Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. május 30. 20:28 #1841
Arcee23
Arcee23
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Idézet (Szabe @ 2017.05.30. 20:15)
Annyira örülök, hogy veszitek a cicát! smileeee.gif (És nem azért, mert a mentett, befogadott cica nem jó, hanem ha esetleg valaki olyantól visztek kiscicát, akinek folyton van és nem ivartalanítja a macskáját, az szerintem egy elég rossz módja annak, hogy macskát szerezzen be az ember) Remélem, rendes tenyésztőtől. Sok boldogságot majd hozzá  wink.gif Ja, és ivartalanítani ajánlatos, különösen, ha lány, de egyébként mindkét esetben, hiszen el tudjátok kerülni a fölösleges szaporulatot és a betegségek kockázata is csökken, amiket a cica elkaphat. smileeee.gif

Bárcsak többen gondolkodnának így. meghajolo.gif
2017. május 30. 22:47 #1842
- törölt felhasználó -    
Nyolcvannal, szirénázva száguld a rohammentő, az idióta felfuvalkodott BMW-s hólyag, pedig hatalmas fékcsikorgással és 10 másodperces benyomott dudával jelezte hogy ő márpedig nem akart megállni. Nagyon remélem, hogy hozzá nem fog elérni a mentő időben ha erre kerül sor.! blink.gif
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Szandi0820, Bátor Ventillátor
2017. május 31. 14:24 #1843
- törölt felhasználó -    
Amikor kb 4 órát vagy oda és hazaérsz és a macska azonnal rád telepszik... Na ez valami fenomenális érzés. wub.gif wub.gif wub.gif
10 felhasználónak tetszik: CandUs, forever.romanci, Szandi0820, LaDySmIth, itsjustme, ilus1996, Bátor Ventillátor, BarbieFan, Trapdoor, silenc
2017. május 31. 14:25 #1844
- törölt felhasználó -    
Idézet (Audrey Jane @ 2017.05.31. 14:24)
Amikor kb 4 órát vagy oda és hazaérsz és a macska azonnal rád telepszik... Na ez valami fenomenális érzés.  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Teljesen elhiszem. blush.gif
2017. május 31. 14:49 #1845
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Az az igazi magasélet, amikor 4 rendőr előtt sétálsz át szabálytalanul az úttesten, és ők közben le se sz.rnak biggrin.gif rohog.gif
12 felhasználónak tetszik: prettyll18, itsjustme, ilus1996, Bátor Ventillátor, An_d_a, Trapdoor, Maiko, silenc, LaDySmIth, forever.romanci, ramio, Szandi0820
2017. május 31. 16:38 #1846
ramio
ramio
delaney

Státusztalán egy napon majd újra
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Húgom tegnap a mezőn talált egy elárvult vadnyuszit, ami elfér az ember tenyerében, szóval hazahozta és egész este a hajában aludt (mivel a húgomnak kegyetlen dús és hosszú haja van). Remélem sikerül életben tartanunk szegénykét.
9 felhasználónak tetszik: itsjustme, ilus1996, Bátor Ventillátor, CandUs, Trapdoor, BarbieFan, silenc, forever.romanci, Szandi0820
2017. május 31. 17:24 #1847
- törölt felhasználó -    
Irigylem azokat akik napközben egy jót alszanak. Nekem nem megy. Most nagyon faradt volzam szoval elaludni el tudtam... De mikor felkeltem majdnem hogy rosszabb volt es maga az alvas is... Veszett sz*r volt. Mindenre felebredtem es mindent hallottam. A szememnek kicsit jobb, pihentebb lettem de ennyi.
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Szandi0820
2017. május 31. 18:43 #1848
- törölt felhasználó -    
Régebben úgy voltam vele, hogy ahhoz, hogy valaki igazán megismerjen, el kell olvasnia valamit, amit írtam, mert amit írok, az beszél helyettem (arra ugyanis nem vagyok képes), és ezt az álláspontot még tartom is. De! Van egy nagyszerű könyv, Benjamin Alire Sáenztől az Aristotle és Dante a világmindenség titkainak nyomában, amit imádok, de eddig csak 3-4 embernek ajánlottam (ebből kettőt ismerek személyesen). Mindegyiküknek elmondtam, hogy Ari karaktere kiköpött olyan, mint én, és röhej, mert pont ezért nem merem ajánlgatni a könyvet. Most, hogy kiírom ide, ahol tök ismeretlen emberek olvashatják, és sosem tudják meg, ki vagyok, oké, de ha ismerek, személyesen ismerek valakit, és tényleg fontos nekem, annak csak akkor merem ajánlani ezt a könyvet, ha bízom benne. Furán hangzik, hisz ez csak egy könyv (most sértettem meg a világ összes könyvmolyát, magamat is beleértve), de Ari karakterében jobban magamra találtam, mint eddig bármely író bármely könyvének bármely szereplőjében, ami egyszerre ijesztő, szomorú, fájdalmas és jó érzés. Tehát nem is tudom, olyan ez az egész, hogy ha valaki elolvassa ezt a könyvet úgy, hogy tudja, Ariban magamra ismertem, az olyan, mintha valaki egy írásomat olvasná, amibe a lelkem is beletettem, amiben semmi tabu nincs, amiben ott vagyok teljes mértékben, és amit még soha senkinek nem mutattam még meg. Mintha azzal, hogy valakinek ajánlom ezt a könyvet elolvasásra, a kezébe adnám a kést, hogy tegyen vele, amit jónak lát: dobja el, vagy szúrja belém és forgassa meg párszor (esetleg vágjon fel vele valamilyen ételt, hiszen a kések erre valóak). Ez így mennyire nagy hülyeség?
4 felhasználónak tetszik: ilus1996, forever.romanci, silenc, Szandi0820
2017. május 31. 19:37 #1849
- törölt felhasználó -    
Nagyon aggódom a nagypapámért, tegnap éjjel kétszer elesett és összetörte magát. Ráadásul szegénykémnek a bal karja és a jobb lába levan bénulva. sad.gif Remélem hamar jobban lesz. Két hete meg a 92 éves dédmamám esett el és eltörte a vállát és az ujjat, meg Ő is összetörte magát. sad.gif párszor voltam nála segíteni
5 felhasználónak tetszik: ilus1996, forever.romanci, CandUs, Trapdoor, Szandi0820
2017. május 31. 19:39 #1850
- törölt felhasználó -    
Idézet (June @ 2017.05.31. 19:37)
Nagyon aggódom a nagypapámért, tegnap éjjel kétszer elesett és összetörte magát. Ráadásul szegénykémnek a bal karja és a jobb lába levan bénulva. sad.gif Remélem hamar jobban lesz. Két hete meg a 92 éves dédmamám esett el és eltörte a vállát és az ujjat, meg Ő is összetörte magát. sad.gif párszor voltam nála segíteni

Jobbulást kívánok nekik! sad.gif Meg mielőbbi felépülést!
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Trapdoor, Szandi0820
2017. május 31. 20:01 #1851
- törölt felhasználó -    
Idézet (Agent X @ 2017.05.31. 19:39)
Jobbulást kívánok nekik! sad.gif Meg mielőbbi felépülést!

Köszönöm! smileeee.gif
2017. május 31. 21:09 #1852
- törölt felhasználó -    
Nincs jobb érzés annál, mint amikor segíteni tudok valakinek. happy.gif Ma volt szeremcsém többször is apróbb jócselekedeteket végre hajtanom, már ha ezeket nevezhetjük annak. laugh.gif (Átsegítettem egy nénit az úton, és hazakísértem, segítettem egy kerekesszéles iskolatársamnak, és bevásaroltam a szomszédben lakó idős néninek.) Jó érzés, hogy egy kicsit könnyebbé tettem valakinek az életét.
Viszont volt ideje másoknak elrontani a napomat. Élvezek olyan dolgokat megtudni magamról, amiket még én sem tudok. rohog.gif Ezeket az embereket csak szánni tudom. biggrin.gif És nem érdkel, ha ez arrogánsan hangzott.
5 felhasználónak tetszik: ilus1996, forever.romanci, BarbieFan, Trapdoor, Szandi0820
2017. május 31. 21:09 #1853
Nelli00
Nelli00
the chin thing™ tae does to jungoo

Státuszmikrokosmos
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 2
Azonosító: 258594
Sziasztok. Remélem ezért nem tiltanak ki az oldalról. Semmi rossz szándék nincs bennem, és igazából nem is vélemény kinyílvánítás lesz itt. A lényeg, hogy bizonyára ti is gyakran láttok egy sztáradatlap alatt a véleményekben olyat, hogy " Nem értem miért kell fikázni" vagy, "Aki nem kedveli, minek foglalkozik vele". De hát a véleményezés erről szól, nem igaz? Nem lehetnek mindenkinek pozitív gondolatai egy adott hírességről. Ha valakinek negatív a véleménye valakiről, akkor azt el kell fogadni. Nem tetszett mindenkinek az, ami nekünk tetszik. Ti mit gondoltok erről? Engem egy ideje foglalkoztatott ez a dolog, gondoltam megosztom, kíváncsi vagyok mások hogyan vélekednek erről.
5 felhasználónak tetszik: ilus1996, Bátor Ventillátor, forever.romanci, ramio, Szandi0820
2017. május 31. 21:15 #1854
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nelli00 @ 2017.05.31. 21:09)
Sziasztok. Remélem ezért nem tiltanak ki az oldalról. Semmi rossz szándék nincs bennem, és igazából nem is vélemény kinyílvánítás lesz itt. A lényeg, hogy bizonyára ti is gyakran láttok  egy sztáradatlap alatt a véleményekben olyat, hogy " Nem értem miért kell fikázni" vagy, "Aki nem kedveli, minek foglalkozik vele". De hát a véleményezés erről szól, nem igaz? Nem lehetnek mindenkinek pozitív gondolatai egy adott hírességről. Ha valakinek negatív a véleménye valakiről, akkor azt el kell fogadni. Nem tetszett mindenkinek az, ami nekünk tetszik. Ti mit gondoltok erről? Engem egy ideje foglalkoztatott ez a dolog, gondoltam megosztom, kíváncsi vagyok mások hogyan vélekednek erről.

Sok dologban egyetértek veled. Nekem az sem tetszik, hogy néha lényegében boszorkányüldözéseket indítanak az elvadult rajongók azok ellen, akiknek nem tetszik egy sztár munkássága. A véleményeknél ott van a ,,like" illetve a ,,dislike" gomb. Ne a másik tagot kell szidni, ha nem tetszik egy vélemény. laugh.gif
Viszont néha elég trágár módon hordanak le egy-egy sztárt, viszont az már megint más tészta. laugh.gif
A topikot valószínűleg/lehet törlik, de nem hiszem, hogy törölnének téged, mint felhasználót.
3 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, forever.romanci, Szandi0820
2017. május 31. 21:21 #1855
- törölt felhasználó -    
El sem hiszem! blush.gif wub.gif
2017. május 31. 21:54 #1856
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Nem tudom kiverni Őt a fejemből. Nem tudom mit tehetnék még, egyszerűen nem megy. Amit érzek, az annyira egyértelmű. unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: ilus1996, forever.romanci, Szandi0820
2017. június 01. 10:12 #1857
ramio
ramio
delaney

Státusztalán egy napon majd újra
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Idézet (Nelli00 @ 2017.05.31. 21:09)
Sziasztok. Remélem ezért nem tiltanak ki az oldalról. Semmi rossz szándék nincs bennem, és igazából nem is vélemény kinyílvánítás lesz itt. A lényeg, hogy bizonyára ti is gyakran láttok  egy sztáradatlap alatt a véleményekben olyat, hogy " Nem értem miért kell fikázni" vagy, "Aki nem kedveli, minek foglalkozik vele". De hát a véleményezés erről szól, nem igaz? Nem lehetnek mindenkinek pozitív gondolatai egy adott hírességről. Ha valakinek negatív a véleménye valakiről, akkor azt el kell fogadni. Nem tetszett mindenkinek az, ami nekünk tetszik. Ti mit gondoltok erről? Engem egy ideje foglalkoztatott ez a dolog, gondoltam megosztom, kíváncsi vagyok mások hogyan vélekednek erről.

Szerintem, ha normális stílusban írja le az ember a véleményét, nincs vele semmi gond, még ha az a vélemény negatív, akkor is. A sértő, alpári szövegre senkinek semmi szüksége, de szerintem a pozitívnak számító, értelmetlen nyáladzás sem vélemény, de elnézést, ha valakinek ezzel a lelkébe gázolok. Természetesen érthető, ha valaki teljesen odavan egy sztárért, én magam is rajongok emberekért, de úgy gondolom, hogy egy összeszedett, értelmes vélemény többet ér bárminél.
5 felhasználónak tetszik: Trapdoor, Arcee23, Bátor Ventillátor, forever.romanci, Szandi0820
2017. június 01. 14:57 #1858
- törölt felhasználó -    
Imádom az osztálytársaimat. Ja, nem. Ötös lett az egyik dolgozatom, amit ma kaptunk ki, a gyógyszerelésről volt szó benne, nem volt semmi extra, még élveztem is a témát. És ezen kiakadt az egyik osztálytársam. Szóval a tanár mondta, hogy XY-nak ötös lett, el sem hiszi, mire az a bizonyos osztálytársam, mondjuk legyen M, azt mondta, ő sem. Aztán tanárnő mondta, hogy nekem is ötös lett, M meg, akit mindössze két szék választ el tőlem, közölte, hogy ezt sem hiszi el. Ezután nekiállt nyafogni, hogy az egész osztálynak azért lett ötös, mert hátul ültek, és lehet puskázni, neki meg azért lett kettes, mert előre kellett ülnie, és ott nem lehet puskázni. Ahogy egyébként nekem is, de ez úgy látszik már senkit nem érdekel. Végül is szerintem is szörnyű érzés lehet, ha a lány, aki még csak nem is akar ápoló lenni, és csak kényszerből van ilyen képzésen, jobbat ír nálam. Pláne úgy, hogy semmit nem tanult, csak átolvasta óra előtt, és figyelt az előző két órán. De ja, én vagyok a szörnyű, mert nekem sikerült az ötös (megjegyzem, ebből a tárgyból először), másnak meg nem. mellow.gif
(Amúgy nem fáj, meg semmi, fejlődök lelkileg, és nem érdekel annyira, ki mit gondol, szimplán csak idegesít, hogy miért azok a rosszak, akik meg tudták írni ötösre.)
7 felhasználónak tetszik: Trapdoor, ilus1996, silenc, Bátor Ventillátor, LaDySmIth, forever.romanci, Szandi0820
2017. június 01. 16:42 #1859
- törölt felhasználó -    
Annyira lusta vagyok. Nem írtam meg egy szódogát és kaptam is haladékot, szóval illene készülni, hogy legalább egy hármast összehozzak... Ha már ilyen rendes volt tanárnő, hogy elengedte ezt nekem és ráadásul már az utolsó is lenne az évben, szóval nem halnék bele...

DE! Mi van akkor, ha a tanárnő, azt mondja, hogy még se írjuk meg... Akkor feleslegesen fogok most tanulni dry.gif
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2017. június 01. 18:33 #1860
- törölt felhasználó -    
Amikor a drágalátos számítógép fél óráig konvertál egy pár perces videót, az általában egyenlő a kész halállal. Most nagyon beleéltem magamat a videóvágásba, de nem értem, hogy azért ilyen borzasztó lassú, mert HD-ben készítem, vagy a géppel van baj. Na sebaj, meg kell szoknom. laugh.gif
6 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Bátor Ventillátor, itsjustme, ilus1996, LaDySmIth, Szandi0820
172 oldal 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!