Ők adnak ki albumot 2017-ben
2016. november 21. 20:55
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
Egyetlen jó hír Ed Sheeran visszatérése
2016. november 21. 20:58
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Miley hangját nagyon imádom, remélem valamennyire visszafogja majd magát és a csodás hangja tündököl csak a testrészeit meg a ruhája alatt tartja.
Akiknek még örülök a Selena, remélem újult erővel tér vissza és elkápráztatja a rajongóit ismét. De Ed Sheeran is nagy kedvencem, imádom a számait ezért várom, hogy mit alkot jövőre
2017. január 02. 16:30
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Chh és én még elhittem h valami jo lesz xdd
2017. február 21. 19:36
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Nem értem, hogy a rock&metálimádó, poputáló emberek miért írják minden ilyenhez oda, hogy agyonsztárolt, hangtalan, senkik ők (((Arcee23: Miért mindig csak az agyonsztárolt, autotune hercegek/hercegnők körül forog a világ akiknek teljesen jellegtelen hangjuk van és a rájuk dobott tonnányi cukormáz meg a "cuki" pofijuk miatt imádják őket?
Mi a halálért nem lehet kilépni ezeknek a senkiknek a bűvköréből?")))
Én pl. örülök, hogy nem említették Marylin Mansont meg a többi ilyet, mert én tőlük vagyok rosszul. Mégsem kommentelem oda minden rock, metál meg kitudjamilyenműfajez cikk alá, hogy "undorító Marylin Manson", "hangtalan senki ezmegaz", "nem-értem-miért-rajong-érte-sok-ember banda". Nem kell ám minden más ízlésű embert megbántani a szubjektív, lenéző, alaptalan, általánosító kommentekkel. Köszöntem...
Mi a halálért nem lehet kilépni ezeknek a senkiknek a bűvköréből?")))
Én pl. örülök, hogy nem említették Marylin Mansont meg a többi ilyet, mert én tőlük vagyok rosszul. Mégsem kommentelem oda minden rock, metál meg kitudjamilyenműfajez cikk alá, hogy "undorító Marylin Manson", "hangtalan senki ezmegaz", "nem-értem-miért-rajong-érte-sok-ember banda". Nem kell ám minden más ízlésű embert megbántani a szubjektív, lenéző, alaptalan, általánosító kommentekkel. Köszöntem...
2017. február 27. 00:29
A többségük teljesen hidegen hagy, de Adam-nek, Miley-nak és Ellie-nek örülök. Ugyanakkor olyan neveket, mint például Christina Aguilera, Kelly Clarkson, Linkin Park, vagy esetleg Halsey igencsak hiányolok. Már nem azért, de ha csak egy példát akarok felhozni, akkor; Halsey nemrég volt az új albumának fotózásán, és kerek-perec le is írta a Twitter-én, hogy még idén júniusban kiadja az új lemezét. Értem én, hogy manapság a teljesen hétköznapi hanggal rendelkező, tucat popsztárok a menők és az elfogadottak, ők azok, akiket agyon kell sztárolni és körül kell rajongani, de Isten szerelmére, nem csak pop van a világon. (fun fact, Halsey is popzenész, az ő neve még sincs a listán, egyébként) Maximálisan egyetértek pár előttem hozzászólóval, a címben igazán feltüntethette volna valaki, hogy csak, és kizárólag a popra lett írva cikk, mindazonáltal a többi zenei műfajnak is írhattak volna cikket, but who cares?
katherine0813; nem akarok modortalannak és bunkónak látszani, de tudod te egyáltalán, miről beszélsz? Nem, én sem vagyok oda a rock-ért, de azt még így is észre tudom venni, hogy az IQ-szinted igen alacsony lehet. Marilyn Manson egy fantasztikus ember, a rock-zenészek között majdnem mindenki több jóságot hordoz egyetlen hajszálában, mint a mai, itt is felsorolt tucatcelebek egészükben. Fogalmam sincsen, hogy mind Marilyn, mind a többiek mit ártottak neked, de meg is látszik, hogy maximum 12 éves vagy, ha a tudásod megragadt ott, hogy Marilyn Manson. Nem csak ő van rock-zenész, de mint tudjuk, ismeretség hiányában marha egyszerű fröcsögni és osztani az észt.
katherine0813; nem akarok modortalannak és bunkónak látszani, de tudod te egyáltalán, miről beszélsz? Nem, én sem vagyok oda a rock-ért, de azt még így is észre tudom venni, hogy az IQ-szinted igen alacsony lehet. Marilyn Manson egy fantasztikus ember, a rock-zenészek között majdnem mindenki több jóságot hordoz egyetlen hajszálában, mint a mai, itt is felsorolt tucatcelebek egészükben. Fogalmam sincsen, hogy mind Marilyn, mind a többiek mit ártottak neked, de meg is látszik, hogy maximum 12 éves vagy, ha a tudásod megragadt ott, hogy Marilyn Manson. Nem csak ő van rock-zenész, de mint tudjuk, ismeretség hiányában marha egyszerű fröcsögni és osztani az észt.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: