Bár Kylie még csak 19 éves, mégis ő az egyik legnépszerűbb és legbefolyásosabb fiatal a világon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kylie Jenner videója a legnézettebb az Instagramon
2016. november 24. 18:41
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. november 24. 18:48
Milliók irigylik Kylie Jennert, hiszen fiatal kora ellenére olyan páratlan luxusban él, amit mások egy élet munkájával sem érhetnek el.
És ez borzasztóan szomorú. Más ember az egész életét végig dolgozza, másból sem állnak a hétköznapjai, mint a munkából, a lemondásból, a nélkülözésből, és tessék, itt vannak a Kylie-hoz hasonló lányok. Semmit nem tett le az asztalra, egyetlen értékelhető megszólalása nincsen, nem túlzok, ha azt mondom, hogy önálló személyiséggel sem rendelkezik, sőt, mi több, tehetsége is nulla, de ő mindent megkap, nem kell semmiről sem lemondania, ahogy a cikk is írta, páratlan luxusban él. Kérdem én: megérdemelte? Csinált bármit is, ami miatt mind ő, mind a családja így élnek? Nem.
És szerintem ez a marhára szomorú.
És ez borzasztóan szomorú. Más ember az egész életét végig dolgozza, másból sem állnak a hétköznapjai, mint a munkából, a lemondásból, a nélkülözésből, és tessék, itt vannak a Kylie-hoz hasonló lányok. Semmit nem tett le az asztalra, egyetlen értékelhető megszólalása nincsen, nem túlzok, ha azt mondom, hogy önálló személyiséggel sem rendelkezik, sőt, mi több, tehetsége is nulla, de ő mindent megkap, nem kell semmiről sem lemondania, ahogy a cikk is írta, páratlan luxusban él. Kérdem én: megérdemelte? Csinált bármit is, ami miatt mind ő, mind a családja így élnek? Nem.
És szerintem ez a marhára szomorú.
2016. november 24. 18:51
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
"Milliók irigylik Kylie Jennert, hiszen fiatal kora ellenére olyan páratlan luxusban él, amit mások egy élet munkájával sem érhetnek el." - Tudom hogy ez az igazság de komolyan mindenkinek az orra alá kell ezt dörgölni?? Hogy te úgy se fogsz olyan luxusba élni életed végéig mint ő már fiatalon?? Erre senkinek sincs szüksége! És tudjátok mit? Inkább élek luxus nélkül olyanokkal akiket tényleg szeretek és kiállnak mellettem mint luxusban de álbarátokkal vagy álszerelmekkel! Én ezek nélkül is boldogan tudom élni az életem csak az a baj hogy vannak akik mnem így gondolkoznak ezt nem tudják a helyén kezelni és ebből van az hogy sokan ráunnak az életükre, nem hisznek magukban hogy ki tudnak törni és sikereket elérni, nincs motivációjuk mert az folyton ezt látni mindenhol te úgy se éred el ezt úgy se éred el azt most ilyeneket olvasva ez kinek jó érzés?? Emiatt rengeteg lánynak nincs önbizalma azt mondják hogy azért mert nem olyan alakjuk van mint mondjuk egy Jenner lánynak már rondák és élni is alig akarnak emiatt, megutálják magukat és ki tudja! Lehet hogy még öngyilkosok is lesznek! Király hogy mindenki arcába ez van tolva folyton... Utána meg csoda ha már 15 éves lányok szúrkálják magukat össze vissza...
2016. november 24. 19:25
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Én nem irigylem Kyliet, de nem is vetem meg. Jó családban született, így kihasználja ezt. Szerintem a legtöbben ezt tennék, ha olyan életük lenne, mint neki.
2016. november 24. 19:37
Hihetetlen, hogy az emberek nagyrésze erre a magamutogató családra kíváncsi. Mégis mi olyan nagy szám bennük?
2016. november 24. 19:39
|
|
Tiramisu02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 260791 offline
|
Nagyon jól táncol!
2016. november 24. 19:54
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Dorianadd Kiadott egy csomó sminkkészletet. És te?
2016. november 24. 19:55
|
|
lmarcsoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.01. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 260628 offline
|
Van egy póthaj-kollekciója a Bellami Hairrel közreműködésben illetve nővérével, Kendall Jennerrel ruhamárkája (Kendall & Kylie) és könyve (Rebels: City of Indra) stb. emellett modell, közszereplő, televíziós személyiség Gratulálok neki imádom A KJ családot
2016. november 24. 20:28
|
RántottHúsForeverúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 16.11.20. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 260980 offline
|
Nekem sem nagyon tetszik, hogy mutogatja magát, meg hasonlók, de kérem! Neki puszta szerencséje volt, hogy egy ilyen semmire kellő családba született. Nem tehet róla, kis kora óta ebbe a nagyképűségbe nevelték bele sajnos ahogy a testvéreit is. DE, mindezek mellett mégis van egy saját cége, ruhamárkája. Kíváncsi vagyok, ha nem ebbe született volna, hanem egy átlagos amerikai családba, és úgy tört volna fel a szépség- és divatiparba, akkor is ennyien elítélnék? Plusz, gondoljatok bele, ha a ti életetek alakult volna így, mint az övé, akkor ti nem használnátok ki a lehetőségeket? Nem pont a pucérkodásra gondolok. Szerintem mind Kylie, mind Kendall jobbak egy fokkal, mint pl. Kim.
2016. november 24. 20:43
Én ezzel nem akarom megbántani egyik rajongóját sem meg öt sem,de nem érdemli meg ezt a hírnevet.
2016. november 24. 20:47
RántottHúsForever,teljesen egyetértek!Kylie nem tehet róla hogy a Kardashian család tagja.Ő is csinálhatná azt,mint a testvérei,de nem,ő sminküzletet nyit és ő már tényleg vállalkozó!Ha nem lenne a Kardashian család tagja akkor senkinek nem lenne vele baja.,,Magamutogató",ahogy az összes többi sztár.Ha nektek lenne olyan alakotok és ilyen híresek lennétek akkor ti is csinálnátok.
2016. november 24. 21:29
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Idézet (RántottHúsForever @ 2016.11.24. 20:28)
Kíváncsi vagyok, ha nem ebbe született volna, hanem egy átlagos amerikai családba, és úgy tört volna fel a szépség- és divatiparba, akkor is ennyien elítélnék? Plusz, gondoljatok bele, ha a ti életetek alakult volna így, mint az övé, akkor ti nem használnátok ki a lehetőségeket? Nem pont a pucérkodásra gondolok.
Ha egy átlagos amerikai családba született volna, aligha tudja eladni magát, és alapít mindenféle céget, márkát. Gondolj csak bele, hány átlag civil polgár van, aki kemény munka árán se tud annyi pénzt összeszedni, hogy saját sminkkollekciója legyen. Ráadásul ezek a semmirekellő celebek kettőig nem tudnak elszámolni, nekik annyi ebben az egészben a szerepük, hogy a nevüket és képüket adják az ominózus termékhez, és a bevétel x százalékát megkapják, de még ők maguk sem tudják ezt felfogni, mivel a menedzsereik intéznek mindent.
Ha az én életem alakult volna úgy, hogy egy kőgazdag, ingyenélő, csökött agyúakkal teli beltenyészetbe születek? Biztos nem a nyilvánosság előtt élem az életem, nem plasztikáztatom magam 16 évesen egy 35 éves kiélt prostituált küllemére, nem arról szól az életem hogy megmutassam, mennyivel jobban élek a pórnépnél, nem veszek milliókért bútorokat a milliárdokat érő erődítményembe, hanem mondjuk visszafogottan élek, nem magamutogatok, s befektetem a pénzt. Ja, meg mondjuk tanulok, önképzem magam, karriert építek, hogy ne legyek egy tanulatlan tohonya trágyahalom. Just sayin.
1 felhasználónak tetszik:
prettyll18
2016. november 24. 21:50
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Idézet
BLulu88 | Ma, 18:51
"Milliók irigylik Kylie Jennert, hiszen fiatal kora ellenére olyan páratlan luxusban él, amit mások egy élet munkájával sem érhetnek el." - Tudom hogy ez az igazság de komolyan mindenkinek az orra alá kell ezt dörgölni?? Hogy te úgy se fogsz olyan luxusba élni életed végéig mint ő már fiatalon?? Erre senkinek sincs szüksége! És tudjátok mit? Inkább élek luxus nélkül olyanokkal akiket tényleg szeretek és kiállnak mellettem mint luxusban de álbarátokkal vagy álszerelmekkel! Én ezek nélkül is boldogan tudom élni az életem csak az a baj hogy vannak akik mnem így gondolkoznak ezt nem tudják a helyén kezelni és ebből van az hogy sokan ráunnak az életükre, nem hisznek magukban hogy ki tudnak törni és sikereket elérni, nincs motivációjuk mert az folyton ezt látni mindenhol te úgy se éred el ezt úgy se éred el azt most ilyeneket olvasva ez kinek jó érzés?? Emiatt rengeteg lánynak nincs önbizalma azt mondják hogy azért mert nem olyan alakjuk van mint mondjuk egy Jenner lánynak már rondák és élni is alig akarnak emiatt, megutálják magukat és ki tudja! Lehet hogy még öngyilkosok is lesznek! Király hogy mindenki arcába ez van tolva folyton... Utána meg csoda ha már 15 éves lányok szúrkálják magukat össze vissza...
Én szerencsére helyén tudom kezelni ezeket a dolgokat, de igazad van. Rengetegen mérik magukat a sztárokhoz és így egy teljesen hamis képet kapnak. A következményeket meg órákig sorolhatnám.
2016. november 25. 01:13
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Jajj, Christina Dirrty érás kinézetébe máig szerelmes vagyok. Kylie is dögös, de közel sem annyira, mint akinek öltözött.
2016. november 25. 09:52
|
|
GumiMacii01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.23. Hozzászólás: 60 Csatolások: 4 Azonosító: 261019 offline
|
Fogadjunk h a segge miatt nézték meg ennyien.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.