember ott hagyta a kolink körül én meg fogtam, hazahoztam, elvittem állatorvoshoz és mostanra olyan, mint minden más cica.
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2016. november 25. 22:07
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
Borzalmas amit csinált az a mocsok ezzel a szegény cicával
( De a kislány és családja tette tényleg példaértékű és látszik mennyi szeretet kapott a cica mert ilyen szépen felépült <3
2016. november 25. 22:15
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
A lánytól és a családjától nagyon szép volt ám én képtelen lennék egy ilyen macskát otthon tartani attól függetlenül hogy nem a cicus tehet róla! Sokszor ígyis megijeszt a macskánk (felugrik hirtelen az ölembe meg a sötétbe odafut hozzám) hátha még így is nézne ki! Biztos szívrohamot is kapnék a pillanat hevében!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.