Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. június 12. 15:14 #1941
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2017.06.12. 12:02)
most jött a postás, valaki új, sose láttam, hozott valamit anyámnak. mondom a lánya vagyok, átvehetem? reakció: betöltöttem-e már a tizennégyet. blink.gif először azt hittem viccel, de esküszöm komolyan gondolta. a nő feje amikor közöltem vele, hogy nem csak hogy elmúltam annyi, igazából 22 vagyok...

Én is 22 vagyok, általában 16 évesnek néznek. Egyszer egyetemi dexpon kérdezték hogy melyik szak érdekel. 2. Éves komédiás vagyok köszi laugh.gif

De volt mar hogy 14-16 eves lany csókolommal köszönt blink.gif néha nagyon nem tudom hogy akkor most mi van rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Trapdoor, itsjustme, Szandi0820, silenc
2017. június 12. 22:19 #1942
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
szabad vagyok! jó csak félig de az emelt szóbeliken túl vagyok thumbsup.gif
annyira zavaró, hogy mindenki lelustáz meg minden csak mert nem megyek el dolgozni a nyáron, és még csak nem is jogsit csinálok... egy: csökkent térlátással életveszélyes lenne engem kocsiba ültetni, komolyan gondolom, hogy erre senkinek sincs szüksége. kettő: egy érettségivel úgy hogy még hivatalosan egyetemre sem járok, nem nagyon vesznek komolyan diákmunkakeresésnél, főleg úgy nem, hogy mást is szeretnék csinálni a nyáron, pl elsősegélytanfolyamra menni, esetleg nyelvtanfolyamra, meg edzőtáborba (meg nyaralni, a zsebpénzemből), így kb feladtam erre a nyárra... fogok én hasznosat csinálni, de dolgozni nem fog sikerülni (tudom, sokat akarok, bocs hogy megtehetem) dry.gif
kapcsolódó: mondogatja mindenki, hogy fel kéne raknom a fotóimat ilyen oldalakra ahol el lehet adni őket de az a baj, hogy bármennyire is jól hangzik, hogy ezt most venni fogják az emberek, szerintem a feliratkozás több pénzt venne el, mint amit kapnék belőle... a legtöbb fotós úgyis requestekből él meg, én meg nem azt akarom csinálni de nemtom blush.gif
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, forever.romanci, LaDySmIth, itsjustme, Trapdoor, silenc, Bátor Ventillátor
2017. június 12. 22:26 #1943
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2017.06.12. 12:02)
most jött a postás, valaki új, sose láttam, hozott valamit anyámnak. mondom a lánya vagyok, átvehetem? reakció: betöltöttem-e már a tizennégyet. blink.gif először azt hittem viccel, de esküszöm komolyan gondolta. a nő feje amikor közöltem vele, hogy nem csak hogy elmúltam annyi, igazából 22 vagyok...
őszintén, nagyon remélem, hogy negyvenévesen is húsznak fogok tűnni, az már hátha nem lenne ilyen idegesítő. múltkor a telemarketinges csajszi is alighogy beleszóltam, megszólal hogy amúgy elmúltam-e már tizennyolc. és csodálkozok hogy nem vesznek komolyan, mikor az egész lényem azt sugallja hogy tizenéves vagyok. rolleyes.gif

Az én iskolámban vannak picik is, mert van nyolcosztályos része a giminek (én is nyolcosztályoson vagyok biggrin.gif watevör )
Ma megyek a folyosón, erre az egyik kicsi ötödikes tanárnak nézett, és elrebegett egy halk ,,Jó napot kívánok!"-ot.
De a kedvencem mégis csak egy picinek az anyukájának a szájából hangzott el a gólyanapon: Gyere Kicsim, kérdezzük meg a tanárnénit! *odajönnek egyenesen hozzám* laugh.gif
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, forever.romanci, itsjustme, Trapdoor, silenc, Bátor Ventillátor
2017. június 12. 23:05 #1944
- törölt felhasználó -    
Ilyenkor elgondolkodom azon, hogy mégis miért nem mentem még világgá. Az egyik barátnőm küldte, de ne csak én szenvedjek, megosztom veletek.
De amikor ezek készülnek... mégis mit éreznek?
De a legfonotsabb kérdés:
MIÉRT???
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, madeleine., forever.romanci, silenc
2017. június 13. 06:57 #1945
- törölt felhasználó -    
hihetetlen, hogy ennyire gyorsan megy az idő. 4 évvel ezelőtt raktátok ki az első MV-teket. (bár én 2014-ben hallottam rólatok) Már akkor is csodálatosak voltatok, és ez egyre csak fokozódik. Köszönöm, hogy mindegyik napomon feltudtok vidítani. Köszönöm, hogy vagytok srácok. Köszönöm, hogy létre jött a BTS.❤️ Nagyon szeretlek titeket drágaságaimccc:
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, silenc
2017. június 13. 08:35 #1946
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! Egy kicsit off topik... De a segítségetekre lenne szükségem. Nézzétek el hogy kivel milyen a viszonyom - főleg mivel amúgy sem vagyok haragtartó, szóval akit nem vertem meg azzal még nem vagyok rosszban laugh.gif - , tudnátok e segíteni?

Barátnőm sulija meg fog szűnni és át kell mennie a debreceni Baross-ba. Valaki tudna őszinte véleményt mondani róla? Szegény ki van akadva, mert eléggé drogos híre van az iskolának és ha bár nem kifejezetten stréber ő úgy van vele, hogy ha már suliba jár egy választható szakmába, akkor tanulna is valamit. Szóval nem a szakképző részbe járna hanem a két éves szakmára. Szóval, vélemény?

Koszonom a moderátoroknak ha maradhat -legalább csak pár napra-, várom a leveleteket.
2017. június 13. 11:12 #1947
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
#4yearswithBTSheart.gif Szinte hihetetlen.. Úgy érzem, mintha csak tegnap debütáltak volna.
3 felhasználónak tetszik: Trapdoor, forever.romanci, Mrs.Jack Frost
2017. június 13. 14:57 #1948
- törölt felhasználó -    
A mai embereknek csak a kor számít.. Nem mindegy, ki hány éves.. Már többször lement ez a beszélgetés:
-Hány éves vagy?
-10.
-Anyukádék megengedték a Starityt?
Ilyenkor elfog a nevetős-sírógörcs.. Ezért becsülnek alá, mindenki, még az unokatesóim is ("puha, puha, labdi-labdi"..), a fiú, aki tetszik, na, az is csak a játszótársának tekint, már komolyan elviselhetetlen, kivéve a szüleim, a tesóim és a barátaim többsége, ők tudják, hogy amúgy csak korban vagyok 10 (lassan, 13 nap múlva 11), kinézetre és belsőre is 12-13 vagyok, csak nem vagyok sorozat-vagy zene-őrült..

OFF: A pap kivételesen kedves volt hittanon. Minden jó válaszért kaptunk csokit biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Shireen
2017. június 13. 20:41 #1949
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Idézet (Agent X @ 2017.06.12. 23:05)
Ilyenkor elgondolkodom azon, hogy mégis miért nem mentem még világgá. Az egyik barátnőm küldte, de ne csak én szenvedjek, megosztom veletek.
De amikor ezek készülnek... mégis mit éreznek?
De a legfonotsabb kérdés: 
MIÉRT???

Hát, ha az kiakaszt akkor EZ teljesen le fog építeni.
2017. június 13. 20:43 #1950
- törölt felhasználó -    
Idézet (Arcee23 @ 2017.06.13. 20:41)
Hát, ha az kiakaszt akkor EZ teljesen le fog építeni.

Ezt már láttam. Még régebben. rohog.gif Nosztalgiáztunk is a baránőmmel, aki küldte az előbbit. laugh.gif Csodás magyar művészet, mit nem mondjak. _nevet.gif
Szerk.: Célzatossággal van ott a videó? _nevet.gif Ejj, szégyenlem is magam. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Arcee23
2017. június 13. 20:53 #1951
- törölt felhasználó -    
Úgy érzem, érdemes élnem. Vége a tanításnak, azon kívül, hogy reggel nyolctól fél háromig el...khm...szarjuk egymás idejét odabent, nincs már semmi, le vagyok zárva. Mennybeli boldogság, erre várok szeptember másodika óta (legyünk optimisták és kedvesek, mondjuk, hogy nem az első pillanattól kezdve biggrin.gif ). Hihetetlen jó érzés végre a nyár felé közeledni, tele vagyok tervekkel és energiával, illetve túlteng bennem a tettrekészség, de olyan szinten, mint eddig az évben soha. Ez lehet, jelent valamit... biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Szandi0820, Maiko, silenc, ramio, Trapdoor
2017. június 14. 11:06 #1952
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
voltam ma regisztrálni a hivatalban munkára. coffee.gif tök jófejek voltak, még az ingem is megdicsérték xd. mondtam, hogy felsőfokúm van németből és kapásból felcsillant a szemük...elvileg csinálhatnék valami értelmesebbet is az árupakolás meg a fagyiárulás helyett. de mivel nincs még hivatalosan végzettségem nyilván nem állhatok be iratokat fordítani (apáéknál besegítettem anno de psszt). remélem kapok valamit a nyárra, csak elég sok a konkurencia xd mert ugye felénk a felnőttnek sincs munka, nemhogy diáknak xD. azt mondták a dunántúlon marha nagy sikerem lenne a némettel de nem költözök fel csak azért a balatonhoz sad.gif
5 felhasználónak tetszik: forever.romanci, madeleine., LaDySmIth, Szandi0820, Trapdoor
2017. június 14. 11:22 #1953
- törölt felhasználó -    
Hogy a fenébe fogok átmenni a szóbelin... smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, LaDySmIth, Shireen, Szandi0820
2017. június 14. 11:46 #1954
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Ma a városban csak úgy random (szokás szerint ofc) elkezdett vérezni az orrom és az emberek úgy bámultak rám, mint egy utolsó leprásra.. Egy valaki jött oda hozzám megkérdezni, hogy jól vagyok-e és tud-e valamiben segíteni. Oké, nem volt semmi komoly/életveszély, de azért ezen meglepődtem meg egy kicsit le is taglózott.. mellow.gif
6 felhasználónak tetszik: forever.romanci, LaDySmIth, Shireen, Szandi0820, Maiko, Trapdoor
2017. június 14. 13:37 #1955
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
ma leültem egy bácsi mellé, aki bekapcsolta a magnóját mellettem és elkezdett valami mulatóst hallgatni egész úton. 110.gif mostanában amúgy mindig olyan furcsa emberek mellé ülök, múltkor egy nő megkérdezhette ehet e mellettem, mondom persze, én meg azt hittem valami kis szendvicset fog enni, erre elkezdett paprikás krumplit enni. rohog.gif én szendvicset se merek enni, mert a nénik mindig néznek közben. sad.gif
holnap nem megyek suliba, mert még lenne, de minek ezt nem értem, szóval szerintem ahogy ma délután fogok, honap is kimegyek a balatonra süttetni magam, bár kibszottul fáj a torkom, a fülem és náthás is vagyok, de előreláthatólag nem túl sok szabaidőm lesz a nyáron, szóval én ezt akkoris kifogom élvezni. beach.gif
5 felhasználónak tetszik: forever.romanci, LaDySmIth, Szandi0820, Trapdoor, silenc
2017. június 14. 15:26 #1956
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Megvolt a mestermunka védés. Azt mondták, hogy nagyon jó az előadásmódom, de érezni rajta, hogy szinte bemagoltam az egészet. Plusz a maximális 15 percen is majdnem túlléptem. Viszont most nem izgultam annyira, mint amúgy szoktam.
Vége a sulinak és végre szabad vagyok. Aha, majdnem... 28-ig szakmai gyakorlat a suliban. Aztán 50 óra közmunka befejezése még vár rám. De legalább tanulnom már nem kell. Visszatérhetek a könyveimhez. smileeee.gif

Szerk: miközben ezt írtam egy khm... kisebbségi család balhézott a busz végében (4 székkel mögöttem). Három gyerekből kettő üvöltött, az anyuka a gyerekekkel üvöltött. A kölykök össze-vissza ugrálnak. Aztán azt abbahagyták és most Nótár Mary meg mindenféle mulatós meg tuctuc üvölt hátul. Plusz valamiért se a szülők, se a kölykök nem tudnak normális hangerőn beszélgetni. Ilyenkor bánom, hogy nincs nálam a hangfal. Sejtésem szerint egyből kuss lenne.
Mondjuk nem lennék képes lesüllyedni az ő szintjükre és a többi ártatlan utast zavarni.
5 felhasználónak tetszik: forever.romanci, madeleine., LaDySmIth, Szandi0820, silenc
2017. június 14. 17:54 #1957
- törölt felhasználó -    
Látni fogom élőben Alice Coopert, omg. w00t.gif Ma vettem meg a FEZEN napijegyemet, szóval augusztusban kipipálhatok egy bakancslistás pontot azzal, hogy látom a shock-rock mesterét a színpadon. Istenem, annyira boldog vagyok. laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, LaDySmIth, silenc, Trapdoor
2017. június 14. 20:23 #1958
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Brass kapitány, Abraham Ford és Sayid Jarrah áldják az urat csuhában. biggrin.gif Ez a hármas így, ebben a formában már önmagában is megér egy misét, de szívünkre tett kézzel valljuk be, Naveen Andrews úgy énekel, mint egy angyal. wub3.gif Elfogult vagyok, na és? rohog.gif

3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, madeleine., goldman
2017. június 15. 16:59 #1959
- törölt felhasználó -    
Azt hittem, hogy nem fog ennyire megviselni, hogy a férjem egy rutinműtétre befekszik a kórházba, de valójában nagyon rossz volt otthagyni. Tudom, hogy "semmiség", de rettenetesen aggódom és ha csak rá gondolok a sírás környékez (reggel ez meg is történt hazafelé). Tudom, hogy jó dokija van és tényleg sitty-sutty lesz, de na... Máskor is voltam már egyedül itthon, de most tudom hol van és hogy miért és ezen az sem segít, hogy itt a kórház a szomszédban. Legszívesebben befeküdnék mellé macskástól. Nagyon sajnálom szegényt, borzasztó látvány az az osztály, az emberek katéteres-véres-infúziós zacskókkal mászkálnak. Van aki mindhárommal, van aki menni se tud. A nővérek bunkók. Senki nem tud semmit. Majd holnap jövünk, azt' viszünk valamikor. Látogatási időben keresi az orvos - lesz_rom, hogy neki munkaidő, akkor se zargassák ilyenkor az embert!
Rossz volt látni, őt is megviseli és ez a szívemet marcangolja, hogy életem párja most nagyon szenved. cry.gif De bízunk benne, hogy a hétvégén hazajöhet, már ha kegyeskednek kiállítani a zárójelentést... dry.gif
7 felhasználónak tetszik: forever.romanci, silenc, Trapdoor, LaDySmIth, madeleine., Ellie Andrews, Szandi0820
2017. június 15. 18:52 #1960
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
egy csomo (magyar) tumblr posztban helyesirasi hiba van :,D annyira idegesito, pedig valamelyik idezet esku tetszene vagy epp ugy erzek, de nem tudom rebloggolni, mert nyelvtanilag nem helyes es az milyen mar ><
5 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Trapdoor, LaDySmIth, Szandi0820, Maximoff
172 oldal 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!