A Heavy Music HQ-nak adott egy kisebb interjút Morten Veland, amelyben nemcsak az új lemezről ejtett pár szót, de kitért Ailyn eltávolításának okára is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sirenia: „Ailyn teljesítménye nem volt megfelelő”
2016. november 24. 05:47
2016. november 25. 16:31
|
Devilcsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.22. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 256554 offline
|
Ez az azért nem volt szép Mortentől, azért Ailyn volt mégis eddig az egyetlen énekesnő, aki hosszabb ideig az együttes tagja volt, de hogy ezt nyilatkozza. Én nem tudom, mi lehetett a valós oka, pedig fantasztikus albumokat dobtak össze a nyolc év alatt. Imádom az új albumot is, de Emmanuelle nekem unszimpatikus. Jól énekel, de a hangja nem az igazi. A legjobb Sirenia énekesnő Ailyn marad nekem.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: