Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. május 24. 09:35 #1781
Arcee23
Arcee23
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Még én voltam a rasszista szemét mikor azt mondtam, hogy nem kéne őket beengedni, mert csak baj lesz belőle. dry.gif
3 felhasználónak tetszik: BarbieFan, Szandi0820, Bátor Ventillátor
2017. május 24. 10:18 #1782
ramio
ramio
delaney

Státusztalán egy napon majd újra
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Szakadt az eső reggel. Eldöntöttem, hogy busszal megyek, úgyis többnyire bringázni szoktam a városban. Mikor el akartam indulni, elállt az eső, hát nem vittem esernyőt. Odaértem a megállóba, szakadni kezdett ismét. Gondoltam, annyi baj legyen, tető van felettem. A buszon mindenki küzdött a vizes, összecsukhatatlan esernyőkkel, én meg teljesen szárazon odasétáltam és leültem hátra. Páran néztek csak, hogy mitől lehetek száraz, ha még esernyőm sincs. Legalábbis ezt olvastam ki a tekintetükből. Mire a belvárosba értünk, épp hogy szemerkélt, szóval olyan szinten megúsztam a mai esőt, hogy az hihetetlen.
2017. május 24. 12:15 #1783
- törölt felhasználó -    
Nem értem miért van szükségük a lelkileg szegény embereknek az önigazolásra és a megerősítésre miután megcsinálták a káoszt. Főleg úgy, hogy magukat akarják jól kihozni a helyzetből. Az emberi butaság újabb mélységes bugyrába nyertem betekintést. Mondjuk annyira nem érdekelt... laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: BarbieFan, Szandi0820, lucymharding
2017. május 24. 17:05 #1784
- törölt felhasználó -    
Bocsánat, hogy nekem van saját, őszinte véleményem és nem csak egy bólogatós kutya és nem egy papagáj vagyok, aki akkor is igazat ad a másiknak ha nem úgy gondolja. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2017. május 24. 17:20 #1785
- törölt felhasználó -    
Idézet (simplegirl. @ 2017.05.22. 19:08)

Ja és még egy. 4 nap alatt kell megtanulni 13 versszakot, a Családi kör összesét. 12 megvan, de azért ez durva még általános közepén.

basszus, mi negyedikesek vagyunk (egyel alattad) és egy hét volt össz-vissz a Himnuszra és a Szózatra, ami "valószínűleg" hosszabb...
Off: Már annyira mániákus vagyok, hogy lassan megírom a Harry Potter előzményeit, ami nem is lenne baj, de a copyright...
2017. május 24. 18:03 #1786
- törölt felhasználó -    
Ma csak 3 vizsgát toltam le egymás után, és a neheze még hátravan. rolleyes.gif Nem azt mondom, hogy már elegem van, de legszívesebben egy vonat elé vetném magam. Viszont az egyik szóbelim 5-ös lett. happy.gif
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, LaDySmIth, Arcee23, framingnixon, BarbieFan, silenc, Bátor Ventillátor
2017. május 24. 18:09 #1787
- törölt felhasználó -    
Idézet (kittey @ 2017.05.24. 17:20)
basszus, mi negyedikesek vagyunk (egyel alattad) és egy hét volt össz-vissz a Himnuszra és a Szózatra, ami "valószínűleg" hosszabb...
Bárcsak én is verseket tanulhatnék! rolleyes.gif Úgy szerettem őket.
Élvezzétek ki, míg lehet, sokkal szárazabb, unalmasabb anyagok is vannak, a rímeket pedig nem nehéz megjegyezni, pont ez a lényege. ^^

On: ma korábban vége lett a napomnak a suliban, mint a szokásos, és boldogan trappoltam hazafele, az sem érdekelt, hogy több pocsolyába is beleléptem. biggrin.gif Amit persze csak otthon vettem észre...
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, forever.romanci, AmyVie, silenc, Trapdoor, Bátor Ventillátor
2017. május 24. 18:37 #1788
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Idézet (Flower...Love @ 2017.05.24. 18:09)
Bárcsak én is verseket tanulhatnék! rolleyes.gif Úgy szerettem őket. 
Élvezzétek ki, míg lehet, sokkal szárazabb, unalmasabb anyagok is vannak, a rímeket pedig nem nehéz megjegyezni, pont ez a lényege. ^^
On: ma korábban vége lett a napomnak a suliban, mint a szokásos, és boldogan trappoltam hazafele, az sem érdekelt, hogy több pocsolyába is beleléptem. biggrin.gif Amit persze csak otthon vettem észre...

Húú, de ismerős érzés, atyaég biggrin.gif Amikor nem arra kell gondolnom, hogy hogyan jegyezzem meg a homoszkedaszticitást és hogyan próbáljam meg vizsgán kimondani, hogy ne akadjon össze a nyelvem és ne legyen kínos biggrin.gif (Még szerencse, hogy tegnap más tételt adott a tanár, és nem akarta, hogy arról beszéljek biggrin.gif)
Arra, hogy végre úgy érzem sikerült (!!) felismernem egy katabatikus/kata frontot, ami ma vonult át felettünk, annyira örültem neki, hogy majd kiugrottam a bőrömből blush.gif
6 felhasználónak tetszik: Arcee23, lucymharding, Szandi0820, silenc, Trapdoor, Bátor Ventillátor
2017. május 24. 20:08 #1789
framingnixon
framingnixon
visszatérő vendég

StátuszI should of quit your brand of cigarettes
Hozzászólás: 390
Csatolások: 0
Azonosító: 262066
Hónapok óta terveztem már, de csak tegnap éjjel sikerült nagy nehezen rászánnom magam egy nyomorult koncertjegy megvételére - ami egyébként alig két percet és maximum hat kattintást vett igénybe. Nem, én nem vagyok lusta. Nem. Én nem. Dehogy.
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bátor Ventillátor, madeleine.
2017. május 24. 20:43 #1790
- törölt felhasználó -    
Ma, amikor hazaértem (a szomszéd településről, ahol a vihar rendesen elkapott) egy csepp, annyi esőt se láttam itthon az utakon/járdán. Ez már komolyan nem igaz, el van átkozva ez a falu. rohog.gif

Ja, és ma láttam egy emberkét, amint a telefonfülkében lévő telefont használja. Amióta itt lakok, szóval kb. 15 éve, egyszer sem láttam embert, aki akár a közelébe is ment volna annak a fülkének. _nevet.gif Aranyos volt azért. biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Szandi0820, silenc, Bátor Ventillátor, madeleine.
2017. május 24. 20:54 #1791
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Zajlik az élet errefelé, vagy nem tudom, lehet másnak ez egy átlagos hétbe is belefér, de nálam nem jellemző. Először is, voltam randizni, szakítás óta először és hát elég csalódottan jöttem haza a találkáról. Bár nagyon kedvelem az illetőt, mint férfi abszolút nem érzek semmit sem irányába, kivéve a ... semmit. Megbeszéltem vele őszintén a dolgokat, pár napjára rá meg azon kaptam magam, hogy ott állok a konyhában és összedobok neki valami kaját. rohog.gif És akkor jöttem rá, hogy mégsem hamarkodtam el a dolgokat, mert még most sem érzek semmi vonzalmat vagy különösebbet, csak nem akartam, hogy éhen pusztuljon. laugh.gif Viszont nagyon jól eltudok vele beszélgetni. A találka végén ott kötöttünk ki, hogy abban kezdett el támogatni, hogy költözzek ki a volt páromhoz. Na bumm. A legjobb az, hogy rövidesen Ő is külföldre megy. Akiket én érdekesnek találok és kedvelek, mind elhagyják az országot. rolleyes.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, silenc, Bátor Ventillátor, madeleine.
2017. május 25. 00:29 #1792
thestupidboy96
thestupidboy96
visszatérő vendég

Státuszthey could sedate u, but what good would drugs be?
Hozzászólás: 412
Csatolások: 0
Azonosító: 177188
Eddig tudatosan kerültem az új Linkin Park albumot. Egyetlen egy csodát sikerült róla meghallgatnom, az a Heavy című borzalom volt, most viszont rászántam magam.
Ez volt az első reakcióm.
Aztán pedig ez.
Majd végül ez, és egy "mi ez a sz#r" kíséretében kinyomtam a jútyúbot.
Most azt hiszem tartok egy kétnapos Cannibal Corpse tisztitókúrát ez után. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Trapdoor, Bátor Ventillátor, madeleine.
2017. május 25. 07:54 #1793
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Idézet (thestupidboy96 @ 2017.05.25. 00:29)
Eddig tudatosan kerültem az új Linkin Park albumot. Egyetlen egy csodát sikerült róla meghallgatnom, az a Heavy című borzalom volt, most viszont rászántam magam.
Ez volt az első reakcióm.
Aztán pedig ez.
Majd végül ez, és egy "mi ez a sz#r" kíséretében kinyomtam a jútyúbot. 
Most azt hiszem tartok egy kétnapos Cannibal Corpse tisztitókúrát ez után. rohog.gif

Ugyan ezt éreztem. Hallgattam és, ha nincs odaírva, hogy Linkin park akkor talán sose jöttem volna rá. Oké, hogy popos az új album, de ez még annak is rossz szerintem. Rengeteg stílusú zenét hallgatok, de ezt az albumot nem tudom hová tenni.
2 felhasználónak tetszik: thestupidboy96, Trapdoor
2017. május 25. 12:49 #1794
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Bátran kijelenthetjük, hogy nekem szerencsét hoz a My Fair Lady. Eddig már kétszer voltam úgy rajta, hogy közvetlenül másnap reggel vizsgáztam, és mind a két vizsgán átmentem smileeee.gif Nem lehetne ezt állandósítani?! cool.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, LaDySmIth, Bátor Ventillátor
2017. május 25. 15:29 #1795
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Szeretnék kilépni az egész világból. Tud rá valaki valami jó megoldást? biggrin.gif biggrin.gif A nyár is kevés, hogy kipihenjem ezt a félévemet...és még mindig nincs vége rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, silenc
2017. május 25. 16:17 #1796
ramio
ramio
delaney

Idézet (An_d_a @ 2017.05.25. 15:29)
Szeretnék kilépni az egész világból. Tud rá valaki valami jó megoldást?  biggrin.gif  biggrin.gif A nyár is kevés, hogy kipihenjem ezt a félévemet...és még mindig nincs vége rohog.gif

Meg kell szökni, nincs mese.
1 felhasználónak tetszik: An_d_a
2017. május 26. 07:31 #1797
- törölt felhasználó -    
Azt álmodtam, hogy el lett szúrva a dunaújvárosi újraélesztési Guinness rekord kísérlet, ami baromi nagy szívás lenne, mert már csak kevesebb, mint két nap van vissza. Különben sem azért rohadtam kint szerdán nyolctól ötig, és csütörtökön nyolctól kettőig, hogy el legyen rontva. rohog.gif Egyébként kifejezetten büszke leszek a városra, ha összejön a rekord. Nem tudom, az előző három alkalommal, mikor megpróbálták, mi lett belőle, de idén biztos, hogy összejön, és ennek nagyon örülök már most. laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: ramio, Szandi0820, Bátor Ventillátor, madeleine.
2017. május 26. 08:38 #1798
ramio
ramio
delaney

Ennyire lassan még nem telt el hét szerintem egész életemben. A hétfő fényévekkel ezelőtt volt. De a szerda is. Sosem éreztem még ilyen szinten csigának az időt. Ajánlom, hogy a hétvége még annál is lassabban teljen.
5 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820, Arcee23, An_d_a, madeleine.
2017. május 26. 12:39 #1799
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Egyszerűen fantasztikus, mikor érzed, hogy körül vagy véve szeretettel. Főleg úgy, hogy a volt párod családtagjai még mindig érzékeltetik veled, hogy közéjük tartozol, függetlenül attól, hogy már megtörtént a szakításotok vagy 8 hónapja. Azt hiszem kijelenthetem, nekem lehetett volna a világ legjobb anyósa és sógora ... Ez a tegnapi nap kicsit felkavart érzelmileg. cray.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Jody, framingnixon, madeleine.
2017. május 26. 15:02 #1800
- törölt felhasználó -    
#2yearswithSEVENTEEN
végtelenül büszke vagyok rátok, életeim! heart.gif cray.gif
1 felhasználónak tetszik: silenc
172 oldal 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!