A The CW csatorna a közelmúltban jelentette be, hogyan alakul 2017-es műsorszórási programja, így többek között az is kiderült, mikor érkezik el a vég kedvenc vámpírjaink életében. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiderült, mikor kerül képernyőre a Vámpírnaplók fináléja
2016. november 20. 18:38
|
|
DavidtheDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.14. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 252286 offline
|
2016. november 20. 20:07
|
cujo0227új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.25. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 259259 offline
|
Már nagyon kíváncsi vagyok, én majd csak jövőre kezdem el nézni a sorozatot. Még nem láttam belőle egy részt sem. Megvárom a finálét, és utána elkezdem az elejétől.
2016. november 20. 21:03
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
meg nem lestem bele az utolso evadba, altalaban egybe szoktam sorozatot nezni mert utalok a reszekre varni...meg egy ideje nem sok ismerosom beszel rola, pedig regen nagyon jo kis sorozat volt...nagyon remelem, hogy julie nem cseszi el
illetve az osokkel sem tudom, mi a helyzet, annak is valami 10enreszes lezarast terveztek, de tenyleg el vagyok maradva ><
illetve az osokkel sem tudom, mi a helyzet, annak is valami 10enreszes lezarast terveztek, de tenyleg el vagyok maradva ><
2016. november 20. 21:33
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Nagyon sajnalom, hogy veget er, ez volt az elso sorozat, amit elkezdtem nezni:( A TVD miatt lettem sorozatfuggo❤ Az osszes kedvenc sorozatom veget 2017-ben, miert buntet a sors? :'(
2016. november 20. 22:10
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Na ne már!! 16 epizód?? A 22 epizód is kevés volt.. Na, és most?
2016. november 21. 18:01
jajj ne már, hónapok óta az van h vége. minek kell több cikk róla. éppen eléggé szar már h vége, pedig olyan jó sori voltT-T
2016. november 21. 18:52
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Elkapkodják nagyon és elég bénán csinálják visszahozni Tylert 2 percre csak azért hogy rögtön meg is öljék arra miért volt szükség nem lehetett volna normális lezárást adni neki muszáj volt megölni
2016. november 22. 17:33
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nem akarom, hogy vége legyen.:'( annyira szeretem..❤ és csak 16 részes lesz?? A 22-t is hamar megnéztem, hát akkor ezt...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: