Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. június 15. 19:32 #1961
Maximoff
Maximoff
új tag

StátuszAn apple a day, you die anyway
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 23
Csatolások: 0
Azonosító: 263905
Nem emlékszem egy szám címére, csak a dallamának és a klipjének egy nagyon pici részére, semmi dalszöveg, és eddig még senki se tudta a leírás alapján, meg fogok őrülni mellow.gif
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, silenc, Trapdoor, LaDySmIth
2017. június 15. 20:29 #1962
- törölt felhasználó -    
Tegnap éjszaka leszedtem valami játékot (CocoPPaPlay). Igazából azt se tudom, mit művelek rajta, de már kezd az agyamra menni, hogy két percenként csipog a telefon valami miatt xD
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, silenc, Maximoff
2017. június 16. 08:38 #1963
- törölt felhasználó -    
Csóri férjemmel ma reggel közölték, hogy utolsónak műtik és csak hétfőn engedik ki. Ő is meghülyül addig meg én is... cry.gif cry.gif
6 felhasználónak tetszik: Bae Hee Yeon, Szandi0820, LaDySmIth, silenc, Trapdoor, forever.romanci
2017. június 16. 11:06 #1964
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Tegnap olyan szimmetrikusra és gyönyörűre csináltam meg a szemöldököm, hogy először úgy volt, hogy le se mosom este, majd úgy alszok. De aztán a higénia és anyu fenyegetése hogy "ha sminkes lesz a párnád én megöllek" győzött, így lemostam. rohog.gif
8 felhasználónak tetszik: framingnixon, Maximoff, Szandi0820, LaDySmIth, silenc, Trapdoor, sg1992, forever.romanci
2017. június 16. 16:46 #1965
- törölt felhasználó -    
Fantasztikus volt a mai látogatás, gyerekek...
Bementem, hát kedvesem feküdt ugye, meg se mozdulhat még ma, meg nem is tud, mert helyi érzéstelenítéssel műtötték, szóval deréktól lefele béna egyelőre. Jó, dumáltunk, bejön a nővér, hogy engedjem már oda kicserélni az infúziót. Természetesen. Végignéztem. Rossz ötlet volt. A perc töredéke alatt rosszul lettem. Kimentem levegőzni, de meg se mozdult a szél, valahogy visszamentem az ajtóhoz, akkor már csak azt hallottam, hogy ordít az ember, hogy rosszul vagyok. Jött két nővér, felkaptak, ledobtak az ágyra, fel a lábam... Egy perc múlva jobban lettem. És még így meg is kérdezték, hogy együtt vagyunk bent? Nem mondom én csak látogatni jöttem, csókolom. biggrin.gif Csak éhgyomorra rosszul esett a látvány. Jót nevettünk aztán. Szerelmemmel pedig minden rendben leszámítva a honvágyat. sad.gif
5 felhasználónak tetszik: Ellie Andrews, LaDySmIth, Szandi0820, forever.romanci, silenc
2017. június 16. 17:49 #1966
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Emberek, egy picike segítségre szorulnék cica téren:
Tesóm macskája nemrég megszült. (valakinek nem kell kiscica? biggrin.gif ) Az én cicám és a tesóm macskája testvérek, és a lényeg a lényeg, hogy amióta megszült, a saját macskám mindenkire haragszik a családból. Folyton ráfúj tesóm cicájára is, és az addigi otthon ülős macskánk most folyton elmegy, és nem hajlandó nagyon hazajönni se. Tudnátok nekem mondani ötleteket, hogy mit tegyek? Borzasztóan kivagyok amiatt, hogy sosincs itthon, hogy nem tudom mivan vele, és régebben akárhányszor hívtam, mindig jött, de mostmár nem hajlandó jönni a hangomra se.
Nem tudom, hogy rám miért haragszik, mikor nekem mindig az volt az első, hogy hazajöttem és őt szeretgettem, meg hagytam h aludjon az ölemben, sose foglalkoztam ennyit tesóm cicusával, mint az enyémmel, és most, hogy meglettek a kiscicák, most se foglalkozok vele többet, de a macskám akkor se jön elő..
Tudom, hogy hülyeségnek hangzik, de borzasztóan fáj, hogy nem tudom mivan vele mikor nincs itthon, és olyan rossz, hogy amikor hazajövök, vagy kimegyek a kertbe és leülök a padra, nincs az aki jönne, hogy az ölembe ugorjon. sad.gif
2017. június 16. 20:47 #1967
Syden
Syden
visszatérő vendég

StátuszI don't belong to anyone but everybody knows my name
Hozzászólás: 320
Csatolások: 10
Azonosító: 261302
Ma egész jó napom volt. blush.gif
Megcsináltattam a körmeimet, most végre hosszúak és szépek. Vettem egy tokot (igaz, hogy egy kisebb vagyonért, de mindegy), amiben olyan csodálatosan mutat a telefonom, hogy hűha. biggrin.gif Végre volt időm megcsinálni az egyik kedvenc dalom fordítását, amit fel is töltöttem YouTube-ra, ezzel pedig -remélhetőleg- beindítottam a csatornámat is.
Éééés négy nap múlva hivatalosan is befejezem az általánost. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, silenc
2017. június 16. 21:12 #1968
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maximoff @ 2017.06.15. 19:32)
Nem emlékszem egy szám címére, csak a dallamának és a klipjének egy nagyon pici részére, semmi dalszöveg, és eddig még senki se tudta a leírás alapján, meg fogok őrülni  mellow.gif

Annál nincs idegesítőbb dolog a világon. Két hétig ment a fejemben a Seventeen- Very Nice, mire rájöttem mi az (akkor ismertem meg az együttest biggrin.gif ). De a legrosszabb, amikor idegesítő szám megy a fejedben, attól a falat tudom kaparni. Hadd hallgassam egyszer végig, aztán soha többet! dry.gif
3 felhasználónak tetszik: Maximoff, forever.romanci, silenc
2017. június 17. 00:27 #1969
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Nem vagyok eltelve magamtól, viszont olykor smink nélkül szebbnek találom magam. Ismétlem: olykor. rohog.gif
Jó lenne ha többször éreznék így.
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2017. június 17. 02:44 #1970
framingnixon
framingnixon
visszatérő vendég

StátuszI should of quit your brand of cigarettes
Hozzászólás: 390
Csatolások: 0
Azonosító: 262066
A közeljövőben sokat fogom használni a topikot, úgy érzem. Annyi minden történt mostanában - jó és rossz egyaránt -, hogy muszáj lesz kiírnom magamból a dolgokat, különben hamarosan tényleg megőrülök.
Egyébként elkezdtem nézni a 13RW-t és rögtön az első részben egy Joy Division számba botlottam. Már most tetszik. rohog.gif
2017. június 17. 08:44 #1971
- törölt felhasználó -    
Én tényleg mindent kinéztem a Produce 101 rendezőiből. Kivéve azt, hogy az egyik legnagyobb tehetséget hagyják elúszni. Csak gratulálni tudok. Samuel volt az egyik legszorgalmasabb, aki az egyik legkeményebben dolgozott. Thank you Samuel. cray.gif
2017. június 17. 10:08 #1972
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gureka10 @ 2017.06.16. 17:49)
Tesóm macskája nemrég megszült. (valakinek nem kell kiscica? biggrin.gif ) Az én cicám és a tesóm macskája testvérek, és a lényeg a lényeg, hogy amióta megszült, a saját macskám mindenkire haragszik a családból. Folyton ráfúj tesóm cicájára is, és az addigi otthon ülős macskánk most folyton elmegy, és nem hajlandó nagyon hazajönni se. Tudnátok nekem mondani ötleteket, hogy mit tegyek? Borzasztóan kivagyok amiatt, hogy sosincs itthon, hogy nem tudom mivan vele, és régebben akárhányszor hívtam, mindig jött, de mostmár nem hajlandó jönni a hangomra se. 
Nem tudom, hogy rám miért haragszik, mikor nekem mindig az volt az első, hogy hazajöttem és őt szeretgettem, meg hagytam h aludjon az ölemben, sose foglalkoztam ennyit tesóm cicusával, mint az enyémmel, és most, hogy meglettek a kiscicák, most se foglalkozok vele többet, de a macskám akkor se jön elő..
Tudom, hogy hülyeségnek hangzik, de borzasztóan fáj, hogy nem tudom mivan vele mikor nincs itthon, és olyan rossz, hogy amikor hazajövök, vagy kimegyek a kertbe és leülök a padra, nincs az aki jönne, hogy az ölembe ugorjon. sad.gif

Ilyen nálunk is volt; amikor lettek cicáink, a másik macskánk napokig került mindent és mindenkit... de amikor a picik nagyobbak lettek, akkor már csak őket kerülgette, de nem járt el itthonról. Igaz, hogy fújt rájuk, meg morgott ha aközelébe mentek, de nem bántotta őket, vagy ilyesmi. Én csak annyit tudok neked tanácsolni, hogy légy türelmes, lehet hogy idővel hozzászokik a helyzethez, és minden újra a régi lesz sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Gureka10
2017. június 17. 10:10 #1973
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gureka10 @ 2017.06.16. 17:49)

IVARTALANÍTSATOK!!! Nem kell a felesleges szaporulat senkinek, a macskának sem tesz jót, hogy halomra szüli a kiscicákat. A különböző betegségeket is el lehet kerülni. Ne legyetek szaporítók! Nekem is voltak kismacskáim és tudtam magamról, hogy hibáztam. Azóta a cicám ivartalanított és nyugodt, egészséges. Figyeljétek akár az ivartalanítási akciókat, akkor olcsóbban megússzátok. Ne tegyetek rosszat a cicának! Kérlek, ne vedd bántásnak, remélem, legalább elgondolkoztok rajta.
A cicád meg szimplán féltékeny. Valószínűleg nem tolerálja a többi macskát. Ezen is segít az, ha nem lesznek fölöslegesen kismacskák.
1 felhasználónak tetszik: Arcee23
2017. június 17. 13:02 #1974
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Idézet (Szabe @ 2017.06.17. 10:10)
IVARTALANÍTSATOK!!! Nem kell a felesleges szaporulat senkinek, a macskának sem tesz jót, hogy halomra szüli a kiscicákat. A különböző betegségeket is el lehet kerülni. Ne legyetek szaporítók! Nekem is voltak kismacskáim és tudtam magamról, hogy hibáztam. Azóta a cicám ivartalanított és nyugodt, egészséges. Figyeljétek akár az ivartalanítási akciókat, akkor olcsóbban megússzátok. Ne tegyetek rosszat a cicának! Kérlek, ne vedd bántásnak, remélem, legalább elgondolkoztok rajta.
A cicád meg szimplán féltékeny. Valószínűleg nem tolerálja a többi macskát. Ezen is segít az, ha nem lesznek fölöslegesen kismacskák.

meghajolo.gif
Plusz a kijárós macskákat sokkal több veszély fenyegeti, mint a benti cicákat. hallottam már elütésről, mérgezésről, lelövésről(!!!) és ez csak pár dolog a listáról. Lehet nekik kifutót építeni a kertbe vagy, ha panel akkor macskahálóval biztonságossá tenni az erkélyt és akkor tud levegőzni. De a teraszt is macskabiztossá lehet tenni. Vagy ha annyira ki akarja engedni akkor a komplett kertet is. De ez mindenkinek a maga döntése.
Arról nem is beszélek, hogy a kiscicák tesztjei(FELV, FIP, FIV, stb), oltásaik és féreghajtásuk sokkal többe fog fájni, mint az egyszeri ivartalanítás. Aztán ott van még az etetés kérdése. Én azt hallottam, hogy a whiskas, kitekat, félix meg társai nem számítanak jónak. 12 hetes koráig(innentől mehet a leválasztás) ellátni egy kismacskát nem olcsó mulatság.
2017. június 17. 13:14 #1975
- törölt felhasználó -    
Idézet (Arcee23 @ 2017.06.17. 13:02)
meghajolo.gif 
Plusz a kijárós macskákat sokkal több veszély fenyegeti, mint a benti cicákat. hallottam már elütésről, mérgezésről, lelövésről(!!!) és ez csak pár dolog a listáról. Lehet nekik kifutót építeni a kertbe vagy, ha panel akkor macskahálóval biztonságossá tenni az erkélyt és akkor tud levegőzni. De a teraszt is macskabiztossá lehet tenni. Vagy ha annyira ki akarja engedni akkor a komplett kertet is. De ez mindenkinek a maga döntése.
Arról nem is beszélek, hogy a kiscicák tesztjei(FELV, FIP, FIV, stb), oltásaik és féreghajtásuk sokkal többe fog fájni, mint az egyszeri ivartalanítás. Aztán ott van még az etetés kérdése. Én azt hallottam, hogy a whiskas, kitekat, félix meg társai nem számítanak jónak. 12 hetes koráig(innentől mehet a leválasztás) ellátni egy kismacskát nem olcsó mulatság.

Erről annyit, hogy nekem a cicám kijárós, de nem olyan környéken élünk, ami veszélyes volna, plusz, mióta ivartalanítva van, kevesebbet csatangol. smileeee.gif Azokról a macskatápokról pedig én sem hallottam jót, nekem szinte mindenki a Royal Canint ajánlotta.
2017. június 17. 16:41 #1976
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Idézet (Szabe @ 2017.06.17. 13:14)
Erről annyit, hogy nekem a cicám kijárós, de nem olyan környéken élünk, ami veszélyes volna, plusz, mióta ivartalanítva van, kevesebbet csatangol. smileeee.gif Azokról a macskatápokról pedig én sem hallottam jót, nekem szinte mindenki a Royal Canint ajánlotta.

Ha úgy gondolod, hogy nem veszélyezteti semmi akkor mehet. smileeee.gif De pl ahol régen laktunk ott a világ minden kincséért sem engedtem volna ki. Most falun lakunk, de még itt se, mert közel a főút, körülöttünk mindenhol kutyák akiket nem ismerek. unsure.gif
Arról én is sok jót hallottam. Az egyik macskás csoportban rengetegen ajánlják a zooplust. Sokan rendelnek onnan. De hallottam a nyers etetésről is. Viszont arról nem tudok sokat.
1 felhasználónak tetszik: Gureka10
2017. június 18. 03:14 #1977
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Off: Koszonom szepen mindenkinek aki itt vagy privatban megdobott egy levellel. Mi is gondolkoztunk az ivartalanittatason es szeretnenk is oket, csak nem reg lettek egy evesek, es azelott nem mertuk. De most nyaron valoszinuleg sor is kerul ra.^^
On: Veletek is volt olyan, hogy felkeltetek hajnalban es egybol visszaaludtatok?
Velem se.
2 felhasználónak tetszik: Blemi, forever.romanci
2017. június 18. 07:59 #1978
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Háhá, az élet egy kötsög. Küzdesz, mint disznó a jégen, kaszálod a kekszet térdig élő szélben, tök hiába. Aztán egyszer csak letottyansz a hátsódra, megvonod a vállad és aszondod: "ott egye meg a fene, ahun ippen van." Kicsit morcogsz még, kicsit meg vagy sértve, aztán ez is elmúlik. Berendezkedsz, azt is elfelejted, hogy miért is kaszáltad a kekszet annyi ideig, mikor így is jó. Sőt, pont így jó. Király. Na, elkezdel tervezni, lelkesülsz, tolod a bringát ezerrel, hogy hé, hát ez megy! Ez így is megy. Örülsz, mint majom a farkának. És akkor Élet elvigyorodik, és csak úgy lazán eléd pottyantja a valamit. Csak úgy, minden előjel nélkül. Ha nincs szerencséd, a fejedre is ejti, oszt csak nézel, mint Rozi a moziban, vakargathatod a púpodat, mert minden a feje tetején áll, még te is. De ott van "az" és ezt már nem lehet visszacsinálni. Nézed jobbról, nézed balról: "ez tényleg az, bacca meg." search.gif "Nesze, te fatökű" - mondja Élet. Hát köfi. Az élet egy kötsög. _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: Arcee23, Blemi, LaDySmIth, forever.romanci
2017. június 18. 19:50 #1979
Blemi
Blemi
visszatérő vendég

StátuszThe rain we thought would last forever and ever
Hozzászólás: 388
Csatolások: 4
Azonosító: 247256
Csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy limonádé készítés közben (amikor facsartam a citromot), belefröccsenjen a citromlé a szemembe? biggrin.gif
Szinte érztem, ahogy a macska magában rajtam röhög. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Szandi0820, LaDySmIth, Fannycska999, silenc, Maiko
2017. június 18. 20:08 #1980
- törölt felhasználó -    
Az érzés, amikor feljövök a topikba, hogy most nagyon kiírom magamból a gondolataim, erre nem gondolok semmit, megfizethetetlen... rohog.gif unsure.gif
11 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, forever.romanci, Jody, madeleine., MadHatter, Syden, Szandi0820, LaDySmIth, Fannycska999, Blemi, silenc
172 oldal 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!