Idézet (ScreamQueen @ 2017.05.29. 18:30)
Amikor rájössz, hogy csak fekete ruháid vannak és ráadásul szart sem csináltál azért, hogy lefogyj, szóval egész nyáron nem fogsz rövidnadrágot hordani és meg fogsz sülni. #májlájf
Vagy csak én vagyok ilyen, hogy nem merek rövidnadrágban/szoknyában mutatkozni az emberek előtt?
Életem nagy gondolatai.
Én is ilyen vagyok amúgy, de én azért, mert rohadt vékony a lábam. XD De úgy vagyok vele, ez tök oké. Elkezdtem futni, izmosodni, szóval majd erősödik. Meg az is zavar, hogy tök fehér, de majd lebarnul.

Szerintem nem szabad szégyellned magadat. Ha elkezdesz majd sportolni, meg is nyugszol, és érezheted úgy, hogy teszel valamit azért, hogy jobban érezd magad. Szóval, ha szeretnél szoknyát vagy rövidgatyát hordani, hordj, és sz*rd le, hogy ki mit gondol.

Szerinted engem minek néznek az emberek, amikor western csizmában megyek végig a városon? De imádom hordani őket, szóval pont nem érdekel, hogy mások mit gondolnak.

Szép vagy, elég vagy, úgyhogy csak próbáld a tőled telhető legjobbat és vegyél fel azt, amit csak szeretnél!