A világ egyik legcsúnyább cicájának nevezhettük volna azt a kis szerencsétlen jószágot, akit megcsonkított előző gazdája. Azonban egy kislány befogatta, és mondhatni, csoda történt vele!
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Ez aztán a tiszta lélek! Egy gyermek befogadott egy megcsonkított cicát (18+)
2016. november 25. 21:05
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Jaj, szegény cica!
2016. november 25. 21:11
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Roh@djon meg az a b*zi, aki ezt tette!!! A kislány és a családja tette pedig példaértékű, nagyon szép volt tőlük, hogy befogadták és adtak szegény cicának egy második esélyt.
2016. november 25. 21:13
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Jézusom.....szegény cica. Kicsit ijesztő ,de nem tehet róla. Ki mer ilyet tenni egy cicával?!
2016. november 25. 21:17
borzalmas, hogy ilyen emberek vannak, be is könnyeztem a cikk olvasása közben
2016. november 25. 21:18
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Itt a pelda miert is utálom az embereket.Undorito.
Ez a kiscica pedig gyonyoru és hihetetlen,hogy nem adta fel! A kislány és a csaladja pedig példaértéku,tobb is ilyen kene!
Ez a kiscica pedig gyonyoru és hihetetlen,hogy nem adta fel! A kislány és a csaladja pedig példaértéku,tobb is ilyen kene!
2016. november 25. 21:20
Jaj édesem...szegény cicó. Én azt nem értem, hogyha egy embernek nincs türelme egy kisállathoz, ugyan minek fogadja be? A macskának az előző gazdája ha igazán szerette volna, úgy, mint ez a kislány teszi, nem ezt tette volna vele.
Én úgy vagyok vele, ha valaki nem tudja szeretni és becsülni az állatkáját, és inkább a tulajdonának, egy tárgynak gondolja családtag és teljes értékű élőlény helyett, akkor inkább csak képeken nézegessen bármilyen fajta állatot, minthogy örökbe fogadjon egy igazit.
A kislánynak szívből kívánom, hogy maradjon ilyen nagyszívű tündér, hisz szükség van a kincsekre a nagyvilágban.
Én úgy vagyok vele, ha valaki nem tudja szeretni és becsülni az állatkáját, és inkább a tulajdonának, egy tárgynak gondolja családtag és teljes értékű élőlény helyett, akkor inkább csak képeken nézegessen bármilyen fajta állatot, minthogy örökbe fogadjon egy igazit.
A kislánynak szívből kívánom, hogy maradjon ilyen nagyszívű tündér, hisz szükség van a kincsekre a nagyvilágban.
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2016. november 25. 21:22
|
|
xDayanavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 120 Csatolások: 79 Azonosító: 183196 offline
|
Nem bírom felfogni, hogy hogy tehetnek ilyet az "emberek" egy védtelen állattal. Sajnálom szegény kiscicát, amiért ilyen borzalmakat kellett átélnie, de hála Istennek vannak még jó emberek a földön...
2016. november 25. 21:23
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Édes istenem. Ez annyira édes volt. Hogy rohadjon meg az aki ezt tette a szegény cicával. Ezeket az embereket nem értem. Ès az hogy ez a kislány megmentettr a cicust szàmomra annyira megható. Nem tudok mit mondani csak hogy a kislánynak és persze a szülőknek is aranyból van a szívük. Örülök hogy felépült a cicus.
2016. november 25. 21:24
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Szörnyű, hogy valaki képes ilyet tenni, bántani ilyen ártatlan, szeretetreméltó kis állatokat. Bele sem gondolnak abba, hogy ők is ugyanolyan érző lények, mint az ember?
Ezt a cikket megkönnyeztem. Itt a bizonyíték, hogy egy kis szeretet és törődés csodákra képes, gyönyörű cica lett. A kislány előtt pedig le a kalappal.
Ezt a cikket megkönnyeztem. Itt a bizonyíték, hogy egy kis szeretet és törődés csodákra képes, gyönyörű cica lett. A kislány előtt pedig le a kalappal.
2016. november 25. 21:26
Szegény cica ): viszont nagyon kedves volt a lánytól, hogy befogatta!
2016. november 25. 21:57
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Szegény cica. Nem fér a fejembe, hogy bírnak bántani egy védtelen állatot. Ennyi erővel neki is levághatták volna a fülét stb.
2016. november 25. 22:01
Most annyira megsajnáltam szegény cicát.
Örülök, hogy végül jó kezekbe került és újra egészségesen, jól érezheti magát.
2016. november 25. 22:06
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Az ember a legkegyetlenebb faj mind közül. Hogy lehetett így megkínozni egy szegény, ártatlan cicát?! De a kislány rá a példa, h azért nem teljesen romlott a fajunk.
Én is 3 hete hoztam haza egy szegény cicát, akinek sérves volt a hasa és volt 2 kullancs a nyakában. Egy kegyetlen ember ott hagyta a kolink körül én meg fogtam, hazahoztam, elvittem állatorvoshoz és mostanra olyan, mint minden más cica.
Én is 3 hete hoztam haza egy szegény cicát, akinek sérves volt a hasa és volt 2 kullancs a nyakában. Egy kegyetlen ember ott hagyta a kolink körül én meg fogtam, hazahoztam, elvittem állatorvoshoz és mostanra olyan, mint minden más cica.
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2016. november 25. 22:07
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
Borzalmas amit csinált az a mocsok ezzel a szegény cicával
( De a kislány és családja tette tényleg példaértékű és látszik mennyi szeretet kapott a cica mert ilyen szépen felépült <3
2016. november 25. 22:15
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
A lánytól és a családjától nagyon szép volt ám én képtelen lennék egy ilyen macskát otthon tartani attól függetlenül hogy nem a cicus tehet róla! Sokszor ígyis megijeszt a macskánk (felugrik hirtelen az ölembe meg a sötétbe odafut hozzám) hátha még így is nézne ki! Biztos szívrohamot is kapnék a pillanat hevében!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.