Az HBO idén is remek néznivalókkal szolgált, többek között útjára indította legújabb, Westworld című szériáját, ami számtalan sorozatrajongót megnyert magának, így nem volt kérdéses a folytatás.
A teljes cikkhez kattints ide!
Folytatást kap a Westworld
2016. november 18. 16:51
2016. november 18. 17:08
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Még szép, hogy berendelték az újabb évadot! Ez a sorozat egy mestermű, és csak azért nem sikerült egyelőre szélesebb közönséghez eljutnia, mert komplexebb és mélyebb a Game of Thronesnál (amit szintén nagyon szeretek, de igaz, ami igaz).
A Westworld elgondolkodtató, látványos, a története hibátlan, a színészek pedig emberfelettit alakítanak benne. Remélem, mire elindul a következő évad, többen is felfedezik, és rájönnek, milyen szuper sorozat ez, ugyanis méltatlan hozzá ez a nézettség!
Bár már közel egy hete olvastam a hírt, nagyon örülök neki!
A Westworld elgondolkodtató, látványos, a története hibátlan, a színészek pedig emberfelettit alakítanak benne. Remélem, mire elindul a következő évad, többen is felfedezik, és rájönnek, milyen szuper sorozat ez, ugyanis méltatlan hozzá ez a nézettség!
Bár már közel egy hete olvastam a hírt, nagyon örülök neki!
2016. november 18. 22:04
örülök, hogy lesz folytatása, ugyanis remek sorozat
2016. november 19. 21:05
Ez az a sori, amit mindenképp el kéne kezdeni. Már az első előzetes óta érdekel az egész, szóval alig várom, hogy meglessem!
2016. november 29. 09:48
Az első rész után vegyes érzéseim voltak! Gyilkoló robotok mindenhol!
De aztán néztem tovább és odaragadtam a képernyőhöz! Kevés sorozat ilyen jó, hogy élvezem minden percét! Már csak az évadzáró epizód van hátra nálam!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: