Lindsay Lohan beszólt Ariana Grandénak
2016. november 20. 23:11
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
istenem, nem halálosan fenyegette meg, csak elmondta a véleményét xdd szerintem ebben semmi ártó szándék nincs. meg amúgy is a "kedves, jószívű" hogy ide? nem a személyiségét kritizálta... abba meg nem lehet belekötni, hogy annyi smink van rajta, hogy eltorzítja az arcát, hiába voltak Lindsaynek durvább húzásai is.
2016. november 20. 23:20
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Francba pedig már reménykedtem hogy valaki végre beoltja xd
2016. november 20. 23:27
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Manapság kin nincs egy rahedli smink aki a showbiznisben van?
Csak egyszer mosnák le az összes sminküket a sztáok
Nagy meglepetés lenne sokak számára az tuti .. és szerintem sokat közülük megse lehetne ismerni
2016. november 21. 07:12
Arianan tényleg sok smink van, de ez nem Lindsay dolga.
2016. november 21. 07:44
Egy film forgatására essen be smink nélkül? Egyébként is nem ő sminkeltette ki magát ilyenre hanem a filmbeli karaktere van így kisminkelve. És Lindsay mit szólogat be Arinak? Előbb hozza rendbe a saját életét és utána pofázzon bele a másikéba..
2016. november 21. 10:25
BLulu88: Szerintem RoMack Lindsay drágának szánta azt a hozzászólást.
RoMack szereti Arit, legalábbis az adatlapján az van kiírva hogy Ariana az egyik kedvenc énekesnője.
2016. november 21. 13:19
Mert Lyndsay aztán nem sminkelje magát agyon....
Ennyire azért ne legyünk már irigyek.
Ennyire azért ne legyünk már irigyek.
2016. november 21. 15:00
|
|
ariana128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.04. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 257738 offline
|
jaj uristen mi lesz vége a világna vagy mi?! Azért mert most asz irta hogy "tul sok smink" könyörgöm most mit kell ezér szidni lehet hogy eltérö az izlésük és neki egy kicsit tulzás a smink de nem kell ezér egyböl utálni meg szidni ariana meg tuléli
2016. november 21. 15:05
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Huh pedig biztos nem ő mondta meg a sminkesnek,hogy mennyit rakjon rá annyit kellett hogy úgy nézzen ki ahogy a rendező elképzelte.
2016. november 21. 15:25
Egy filmben (szerintem) úgy kell kinézni ahogy azt a rendező/író/írónő megálmodta. És eleve, Ari és Dove nem magát sminkelim van egy sminkesük aki sminkeli őket. Ariana több posztjából is látszik, hogy szeret smink nélkül lenni, nem egy képe van amin nincs rajta smink.
2016. november 21. 15:33
|
|
welcometothereallifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.20. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 259088 offline
|
Szerintek idióták, akik ennyire felnagyolják ezt az ügyet. Lindsay nem hülye, tudja ő, mi áll egy forgatás hátterében. Egyszerűen csak figyelmet akart, amit látom, megkapott
2016. november 21. 15:43
Juj, LiLo a főgonosz hárpia! Hogy mert ilyet kijelenteni?
Komolyra fordítva a szót, szerintem ebben semmi támadó nem volt, csak egy szimpla megjegyzés.
Komolyra fordítva a szót, szerintem ebben semmi támadó nem volt, csak egy szimpla megjegyzés.
2016. november 21. 15:49
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
A forgatás miatt van rajta ennyi smink
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: