Mire gondoltok most? II.
2017. június 04. 08:16
Végül mégis elmentem tegnap a Mekibe, hogy érdeklődjek munka után és ha szerdán elvégzek mindent (alkalmassági, tüdőszűrő), akkor csütörtökön már munkába is állhatok. Nagyon sokat rágódtam azon, hogy dolgozzak-e ezen a nyáron, de mivel van motivációm és szeretném ezt a pár hónapot hasznosan eltölteni, így a válasz nyilván igen lett. Az évfordulót várom már nagyon a barátommal, ha minden igaz és minden jól megy, akkor Bécsben fogjuk tölteni a napot.
Így tehát mindenképpen fogok dolgozni, hogy már csak arra a napra is legyen pénzem, illetve természetesen venni fogok majd ruhákat is és egyéb dolgokat, amik megtetszenek.
8 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
ilus1996,
Szandi0820,
Syden,
silenc,
Trapdoor,
forever.romanci,
Maiko
2017. június 04. 12:37
Remélem, ezért kitiltanak... De muszáj leírnom.
2010 óta vagyok az oldal tagja kisebb-nagyobb megszakításokkal, de már akkoriban sem azért jártam fel, hogy cikkeket olvassak, mert még az én tizenkét éves fejemnek is borzasztóak voltak. Egyszerűen igénytelen, rosszul megfogalmazott, ellenőrizetlen cikkek tömkelege volt fellelhető az oldalon. Azóta a Starity fejlődésnek indult, a cikkeket egyre jobban moderálták, tényleg kiszűrték a legtöbb felesleges tartalmat... Mostanáig. Az utóbbi időszakban megint csökkent a színvonal (legalábbis én úgy érzem), megint több az igénytelen cikk, a tinilányokat vonzó bulvár-féle tartalom, a hírértékkel nem rendelkező cikk, mintha a Joy-t olvasnám, vagy valami hasonlót. Persze mindezek mellett fellelhetőek az Életmód rovatban rendkívül jó cikkek is (gondolok itt a legutóbb megjelent olyanra, ami felkeltette a figyelmem, a pszichopatákról szólóra), és ha tüzetesebben végigböngészem a Magazint, tényleg vannak figyelemfelkeltő tartalmak, de az a baj, hogy ezek elvesznek a semmi újat nem adó, jelentéktelen cikkecskék között, amik kommentjeinél két véglet van: a mindenben egyetértő, "imádom ezt a cikket" kommentek, és a fikázó, (nem túl) diszkréten a cikk borzalmasságára rámutató kommentek. Amikből szép balhék alakulnak ki legtöbbször. Szóval nem is tudom... Eltelt hét év azóta, hogy regisztráltam az oldalra, és szinte tök ugyanaz minden.
2010 óta vagyok az oldal tagja kisebb-nagyobb megszakításokkal, de már akkoriban sem azért jártam fel, hogy cikkeket olvassak, mert még az én tizenkét éves fejemnek is borzasztóak voltak. Egyszerűen igénytelen, rosszul megfogalmazott, ellenőrizetlen cikkek tömkelege volt fellelhető az oldalon. Azóta a Starity fejlődésnek indult, a cikkeket egyre jobban moderálták, tényleg kiszűrték a legtöbb felesleges tartalmat... Mostanáig. Az utóbbi időszakban megint csökkent a színvonal (legalábbis én úgy érzem), megint több az igénytelen cikk, a tinilányokat vonzó bulvár-féle tartalom, a hírértékkel nem rendelkező cikk, mintha a Joy-t olvasnám, vagy valami hasonlót. Persze mindezek mellett fellelhetőek az Életmód rovatban rendkívül jó cikkek is (gondolok itt a legutóbb megjelent olyanra, ami felkeltette a figyelmem, a pszichopatákról szólóra), és ha tüzetesebben végigböngészem a Magazint, tényleg vannak figyelemfelkeltő tartalmak, de az a baj, hogy ezek elvesznek a semmi újat nem adó, jelentéktelen cikkecskék között, amik kommentjeinél két véglet van: a mindenben egyetértő, "imádom ezt a cikket" kommentek, és a fikázó, (nem túl) diszkréten a cikk borzalmasságára rámutató kommentek. Amikből szép balhék alakulnak ki legtöbbször. Szóval nem is tudom... Eltelt hét év azóta, hogy regisztráltam az oldalra, és szinte tök ugyanaz minden.
12 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
ilus1996,
Szandi0820,
Syden,
Trapdoor,
forever.romanci,
Arcee23,
nothingcanstopme,
Elody,
ScreamQueen,
LaDySmIth,
BarbieFan
2017. június 04. 14:34
Végre megvan a cicám!
A Zsömi nevet kapta, nekem tetszik.
Egész nap vele voltam (most alszik), és mindig vigyázni fogok rá.
Kisfiú, de lehet elvisszük majd ivartalanítani is.
Ő lenne az
17 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
ilus1996,
lucymharding,
Szandi0820,
Syden,
Trapdoor,
Blemi,
Gureka10,
forever.romanci,
Arcee23,
silenc,
An_d_a,
Elody,
ScreamQueen,
LaDySmIth,
Glamster,
Maiko
2017. június 04. 14:51
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Annyira utálom ha valakinek elküldök egy nagyon mély érzésekkel teli, megrázó dalt, leírom hozzá a háttértörténetet és a másik csak röhögni tud rajta. Oké, hogy nem vagyunk egyformák, de a dalszöveg is olyan megrázó, nem értem mi rajta a nevetni való.
ilus1996,
Szandi0820,
Syden,
Trapdoor,
forever.romanci,
silenc,
ScreamQueen,
LaDySmIth
2017. június 04. 15:27
Nagy sietve írom a Google-ba: Háború és béka...
Remélem ilyen gyöngyszemeket sütök majd el szóbelin is.
10 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
ilus1996,
Szandi0820,
Syden,
Trapdoor,
forever.romanci,
silenc,
An_d_a,
Ellie Andrews,
ScreamQueen
2017. június 04. 18:52
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Idézet (simplegirl. @ 2017.06.04. 14:34)
Végre megvan a cicám!
Ő lenne az 
Tündéri cica.
Remélem nem veszed hegyibeszédnek vagy ilyesminek, csak segíteni szeretnék. Az ivartalanítással sok betegséget meg lehet előzni. Ezen kívül még számtalan másik előnye van. Plusz, ha kijárós lesz (ami nem életbiztosítás) akkor egy ivartalanítással meg lehet előzni a felesleges szaporulatokat és tudtommal kevesebb az esélye annak, hogy verekedni fog. Benne vagyok pár facebook csoportban és gyakran látom, hogy mekkora harcot vívnak a kóbor kiscicák megmentéséért. Viszont lehet pórázon sétáltatni vagy építeni neki kifutót a kertbe. De a teraszt is meg lehet csinálni hálóval, így tud levegőzni, de nem kerül bajba. Vagy, ha nincs kert akkor az erkélyt is ugyan így le lehet hálózni.
Tényleg nem kioktatás. Csak szeretnék segíteni.
2017. június 05. 08:00
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Imádom azokat az estéket, amikor barátnőmmel biciklire pattanunk és kitekerünk a gátra, majd 9-10-ig csak ülünk és beszélgetünk. Nincs wifi, nincs telefon, csak ő meg én. Kár, hogy manapság ez már nem divat. Sokkal jobb face to face beszélgetni, mint írni a messengeren egymásnak.
9 felhasználónak tetszik:
ilus1996,
nothingcanstopme,
forever.romanci,
ScreamQueen,
Szandi0820,
Syden,
silenc,
Trapdoor,
Maiko
2017. június 05. 08:29
Idézet (Arcee23 @ 2017.06.04. 18:52)
Tündéri cica.
Gratulálok. Sok boldog évet együtt.
Remélem nem veszed hegyibeszédnek vagy ilyesminek, csak segíteni szeretnék. Az ivartalanítással sok betegséget meg lehet előzni. Ezen kívül még számtalan másik előnye van. Plusz, ha kijárós lesz (ami nem életbiztosítás) akkor egy ivartalanítással meg lehet előzni a felesleges szaporulatokat és tudtommal kevesebb az esélye annak, hogy verekedni fog. Benne vagyok pár facebook csoportban és gyakran látom, hogy mekkora harcot vívnak a kóbor kiscicák megmentéséért. Viszont lehet pórázon sétáltatni vagy építeni neki kifutót a kertbe. De a teraszt is meg lehet csinálni hálóval, így tud levegőzni, de nem kerül bajba. Vagy, ha nincs kert akkor az erkélyt is ugyan így le lehet hálózni.
Köszönöm szépen!
1 felhasználónak tetszik:
Arcee23
2017. június 05. 08:47
Másfél óra múlva érkezik a második "gyermekem". Olyan izgatott vagyok.
7 felhasználónak tetszik:
ilus1996,
forever.romanci,
Szandi0820,
lucymharding,
silenc,
Blemi,
Ellie Andrews
2017. június 05. 14:16
|
|
Blemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.27. Hozzászólás: 388 Csatolások: 4 Azonosító: 247256 offline
|
Pami, a cicám már másfél órája a lábfejemen alszik. Meg sem merek mozdulni, pedig már rohadtul zsibbad a lábam, és már a kutyusom is szeretne sétálni menni.
De úgy érzem, itt leszek még egy jó darabig.
Bezzeg reggelente már hatkor fenn van, és nem tűri, ha én vagy a család tovább alszik, mint ő.
6 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
ilus1996,
forever.romanci,
Szandi0820,
silenc,
Trapdoor
2017. június 05. 14:17
|
|
Blemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.27. Hozzászólás: 388 Csatolások: 4 Azonosító: 247256 offline
|
Idézet (simplegirl. @ 2017.06.04. 14:34)
Végre megvan a cicám!
Ő lenne az 
Istenem, de tüneményes cica!
2017. június 05. 14:44
Nagyon csalódott vagyok. Mia nem fogadta el a kiscicát, így vissza kellett vinni. Itt ütközött ki, hogy rajtunk kívül még mással nem érintkezett. Nem is gondoltam volna, hogy ekkora hatással lesz rá. 1-2 pofon elcsattan, jó, na de hogy ordítva fogadja. Próbálkoztunk a férjemmel, de csak morgott. Idő kellett volna neki, de most az sem megoldás, hogy egy panelban az egyik macska az egyik szobában, a másik meg a másikban... Elcsesztük...
Bátor Ventillátor,
ilus1996,
lucymharding,
Maiko,
forever.romanci,
LaDySmIth,
Szandi0820,
Blemi,
Trapdoor
2017. június 05. 14:48
valaki tényleg elmondhatná már, hogy hogyan lehet valaki annyira élettelen senki, hogy kb minden megmozdulásomról tud
2017. június 05. 14:48
|
|
Blemivisszatérő vendég |
|
Idézet (Audrey Jane @ 2017.06.05. 14:44)
Nagyon csalódott vagyok. Mia nem fogadta el a kiscicát, így vissza kellett vinni. Itt ütközött ki, hogy rajtunk kívül még mással nem érintkezett. Nem is gondoltam volna, hogy ekkora hatással lesz rá. 1-2 pofon elcsattan, jó, na de hogy ordítva fogadja. Próbálkoztunk a férjemmel, de csak morgott. Idő kellett volna neki, de most az sem megoldás, hogy egy panelban az egyik macska az egyik szobában, a másik meg a másikban... Elcsesztük...

Sajnos sok cica ilyen. Ha kiskoruktól nincsenek összeszoktatva, akkor nehezen viselik el néha egymást.
De nagyon tündéri kis jószág, remélem jó helye lesz majd!
2017. június 05. 14:49
|
|
Sydenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.11. Hozzászólás: 320 Csatolások: 10 Azonosító: 261302 offline
|
Találok Musical.ly-n egy eszméletlenül helyes srácot talpig Zarában, iPhone-nal, szexi szemüvegben, kicsit kigyúrva.
Elképzelés: Biztos valami nagyképű hülye gyerek, aki arra veri magát, hogy a szülei megvesznek neki mindent, amit szeretne. Biztos volt már vagy 20 barátnője és biztos annyira beképzelt, hogy elmész mellette az utcán és lenéz, mert nem vagy neki elég jó stb. Értitek, mire gondolok.
Valóság: Eszméletlenül közvetlen, aranyos és egyáltalán nem lenéző másokkal. Okos, tud helyesen írni és akkor most jön az a rész, amitől majdnem szívrohamot kaptam: egy köpésre lakik tőlem, ráadásul a leendő gimim melletti gimibe jár (ez a két gimi közvetlen egymás mellett van) és olyan lányok tetszenek neki (mivel kiposztolt ilyen széplányos hülyeséget), akiknek a szintjét még én is megütöm. Hát gyerekek, kicsit rendbe szedem magam nyáron, aztán indul a buli szeptemberben.
Elképzelés: Biztos valami nagyképű hülye gyerek, aki arra veri magát, hogy a szülei megvesznek neki mindent, amit szeretne. Biztos volt már vagy 20 barátnője és biztos annyira beképzelt, hogy elmész mellette az utcán és lenéz, mert nem vagy neki elég jó stb. Értitek, mire gondolok.
Valóság: Eszméletlenül közvetlen, aranyos és egyáltalán nem lenéző másokkal. Okos, tud helyesen írni és akkor most jön az a rész, amitől majdnem szívrohamot kaptam: egy köpésre lakik tőlem, ráadásul a leendő gimim melletti gimibe jár (ez a két gimi közvetlen egymás mellett van) és olyan lányok tetszenek neki (mivel kiposztolt ilyen széplányos hülyeséget), akiknek a szintjét még én is megütöm. Hát gyerekek, kicsit rendbe szedem magam nyáron, aztán indul a buli szeptemberben.
2017. június 05. 16:08
|
|
Blemivisszatérő vendég |
|
Idézet (Blemi @ 2017.06.05. 14:16)
Pami, a cicám már másfél órája a lábfejemen alszik. Meg sem merek mozdulni, pedig már rohadtul zsibbad a lábam, és már a kutyusom is szeretne sétálni menni.
De úgy érzem, itt leszek még egy jó darabig.
Bezzeg reggelente már hatkor fenn van, és nem tűri, ha én vagy a család tovább alszik, mint ő. 
Jelentem: Pamacs végre felébredt.
2017. június 05. 16:57
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
múltkor rámír egy osztálytársam hogy Portugáliába mennek nyaralni, és mivel én annyira szeretem az országot, hátha tudok segíteni, hogy hova menjenek (hát egy kisregényt kapott tőlem
)... most meg ki lett rakva az elhagyatott helyes cikk, két Sintrás képpel és kezdődik nagyon-nagyon a szívfájdalmam, VISSZA AKAROK MENNI
idén nyáron már nem de hátha jövőre...
egy hét múlva ilyenkor túl leszek az összes emelt szóbelimen, szerintem még kb soha nem vártam semmit ennyire
de az írásbelik, amennyire tudom, jól sikerültek, úgyhogy nem félek annyira
egy hét múlva ilyenkor túl leszek az összes emelt szóbelimen, szerintem még kb soha nem vártam semmit ennyire
de az írásbelik, amennyire tudom, jól sikerültek, úgyhogy nem félek annyira
Bátor Ventillátor,
ScreamQueen,
Szandi0820,
LaDySmIth,
BarbieFan,
Blemi,
forever.romanci,
Trapdoor
2017. június 05. 19:56
Nagyon aranyos a kis Zsömikém! Ha nem vagyok ott vele 'nyiú'-zik, vagyis nyávog, ha meg kimegyek mindjárt mutogat a játékaira. A kutyának is megmutattuk, körbeszaglászott mindent, a hinta alatt is végigment annyiszor, a faleveleken, hogy megkeresse a cicát. (Azt hittük, kirepülünk az égbe tőle) De nem vette volna észre, hogy ott mutatjuk neki.
A lényeg itt, hogy már nagyon önálló is, nem reszket, egyedül eszik egy egész tál tésztát, és már a tejjel is megbékélt, imádom.
Bátor Ventillátor,
ScreamQueen,
Szandi0820,
ilus1996,
LaDySmIth,
Blemi,
silenc,
forever.romanci,
Trapdoor
2017. június 05. 22:07
|
|
Maximoffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.23. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 263905 offline
|
Zuhanyzás után boldogan rohantam be a konyhába valami édességért, mire a húgom megijedt tőlem és rám öntött egy üvegnyi zöld csillámport, most meg úgy nézek ki, mint egy csillogó karácsonyfa.
13 felhasználónak tetszik:
Alessia.,
Bátor Ventillátor,
Jody,
Gureka10,
ScreamQueen,
forever.romanci,
Szandi0820,
ilus1996,
lucymharding,
LaDySmIth,
Trapdoor,
silenc,
Mrs.Jack Frost
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.