Justin Bieber kiütéssel jutalmazta egyik rajongója lelkesedését – videó
2016. november 23. 15:06
|
|
welcometothereallifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.20. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 259088 offline
|
Én nem bírom ezt a szerencsétlent, de a helyzet az, hogy ez teljesen jogos volt. Ha úgy vesszük, lehetett kés is a csávó kezében..
2016. november 23. 15:58
Sohasem kedveltem Justin-t, és ahogy egyre több botránya lesz, egyre inkább antipatikussá válik. Enyhe kifejezés lenne a mostani helyzetre, hogy nem kedvelem. Egyszerűen szánalmas a srác.
2016. november 23. 16:47
|
|
Tiramisu02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 260791 offline
|
Ja, azért màr bocs de álljon meg a menet! Azért mindenkinek van aurája! Jól tette hogy leütötte!
2016. november 23. 17:35
|
|
Bekusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.28. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 174409 offline
|
Tény hogy nem kellett volna így reagálni de basszus ha valaki benyul hozzád és fut a kocsid mellett mellesleg olyan volt mintha tapizott is volna a rajongó akkor reflex hogy megpróbálsz valahogy ellenállni. Rögtön Justin a rossz persze öt mindenki ennek akarja beállítani senki sem gondol bele a helyzetébe.. Justin oldalát fogom!
2016. november 23. 17:52
|
|
KimKWestúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 260868 offline
|
Hat... igazabol erre nem tudok mit mondani, egyiknek sem adok igazat.. Akik azt allítjak,hogy a srac mondta elotte nekik hogy megfogja utni Justint ha meglatja.. mondhatjak azert is hogy Justint vedjek.. De lehet igazuk van.
Viszont, en ugy gondolom hogy lett volna mas megoldas is az utes helyett.. Csak siman odebblokhette volna vagy vmi..
Ebbol megint o fog rosszul kijonni..
Viszont, en ugy gondolom hogy lett volna mas megoldas is az utes helyett.. Csak siman odebblokhette volna vagy vmi..
Ebbol megint o fog rosszul kijonni..
2016. november 23. 17:54
|
|
KimKWestúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 260868 offline
|
Es amugy egy rajongo nem csak azert nyulhat be a kocsijaba hogy megusse vagy h bantsa...
En is nyultam mar be sztar kocsijaba,megsem utottem meg, meg o sem engem.. inkabb csak mosolygott ram..
Ha ez rajongo volt, akkor en megertem h benyult, mert olyankor egy rajongo nem tudja magat visszafogni...
De ezeken a videokon latszik h az arcat fogja,es nem a kezet pl..
En is nyultam mar be sztar kocsijaba,megsem utottem meg, meg o sem engem.. inkabb csak mosolygott ram..
Ha ez rajongo volt, akkor en megertem h benyult, mert olyankor egy rajongo nem tudja magat visszafogni...
De ezeken a videokon latszik h az arcat fogja,es nem a kezet pl..
2016. november 23. 18:14
|
|
Tiramisu02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 260791 offline
|
Tiramisu02 | Ma, 16:47
Ja, azért màr bocs de álljon meg a menet! Azért mindenkinek van aurája! Jól tette hogy leütötte!
Egyetértek! De erről tök fölösleges amugy cikket írni mert h megütött valakit! Nagy ügy! Én is 3embert megütök 1 nap oszt?
Egyetértek! De erről tök fölösleges amugy cikket írni mert h megütött valakit! Nagy ügy! Én is 3embert megütök 1 nap oszt?
2016. november 23. 18:16
|
|
Cica24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.03. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 260122 offline
|
Tiramisu02 | Ma, 16:47
Egyetértek! De te fura vagy saját magaddal egyetértesz? O_O
Egyetértek! De te fura vagy saját magaddal egyetértesz? O_O
2016. november 23. 18:25
|
|
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline
|
Szanalmas ez a gyerek
2016. november 23. 18:29
|
|
Novaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 293 Csatolások: 0 Azonosító: 229968 offline
|
Nem vagyok JB fan de most komolyan. Odament hogy mondjon neki valamit? Konkretan fogdosta az arcat! Benyult a kocsiba es fogdosta Justin arcat.! Megertem hogy leutotte
2016. november 23. 18:35
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Komolyan nem értem Justint! A rajongoi nélkül sehol sem lenne. És igen ez éleg nagy közhely, de nagyon igaz! Nem azt mondom hogy nincsenek idioták akik nem birjak ki hogy ne sikoltozzanak őrültek módjára de Justin meg nem 3 éves hogy ezt ne tudhassa kezelni. Mégis milyen jogon üt meg ilyen durván egy másik embert. Nyilván nem kelett volna benyúlnia na de azért akkor is ha eltalalja a gyerek szemét komoly baja is lehetett volna. Én egyeltalán nem tudom megerteni hogy miért tette. Simán elhajolhatott volna másik oldalra...a kocsi meg amugy is elindult szóval egy pillanat mulúlva amúgy is kihuzta volna a kezét.
2016. november 23. 18:37
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
én csak röhögni tudtam rajta XD
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: