Justin Bieber kiütéssel jutalmazta egyik rajongója lelkesedését – videó
2016. november 23. 18:51
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Már elnézést,de ahogy én látom a videóban.. a csávó eléggé elkezd hadonászni az arca elött mint egy eszetlen barom! Még jóhogy pofánvágja! Én is ezt tettem volna... nem védem Justint ,de azért ez szerintem most jogos volt
Meg valjuk be vannak olyan rajongók akik kitérnek eszükből és akkora baromságokat csinálnak ,hogy az ember esze megáll
Ez a gyerek meg konkrétan jóhogynem felpofozta!
És még neki áll feljebb? Háát mennyen már ! Jézusom! Én még ki is száltam volna az autóból és úgy terítettem volna pofán!
Sose értettem,mért kell megőrülni ,ha látják egyesk a kedvenc hírességüket
2016. november 23. 19:29
|
Ádám177új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.21. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 135056 offline
|
Én nem vagyok rajongó. De sztem. ha valaki 22 évesen MILLIÁRDOS és abból lett Milliárdos, hogy a közönség szereti a zenéjét és ezeket a sztárokat ponta közönsége tartja fent, teszi azzá amivé,,, mert elmennek a koncertjére drága jegyet megveszik, . Ne feledjük azt sem hogy Justin nem tudom hány évvel ezelőtt mielőtt befutott volna youtuberól fedezték fel.És ahelyett hogy hálás lenne hogy egyáltalán a nyála sza..os zenéjét, még vannak oylanok aki végighalgatják és fizetnek is érte, minimum egy kézfogást érdmelet volna pofon helyett. Aaki igy lezs millirádos, és nem oylan munkával, mint pl. agysebész, vagy villamosmérnők avgy valamilyen hazsnos szakmával rendelkező, ember, amia társadalmat és a több millió ember segitésre van, és ha igy lenne milliárdos akkor lenne becsületre méltó, d eő úgy lett hoyg a rajongói elmennek a koncertjére meg veszik, a lemezét.. Tehát Justin 22 évesen egy beképzelt önimádó lett...
2016. november 23. 19:48
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Egyik a sok ok közül, amiért nem kedvelem.
Igaz, nem kellett volna a rajongónak benyúlni a kocsiba (magánszféra kérlek) DE mivel ő népszerű és sok ember példaképe (amit nem értek na mindegy), nem megütni kellett volna, hanem esetleg eltolni a kezét és ennyi. Szerintem egy beképzeld arrogáns ember.
2016. november 23. 19:57
|
|
Queengirl01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.15. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 258939 offline
|
Respect Justin!! Ugyan ezt csináltam volna!!
2016. november 23. 20:31
Pff hát megérdemelte... minek nyúlkál be a kocsiba?
2016. november 23. 20:37
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Nem szeretem őt, de jogos volt, amit tett. Amerikában szabad fegyvertartás van, késsel is hadonászhat bármelyik idióta. Szegény Christina Grimmie is hogy járt.
Csoda, hogy óvastos az ember? Soha nem tudhatod, hogy ki az őrült rajongó. Ez is elég hibbant pasas lehetett, milyen lelkivilága van már annak, aki benyúlkál más ember kocsijába és elkezd taperolni? Oké, hogy lelkes, de érdekes csak ő parádézott, a többi rajongó tudott normálisan viselkedni. És azért, mert közéleti szereplő, még nem kéne vele úgy bánni, mintha egy kecske lenne az állatsimogatóban.
2016. november 23. 20:52
Hát máskor hogyha nem szeretné Justin, hogy benyúljon hozzá egy rajongó, akkor ne húzza le az ablakot!
XD
2016. november 23. 21:09
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Mi a SZARÉRT húzza le az ablakot?XDDDDD
2016. november 23. 21:19
Egyáltalán minek húzza le az ablakot akkor? Ezt is simán elkerülhette volna.
2016. november 23. 21:29
|
|
jucyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.19. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 204048 offline
|
Megértem valamennyire Justint, de nem hiszem, hogy a srác rosszakaró lett volna, bár a legjobb megoldás valóban az lett volna, ha felhúzza az ablakot. Úgy minden gond, probléma megoldva és ez nem fordult volna elő.
2016. november 23. 21:42
Azt olvastam twitteren, hogy ez a srác szánt szándékkal azért ment oda, hogy Justin-nak behúzzon egyet. Hogy ebből mi igaz nem tudom, mert egy lány írta ezt, aki ott volt a helyszínen. Btw mielőtt bárki betámadna nem kedvelem Justint így a kommentárom nem az ő védelmében szól.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: