Ők adnak ki albumot 2017-ben
2016. november 20. 19:34
|
|
NICOLE HUNTERúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.15. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 258073 offline
|
Én nagyon örülök Miley és Selena kiadja az új albumát 2017-ben
2016. november 20. 19:40
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12629 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
És 2018-ban? Mert ezek kb minden zenei hírportálon megtalálhatóak...
Új infókat akaroook
Az pedig, hogy egy Depeche Mode, Linkin Park, Christina Aguilera, Marilyn Manson, Nelly Furtado, Kelly Clarkson, Gorillaz, Limp Bizkit, The Offspring, Papa Roach, Sheryl Crow véletlenül sincsen megemlítve a popmaszlag autótune-sztárocskák között, azon már nem is csodálkozok...
Új infókat akaroook
Az pedig, hogy egy Depeche Mode, Linkin Park, Christina Aguilera, Marilyn Manson, Nelly Furtado, Kelly Clarkson, Gorillaz, Limp Bizkit, The Offspring, Papa Roach, Sheryl Crow véletlenül sincsen megemlítve a popmaszlag autótune-sztárocskák között, azon már nem is csodálkozok...
2016. november 20. 19:46
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
_ToTo_ Pontosan ezt akartam említeni én is, hogy nekem is eszembe jutottak páran a felsoroltaid közül és megkérdőjeleztem ,hogy miért nincsenek rajta a listán.
2016. november 20. 20:39
|
VikiiADCfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 240946 offline
|
Fifth Harmony?? Nekik is lesz új albumuk jövőre a hírek szerint
2016. november 20. 22:46
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
hát fognak jönnie albumok,remélhetőleg jó dalokkal...
2016. november 21. 06:39
|
|
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline
|
Marilyn Manson, System of a Down, remélhetőleg Black Veil Brides.... pls, nem csak a popban van mozgás! MM albumához már egy klipelőzetes is van, annál konkrétabb "jelet" mit...?
2016. november 21. 09:13
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Idézet (Porkéz @ 2016.11.20. 18:16)
Meg az Ossian, a Papa Roach, a Kárpátia, a Steel Panther, és egy rakás olyan előadó, ami nem sorolható a pop műfajba, de azért róluk sem szabad elfeledkezni...
Egyetértek!
2016. november 21. 13:28
Hát... az én ízlésemre nézve egy értékelhető fejleménnyel sem gazdagodtam. Az előttem írók már említették, de engem is nagyon zavar, hogy nem volt megemlítve a címben, hogy kizárólag pop műfajról szól a lista, mégis csak a szokásos tucat pop-os énekesnők vannak felsorolva. Ha a címben nincs műfajbeli megkötés, akkor lehetett volna más is pop-on kívül...
Pl. Rock-ból és Metálból elvileg várható egy album Marilyn Manson-tól, a Papa Roach-tól, a Bullet For My Valentine-tól és talán a Black Veil Brides-tól.
Nem csak pop zene van a világon meg Selly drága és a hasonló kaliberű társnői -.- De tényleg nem meglepő... a többi műfajban tevékenykedők é a többi műfajt kedvelők mindig le vannak csinálva az ilyen gyűjtéseknél.
Pl. Rock-ból és Metálból elvileg várható egy album Marilyn Manson-tól, a Papa Roach-tól, a Bullet For My Valentine-tól és talán a Black Veil Brides-tól.
Nem csak pop zene van a világon meg Selly drága és a hasonló kaliberű társnői -.- De tényleg nem meglepő... a többi műfajban tevékenykedők é a többi műfajt kedvelők mindig le vannak csinálva az ilyen gyűjtéseknél.
2016. november 21. 14:00
|
|
freedominyoureyesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.17. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 248543 offline
|
Megerősítették hogy Kesha 2017-ben kiadja Rainbow c. albumát, melynek debütáló dala még idén megjelenik (remélhetőleg).
De még egy csomó másik dolog is van, nem tudom miért kell kihagyni más tehetséges előadókat is, akik szintén tartogatnak meglepetéseket..
És ezt most műfajtól és nemzetiségtől függetlenül értem.. Nagy starity azt a hazáján belüli előadókkal éppenhogy említést tesz, ha tesz..
De még egy csomó másik dolog is van, nem tudom miért kell kihagyni más tehetséges előadókat is, akik szintén tartogatnak meglepetéseket..
És ezt most műfajtól és nemzetiségtől függetlenül értem.. Nagy starity azt a hazáján belüli előadókkal éppenhogy említést tesz, ha tesz..
2016. november 21. 20:01
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Hol van például a System of a down?
Miért mindig csak az agyonsztárolt, autotune hercegek/hercegnők körül forog a világ akiknek teljesen jellegtelen hangjuk van és a rájuk dobott tonnányi cukormáz meg a "cuki" pofijuk miatt imádják őket?
Mi a halálért nem lehet kilépni ezeknek a senkiknek a bűvköréből?
Miért mindig csak az agyonsztárolt, autotune hercegek/hercegnők körül forog a világ akiknek teljesen jellegtelen hangjuk van és a rájuk dobott tonnányi cukormáz meg a "cuki" pofijuk miatt imádják őket?
Mi a halálért nem lehet kilépni ezeknek a senkiknek a bűvköréből?
2016. november 21. 20:42
Egyébként érdekes, de Shakira és Katy Perry hol vannak? Ők is ugyanúgy visszatérnek, de mondhatnám Kelly Clarkson-t, Keshát vagy Christina Aguilerát is.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: