Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. június 06. 07:09 #1901
disco queen
disco queen
visszatérő vendég

StátuszThe truth about love, it can not be explained…
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 110
Csatolások: 2
Azonosító: 250305
Idézet (Audrey Jane @ 2017.06.05. 14:44)
Nagyon csalódott vagyok. Mia nem fogadta el a kiscicát, így vissza kellett vinni. Itt ütközött ki, hogy rajtunk kívül még mással nem érintkezett. Nem is gondoltam volna, hogy ekkora hatással lesz rá. 1-2 pofon elcsattan, jó, na de hogy ordítva fogadja. Próbálkoztunk a férjemmel, de csak morgott. Idő kellett volna neki, de most az sem megoldás, hogy egy panelban az egyik macska az egyik szobában, a másik meg a másikban... Elcsesztük...  sad.gif  cry.gif

Nagyobbik kutyám 3 éves volt, mikor elhoztuk a kisebbiket. Először nekitámadt, utána egy hétig távolról nézte és morogta, szerintem arra várt, mikor marad egyedül. Azután a hét után elkezdtek barátkozni, és azóta elválaszthatatlanok. Szóval szerintem nem kéne feladni.
1 felhasználónak tetszik: Maiko
2017. június 06. 10:07 #1902
- törölt felhasználó -    
El kellene kezdenem kémiát és fizikát tanulni, de nincs hozzá kedvem? Türelmem? Egyik sem. Mindkettőből holnap írunk gigantikus témazárót, és egyszerűen nem értem, mire fel... Plusz holnap be kell mennem 0. órára 2 kilométert futni időre, ami azt jelenti, hogy megint kelhetek 5-kor. Szép is ez az iskolás élet. Ja, nem. Nagy kár, hogy a pénteken leadandó faktválasztós papírra nem írhatom A sávba a sorozatnézést, B sávba a videó nézést és zenehallgatást. Ezekre mindig kellő motivációt érzek, szerintem ötösökkel szambáznék végig az éven...Nem értem, ebből miért nem lehet családfenntartás szinten megélni??? rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: ScreamQueen, forever.romanci, silenc, ilus1996
2017. június 06. 10:40 #1903
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
nekem van a legjobb magyar atlagom az osztalybol, ezert kaptam egy zacsko cukrot a tanartol xDD egyebkent kemeny harman lettunk a targybol otosre lezarva...nalunk van ez az uj orulet, hogy az erettsegi targyakbol, nyelvekbol es ami nekunk meg kell csak 4.75 korul jar otos xd most ugy meg is lettem mindenbol amibol akartam, bar oszinten, sokat nem dolgoztam erte...jovore szorgalmasabbnak kellene lennem, a biztonsag kedveert.

amugy nalunk talan mar a heten zarjak is a naplot. es utana mar nem tudnak hianyzast beirni szoval amint megtudom reszemrol sayonara erre a tanevre xd amugy is lejart a berletem is :,)
7 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Trapdoor, Szandi0820, ScreamQueen, forever.romanci, silenc, ilus1996
2017. június 06. 11:09 #1904
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
Hozzászólás: 1971
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
Bemeentem,kineéztem és mehettem haza^^ 10 óra óta otthon vagyok.
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2017. június 06. 14:02 #1905
- törölt felhasználó -    
Az alábbi képen látható a reakcióm, mikor ráébredtem, hogy az emelt érettségi 60%-tól ötös, nem 80%-tól, mint a középszintűek.
Egyébként a kezdeti döbbenet után majd' kiugrottam a bőrömből. rohog.gif
http://68.media.tumblr.com/42f360f331fa417004358baabd6fb760/tumblr_or4k5vSlcJ1vw3d4so1_400.gif
9 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Trapdoor, ilus1996, nothingcanstopme, ScreamQueen, LaDySmIth, forever.romanci, Szandi0820, silenc
2017. június 06. 17:20 #1906
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Az érzés, mikor megtudod, hogy a föci kivételével mindenből ötös leszel. *-* Utoljára alsós koromban produkáltam ilyen szép eredményt.*-*
Csak kár h a munka miatt nem tudom átvenni, mert ötkor van az évzáró, én meg hatig dolgozok. dry.gif
7 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Trapdoor, ilus1996, Szandi0820, Maiko, silenc, forever.romanci
2017. június 06. 19:49 #1907
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Jövőhéten mestermunka védés és ma főpróbát tartottunk. Tiszta ideg voltam végig, minden pillanatban meg akartam halni. Aztán a tanárom kivette a kezemből a mestermunkámat (nyomtattam magamnak egy saját példányt) és úgy már valamivel jobban ment. De az szerintem sokat elárul, hogy konkrétan feleslegesen voltak összetűzve a papírok, mert annyira gyűrögettem, hogy a leghátsó lap leszakadt.
Jövőhéten osztálykirándulás és a naptár szerint pont akkor fog megjönni. Ennyit a fürdésről. sad.gif
5 felhasználónak tetszik: ilus1996, Szandi0820, forever.romanci, silenc, Maiko
2017. június 06. 20:00 #1908
- törölt felhasználó -    
Büszke vagyok magamra, egész jó lett az angol írásbelim. (91%) laugh.gif
7 felhasználónak tetszik: Trapdoor, thestupidboy96, Arcee23, ilus1996, Szandi0820, forever.romanci, silenc
2017. június 06. 21:33 #1909
- törölt felhasználó -    
Tőlem kb 20 méterre belecsapott a villám egy fába az kidőlt és az óvoda riasztoja mar 10 perce vernyog. Most mar a bölcsi is rákezdett. unsure.gif És én naiv azt hittem nem lesz itt vihar. Nem hittem a másodfokú riasztásnak...
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, forever.romanci, silenc
2017. június 06. 21:36 #1910
- törölt felhasználó -    
Amikor a bokám miatt egy ideje mozdulatlanul fekszem a kanapén és kirív rólam az élet iránti kedvem, majd édesanyám megszólal, hogy "olyan vagy mint egy hegyi mackó.. tudod az a..". A koalára célzott. laugh.gif
7 felhasználónak tetszik: Trapdoor, ilus1996, Maximoff, LaDySmIth, Szandi0820, forever.romanci, silenc
2017. június 07. 10:34 #1911
- törölt felhasználó -    
Tegnap megnéztem az érettségi eredményeket, és rendesen meglepődtem a pontjaimon. Szakmai tantárgyból 47 pontot értem el, de őszintén szólva kevesebbre számítottam biggrin.gif Annak nagyon örültem, meg az angolnak, ami 74 lett. Plusz ahhoz képest a magyarom sem lett rossz, bár amiatt elkeseredtem picit... Az általam két legjobban utált tantárgy (töri, matek) miatt viszont rengeteget aggódtam, de szerencsére azok is meglettek biggrin.gif
Már csak a szóbelire kéne elkezdeni tanulni, de még mindig nem vitt rá a lélek mellow.gif A magyar tételek közül sokra emlékszek, azokkal nem is nagyon akarok sokat fogalkozni, viszont a történelmet és az infót nagyon át kéne néznem... Csak hát annyira érzem a nyarat, hogy éjfélig b*szom a rezet, aztán felkelek 8 felé (mondjuk ma 6 óta fent vagyok, nem tudom, miért, de nem tudtam aludni), és olyan fáradt és nyűgös vagyok, hogy az hihetetlen sad.gif
7 felhasználónak tetszik: Trapdoor, ilus1996, Maximoff, LaDySmIth, Szandi0820, forever.romanci, silenc
2017. június 07. 13:16 #1912
- törölt felhasználó -    
Amint túl leszek a szóbeli érettségin (nem mintha várnám azt tetves szombatot), első dolgom lesz könyvtárba menni. Egyszerűen belepusztulok abba, hogy nem olvashatok, mert tanulni kell.
5 felhasználónak tetszik: Trapdoor, ilus1996, Maximoff, Szandi0820, forever.romanci
2017. június 07. 17:27 #1913
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Csak egy kis szösszenet a mai napból;
♦Holnap nincs első óránk, mert a DÖK-ösök kirándulni mennek. A tanárnő szavaival élve: Csak azok mennek, akik tettek valamit a DÖK-ért...nos, én nem vagyok meghívva a kirándulásra, pedig a belemet kidolgoztam(este 6-tól reggel 7-ig az iskolában poshadtam, és takarítottam, kidíszítettem az egész iskolát(!) farsangkor, és valentin-napkor, lufit fújtam, pedig félek tőlük) azért, hogy vezető helyettes legyek, és értékeljenek valamire. De nem így lett, így ennek okáért pedig lemondtam a DÖK-ös teendőimről..asszem örökre.
♦Kikaptuk a tollbamondást, és az enyém 3-as lett. Nem is a jeggyel van a baj (azzal is) hanem azzal, hogy a tanár olyanokért vont le pontot, hogy a "ródd" szót hosszú ó-val írtam, erre lehúzta és átjavította hosszú ó-ra. What the hell is this? rohog.gif Szóval holnap beszélek vele, hogy nézzük át újra, mert ha most kajak beírja a hármast, akkor bukik a kitűnő átlagom évvégén.
♦Közölte a földrajz tanárom, hogy hajlandó megadni az ötöst föciből, (akkor kitűnő leszek) ha megtanulom neki az egész éves anyagot hétfőre, ami cirka másfél füzet.xd Asszem egész hétvégén föcit tanulok..
♦Még lesz holnap egy topográfiám, pénteken matek tz-m, és nyelvtan dogám, hétfőn egy felelésem, meg még németből is kérdeznek szóba, hogy biztos ötös legyek..
Szóval ja, elegem van az iskolából..mások már ilyenkor rég pihennek, én meg gülizek, és tanulok ezerrel..
Csak egyetlenegy dolgot nem értek a sulinkba; Miért a tanár könyörög a gyereknek, hogy ne bukjon meg?? unsure.gif
4 felhasználónak tetszik: Trapdoor, forever.romanci, silenc, Szandi0820
2017. június 07. 21:20 #1914
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
ugye eddig is mindenki teljes életet élt anélkül, hogy tudta volna, hogy mi az a gyűjtőjáradék? mert én biztos... imádom hogy a matek emelt tele van ilyen matematikához sok köze nincsen fogalmakkal... (szurkoljatok, holnap szóbelizek)
amúgy mért teszek 3 (4 összesen) emelt érettségit, hülye vagyok én? (igen)
8 felhasználónak tetszik: Trapdoor, forever.romanci, silenc, LaDySmIth, Arcee23, Maiko, Jody, Szandi0820
2017. június 08. 17:06 #1915
- törölt felhasználó -    
Hát ez nem az én hetem... Csak legyen már vége blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, forever.romanci
2017. június 09. 14:14 #1916
- törölt felhasználó -    
Na, vajon hányadik napra vagyok beosztva szóbelin? Az utolsóra! És hányadik leszek? Az utolsó! thumbsup.gif thumbsup.gif Akkor már mindenki el lesz fáradva, a lehető legjobb időben leszek bent... 110.gif
5 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, forever.romanci, Trapdoor, silenc, Szandi0820
2017. június 09. 15:34 #1917
- törölt felhasználó -    
Megvan első óta az első egyesem. dry.gif Daléneklésre kaptam. Eddig is ketteseket nyikorogtam belőle, de ez végképp nem ment. Pont év végére kellett begyűjteni, szuper. Magamat okolhatom.

Egyébként ahogy olvasom, mindenkinél 17-e körül lesz az évzáró, akkor itt miért kell eltolni 22-éig? Le lehetne gyorsan zavarni és békén hagyni már minket.

Sok olyan gyerek van (a fél csoport) az osztályban, aki nem érti ezt a viccet:
- Miben hordták a nyilat az ősmagyarok? - kérdez a tanár Pistikétől. Pistike csak meresztgeti a szemét, de egy szót sem szól.
- Hát tegez! - mondja kissé türelmetlenül a pedagógus.
- Hiába tegezhetlek, tanár úr, akkor sem tudom - sóhajtozik Pistike.

Mikor valaki rákérdezett, mi ez a sok tegez, a tanárunknak majd szétment az agya; nem tudta, hogy sírjon vagy röhögjön. rohog.gif

Szintén nyelvtan órai a történet. Ki kellett töltenünk egy feladatot, amiben az egyik szó szinonímáját kellett helyettesítenünk. Valaki erre: Tibinek a foci a vesszőlova. Ezt válaszolta: Tibinek a foci a vessződisznója. A versenyszaladóból meg versenypaci lett. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, forever.romanci, silenc
2017. június 09. 16:10 #1918
- törölt felhasználó -    
Most, hogy holnap megyek szóbelizni, arra jöttem rá, hogy hiába tanultam egy csomót, semmire nem emlékszem a tételekből. rohog.gif
Egyébként az osztályfőnököm annyira nagyon aranyos. Egy, az osztály által készített ajándékkosárral köszöntük meg az éves munkáját, de előtte hárman adtak neki sütit (mert ők nem szálltak be a kosárba, külön akartak valamit), mindkettőnél elsírta magát, aztán végigpuszilgatott minket. Aztán, miközben a sütit ettük, megkérdezte, hogy publikus-e, hogy ment az írásbeli, mire mondtam, hogy persze és elmondtam, hogy ha tudom tartani a százalékot szóbelivel, akkor megvan az ötös, ő pedig gratulált és megkérdezte, mikor lesz a szóbeli. Mikor közöltem vele, hogy holnap, haza akart küldeni. rohog.gif Közölte velem, hogy "na menjél haza!", de én makacsul kitartottam, mert tízre a színházba mentünk a Jószolgálati Otthon gálájára, ami nagyon érdekelt. Mellesleg hihetetlenül csodálatos volt, mindenki nagyon ügyes volt, csak úgy áradt a szeretet a színpadról. És csak háromszor akartam elsírni magam rajta, ami végül is nem olyan sok.
4 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, forever.romanci, silenc, Szandi0820
2017. június 09. 16:20 #1919
- törölt felhasználó -    
Az érzés, mikor meglátod a saját bemutatkozásod egyik mondatát egy másik oldalon O.o
De úgy szó szerint.
Mire gondolhat valaki, amikor ezt csinálja? rolleyes.gif
4 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, forever.romanci, Maximoff, Szandi0820
2017. június 09. 19:02 #1920
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Én:Csak egy kérdés: miért kell még jövőhéten is dogákat írni, és tanítani.
Tanár: Mert a tanítási órák szeptember elsejétől június 15-ig tartanak.

Jaa, ne haragudj, sajnálom, hogy ember vagyok..
5 felhasználónak tetszik: forever.romanci, silenc, Szandi0820, Trapdoor, Maximoff
172 oldal 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!