A színész-énekesnő júliusban megjelent középlemezének History című dalához forgatott videoklipet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Olivia Holt – History
2016. november 22. 12:03
2016. november 22. 17:09
Szerintem jobb is lehetett volna. Leo Howardnál vagy több százezer jóképűbb fiút találhattak volna.
2016. november 22. 21:26
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
jaj ez a fiú a klipben volt a harcra fel-ben is, jaj ő nagyon helyes!
nagyon szép lett a klip, de a végén az lehetett volna a csattanó, hogy olivia a fiú nyakába fut, a fiú átöleli, esetleg egy csók..
nagyon szép lett a klip, de a végén az lehetett volna a csattanó, hogy olivia a fiú nyakába fut, a fiú átöleli, esetleg egy csók..
2016. november 23. 10:02
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog, de kifejezetten jó!
Nem is igazán ismertem ezt a lányt, szóval csak gondoltam belenézek (..biztos azt a nyálas szokásos amerikai stílust kapom, amit mindig), de mégis valami megfogott benne és ennek örülök. Ügyes, csak így tovább!
2016. november 23. 13:07
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nagyon sajnálom Oliviát, hogy ilyen tucatdalokhoz adja a hangját. Mert el kell ismerni, remek hangi adottsávai vannak. Nekem ez a klip, no meg maga a dal is, semmi újat nem adott. Maga a dallam, a szöveg, a történet eléggé elcsépelt.
2016. november 23. 18:51
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Nem rossz, kissé egyhangú a dal, nincs benne semmi,hogy is mondjam, nagy durranás, de Olivia hangja szép és tiszta és a klip is elég jó. De azért remélem az albumon ennél csak jobbak szereplenek
Szorítok neki,hogy beinduljon a karrierje,mert tehetséges és rendkívül szimpatikus lány
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.

0 felhasználónak tetszik: