Úgy látom van itt egy pár gebe tinilány, meg nő, akik irigyek a Barbira, hogy nem őket fotózzák, vagy nem egy ugyan olyan gebét, mint ők. De ők megmondják a tutit, mert ők aztán nagyon értenek hozzá, hogy ki alkalmas alkatilag fotózásra. Gondoljátok, hogy egy valamit is magára adó ügynökség fotózná Barbit, ha nem lenne rá alkalmas!Szóval, bízzátok csak ezt nyugodtan a felnőttekre, meg a profi szakemberekre! Sajnálatos, hogy vannak még ilyen agymosott emberek, akikben él még az a kép, hogy csak egy gebe nő lehet jó nő. Nem tudom, hogy egy ruhafogas, vagy élő röntgenkép nőn mit lehet nézni, vagy élvezni. Egy alacsonyabb, szexisebb nő, sokkal gusztább, formásabb, csinosabb. Én a vs modellektől sem vagyok elájulva, mint mások, ha megnézed a retusálatlan, smink nélküli, meg lesifotós által elkapott utcai képen őket, hát elég ijesztőek. Nem tudom, mi ezekben olyan különleges, de én azt nem látom! Az utcán sokkal gyönyörűbb nők rohangálnak. Egyébként meg a Barbi vékony, csak a gusztább, formásabb fajtából!