A sztorihoz hozzátartozik, hogy a levélből ki lett vágva az a rész, ami úgy istenigazából "Trumpnak szól", így valóban érthetetlen, hogy miért címzett neki egy ilyen levelet. Egyébként ez a fordítás elég csapnivaló.
Én nagyon büszke vagyok Laurenre! <3
Lauren Jauregui színt vallott másságát illetően
2016. november 20. 11:42
|
|
ChelseaLovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.26. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 141702 offline
|
2016. november 20. 17:39
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Lisanne, egyetértek...a legtöbb celebke divat biszex, és ezt nem azért mondom mert elítélem a biszexuális embereket,hanem azért mert ez az igazság. Felkapottabbak lesznek ezáltal, az emberek "elismerik" őket, amikor már egy olyan világban élünk, ahol az emberek többsége nem ítéli el a saját neméhez vonzódó embereket...és most lehet azzal jönni,hogy de igenis vannak akik elítélik...ja és vannak olyanok is akik a kék hajúakat ítélik el, vagy azokat akik plasztikáztatnak stb. Manapság már én azt tapasztalom teljesen elfogadott, ha valakinek más a szexualitása mint a legtöbbnek, de szerintem pontosan ezért már napirendre kéne térni efelett, elfogadni az ilyen embereket és nem nagy hírt csinálni belőle sem pozitív sem negatív irányba. És talán akkor eltűnne a sok divatbuzi (bocsánat,hogy ezt a csúnya kifejezést használom, de ez a legmegfelelőbb rájuk) és jót tenne azokkal is akik "mások".
2016. november 21. 01:01
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Nem értem, hogyha valaki nem áll ki a nagyközönség elé azzal, hogy ő homoszexuális/biszexuális, de aztán készül róla egy kép, miért érzik az emberek úgy, hogy lebukott valamivel. Nem mindegy, hogy a magánéletében ő kivel csókolózik? Utána meg bejelentést kell tennie... miért? Miért ekkora szenzáció, ha ez kiderül valakiről?
Költői kérdés amúgy, nyilván tudom miért, csak számomra érthetetlen, na.
Költői kérdés amúgy, nyilván tudom miért, csak számomra érthetetlen, na.
2016. december 07. 18:51
|
|
kovi2Cosima |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 852 Azonosító: 144885 offline
|
Szerintem csak azért vállalta fel a kép után,mert úgy gondolta kötelessége tudatni a rajongókkal,hogy mi is a helyzet. Ez olyan mimt amikor a Teen Wolfos srác felvállalta,hogy meleg,készült róla is kép ahol sráccal csókolozott. Laurenről amúgy is sejteni lehetett a Camillaval való kapcsolat miatt, én büszke vagyok rá, sok erőt ad
<3❤
2016. december 26. 18:25
Idézet (_ToTo_ @ 2016.11.19. 13:23)
Hm, lebukik pár fotó miatt, majd nyílt levelet ír Trumpnak, a Twitteren meg támogatják az emberek. WTF? Nagyon fogja érdekelni Trumpot. Ez lesz a divat, ha valakinek majd megfájdul a hasa, majd az is nyílt levelet ír és a birkacsorda meg majd támogatja? Hová tartunk OMG. Tiszteletet és támogatást akkor érdemelt volna, ha kiáll és elmondja, de nem az után miután lebukik.
Ott a pont.
Nem is beszélve arról, hogy miután elmondta, annyiban is hagyhatná a dolgot. Nem pedig nekiállni kampányolni, hogy mennyire menő biszexuálisnak vagy melegnek lenni és kis túlzással a rajongóinak is ezt ajánlani burkoltan. Ezzel pont azt fogja elérni ő is meg a többi hasonlóan kampányoló társa is, hogy egyre több lesz a homofób és egyre durvább támadásokat fognak kapni a melegek és biszexuálisak.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: