Míg korábban tabunak és egyenesen cikinek számított, ha valaki plasztikai műtétnek vetette alá magát, addig mostanra teljesen elfogadottá vált.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kaley Cuoco beismerte, hogy kés alá feküdt
2016. november 18. 09:03
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. november 18. 09:07
Ő legalább nem csúnyult bele a műtétekbe, hanem többé kevésbé természetesnek hat. Szeretünk Kaley! ❤
2016. november 18. 12:57
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Szerintem nem közvetít jó képet azoknak, akik szeretik.Azt sugározza,hogy egy átlagos külső felturbózva nagy cickókkal meghozza a sikert. Nem az irigység beszél belőlem,a nagy mellűek társaságát erősítem. Ahogy lehetne vele előnyöket is élvezni, ugyanúgy vért kell izzadni, hogy észrevegyék az embert is. Persze ez csak annak fontos,aki nem a külsejéből szeretne élni,hanem tett az eszéért is. Azt ugyanis nem örököljük,mint a testi adottságokat. Szóval ez a feljavítom magam,hogy sikeres legyek különösen káros.
2016. november 18. 13:23
Szíve joga. Viszont a feje alapján nem hittem volna, hogy csak 31 éves. Sokkal idősebbnek néz ki.
2016. november 18. 15:35
Nem gondoltam volna, hogy kés alá feküdt. Szerintem nagyon szép és örülök, hogy jól érzi magát a bőrében.
2016. november 18. 16:14
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Észre se lehet venni mivel nem lettek olyan nagyon a mellei épp akkorák mint ahogy ki kell nézniük és ez az orrával is így van, nem vitte túlzásba és még jól is járt vele. Lehet plasztikáztatni de az a legjobb ha épp csak annyit amennyire az embernek szüksége van és amennyi még elfogadható.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: