Megérkezett az énekesnő várva-várt videoklipje, mely nagyon szexire sikeredett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Britney Spears - Slumber Party ft. Tinashe
2016. november 18. 19:10
2016. november 18. 19:42
|
|
Tiramisu02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 260791 offline
|
Igen! Britney ebben a klipben is gyönyörű és szexi!
2016. november 18. 19:55
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Végre van ehhez is cikk akkor most ide is leírom a véleményem
NAGYONNAGYONNAGYONNAGYON JÓ LETT, imádomimádom, Britney eszméletlen gyönyörű mint mindig, a Slumber Party meg alapból az egyik kedvencem az albumról szóval nem csalódtam *0* ♡♡♡ imádom imádom ♡♡♡ kicsit hajaz a 2001es Boys klipjére meg a 2004es My Prerogativera kicsit olyan mintha a kettő keveréke lenne *-* mondjuk nem nagyon értem minek kellett bele Tinashe, sokkal jobb az albumverzió szerintem ahol egyedül énekli a dalt de ez is nagyon szuper lett <33 tökéletesen meg vagyok elégedve, Britney soha nem okoz nekem csalódást <3
NAGYONNAGYONNAGYONNAGYON JÓ LETT, imádomimádom, Britney eszméletlen gyönyörű mint mindig, a Slumber Party meg alapból az egyik kedvencem az albumról szóval nem csalódtam *0* ♡♡♡ imádom imádom ♡♡♡ kicsit hajaz a 2001es Boys klipjére meg a 2004es My Prerogativera kicsit olyan mintha a kettő keveréke lenne *-* mondjuk nem nagyon értem minek kellett bele Tinashe, sokkal jobb az albumverzió szerintem ahol egyedül énekli a dalt de ez is nagyon szuper lett <33 tökéletesen meg vagyok elégedve, Britney soha nem okoz nekem csalódást <3
2016. november 18. 20:17
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Nagyon király klip lett.
Sokkal jobb, mint a Make Me(Ohh) klipje.
2016. november 18. 20:31
Annyira imádom ezt a számot, örülök hogy lett videóklipje. *-* Kicsit merész igaz, de neki jól áll.
Megj.: Érdekes, hogy akik hisztiznek Brit klipje miatt azok más kis ribik klipjéért -amik ezerszer erotikusabb és némelyik már undorító is- meg csorgatják a nyálukat. A szánalom. :'D
Megj.: Érdekes, hogy akik hisztiznek Brit klipje miatt azok más kis ribik klipjéért -amik ezerszer erotikusabb és némelyik már undorító is- meg csorgatják a nyálukat. A szánalom. :'D
2016. november 19. 13:02
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Nagyon tetszik a refrén!
2016. november 20. 17:51
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Iszonyú jól táncol!
2016. november 25. 22:33
Nagyon jó szám és klip lett! Britney még mindig jó formában van! Tényleg szexy a klip, de volt ilyen már más énekesnőnél is!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: