Starity

Kylie Jenner videója a legnézettebb az Instagramon

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. november 25. 12:37 #21
- törölt felhasználó -    
Szeretem Kyliet, de ilyet nem raknék ki isntára sad.gif
2016. november 25. 15:52 #22
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122
Fúj...Jellemző..a mai embereket csak ezek érdeklik -.-"""...
2016. november 25. 17:51 #23
RántottHúsForever
RántottHúsForever
új tag

StátuszEz itten a főprofilom: Nelli00
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 260980
Idézet (LaDySmIth @ 2016.11.24. 21:29)
Ha egy átlagos amerikai családba született volna, aligha tudja eladni magát, és alapít mindenféle céget, márkát. Gondolj csak bele, hány átlag civil polgár van, aki kemény munka árán se tud annyi pénzt összeszedni, hogy saját sminkkollekciója legyen. Ráadásul ezek a semmirekellő celebek kettőig nem tudnak elszámolni, nekik annyi ebben az egészben a szerepük, hogy a nevüket és képüket adják az ominózus termékhez, és a bevétel x százalékát megkapják, de még ők maguk sem tudják ezt felfogni, mivel a menedzsereik intéznek mindent.
Ha az én életem alakult volna úgy, hogy egy kőgazdag, ingyenélő, csökött agyúakkal teli beltenyészetbe születek? Biztos nem a nyilvánosság előtt élem az életem, nem plasztikáztatom magam 16 évesen egy 35 éves kiélt prostituált küllemére, nem arról szól az életem hogy megmutassam, mennyivel jobban élek a pórnépnél, nem veszek milliókért bútorokat a milliárdokat érő erődítményembe, hanem mondjuk visszafogottan élek, nem magamutogatok, s befektetem a pénzt. Ja, meg mondjuk tanulok, önképzem magam, karriert építek, hogy ne legyek egy tanulatlan tohonya trágyahalom. Just sayin.

Szerintem meg igazából te is ugyanezt csinálnád. (Nem sértegetésből, magamat is tulajdonképpen lehordom.) Tök mindegy, milyen a személyiséged, értékrended, ha egy ilyen borzalmasan nagyképű és sorolhatnám milyen családba születsz. Az egész nevelés kérdése! Ha én lennék North, akkor nagyobb koromban én is magamutogató, ingyenélő tiniribi lennék, mert a drága Kim K. ebbe nevel bele, ezt látom tőle, a testvéreimtől, akik szintén a szüleiktől. És itt ez a probléma, hogy nem úgy élnek, nem ilyen példát mutatnak az ivadékjaiknak, amit leírtál. Ez az én véleményem, és még egyszer, senkit nem akarok ezzel megbántani.
2016. november 25. 18:00 #24
Orsiii123
Orsiii123
új tag

StátuszMake the world emo again...
Hozzászólás: 17
Azonosító: 248814
Nem csoda hogy annyi embert érdekel. Én ilyent azért nem raknék ki Instagrammra az biztos.
2016. november 25. 23:20 #25
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
szánalmas, hogy egy ilyen önmutogatós csaj ennyire túl van sztárolva, holott semmit sem csinál a hírnévért, más meg aki mondjuk rohadt nagy tehetséggel született az le van sz*rva.
2016. november 26. 10:14 #26
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
senki nem irigykedik egy ilyen üresfejű magamutogató libára
2016. november 26. 10:37 #27
DomiNikka
DomiNikka
új tag

StátuszForever
Hozzászólás: 23
Azonosító: 258064
Akkor most valaki mondja meg nekem, hogy miért érdekes annyira ez a videó? Rázza a seggét és mosolyog... Fhú de nagyon érdekes... Jah... mégsem!!
2016. november 26. 11:38 #28
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (DomiNikka @ 2016.11.26. 10:37)
Akkor most valaki mondja meg nekem, hogy  miért érdekes annyira ez a videó? Rázza a seggét és mosolyog... Fhú de nagyon érdekes... Jah... mégsem!!

Valószínűleg a másik 37 millió is ugyanazt kérdezi, miközben egyesek tévesen próbálják beállítani a kattintások miatt, hogy bármi jelentősége lenne egy ilyen videónak. Öröm látni, hogy itt is egyre több kommentelő veszi észre, hogy a nagy semmivel próbálják tömni a fejét pardon.gif
Valószínűleg ha sík részegen elhasalna a járdán, ugyanennyien rákkattintanának, hogy na megint mit csinált ez a ribi, hogy jól körberöhögjék. Majd lenne egy szűk kör, aki úgy próbálná beállítani, hogy milyen sikeres volt az esés, mert hány millióan nézték meg rohog.gif
2016. november 26. 12:47 #29
- törölt felhasználó -    
Gratulálok!
2016. november 27. 14:05 #30
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Nagyon szupcsi ez a video! Nagyon teccik. Imadom! #loveszivecskeszupcsi. Nagyon szep vagy!

Ja,mégsem. Bocsi.
2016. november 27. 14:16 #31
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
BLulu88 | 2016.11.24. 18:06
"Milliók irigylik Kylie Jennert, hiszen fiatal kora ellenére olyan páratlan luxusban él, amit mások egy élet munkájával sem érhetnek el." - Tudom hogy ez az igazság de komolyan mindenkinek az orra alá kell ezt dörgölni?? Hogy te úgy se fogsz olyan luxusba élni életed végéig mint ő már fiatalon?? Erre senkinek sincs szüksége! És tudjátok mit? Inkább élek luxus nélkül olyanokkal akiket tényleg szeretek és kiállnak mellettem mint luxusban de álbarátokkal vagy álszerelmekkel! Én ezek nélkül is boldogan tudom élni az életem csak az a baj hogy vannak akik mnem így gondolkoznak ezt nem tudják a helyén kezelni és ebből van az hogy sokan ráunnak az életükre, nem hisznek magukban hogy ki tudnak törni és sikereket elérni, nincs motivációjuk mert az folyton ezt látni mindenhol te úgy se éred el ezt úgy se éred el azt most ilyeneket olvasva ez kinek jó érzés?? Emiatt rengeteg lánynak nincs önbizalma azt mondják hogy azért mert nem olyan alakjuk van mint mondjuk egy Jenner lánynak már rondák és élni is alig akarnak emiatt, megutálják magukat és ki tudja! Lehet hogy még öngyilkosok is lesznek! Király hogy mindenki arcába ez van tolva folyton... Utána meg csoda ha már 15 éves lányok szúrkálják magukat össze vissza...

Hú,nagyon durva amit írtal. Abszolút egyetértek.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok