A színész-énekesnő júliusban megjelent középlemezének History című dalához forgatott videoklipet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Olivia Holt – History
2016. november 22. 12:03
2016. november 22. 17:09
Szerintem jobb is lehetett volna. Leo Howardnál vagy több százezer jóképűbb fiút találhattak volna.
2016. november 22. 21:26
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
jaj ez a fiú a klipben volt a harcra fel-ben is, jaj ő nagyon helyes!
nagyon szép lett a klip, de a végén az lehetett volna a csattanó, hogy olivia a fiú nyakába fut, a fiú átöleli, esetleg egy csók..
nagyon szép lett a klip, de a végén az lehetett volna a csattanó, hogy olivia a fiú nyakába fut, a fiú átöleli, esetleg egy csók..
2016. november 23. 10:02
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog, de kifejezetten jó!
Nem is igazán ismertem ezt a lányt, szóval csak gondoltam belenézek (..biztos azt a nyálas szokásos amerikai stílust kapom, amit mindig), de mégis valami megfogott benne és ennek örülök. Ügyes, csak így tovább!
2016. november 23. 13:07
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nagyon sajnálom Oliviát, hogy ilyen tucatdalokhoz adja a hangját. Mert el kell ismerni, remek hangi adottsávai vannak. Nekem ez a klip, no meg maga a dal is, semmi újat nem adott. Maga a dallam, a szöveg, a történet eléggé elcsépelt.
2016. november 23. 18:51
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Nem rossz, kissé egyhangú a dal, nincs benne semmi,hogy is mondjam, nagy durranás, de Olivia hangja szép és tiszta és a klip is elég jó. De azért remélem az albumon ennél csak jobbak szereplenek
Szorítok neki,hogy beinduljon a karrierje,mert tehetséges és rendkívül szimpatikus lány
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: