A 25 éves színészt tegnap fotózták le Rómában új filmje, az American Assassin forgatásán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Először kapták lencsevégre Dylan O'Brient új filmje forgatásán
2016. november 24. 14:00
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. november 24. 15:13
|
|
Tiramisu02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 260791 offline
|
Ujja! Hát fura! Az a jelmez mi?
2016. november 24. 15:36
Kimondhatatlanul szeretem Dylant, hihetetlenül jól áll neki ez a haj.
Olyan jó ez a kép
A filmre pedig már nagyon várok, ahogy az Útvesztőre is, illetve az új Tw részekre.
A filmre pedig már nagyon várok, ahogy az Útvesztőre is, illetve az új Tw részekre.
2016. november 24. 16:32
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Nem ez az elso kep rola, mar tobb kep is elokerult a forgatasrol, meg arrol, amikor a rajongoival fenykepezkedett. Just sayin.
Amugy meg szerintem ez a haj a filmbeli szerepe miatt van.
Amugy meg szerintem ez a haj a filmbeli szerepe miatt van.
2016. november 24. 16:32
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
De jól néz ki *-*
2016. november 24. 18:55
|
tw2005visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.05. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 260167 offline
|
URISTEN URISTEN URISTEN ő mindíg is ilyen helyes marad ő a kedvencem az összes filmjében láttam a teen wolf pedig a kedvencem szóval nekem még hossszú hajjal is bejön OLYAN CUKKIIIIII
2016. november 24. 20:50
Ugyanmár hát ezelőtt is rengeteg kép készült már róla.
egyenként a haja.... hát az aaaaawwssssssawwwhgggghh meg oooooo meg uuuuuuuurrrrrrgggggghhhhh xD ♡♡♡♡
2016. november 25. 22:38
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Nagyon, de nagyon jól néz ki
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: