Mire gondoltok most? II.
2017. május 15. 18:18
Nos, három év elteltével újra eljutottam arra a pontra, hogy tetszik valaki, és egész nap olyan "beszélnem kell valakivel erről" érzésem volt, de rájöttem, hogy nincsenek barátaim, akikkel beszélhetnék róla. Az osztálytársaimmal nem ápolok jó kapcsolatot, a volt osztálytársaimmal maximum egy köszönőviszony maradt meg, valakivel annyi sem, és senki, de senki nincs a 60 km-es körzetemen belül, akivel beszélhetnék erről. Szóval várnom kellett, míg hazaérek, hogy írhassak az itt megismert barátaimnak. hestegsadstory Néha ez olyan baromi szar tud lenni egyébként, de nem akarok nyafogni, mert bármennyire is rossz, hogy ezek a barátaim nincsenek a közelemben, azért örülök annak, hogy egyáltalán az életemben vannak. Magamat meg az elviselhetetlenségemet ismerve meg aztán pláne.
9 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Denna,
ilus1996,
Jody,
MadHatter,
LaDySmIth,
riri17,
Szandi0820,
Beyla
2017. május 15. 20:46
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
úgy érzem az osztálytársnőim nem őszinték velem, mindig megkérdezem nem e púpos a hajam, ők mindig azt mondják, hogy nem erre mindig az amúgy, szóval vagy utálnak vagy azt gondolják hogy nekem mindegy hogy nézek ki, már semmi nem segít.
ma tök boldog voltam, hogy mindjárt vége a sulinak erre rájöttem, hogy nekem 1 hónapos nyári gyakorlatom lesz.
ma tök boldog voltam, hogy mindjárt vége a sulinak erre rájöttem, hogy nekem 1 hónapos nyári gyakorlatom lesz.
2017. május 16. 11:40
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Idézet (riri17 @ 2017.05.15. 20:46)
úgy érzem az osztálytársnőim nem őszinték velem, mindig megkérdezem nem e púpos a hajam, ők mindig azt mondják, hogy nem erre mindig az amúgy, szóval vagy utálnak vagy azt gondolják hogy nekem mindegy hogy nézek ki, már semmi nem segít.
Pacsit! Én nekem folyamatosan ez jár a fejembe, ha csak a nyárra gondolok. Semmi olyasmire, hogy lazulhatok, pedig csak egy hétről van szó. Csak, hogy kiselőadást is csinálnom kell róla. Plusz profi grafikai stúdióba megyek, én meg attól félek elfogok süllyedni szégyenembe, hogy mennyi mindent nem tudok még és, hogy milyen feladattal látnak el.
2017. május 16. 12:37
Holnap informatika érettségi, nekem megy annyi kedvem van rá készülni...
Igazából nem is értem, miért ezt választottam ezt a szakot. Napról napra rájövök, hogy nem is szerettem. Nem is azt tanultam, amire számítottam xD
Konkrétan számítógépekkel nem is foglalkoztunk, pedig rengetgeteg gyakorlati óránk volt. Egyszer szét, majd összeszereltünk egyet, feltelepítettük, és megállt a tudomány.
A weblap szerkesztéssel/készítéssel semmi bajom, imádtam. abból csinálhattunk volna többet is.
Még az adatbázis-kezeléssel sem volt gondom. Nem szerettem, de nem is mondom azt, hogy rossz volt.
Amit nem értek, és nem is szeretek, az a programozás. Utáltam, utálom és utálni is fogom, amíg élek valószínűleg
Én kis naív, mikor bementem az iskolába, azt hittem, hogy az informatika szak az olyan lesz, hogy "júj, tökre szeretni fogom, mert az informatikának sokféle ága van, és biztos tök jó dolgokat fogunk csinálni"... Hát konkrétan azt kaptam, hogy többet foglalkoztunk mással, mint magával a tantárggyal, amivel el kéne helyezkednünk dolgozni
Egy héten körülbelül 4 infó óránk volt, az nem elég semmire... Arról nem is beszélve, hogy az a tanár, aki programozást tanított nekünk, azt se tudta konkrétan, hogy hol van. Sőt folyamatosan arról beszélt, hogy ő nem is akart erre a szakra jönni, ő mást akart tanítani (talán testnevelést... már nem emlékszem), és hogy ez neki mennyire rossz, hogy ezt kell tanítania, de hát ez van... Úgyhogy nem volt nagy segítség az évek során. Bármikor a segítségét kértem, próbált összemakogni valamit, és mikor látta, hogy próbálok a programra koncentrálni, elszaladt xDDDD
Volt, hogy osztálytársam tanított minket hetekig adatbázist, ugyanis a tanárnő közölte, hogy ő ehhez fullra nem ért, és az iskolában sincs olyan, aki tudná tanítani (pedig azért ehhez is kapcsolódik a programozás logikája, de hát én ezen már meg sem leőpdtem, hogy nem tudja senki XD DE MI AZÉRT LE VOLTUNK TEREMTVE, HA VÉLETLENÜL HIBÁT JELZETT A PROGRAM, ÉS NEM TUDTUK, HOGY MIT CSINÁLJUNK
Meg persze a hisztizéshez nagyon értett mindenki, csak a tanításhoz nem).
Ezért is reménykedek, hogy a holnapi programozáson összeszedek legalább egy kettest, a többi talán menni fog.
Amúgy nem akartam panaszkodni, nem is értem, miért írtam ilyen hosszú szöveget már megint
Igazából nem is értem, miért ezt választottam ezt a szakot. Napról napra rájövök, hogy nem is szerettem. Nem is azt tanultam, amire számítottam xD
Konkrétan számítógépekkel nem is foglalkoztunk, pedig rengetgeteg gyakorlati óránk volt. Egyszer szét, majd összeszereltünk egyet, feltelepítettük, és megállt a tudomány.
A weblap szerkesztéssel/készítéssel semmi bajom, imádtam. abból csinálhattunk volna többet is.
Még az adatbázis-kezeléssel sem volt gondom. Nem szerettem, de nem is mondom azt, hogy rossz volt.
Amit nem értek, és nem is szeretek, az a programozás. Utáltam, utálom és utálni is fogom, amíg élek valószínűleg
Én kis naív, mikor bementem az iskolába, azt hittem, hogy az informatika szak az olyan lesz, hogy "júj, tökre szeretni fogom, mert az informatikának sokféle ága van, és biztos tök jó dolgokat fogunk csinálni"... Hát konkrétan azt kaptam, hogy többet foglalkoztunk mással, mint magával a tantárggyal, amivel el kéne helyezkednünk dolgozni
Volt, hogy osztálytársam tanított minket hetekig adatbázist, ugyanis a tanárnő közölte, hogy ő ehhez fullra nem ért, és az iskolában sincs olyan, aki tudná tanítani (pedig azért ehhez is kapcsolódik a programozás logikája, de hát én ezen már meg sem leőpdtem, hogy nem tudja senki XD DE MI AZÉRT LE VOLTUNK TEREMTVE, HA VÉLETLENÜL HIBÁT JELZETT A PROGRAM, ÉS NEM TUDTUK, HOGY MIT CSINÁLJUNK
Ezért is reménykedek, hogy a holnapi programozáson összeszedek legalább egy kettest, a többi talán menni fog.
Amúgy nem akartam panaszkodni, nem is értem, miért írtam ilyen hosszú szöveget már megint
7 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth,
ilus1996,
Psyché,
Bátor Ventillátor,
MadHatter,
Szandi0820,
Arcee23
2017. május 16. 12:45
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
MA ÉS HOLNAP elmarad/elmaradt 2 órám,és előbb otthon vagyok
Délelött már otthon vagyok
Délelött már otthon vagyok
2017. május 16. 16:20
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Aláírom, hogy az iskolám nem egy mintaiskola. Vannak gondok, de én ezektől függetlenül szeretek odajárni.
De amit a mostani 9. és 10. évfolyam művel azt nem tudom hová tenni. Sír a szájuk, hogy minden szar, ez nem működik, az tönkrement. Csodálkoznak mikor a rajztáblákat is csak behányják a helyükre? (Azokat a rajztáblákat amiknek darabja kitudja, hogy hány 10000-be fájt az iskolának.) Semmire nem képesek vigyázni. Meg csoportosan kivonulnak filmet nézni a mosdóba, mert őket nem érdekli az óra? Csesznek tesi cuccot hozni és még nekik áll feljebb? Összetörik a padokat az aulában, szemetelnek és még sorolhatnám. Akkor vagyok igazán ideges mikor (a kollektív büntetésnek köszönhetően) az ártatlanok is szívnak az ő hülyeségeik miatt.
De amit a mostani 9. és 10. évfolyam művel azt nem tudom hová tenni. Sír a szájuk, hogy minden szar, ez nem működik, az tönkrement. Csodálkoznak mikor a rajztáblákat is csak behányják a helyükre? (Azokat a rajztáblákat amiknek darabja kitudja, hogy hány 10000-be fájt az iskolának.) Semmire nem képesek vigyázni. Meg csoportosan kivonulnak filmet nézni a mosdóba, mert őket nem érdekli az óra? Csesznek tesi cuccot hozni és még nekik áll feljebb? Összetörik a padokat az aulában, szemetelnek és még sorolhatnám. Akkor vagyok igazán ideges mikor (a kollektív büntetésnek köszönhetően) az ártatlanok is szívnak az ő hülyeségeik miatt.
7 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth,
ilus1996,
Bátor Ventillátor,
MadHatter,
Denna,
Beyla,
Szandi0820
2017. május 16. 18:26
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
Nem értem a sulimat..(Soha nem is fogom)Hitegetnek velünk mindent,h lesz jövőre ez a szak,meg minden,de holott nem lesz meg a minimum 10 ember akkor máris elcs*sztél..Oké,h tesznek érte,h valahogy hírdessék a sulit,de ez nem nevezném annyira hirdetésnek,h bemegyek 2-3 suliba és elmondom,h ezek és ezek a szakok lesznek,vannak nálunk,gyertek hozzánk..meg,h rádióba hírdetni(...) az is egy jó hirdetés forma,de nem 1x kéne leadni a bizonyos Forrás Rádión
egyszóval,ha szerencsénk van jönnek,ha nem akkor meg megyek másik suliba át valamilyen másik szakra és újra kell kezdenem a 9..bár lehetne olyanról szó,h magántanuló vagy éppen felmentések órák alól,h arra az órára nem kell bemenned..mert jó oldala is van,h újrajárom a 9.meg rossz oldala is van.(Szerintem)
1 felhasználónak tetszik:
ilus1996
2017. május 16. 18:46
Úgy érzem, hogy mindjárt leég a fél kezem. Vagy forróbb a kelleténél, vagy csak úgy tűnik, és nem csak a nyomásra érzékeny, hanem hozzáérek valamihez vagy behajlítom az egyik ujjamat, és már attól iszonyatosan fáj. Nem tudom mi bosszant jobban, az, hogy így nem tudom használni, vagy az, hogy fogalmam sincs mi történt, és nem is találok semmi információt. amikor már a webbeteg és társai is elhagynak
(valaki esetleg nem tudja, hogy ez mitől lehet és mit kéne csinálnom?)
2017. május 16. 18:50
Már annyira elegem van ebből a fura időjárásból.
Egyik percben (néztem az órát, 17.05) süt a nap, kettő perccel utána szakad az eső. És ez a kettő váltakozik pár percenként. Éppen süt a nap, de 5 perc múlva írhatnám, hogy esik az eső. Már komolyan mondom, inkább essen egész nap, de ne váltakozzon már...
2017. május 16. 18:58
Szerintem elért a gépemhez az a h*lye vírus. Reggel 6 után keltem pár perccel és 45-re se jön be. És mindig CCleaner-etetni akarja, de én meg nem. De muszáj lesz, hogy ne menjen tönkre a gép. Ki ez, aki ezt kitalálta? Nem egy 'másnak jót kívánó' típus.
2017. május 16. 19:07
EGÉSZ NAP, megállás nélkül csuklok...
Annyira idegesítő, beszélni se tudok tőle. Nem jön be a 9 korty vizes trükk sem...
2017. május 16. 19:19
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (General Stark @ 2017.05.16. 18:46)
Úgy érzem, hogy mindjárt leég a fél kezem. Vagy forróbb a kelleténél, vagy csak úgy tűnik, és nem csak a nyomásra érzékeny, hanem hozzáérek valamihez vagy behajlítom az egyik ujjamat, és már attól iszonyatosan fáj. Nem tudom mi bosszant jobban, az, hogy így nem tudom használni, vagy az, hogy fogalmam sincs mi történt, és nem is találok semmi információt. amikor már a webbeteg és társai is elhagynak
Ebben az esetben az lenne az első kérdésem, hogy nem érte trauma? Pl. ütés, vágás, fizikai terhelés (mondjuk ráestél vagy emeltél e valamit) stb. Duzzadt, dagadt az átlagnál a végtag? Zsibbadás tünete jelen van? Első blikkre, azt mondanám, hogy valamilyen gyulladásról lehet szó. A tünetek alapján totál adja magát, csak ugye az a kérdés, hogy mi lehet gyulladásban. Izom? Ízület? Csonthártya? Ínhüvely gyulladás? Vagy esetleg idegi eredetű fájdalomról van szó? Mindenképpen menj el a reumatológiára, mert röntgen, labor és előzetes anamnézis nélkül nagyon nehéz helytálló konzekvenciát levonni. Amit javasolni tudnék azaz állott vizes borogatás, polcolás és a fájdalomcsillapítás. Lehetőleg nem szteroid gyulladáscsökkentőt vegyél be - pl. Cataflam, Voltaren, Apranax.
2017. május 16. 19:35
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
hú srácok ez a bioszérettségi
nemtom h hogy gondolták, hogy a tananyag 2/3áról szinte említést se tesznek, de nem örülök neki (pl egész rendszertanból, amit majdnem két évig tanultunk a háromból, volt egy fél feladat)... ha ezek után szóbelin is embertant húzok, szomorú leszek (de a rengeteg ökológiát szerettem...
)
az az utolsó feladat meg mi volt már? sok köze semmihez sem volt, de legalább senki se értette
mondjuk ha nem lettem volna ennyire balf@sz, lehetett volna jobb is, de nembaj
a kémia majd jobb lesz
nemtom h hogy gondolták, hogy a tananyag 2/3áról szinte említést se tesznek, de nem örülök neki (pl egész rendszertanból, amit majdnem két évig tanultunk a háromból, volt egy fél feladat)... ha ezek után szóbelin is embertant húzok, szomorú leszek (de a rengeteg ökológiát szerettem...
az az utolsó feladat meg mi volt már? sok köze semmihez sem volt, de legalább senki se értette
mondjuk ha nem lettem volna ennyire balf@sz, lehetett volna jobb is, de nembaj
a kémia majd jobb lesz
2017. május 16. 20:34
Idézet (Beyla @ 2017.05.16. 19:19)
Ebben az esetben az lenne az első kérdésem, hogy nem érte trauma? Pl. ütés, vágás, fizikai terhelés (mondjuk ráestél vagy emeltél e valamit) stb. Duzzadt, dagadt az átlagnál a végtag? Zsibbadás tünete jelen van? Első blikkre, azt mondanám, hogy valamilyen gyulladásról lehet szó. A tünetek alapján totál adja magát, csak ugye az a kérdés, hogy mi lehet gyulladásban. Izom? Ízület? Csonthártya? Ínhüvely gyulladás? Vagy esetleg idegi eredetű fájdalomról van szó? Mindenképpen menj el a reumatológiára, mert röntgen, labor és előzetes anamnézis nélkül nagyon nehéz helytálló konzekvenciát levonni. Amit javasolni tudnék azaz állott vizes borogatás, polcolás és a fájdalomcsillapítás. Lehetőleg nem szteroid gyulladáscsökkentőt vegyél be - pl. Cataflam, Voltaren, Apranax.
Tudtommal nem érte semmi, még az alkaromat vágtam meg pár napja, annak nem tudom, hogy lehet-e köze hozzá, és nem is duzzadt/dagadt.
Egyelőre bepróbálkozom a borogatással és a fájdalomcsillapítóval, köszönöm szépen a segítséget.
2017. május 16. 21:53
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
a minap vettem buborékfújót :'D jó játék (hülyegyerekeknek xd. pár fiú a hátsó sorban pedig minden matekórán gyurmázni szokott mostanában xD. érett 18-19 évesek vagyunk.
2017. május 16. 21:59
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Idézet (kimyeochan @ 2017.05.16. 12:37)
Holnap informatika érettségi, nekem megy annyi kedvem van rá készülni...
Egy héten körülbelül 4 infó óránk volt, az nem elég semmire... Arról nem is beszélve, hogy az a tanár, aki programozást tanított nekünk, azt se tudta konkrétan, hogy hol van. Sőt folyamatosan arról beszélt, hogy ő nem is akart erre a szakra jönni, ő mást akart tanítani (talán testnevelést... már nem emlékszem), és hogy ez neki mennyire rossz, hogy ezt kell tanítania, de hát ez van... Úgyhogy nem volt nagy segítség az évek során. Bármikor a segítségét kértem, próbált összemakogni valamit, és mikor látta, hogy próbálok a programra koncentrálni, elszaladt xDDDD
Meg persze a hisztizéshez nagyon értett mindenki, csak a tanításhoz nem).
sok sikert hozzá^^ anno én is mennyire szerettem volna emelt infora járni
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.