Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. május 22. 05:15 #1761
- törölt felhasználó -    
MEGNYERTÜK!! Istenem, annyira büszke vagyok rátok életeim. heart.gif Fighting! cray.gif heart.gif heart.gif
2 felhasználónak tetszik: silenc, Gureka10
2017. május 22. 05:21 #1762
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sorah. @ 2017.05.22. 05:15)
MEGNYERTÜK!! Istenem, annyira büszke vagyok rátok életeim. heart.gif Fighting! cray.gif heart.gif heart.gif

Hihetetlenül büszke vagyok rájuk, nem szoktam sírni, de most elbőgtem magam örömömben. laugh.gif heart.gif
1 felhasználónak tetszik: silenc
2017. május 22. 09:42 #1763
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2017.05.21. 21:47)
Eszméletlen, hogy szakmai tankönyveket, hivatalos protokollokat vétóznak meg, mert nekik egy noname emberkék másképp tanították.

Már ne is haragudj, de ez a kedvenc kifogásom mind tőled mind mindenki mástól. Azért mert te egy féle tankkönyvből tanulsz, még nem azt jelenti, hogy az a szent írás. Szóval kérlek ne játszd el a hattyú halálát mert valaki nem abból a tankkönyvből tanult mint te.
Informatikában például a Cisco könyveket istenítik. Tényleg az a legjobb hálózati könyvsorozat, sőt egy jobb minőségű rendszergazdának ANGOL Ciscos vizsgát is tennie kell, de ettől függetlenül abban is vannak hibák. Szóval erről ennyit. Egy tankönyv sem Szentírás hiába az a legjobb VILÁGSZERTE (és nem csak Magyarországon).
(Ez amugy nem csak neked szólt hanem mindenkinek aki tankönyvekre hivatkozik.)

Az meg hogy hivatalos protokollok... Hát nem tudom. Te ha jól láttam egy 2015ösre hivatkoztál de jelezném 2017 van. Lehet öt évente újítják meg hivatalosan, de attól függetlenül közben is megváltozhat, így lesz belőle szó szerinti íratlan szabály.

Az meg főleg felháborító, hogy zsigerből le "noname valaki" zel egy személyt. Igen, lehet hogy legtöbb esetben "csak egy már több mint 20-30 éve a munkáját sikeresen végző mentősök" tanítják ezeket nem pedig egyetemi docensek, de ezen kívül engem például a városban és az országban is többszörösen elismert mentős tanított.

Egy szó mint száz, el kell fogadni, hogy valaki jobban tud tőled valamit és nem az a szent amit te tanultál vagy olvastal. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: ria21
2017. május 22. 12:15 #1764
ramio
ramio
delaney

Státusztalán egy napon majd újra
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Olyan finom epret vettem, hogy az már bűn.
7 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Szandi0820, Trapdoor, Beyla, Psyché, Christo, An_d_a
2017. május 22. 14:45 #1765
- törölt felhasználó -    
soha nem volt még ilyen jó napom.
a BTS díjat nyert, új SEVENTEEN és GOT7 MV. Kell ennél több? rohog.gif wub.gif
2 felhasználónak tetszik: silenc, Toffify
2017. május 22. 16:00 #1766
- törölt felhasználó -    
Pedig én ma eldöntöttem, hogy végre nekikezdek a szóbeli tételek megtanulásának, de most is csak döglök. Nem lesz ez így jó xD
5 felhasználónak tetszik: Arcee23, silenc, Jacqueline, Szandi0820, Bátor Ventillátor
2017. május 22. 16:47 #1767
- törölt felhasználó -    
Mint mindig, ma is voltam úszni és valami éles kiálló izé a pályaelválasztónál megsértette a lábam. Nem nagy sebet szereztem, de nagyon mély és majd leszakad a lábam annyira fáj xd Ilyen még soha nem történt velem pedig már kiskorom óta úszok. Komolyan rendesen látszik a húsom. reklamalo.gif Szóltam is érte és azt mondták megnézik.
Annyira kíváncsi vagyok már az érettségi eredményekre. laugh.gif úgy érzem a biosz és a kémia jó lett.
2017. május 22. 19:08 #1768
- törölt felhasználó -    
Nyelvtan tanár csodálkozik, hogy miért jár a gyerek hozzá 5 éve nyelvtan órára. Az ellentétekkel foglalkoztunk, egyik osztálytársamnak a nappal szó ellentétének megmondása jutott. Ő meg mondja, hogy jaj, de könnyű! Hát a holddal! Erre az egész osztály röhögőgörcsöt kapott, az illető pedig csodálkozott, hogy mindenki ránézve nevet. Nyelvtan tanár kb. ezt mondja: "Hát jó lány... Minek jársz te hozzám 5 évig nyelvtanra? A nap ellentéte a hold. Megtudtuk a xy-féle verziót, okosabbak lettünk! Xy válaszol kb. így: Hát de, most miért? A hold az éjfélkor, a nap az nappalkor van. Nyelvtan tanár: Oké, elmondom neked, kislányom. A hold is lehet nappal. És ezt nem úgy értette, hogy a nappal főzöl ételt, hanem a napszak... A nappal ellentéte az este. Hallottad-e már a mondást, hogy hosszú haj, rövid ész? Sokszor mondtam már, de igaz is. Túl hosszú a hajad és az energiád oda megy és nem az agyadba. Eddig is tudtuk, hogy nem vagy egy nagy észbomba, de... Most már tuti. rohog.gif Körülbelül a végére, amikor mondta ez az emoji köthető: pardon.gif

A mai osztályfőnöki óra nagyon jó, vicces volt. Bizalomjáték. Volt egy vezető, vonatba be kellett állni és becsukni a szemünket. Csak az elsőnek lehetett kinyitva a szeme és egy akadálypályán végig kellett menni. Kétszer a falba ütköztem, a nyelvtanos volt előttem rohog.gif

Természeten a nemi szerveket vesszük három órája. Sokan leegyszerűsítenék a nevüket, de szerintem ez nem is vicces. Van, és kész. Utálom ezt az anyagot. dry.gif

Megyünk múzeumba szerdán, egész nap! w00t.gif De a többieknek nem tetszik, Los Angelest akarják. rolleyes.gif Nem akarok menni erre a sulis gyereknapra. Mindig én vagyok a hibás az akadályversenyeknél, lelépek 5 perc után tuti. cool.gif

Ja és még egy. 4 nap alatt kell megtanulni 13 versszakot, a Családi kör összesét. 12 megvan, de azért ez durva még általános közepén.
2017. május 22. 20:59 #1769
- törölt felhasználó -    
Fun fact: Rajtam kívül más is észrevette, hogy az emberek nagy többsége ,,selfie" készítés közben önmagát nézi, nem pedig az előlapi kamerába néz? rohog.gif

*Mindenki gondolkodni ketd, hogy ő vajon hova néz*
3 felhasználónak tetszik: Elody, Szandi0820, Toffify
2017. május 22. 22:45 #1770
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (AliceLiza @ 2017.05.22. 09:42)
Már ne is haragudj, de ez a kedvenc kifogásom mind tőled mind mindenki mástól. Azért mert te egy féle tankkönyvből tanulsz, még nem azt jelenti, hogy az a szent írás. Szóval kérlek ne játszd el a hattyú halálát mert valaki nem abból a tankkönyvből tanult mint te.
Informatikában például a Cisco könyveket istenítik. Tényleg az a legjobb hálózati könyvsorozat, sőt egy jobb minőségű rendszergazdának ANGOL Ciscos vizsgát is tennie kell, de ettől függetlenül abban is vannak hibák. Szóval erről ennyit. Egy tankönyv sem Szentírás hiába az a legjobb VILÁGSZERTE (és nem csak Magyarországon). 
(Ez amugy nem csak neked szólt hanem mindenkinek aki tankönyvekre hivatkozik.)
Az meg hogy hivatalos protokollok... Hát nem tudom. Te ha jól láttam egy 2015ösre hivatkoztál de jelezném 2017 van. Lehet öt évente újítják meg hivatalosan, de attól függetlenül közben is megváltozhat, így lesz belőle szó szerinti íratlan szabály.
Az meg főleg felháborító, hogy zsigerből le "noname valaki" zel egy személyt. Igen, lehet hogy legtöbb esetben "csak egy már több mint 20-30 éve a munkáját sikeresen végző mentősök" tanítják ezeket nem pedig egyetemi docensek, de ezen kívül engem például a városban és az országban is többszörösen elismert mentős tanított.
Egy szó mint száz, el kell fogadni, hogy valaki jobban tud tőled valamit és nem az a szent amit te tanultál vagy olvastal. pardon.gif

Védelmemre szóljon, hogy kifejezetten utána néztem hivatalos ajánlásoknak, protokolloknak az interneten, érdeklődtem a munkahelyemen is több orvostól (kardiológusoktól, mivel ott dolgozok), hogy a cikket hitelesen, napra készen meg tudjam írni nektek. Nem csak tankönyvből dolgoztam, de te ezt biztosan jobban tudod. A hangnemet pedig kikérem magamnak, kérlek, vegyél vissza magadból, mert nem érzem a stílusod létjogosultságát velem szemben. Az én lelkiismeretem tiszta, két kardiológus megerősítette, hogy szájból-szájba a helyes módszer jelenleg, a ERT, MRT honlapjain is ez áll, úgyhogy a továbbiakban érdemben nem tudok semmi érdemlegeset hozzátenni, a cikk helyes, naprakész és a legfrisseb reanimációs protokoll szabályait tartalmazza. smileeee.gif Ja, és én is orrba tanultam újraéleszteni, úgyhogy a támadó jellegű hozzászólásod bepetyegésének semmi értelme nem volt. Egyszerűen azt írtam bele a cikkbe, ami jelen pillanatban a 2015-ös szabályzatban benne van, se többet, se kevesebbet. smileeee.gif A cikk Magyarországra/Európára vonatkozik (mivel minket ez érint), az USA-ban pl. a paramedic teamek teljesen másképp reanimálnak.
3 felhasználónak tetszik: Arcee23, exoverdose, Bátor Ventillátor
2017. május 23. 12:14 #1771
- törölt felhasználó -    
Azt hinné az ember, hogy ha valaki nagy múltú harcművész családban nő fel az felveszi a hagyatékot és normális ember válik belőle. Olyan, mint amilyeneket az ilyen típusú filmekben látni. Aztán kiderül, hogy valami félre siklott és nem több egy szamurájfingnál az ember és csak szájba b_nád a bushido kódex-szel, hogy "ülj le fiam, egyes és tanulj élni"! bolond.gif Csak ezen a nyomingeren már a jó isten se segít... És ez inkább a Sárkány sz_ba lép és nem közbe lép című film. boredom.gif
http://68.media.tumblr.com/554ed426eb197875370a8aed97c6dcc3/tumblr_inline_n3c2am2hK01rt2432.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Szandi0820, lucymharding
2017. május 23. 13:57 #1772
- törölt felhasználó -    
Amikor olvasod valakinek a bemutatkozását, és valamiért nagyon ismerős a szöveg...
...aztán rájössz, hogy azért, mert már másnál is láttad.

http://kephost.com/images/2017/05/23/capture-20170523-134729.png

6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, BarbieFan, Christo, madeleine., silenc, Bátor Ventillátor
2017. május 23. 18:23 #1773
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
OFF: A Beyla-s dologról szerintem az lenne a legjobb, ha mindenki megtartaná a véleményét. Ne csináljunk még nagyobb vitát.
ON: Réka és a dolgozatok:
♦Ha úgy érzi, kettes lesz; ötös, hibátlan
♦Ha úgy érzi, ötös lesz; kettes, hármas
hát wtf xdddd
1 felhasználónak tetszik: exoverdose
2017. május 23. 19:10 #1774
- törölt felhasználó -    
Hmm, nem jövök a topikba kb. két hétig, erre annyi minden történik, hogy csak lesek. think.gif
On: Nem, nem kéne tanulnom az emelt magyar szóbelire, dehogy. Tulajdonképpen gondolni sem akarok arra, hogy már csak két és fél hetem van, és jó lenne, ha tudnám a tételeket. Ha sikerül megtanulnom őket addig, és jó jegyet szerzek, akkor már a piros hó esését sem fogom olyan lehetetlennek tartani...
3 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Szandi0820, Trapdoor
2017. május 23. 20:28 #1775
- törölt felhasználó -    
Én még mindig nem értem ezeket az eszetlen tetszikeléseket itt Starity-n. Mi értelme van belájkolni az én kommentemet ha aztán azét is belájkolja, aki ellent mond nekem? unsure.gif Rúgjatok fejbe, de akkor sem fogom megérteni. blink.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, ria21, Elody
2017. május 23. 20:30 #1776
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2017.05.23. 20:28)
Én még mindig nem értem ezeket az eszetlen tetszikeléseket itt Starity-n. Mi értelme van belájkolni az én kommentemet ha aztán azét is belájkolja, aki ellent mond nekem? unsure.gif Rúgjatok fejbe, de akkor sem fogom megérteni. blink.gif

Igazad van. Így se a véleményét, se semmit nem tudunk meg tőle. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: ria21
2017. május 23. 20:43 #1777
- törölt felhasználó -    
#5yearswithvixx heart.gif
2 felhasználónak tetszik: BarbieFan, silenc
2017. május 23. 21:42 #1778
Helga27
Helga27
Queen of Nothing

StátuszBirth is begin of death
Hozzászólás: 1099
Csatolások: 5
Azonosító: 244743
Nagyon hiányzik az egyik edzős barátnőm... sad.gif
Már több hete nem láttam és nagyon hiányzik hiába írogatok vele néha attól még az nem ugyan az mintha rendesen szemtől szembe beszélhetnénk..... cray.gif
1 felhasználónak tetszik: BarbieFan
2017. május 23. 23:06 #1779
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Hát ma nem volt elég, hogy szinte lyukas óráért mentem be, ráadásul papírlapokkal, amit hazára is vinnem kellett. Még késett a busz is ráadásul ,mert lerobbant az, amivel eredetileg mentünk volna. Ráadásul, még kitérőt is tett Vác felé, így még 15 perccel megtolva. Persze nekem abszolút mindegy volt, mert ma így is úgy is gyalog megyek haza, ráadásul egyedül éjszakázok, magyarán szólva, anyám sem izgatja magát ma.
De hát ennél már csak az volt lejjebb, hogy mikor egy 40-es pasi megkérdezte tőlem ,hogy leülhet-e mellém. Udvarias és előzékeny természetem miatt nem esett le, hogy rossz ötlet. Mikor megéreztem a tömény szesz leheletét, akkor jöttem rá ,hogy baromi rosszul döntöttem. Ezek után beszélni is akart velem, megkérdezni, hogy hol lakok ,hogy hívnak. Én nekem viszont halál félelmem volt, hiába voltak még a buszon egy páran, egyenesen a táskámba kapaszkodva csak fejrázással és bólintással válaszoltam. Talán a múltam miatt tudható be, hogy én a kelleténél jóval jobban félek az ittas pasasoktól. Nem látni bele egy részeg ember fejébe és kiszámíthatatlan dolgokat tesznek, ezt megtanultam. Viszont olyan nagy hálát éreztem mikor elült mellőlem még, ha szememre hányta is, hogy milyen vagyok már, hogy nem mondom meg a nevemet és hol lakok. Hát a nagy frász karikát, inkább nézzen udvariatlan, bunkó embernek. Azután két srácot kezdett el nyúzni. Ők már beszélő képesebbek voltak, de úgy láttam ,hogy mikor leszállásra készültek már ők is megbánták ,hogy szóba álltak vele. unsure.gif
Viszont ezek után pedig jött a szokásos maszlag a fejembe. Miért van az, hogy 30-50 éves pasasok azok, akik szóba állnak velem. A velem egykorú fiúk meg rám se néznek. Már korábban is letisztáztam magammal ,hogy ez a téma nem érdekel túlzottan engem, hisz én amúgy is egyedül tervezem leélni az életemet, de nem ellenkeznék foggal-körömmel, ha esetleg egy egy helyes, velem egykorú srác azért még is észrevenne. De igazából úgy veszem észre, hogy ennek az esélye kevesebb ,mint valószínű. Szóval aggodalomra semmi ok, az életem akkora nagyot nem fog változni, mint az eltelt 20 évembe. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: madeleine., LaDySmIth, Bátor Ventillátor
2017. május 24. 00:02 #1780
thestupidboy96
thestupidboy96
visszatérő vendég

Státuszthey could sedate u, but what good would drugs be?
Hozzászólás: 412
Csatolások: 0
Azonosító: 177188
Próbálok úgy fogalmazni, hogy a vallási hovatartozást még véletlenül se - hm milyen szó jöhet ide, nem tudom... legyen mondjuk - b#szogassam, de.

Tegnap Depeche Mode koncerten voltam a lakótársammal, és amikor hazaestünk - ő hajnali egy körül, én pedig háromnegyed kettőkor, mert haza kellett még vezessek - megbeszéltük a koncert élményeit, majd mielőtt aludni mentem volna, mondta hogy azonnal kapcsoljam be a TV-t, vagy menjek fel egy hírportálra, vagy valami, mert nagyon durva dolog történt Manchesterben.
És itt most nem is arról van szó, hogy itthon is megtörténhet, sehol nem szabadna ilyennek megtörténni. Tegnap óta csak az jár a fejemben, hogy ez egész egyszerűen elfogadhatatlan.
Az, hogy lassan már nem lehet elindulni sehova, hogy benned legyen egy 'félsz' számomra felfoghatatlan. Meg vagyok rendülve, és mélységesen szomorú is vagyok. És csak azokra a szegény gyerekekre tudok gondolni.

Ugyanakkor életem legcsodásabb koncertje volt, ezt nem győztem eddig senkinek hangsúlyozni, mégis, ezek után egy kicsit óvatosabban indulok el bármilyen ilyen eseményre is. - Annak tudatában, hogy nem ez volt az első, ami megtörtént, sajnos. -
9 felhasználónak tetszik: madeleine., BarbieFan, Arcee23, Szandi0820, framingnixon, Psyché, silenc, Trapdoor, Bátor Ventillátor
172 oldal 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!