Lindsay Lohan beszólt Ariana Grandénak
2016. november 21. 17:45
Már azt hittem, hogy valami durvábbal sértette meg a tökéletes királylánynak és a rajongóinak azt a fene érzékeny kis lelkét. Egyáltalán nem degradáló stílusban, normálisa megfogalmazott vélemény volt, semmi sértőt nem írt. Lehet össze-vissza szidni a drogos múltja miatt Lindsay-t, de vélemény nyilvánításhoz attól még ugyanúgy joga van és szerintem tök felesleges felhozni a múltját, amikor nem olyan irányba tett célzást, hogy "fúj, Ariana micsoda szakadt drogos". A rajongóinak pedig gratulálok, magas az értelmi szintjük, de nagyon
Az általános iskola legalsóbb osztályaiban is tudnak úgy beszélni az embereket, hogy értelmesen fűzzék a témához. "Mit ártott ő neked?" Jó reggelt, nem azt írta, hogy "így meg úgy kibabrált vele". "Ari egy kedves, jószívű lány" Ki a fr*ncot érdekel? Nem a személyiségét kritizálta, hanem a sminkjéről mondott véleményt. A nagyokosok arra vágjanak már vissza, amiről a komment szól -.-
Egyébként szerintem ez a nő még mindig ronda és olyan a feje, mint egy elfuserált Barbie-nak, teljesen mű az arca. - Na ez már egy olyan vélemény, amin "jogosabban fennakadhatnának".
Egyébként szerintem ez a nő még mindig ronda és olyan a feje, mint egy elfuserált Barbie-nak, teljesen mű az arca. - Na ez már egy olyan vélemény, amin "jogosabban fennakadhatnának".
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. november 21. 18:53
|
|
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline
|
Dehát ez nem is volt gonoszság :"D
Úgy nekitámadnak a rajongók, mintha Ariana egész életét szétfikázta volna, holott egy elég egyszerű személyes véleményt mondott csak el.
Személy szerint semmi gondom a sminkkel, felőlem akár 3 kiló vakolatot felnyomhatsz magadra, ha úgy érzed jól magad, de el tudom fogadni az ellenvéleményt is. Ez egy igen szépen elkészített smink, nekem tetszik, az már más kérdés hogy Arianának a puszta létezése is irritál engem.
Lindsay valamiért úgy érezte hogy közzé kell tennie a gondolatát, hát közzétette, méghozzá nem sértő, hanem roppant egyszerű módon. Szerintem az ilyet egyszerűen csak el kéne engedni, tényleg nem nagy dolog. Persze ilyet egy átlag 10 éves arianatornak hiába mondasz nem fogja fel, hogy létezik vélemény és ellenvélemény is, és a kettő békességben meg tud élni egymás mellett, ha normálisan közöljük, és a megfelelő időben hagyjuk menni. Ők vérre menően harcolnak a hipnotizőr hamis bálványukért.
Úgy nekitámadnak a rajongók, mintha Ariana egész életét szétfikázta volna, holott egy elég egyszerű személyes véleményt mondott csak el.
Személy szerint semmi gondom a sminkkel, felőlem akár 3 kiló vakolatot felnyomhatsz magadra, ha úgy érzed jól magad, de el tudom fogadni az ellenvéleményt is. Ez egy igen szépen elkészített smink, nekem tetszik, az már más kérdés hogy Arianának a puszta létezése is irritál engem.
Lindsay valamiért úgy érezte hogy közzé kell tennie a gondolatát, hát közzétette, méghozzá nem sértő, hanem roppant egyszerű módon. Szerintem az ilyet egyszerűen csak el kéne engedni, tényleg nem nagy dolog. Persze ilyet egy átlag 10 éves arianatornak hiába mondasz nem fogja fel, hogy létezik vélemény és ellenvélemény is, és a kettő békességben meg tud élni egymás mellett, ha normálisan közöljük, és a megfelelő időben hagyjuk menni. Ők vérre menően harcolnak a hipnotizőr hamis bálványukért.
2016. november 21. 19:08
|
|
Réka Bieber 13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.18. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 260398 offline
|
Gondolom a szerepéhez kellett a smink.(sőt biztos!!!)
2016. november 21. 19:51
|
|
toriotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 194222 offline
|
Dráma, dráma, dráma. Ezeket a fölös energiákat valami karitatív dologgal kellene levezetni... nem állandó instagrammozással (nem kell 0-24 órában azt mutogatni, milyen tökéletesek vagyunk), nem posztolgatással, álhírkeltéssel, mondvacsinált netes acsarkodással. Feljebb kellene már lépni egy szintet a mai "sztároknak". Lépten-nyomon csak a szar önlik mindenhonnan.
2016. november 21. 22:55
Egyetértek toriot-tal. Túl sok a negativitás. Ráadásul nincs is köze hozzá, hogy ki mennyi sminket tesz magára. Utálom mikor nők megtámadnak másik nőket.
2016. november 21. 23:13
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
huhaa mekkora beszólás xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD az keményebb lett volna ha le krváza
de ez nem akkora beszólás hogy ki legyenek idegileg a rajongók mert ha csúnyát szól neki be akkor érthető lett volna az egész
2016. november 22. 16:49
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
És akkor mi van, ha ezt gondolja? Végtére is, teljesen mindegy, hogy szerepléshez kellett-e a smink vagy nem, akkor is igaza van, tényleg sok már az a mennyiség.
2016. november 23. 00:15
Szerintem meg van ennél sokkal felháborítóbb megjelenés is...
2016. november 23. 09:16
|
|
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 offline
|
SZerintem kivetelesen gyonyoru ezen a kepen pedig en nagyon nem csipem.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.