Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. május 29. 18:57 #1821
- törölt felhasználó -    
Idézet (kimyeochan @ 2017.05.29. 18:48)
Az érzés, mikor megismersz egy idén debütált bandát (Seven O'Clock), és rögtön beléjük szeretsz.
Délután óta próbálkozom azzal, hogy kedvencet válasszak közülük, de nem megy sad.gif rohog.gif

VÉGRE EGY FAAAN
megtaláltam a lelkitársam, heló
2017. május 29. 18:59 #1822
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sorah. @ 2017.05.29. 18:57)
VÉGRE EGY FAAAN
megtaláltam a lelkitársam, heló

HALÓ
Rendesen elszégyelltem magam tegnap délután, hogy eddig nem találtam rájuk, hát rögtön beleszerettem az albumukba, plusz megnéztem egy műsort, amibe benne voltak és aaaa, még keresem a biasom xDD
2017. május 29. 19:00 #1823
- törölt felhasználó -    
Idézet (kimyeochan @ 2017.05.29. 18:59)
HALÓ
Rendesen elszégyelltem magam tegnap délután, hogy eddig nem találtam rájuk, hát rögtön beleszerettem az albumukba, plusz megnéztem egy műsort, amibe benne voltak és aaaa, még keresem a biasom xDD

elég nehéz volt választani, de nekem sikerült:'DD
mondjuk 6 emberből 3 biasom van, soooxdd
2017. május 29. 19:05 #1824
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sorah. @ 2017.05.29. 19:00)
elég nehéz volt választani, de nekem sikerült:'DD
mondjuk 6 emberből 3 biasom van, soooxdd

nekem egyszerűen nem megy, mindegyik olyan kis... ahh xD na nem baj, nem erőltetem, sodródok egyenlőre az árral xD később kiderül, ki fog felkerülni a listámra xD
2017. május 29. 19:58 #1825
- törölt felhasználó -    
Idézet (ScreamQueen @ 2017.05.29. 18:30)
Amikor rájössz, hogy csak fekete ruháid vannak és ráadásul szart sem csináltál azért, hogy lefogyj, szóval egész nyáron nem fogsz rövidnadrágot hordani és meg fogsz sülni. #májlájf
Vagy csak én vagyok ilyen, hogy nem merek rövidnadrágban/szoknyában mutatkozni az emberek előtt?
Életem nagy gondolatai.

Nem tudom nálad mit jelent a "nem fogytál le" (mert utálom mikor az 50 kilósok panaszkodnak, hogy kövérek) és a "rövid" (olyan rövid amiből kilóg a feneked alja vagy normális, mindent eltakaró, de azért rövid) nadrág fogalmai. De én se vagyok egy vékony alkat mégis fogok rövid nadrágot hordani. A rövid persze nem p*csanadrágot takar, hanem normális combközép amiből ha lehajolok nem lóg ki a farpofám, mert az undorító... Egyébként pedig pro tipp: ha annyira nem szeretsz rövid nadrágot hordani, akkor vegyél térd feletti (vagy pont egy kicsit alatti) nadrágot. Köztes megoldás. Meg se gyulladsz és rövid nadrágot sem veszel fel. wink.gif

Ha pedig tényleg az 52 kilód miatt nyafognál, akkor nézd meg, hogy a tényleg ducik (ne ítélkezzünk azért, mert lehet betegség) is felveszik, némelyik ízléseset némelyik nem... Szóval te is merd felvenni. beer.gif
5 felhasználónak tetszik: forever.romanci, CandUs, LaDySmIth, ScreamQueen, Szandi0820
2017. május 29. 20:04 #1826
- törölt felhasználó -    
Idézet (ScreamQueen @ 2017.05.29. 18:30)
Amikor rájössz, hogy csak fekete ruháid vannak és ráadásul szart sem csináltál azért, hogy lefogyj, szóval egész nyáron nem fogsz rövidnadrágot hordani és meg fogsz sülni. #májlájf
Vagy csak én vagyok ilyen, hogy nem merek rövidnadrágban/szoknyában mutatkozni az emberek előtt?
Életem nagy gondolatai.

Én is ilyen vagyok amúgy, de én azért, mert rohadt vékony a lábam. XD De úgy vagyok vele, ez tök oké. Elkezdtem futni, izmosodni, szóval majd erősödik. Meg az is zavar, hogy tök fehér, de majd lebarnul. smileeee.gif Szerintem nem szabad szégyellned magadat. Ha elkezdesz majd sportolni, meg is nyugszol, és érezheted úgy, hogy teszel valamit azért, hogy jobban érezd magad. Szóval, ha szeretnél szoknyát vagy rövidgatyát hordani, hordj, és sz*rd le, hogy ki mit gondol. wink.gif Szerinted engem minek néznek az emberek, amikor western csizmában megyek végig a városon? De imádom hordani őket, szóval pont nem érdekel, hogy mások mit gondolnak. laugh.gif Szép vagy, elég vagy, úgyhogy csak próbáld a tőled telhető legjobbat és vegyél fel azt, amit csak szeretnél! smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Szandi0820, LaDySmIth, ScreamQueen
2017. május 29. 20:12 #1827
Rêveur
Rêveur
loml ౨ৎ

Státuszlife is tricky baby, stay in your magic ⊹₊⋆
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 37774
Csatolások: 22367
Azonosító: 252965
Idézet (AliceLiza @ 2017.05.29. 19:58)
Nem tudom nálad mit jelent a "nem fogytál le" (mert utálom mikor az 50 kilósok panaszkodnak, hogy kövérek) és a "rövid" (olyan rövid amiből kilóg a feneked alja vagy normális, mindent eltakaró, de azért rövid) nadrág fogalmai. De én se vagyok egy vékony alkat mégis fogok rövid nadrágot hordani. A rövid persze nem p*csanadrágot takar, hanem normális combközép amiből ha lehajolok nem lóg ki a farpofám, mert az undorító... Egyébként pedig pro tipp: ha annyira nem szeretsz rövid nadrágot hordani, akkor vegyél térd feletti (vagy pont egy kicsit alatti) nadrágot. Köztes megoldás. Meg se gyulladsz és rövid nadrágot sem veszel fel. wink.gif
Ha pedig tényleg az 52 kilód miatt nyafognál, akkor nézd meg, hogy a tényleg ducik (ne ítélkezzünk azért, mert lehet betegség) is felveszik, némelyik ízléseset némelyik nem... Szóval te is merd felvenni. beer.gif

Egyébként attól is függ, hogy a súlyod hány része izom és hány része zsír. Nem szeretném elmondani, hogy hány kg vagyok, mert nyilván nem tartozik senkire, de annyit mondhatok, hogy nálam a zsír több. Próbáltam gyakorlatokat végezni, de igazából mindig feladtam, mert bevallom, hogy lusta vagyok. És igen, tudom, hogy akkor inkább ne panaszkodjak, de én ilyen vagyok.
Azoktól a nadrágoktól én is undorodom és már tervezem, hogy beszerzek egy térdig érőt, csak még nem jutottam el odáig.
Igazából attól félek, hogy majd az osztálytársaim mit szólnának hozzá. Nekik az is baj, ha túl sovány vagy és az is, ha van rajtad egy kis felesleg, szóval nekik minden baj rolleyes.gif
Tudom, hogy nem számít másoknak a véleménye, de engem valahogy mégis mindig érdekel.
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Szandi0820, LaDySmIth
2017. május 29. 20:23 #1828
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
Hozzászólás: 1971
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
Hello Nyár,Hello Rosszullét. dry.gif

Most,h a sulim megszünik,így nyáron kikéne iratkoznom a sulimból meg a munkahelyemről,és másik sulit akarok keresni,ahol egy szakmát letehetek,majd ahol tanulok(közelbe remélem)és közben dolgoznék is,kevésért,DE ha össszeszámolom 10 ezer valamennyiért dolgoznék és az nem kevés(Aki a keveset nem becsüli azt a többet nem érdemli)és így most nagyon frusztrált lenne minden,de ha belegondolok ennek van értelme pardon.gif De a család ezt vajon,hogy érezné?Mit gondolnak róla? sorry.gif
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2017. május 29. 23:47 #1829
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Olyan ideges vagyok egy vizsgám miatt... Anno emelt törire negyed ennyit nem készültem, sőt, kb semmit sem, és ehhez képest a nyugalom szigete voltam. Most meg széttanultam magam vizsgára, és tiszta gyomorgörcs vagyok.
5 felhasználónak tetszik: forever.romanci, LaDySmIth, Szandi0820, silenc, BarbieFan
2017. május 30. 00:24 #1830
- törölt felhasználó -    
Imádom, amikor valaki úgy dönt el valamit velem kapcsolatban, hogy rohadtul nem tud semmit sem rólam, sem a gondolataimról. Csak kijelenti, és onnantól kezdve az úgy van. Még ha előtte nem is volt úgy, mostantól úgy lesz, mert más úgy döntött. rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: MissTiniStoessel, forever.romanci, LaDySmIth, Szandi0820, silenc, thestupidboy96, BarbieFan
2017. május 30. 07:21 #1831
- törölt felhasználó -    
Ma gyakorlatra kellett volna mennem, de olyan iszonyú hányingerem volt reggel, hogy inkább itthon maradtam. Ami szívás, mert pont ma váltottunk osztályt, a diabetológia, a gasztroenterológia és a kardiológia közt osztódunk, és az egyik osztálytársammal megbeszéltük, hogy mi ketten megyünk mától a diabra, mert a gasztron már voltunk pár hónapig, és a kardion is jártunk már, de így, hogy nem mentem, szerzett maga mellé mást, és én mehetek majd holnaptól a gasztrora, mert a kardion mások vannak. Őszintén szólva pont ma kellett volna mennem, hogy jó helyen lehessek, de tényleg nagyon rosszul voltam, mikor négykor felkeltem (persze most már semmi bajom, miért is ne), szóval most szépen megiszom a levét az egésznek. rolleyes.gif Eddig akárhány osztályon voltunk a kórházban (sebészet, traumatológia, krónikus belgyógyászat, gyerekosztály, nefrológia, kardiológia, gasztroenterológia), szinte mindet szerettem, de a gasztrot szívből gyűlöltem. Öröm lesz így kibírni a tanév hátralévő részét.
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, LaDySmIth, Szandi0820
2017. május 30. 11:47 #1832
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Most jöttem rá, hogy az egyik osztálytársam letiltott, mert nem bírja a kritikát. Egészségére. rohog.gif Bezzeg amikor rákérdeztem tagadott "jaj hát izé én nem, nem tudom". Legalább mondaná a szememebe.
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, LaDySmIth, Szandi0820, silenc
2017. május 30. 12:03 #1833
- törölt felhasználó -    
Sose rakjatok vajat a fanta süti töltelékébe, soha! Margarinnal! Az is hülye volt, aki leírta a receptet. dry.gif
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, LaDySmIth, Szandi0820
2017. május 30. 16:23 #1834
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
lakásfelújítás van nálunk és előbb az udvar közepén szedtem ki a bőröndből a ruháimat, mert a szobámba nem mehetek ki, de állítólag este azért bent alhatok, de öcsém azzal nyugtatott, hogy majd alszok az udvaron, a kutya mellett, de nálunk még a kutya is bent alszik. xd fél óráig kerestem vajon melyik dobozban lehet a laptopom, aztán mire megtaláltam, addigra el is ment a kedvem a beadandó írásától, jelenleg pedig szenvedek, mert benyomtam egy fagyit, amibe még joghurt is volt, de megkívántam és a közelben max a balatonnál van laktózmentes fagyi. dry.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, LaDySmIth, ilus1996, forever.romanci, BarbieFan
2017. május 30. 16:53 #1835
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
életemben először ma voltam a kórházban mellow.gif hát mire én beutaztam a városba ás vártam a helyijáratra a tűző napon, esküszöm, már elment a maradék életkedvem is. ilyen 50 fokban alapból nem járok semerre az iskolán kívül, kész kínzás. a kórházban is csatangoltam egy sort a földszinten mire valaki végre eligazított nekem hol is kéne lennem. csöppet lehangoló egy hely, lehet valaki épp az utolsókat rúgja pár emelettel fölöttem. de csak egy csöppet. az orvosoktól meg alapból furán érzem magam. ráadásul konkrétan semmi újat nem is mondtak...pajzsmirigy-göböm van, egy jó nagy cisztózus is van benne, a nyakamban még több, de azokat most 'leszarjuk'. átküldtek egy másik kórházba szcintigráfiára meg valami MIBI vizsgálatra. aztán majd kiderül, hogyan tovább de egész nyáron járkálhatok -.-

visszatérve a melegre nem tudom ki hogy van vele, de én már hiányolom a telet xd vagy legalább a márciust. állandóan vérzik az orrom és fáj a fejem, mint aki épp agyvérzést akar kapni. en sokakkal ellentétben a karjaimat utálom ezért nem igazán hordok rövidujjút, így én meg felülről sülök meg xD és 20 liter fényvédő meg cc krém elmegy, hogy ne barnuljon le a bőröm (nekem a fehér tetszik és kész).
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, ilus1996
2017. május 30. 20:02 #1836
- törölt felhasználó -    
Változott a cica-ügy, de még ez sem biztos. biggrin.gif Vasárnap lehetséges, hogy megvesszük! w00t.gif Annyira nagy mániásuk lettem, a kis szőrmókoknak heart.gif
2017. május 30. 20:04 #1837
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Itt kezdődnek a problémák...
5 felhasználónak tetszik: CandUs, forever.romanci, Szandi0820, Arcee23, ramio
2017. május 30. 20:06 #1838
- törölt felhasználó -    
Idézet (MissTiniStoessel @ 2017.05.30. 20:04)
Itt kezdődnek a problémák...

Én is akartam írni, hogy hogyan lett A nap sztárja, de nem akartam megsérteni a rajongókat. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: CandUs, MissTiniStoessel
2017. május 30. 20:15 #1839
- törölt felhasználó -    
Idézet (simplegirl. @ 2017.05.30. 20:02)
Változott a cica-ügy, de még ez sem biztos. biggrin.gif Vasárnap lehetséges, hogy megvesszük! w00t.gif Annyira nagy mániásuk lettem, a kis szőrmókoknak heart.gif

Annyira örülök, hogy veszitek a cicát! smileeee.gif (És nem azért, mert a mentett, befogadott cica nem jó, hanem ha esetleg valaki olyantól visztek kiscicát, akinek folyton van és nem ivartalanítja a macskáját, az szerintem egy elég rossz módja annak, hogy macskát szerezzen be az ember) Remélem, rendes tenyésztőtől. Sok boldogságot majd hozzá wink.gif Ja, és ivartalanítani ajánlatos, különösen, ha lány, de egyébként mindkét esetben, hiszen el tudjátok kerülni a fölösleges szaporulatot és a betegségek kockázata is csökken, amiket a cica elkaphat. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2017. május 30. 20:19 #1840
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szabe @ 2017.05.30. 20:15)
Annyira örülök, hogy veszitek a cicát! smileeee.gif Remélem, rendes tenyésztőtől. Sok boldogságot majd hozzá  wink.gif Ja, és ivartalanítani ajánlatos, különösen, ha lány, de egyébként mindkét esetben, hiszen el tudjátok kerülni a fölösleges szaporulatot és a betegségek kockázata is csökken, amiket a cica elkaphat. smileeee.gif

Majd kiugrottam a bőrömből, mikor a hírt kaptam. biggrin.gif smileeee.gif Köszönöm! wink.gif Köszönjük a tanácsokat, megfogadjuk! meghajolo.gif
172 oldal 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!