Starity

Lauren Jauregui színt vallott másságát illetően

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. november 20. 11:42 #21
ChelseaLove
ChelseaLove
visszatérő vendég

Státuszeverytime I see you, I just want to stay looking at you forever.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 141
Csatolások: 1
Azonosító: 141702
A sztorihoz hozzátartozik, hogy a levélből ki lett vágva az a rész, ami úgy istenigazából "Trumpnak szól", így valóban érthetetlen, hogy miért címzett neki egy ilyen levelet. Egyébként ez a fordítás elég csapnivaló.
Én nagyon büszke vagyok Laurenre! <3
2016. november 20. 12:37 #22
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
nekem ez érdekes. egyből lebukott, majd bevallja hogy biszex. kikérem magamnak, inkább divatbiszex.
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2016. november 20. 17:39 #23
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Lisanne, egyetértek...a legtöbb celebke divat biszex, és ezt nem azért mondom mert elítélem a biszexuális embereket,hanem azért mert ez az igazság. Felkapottabbak lesznek ezáltal, az emberek "elismerik" őket, amikor már egy olyan világban élünk, ahol az emberek többsége nem ítéli el a saját neméhez vonzódó embereket...és most lehet azzal jönni,hogy de igenis vannak akik elítélik...ja és vannak olyanok is akik a kék hajúakat ítélik el, vagy azokat akik plasztikáztatnak stb. Manapság már én azt tapasztalom teljesen elfogadott, ha valakinek más a szexualitása mint a legtöbbnek, de szerintem pontosan ezért már napirendre kéne térni efelett, elfogadni az ilyen embereket és nem nagy hírt csinálni belőle sem pozitív sem negatív irányba. És talán akkor eltűnne a sok divatbuzi (bocsánat,hogy ezt a csúnya kifejezést használom, de ez a legmegfelelőbb rájuk) és jót tenne azokkal is akik "mások".
2016. november 20. 19:39 #24
- törölt felhasználó -    
heart.gif
szerintem tök jó, hogy elmondta smileeee.gif
2016. november 21. 01:01 #25
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
Nem értem, hogyha valaki nem áll ki a nagyközönség elé azzal, hogy ő homoszexuális/biszexuális, de aztán készül róla egy kép, miért érzik az emberek úgy, hogy lebukott valamivel. Nem mindegy, hogy a magánéletében ő kivel csókolózik? Utána meg bejelentést kell tennie... miért? Miért ekkora szenzáció, ha ez kiderül valakiről?
Költői kérdés amúgy, nyilván tudom miért, csak számomra érthetetlen, na.
2016. december 07. 18:51 #26
kovi2
kovi2
Cosima

StátuszEnchantée <3
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 852
Azonosító: 144885
Szerintem csak azért vállalta fel a kép után,mert úgy gondolta kötelessége tudatni a rajongókkal,hogy mi is a helyzet. Ez olyan mimt amikor a Teen Wolfos srác felvállalta,hogy meleg,készült róla is kép ahol sráccal csókolozott. Laurenről amúgy is sejteni lehetett a Camillaval való kapcsolat miatt, én büszke vagyok rá, sok erőt ad smileeee.gif <3❤
2016. december 26. 18:25 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2016.11.19. 13:23)
Hm, lebukik pár fotó miatt, majd nyílt levelet ír Trumpnak, a Twitteren meg támogatják az emberek. WTF? Nagyon fogja érdekelni Trumpot. Ez lesz a divat, ha valakinek majd megfájdul a hasa, majd az is nyílt levelet ír és a birkacsorda meg majd támogatja? Hová tartunk OMG. Tiszteletet és támogatást akkor érdemelt volna, ha kiáll és elmondja, de nem az után miután lebukik.

Ott a pont.
Nem is beszélve arról, hogy miután elmondta, annyiban is hagyhatná a dolgot. Nem pedig nekiállni kampányolni, hogy mennyire menő biszexuálisnak vagy melegnek lenni és kis túlzással a rajongóinak is ezt ajánlani burkoltan. Ezzel pont azt fogja elérni ő is meg a többi hasonlóan kampányoló társa is, hogy egyre több lesz a homofób és egyre durvább támadásokat fognak kapni a melegek és biszexuálisak.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok