Jó árban elérhetőek a szezon legdivatosabb szépségápolási termékei online felületen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hazánkban is elérhetőek a legdivatosabb szépségápolási termékek – I. rész
2016. november 18. 19:51
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Csak kíváncsiságból: ez a notino valami szponzora az oldalnak, hogy ennyire futtatva van itt?
Egyébként 100 ml-s parfümöt nem vennék. Sok, mintha soha nem akarna elfogyni, másrészt előszeretettel hamisítják, és az olcsó piaci 2000 ft-os sánelt adják el tízezres áron.
Egyébként 100 ml-s parfümöt nem vennék. Sok, mintha soha nem akarna elfogyni, másrészt előszeretettel hamisítják, és az olcsó piaci 2000 ft-os sánelt adják el tízezres áron.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. november 18. 19:52
A Tangle Teezer-t ajánlom, az valóban megéri az áràt!
2016. november 18. 19:53
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
mostansag mindenhol a notino van, meg a slither.io meg a tobbi telos jatekban is ez ugrik fel hirdeteskent ._.
a termekek majdnem mind dragak szerintem, en imadom a parfumokat es van is sok, de masnak sosem vennek es magamnak sem ilyen sok ezreset..
a termekek majdnem mind dragak szerintem, en imadom a parfumokat es van is sok, de masnak sosem vennek es magamnak sem ilyen sok ezreset..
2016. november 18. 20:12
|
|
Benczúr Heniriettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.25. Hozzászólás: 179 Csatolások: 2 Azonosító: 247162 offline
|
jó cikk! .')
2016. november 18. 20:20
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Nekem Katy Perry parfümje van meg egy hete, de máris szerelmes vagyok belé!! Egyszerűbben leírva az illatát én a vattacukorhoz rudom hasonlítani. És tényleg egész nap kitart, de csak az "eau de parfum" változata. Reggel fújtam és még mindig ugyanúgy érzik, mint amikor fújtam!! Mindenkinek ajánlom aki szereti a NAGYON édes illatokat. Mégegyszer mondom, vattacukor.
2016. november 18. 20:42
|
|
laurenevansúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.02. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 252846 offline
|
tangle teezer-emet imádom
^^ komoly megkönnyítette az életem :'DD
2016. november 18. 20:45
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
tangle teezer nekem is van, és imádom *-*
2016. november 18. 20:51
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Idézet (szavy @ 2016.11.18. 19:51)
Csak kíváncsiságból: ez a notino valami szponzora az oldalnak, hogy ennyire futtatva van itt?
Pontosan az. Mondjuk a legtöbbször az ilyen tartalmakat illik egy szép (x) jelöléssel illetni, hogy az egyszerű júzer tudja mi van a dolog mögött de ez vaaan.
Amúgy Katynek nagyon jó illatai vannak, de pl az én kedvenc téli illatom az Beyonce Heat parfümje.
2016. november 18. 21:04
|
|
CrazyMonsterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.11. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 260842 offline
|
a 2. megvan nekm , nagyon jó parfüm
2016. november 18. 21:38
Napok óta azon szenvedek, hogy vajon milyen parfümmel kellene bővítenem a kis gyűjteményemet; annyit már nagy nehezen sikerült megszülnöm - főként a cikknek hála - hogy biztosan Katy Perry lesz; már csak azt kell kitalálnom, hogy Purr vagy Meow?!
Glamster
2016. november 18. 22:08
Idézet (Glamster @ 2016.11.18. 21:39)
A Purr szilvás, könnyed, mégis fűszeres... Valami fantasztikus
Utáltam, hogy itthon nem lehetett kapni. A Meow szó szerint vattacukor és candyshop illatú.
Nagyon finom az is, de merőben eltér a kettő illatvilága. Hátha ez segít 
Nem hiszed el, de az elmúlt bő háromnegyed órát azzal töltöttem, hogy egyszer az egyiket tettem be a kosárba, majd pár perc múlva kiszedtem és rányomtam a másikra, és ezt még eljátszottam párszor.
Glamster
2016. november 18. 23:10
Idézet (Glamster @ 2016.11.18. 22:14)
Szerintem nem fogod megbánni! Imádtam azt az illatot
Nekem személy szerint a Meow mindig túl édes volt, de lehet most már, így pár évvel később bejönne ez a vattacukor varázs
De a Purr sokkal komolyabb és tényleg jóóó
Nagyon kíváncsi vagyok.
Glamster
2016. november 19. 00:17
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Glamster írta:
Én 2012-2013-ban a Purron „éltem”. Annak nagyon kellemes, őszies, szilvás illata volt, odáig voltam érte és mindig megdicsértek, hogy milyen finom illatom van. A Killer Queent is szerettem, de a Mad Poison egy ideje nagy kedvenc. Fantasztikus, Katyék értik a dolgukat.
Szerintem egyébként nincs vattacukor illata, mert a Meownak volt az, de annak tényleg.
Hát akkor valószínűleg csak nekem vattacukros, mert te gondolom jobban tudod, hisz' te írtad a cikket, de én valahogy mindig más illatokat érzek, mint amilyen illatú az a bizonyos dolog.... (Hmmmm... Fogalmazás egyes..
)
Én 2012-2013-ban a Purron „éltem”. Annak nagyon kellemes, őszies, szilvás illata volt, odáig voltam érte és mindig megdicsértek, hogy milyen finom illatom van. A Killer Queent is szerettem, de a Mad Poison egy ideje nagy kedvenc. Fantasztikus, Katyék értik a dolgukat.
Szerintem egyébként nincs vattacukor illata, mert a Meownak volt az, de annak tényleg.
Hát akkor valószínűleg csak nekem vattacukros, mert te gondolom jobban tudod, hisz' te írtad a cikket, de én valahogy mindig más illatokat érzek, mint amilyen illatú az a bizonyos dolog.... (Hmmmm... Fogalmazás egyes..
2016. november 19. 07:32
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
VS parfüm!^^
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.