Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. május 15. 18:18 #1701
- törölt felhasználó -    
Nos, három év elteltével újra eljutottam arra a pontra, hogy tetszik valaki, és egész nap olyan "beszélnem kell valakivel erről" érzésem volt, de rájöttem, hogy nincsenek barátaim, akikkel beszélhetnék róla. Az osztálytársaimmal nem ápolok jó kapcsolatot, a volt osztálytársaimmal maximum egy köszönőviszony maradt meg, valakivel annyi sem, és senki, de senki nincs a 60 km-es körzetemen belül, akivel beszélhetnék erről. Szóval várnom kellett, míg hazaérek, hogy írhassak az itt megismert barátaimnak. hestegsadstory Néha ez olyan baromi szar tud lenni egyébként, de nem akarok nyafogni, mert bármennyire is rossz, hogy ezek a barátaim nincsenek a közelemben, azért örülök annak, hogy egyáltalán az életemben vannak. Magamat meg az elviselhetetlenségemet ismerve meg aztán pláne.
9 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Denna, ilus1996, Jody, MadHatter, LaDySmIth, riri17, Szandi0820, Beyla
2017. május 15. 19:59 #1702
goldman
goldman
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 6964
Azonosító: 67315
Ezt annak, akire most gondolok tucherch.gif furesz.gif
6 felhasználónak tetszik: Trapdoor, Szandi0820, ilus1996, MadHatter, BarbieFan, Grace Benning
2017. május 15. 20:05 #1703
- törölt felhasználó -    
Ezen a képen csodálkozok, hogy igen gyönyörű wub.gif wub3.gif heart.gif
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2017. május 15. 20:46 #1704
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
úgy érzem az osztálytársnőim nem őszinték velem, mindig megkérdezem nem e púpos a hajam, ők mindig azt mondják, hogy nem erre mindig az amúgy, szóval vagy utálnak vagy azt gondolják hogy nekem mindegy hogy nézek ki, már semmi nem segít. rohog.gif
ma tök boldog voltam, hogy mindjárt vége a sulinak erre rájöttem, hogy nekem 1 hónapos nyári gyakorlatom lesz. cry.gif
7 felhasználónak tetszik: Denna, Szandi0820, ilus1996, Jody, MadHatter, BarbieFan, LaDySmIth
2017. május 16. 11:40 #1705
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Idézet (riri17 @ 2017.05.15. 20:46)
úgy érzem az osztálytársnőim nem őszinték velem, mindig megkérdezem nem e púpos a hajam, ők mindig azt mondják, hogy nem erre mindig az amúgy, szóval vagy utálnak vagy azt gondolják hogy nekem mindegy hogy nézek ki, már semmi nem segít. rohog.gif 
ma tök boldog voltam, hogy mindjárt vége a sulinak erre rájöttem, hogy nekem 1 hónapos nyári gyakorlatom lesz. cry.gif

Pacsit! Én nekem folyamatosan ez jár a fejembe, ha csak a nyárra gondolok. Semmi olyasmire, hogy lazulhatok, pedig csak egy hétről van szó. Csak, hogy kiselőadást is csinálnom kell róla. Plusz profi grafikai stúdióba megyek, én meg attól félek elfogok süllyedni szégyenembe, hogy mennyi mindent nem tudok még és, hogy milyen feladattal látnak el. unsure.gif
5 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, riri17, MadHatter, Beyla, Szandi0820
2017. május 16. 12:37 #1706
- törölt felhasználó -    
Holnap informatika érettségi, nekem megy annyi kedvem van rá készülni... dry.gif
Igazából nem is értem, miért ezt választottam ezt a szakot. Napról napra rájövök, hogy nem is szerettem. Nem is azt tanultam, amire számítottam xD
Konkrétan számítógépekkel nem is foglalkoztunk, pedig rengetgeteg gyakorlati óránk volt. Egyszer szét, majd összeszereltünk egyet, feltelepítettük, és megállt a tudomány.
A weblap szerkesztéssel/készítéssel semmi bajom, imádtam. abból csinálhattunk volna többet is.
Még az adatbázis-kezeléssel sem volt gondom. Nem szerettem, de nem is mondom azt, hogy rossz volt.
Amit nem értek, és nem is szeretek, az a programozás. Utáltam, utálom és utálni is fogom, amíg élek valószínűleg biggrin.gif
Én kis naív, mikor bementem az iskolába, azt hittem, hogy az informatika szak az olyan lesz, hogy "júj, tökre szeretni fogom, mert az informatikának sokféle ága van, és biztos tök jó dolgokat fogunk csinálni"... Hát konkrétan azt kaptam, hogy többet foglalkoztunk mással, mint magával a tantárggyal, amivel el kéne helyezkednünk dolgozni biggrin.gif Egy héten körülbelül 4 infó óránk volt, az nem elég semmire... Arról nem is beszélve, hogy az a tanár, aki programozást tanított nekünk, azt se tudta konkrétan, hogy hol van. Sőt folyamatosan arról beszélt, hogy ő nem is akart erre a szakra jönni, ő mást akart tanítani (talán testnevelést... már nem emlékszem), és hogy ez neki mennyire rossz, hogy ezt kell tanítania, de hát ez van... Úgyhogy nem volt nagy segítség az évek során. Bármikor a segítségét kértem, próbált összemakogni valamit, és mikor látta, hogy próbálok a programra koncentrálni, elszaladt xDDDD
Volt, hogy osztálytársam tanított minket hetekig adatbázist, ugyanis a tanárnő közölte, hogy ő ehhez fullra nem ért, és az iskolában sincs olyan, aki tudná tanítani (pedig azért ehhez is kapcsolódik a programozás logikája, de hát én ezen már meg sem leőpdtem, hogy nem tudja senki XD DE MI AZÉRT LE VOLTUNK TEREMTVE, HA VÉLETLENÜL HIBÁT JELZETT A PROGRAM, ÉS NEM TUDTUK, HOGY MIT CSINÁLJUNK biggrin.gif Meg persze a hisztizéshez nagyon értett mindenki, csak a tanításhoz nem).
Ezért is reménykedek, hogy a holnapi programozáson összeszedek legalább egy kettest, a többi talán menni fog.
Amúgy nem akartam panaszkodni, nem is értem, miért írtam ilyen hosszú szöveget már megint unsure.gif
7 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, ilus1996, Psyché, Bátor Ventillátor, MadHatter, Szandi0820, Arcee23
2017. május 16. 12:45 #1707
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
Hozzászólás: 1971
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
MA ÉS HOLNAP elmarad/elmaradt 2 órám,és előbb otthon vagyok
Délelött már otthon vagyok biggrin.gif laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, MadHatter, Szandi0820
2017. május 16. 16:20 #1708
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Aláírom, hogy az iskolám nem egy mintaiskola. Vannak gondok, de én ezektől függetlenül szeretek odajárni.
De amit a mostani 9. és 10. évfolyam művel azt nem tudom hová tenni. Sír a szájuk, hogy minden szar, ez nem működik, az tönkrement. Csodálkoznak mikor a rajztáblákat is csak behányják a helyükre? (Azokat a rajztáblákat amiknek darabja kitudja, hogy hány 10000-be fájt az iskolának.) Semmire nem képesek vigyázni. Meg csoportosan kivonulnak filmet nézni a mosdóba, mert őket nem érdekli az óra? Csesznek tesi cuccot hozni és még nekik áll feljebb? Összetörik a padokat az aulában, szemetelnek és még sorolhatnám. Akkor vagyok igazán ideges mikor (a kollektív büntetésnek köszönhetően) az ártatlanok is szívnak az ő hülyeségeik miatt.
7 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, ilus1996, Bátor Ventillátor, MadHatter, Denna, Beyla, Szandi0820
2017. május 16. 18:26 #1709
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
Hozzászólás: 1971
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
Nem értem a sulimat..(Soha nem is fogom)Hitegetnek velünk mindent,h lesz jövőre ez a szak,meg minden,de holott nem lesz meg a minimum 10 ember akkor máris elcs*sztél..Oké,h tesznek érte,h valahogy hírdessék a sulit,de ez nem nevezném annyira hirdetésnek,h bemegyek 2-3 suliba és elmondom,h ezek és ezek a szakok lesznek,vannak nálunk,gyertek hozzánk..meg,h rádióba hírdetni(...) az is egy jó hirdetés forma,de nem 1x kéne leadni a bizonyos Forrás Rádión rohog.gif egyszóval,ha szerencsénk van jönnek,ha nem akkor meg megyek másik suliba át valamilyen másik szakra és újra kell kezdenem a 9..bár lehetne olyanról szó,h magántanuló vagy éppen felmentések órák alól,h arra az órára nem kell bemenned..mert jó oldala is van,h újrajárom a 9.meg rossz oldala is van.(Szerintem)

1 felhasználónak tetszik: ilus1996
2017. május 16. 18:46 #1710
- törölt felhasználó -    
Úgy érzem, hogy mindjárt leég a fél kezem. Vagy forróbb a kelleténél, vagy csak úgy tűnik, és nem csak a nyomásra érzékeny, hanem hozzáérek valamihez vagy behajlítom az egyik ujjamat, és már attól iszonyatosan fáj. Nem tudom mi bosszant jobban, az, hogy így nem tudom használni, vagy az, hogy fogalmam sincs mi történt, és nem is találok semmi információt. amikor már a webbeteg és társai is elhagynak
(valaki esetleg nem tudja, hogy ez mitől lehet és mit kéne csinálnom?)
2 felhasználónak tetszik: ilus1996, Bátor Ventillátor
2017. május 16. 18:50 #1711
- törölt felhasználó -    
Már annyira elegem van ebből a fura időjárásból. dry.gif Egyik percben (néztem az órát, 17.05) süt a nap, kettő perccel utána szakad az eső. És ez a kettő váltakozik pár percenként. Éppen süt a nap, de 5 perc múlva írhatnám, hogy esik az eső. Már komolyan mondom, inkább essen egész nap, de ne váltakozzon már... unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: ilus1996, Arcee23
2017. május 16. 18:58 #1712
- törölt felhasználó -    
Szerintem elért a gépemhez az a h*lye vírus. Reggel 6 után keltem pár perccel és 45-re se jön be. És mindig CCleaner-etetni akarja, de én meg nem. De muszáj lesz, hogy ne menjen tönkre a gép. Ki ez, aki ezt kitalálta? Nem egy 'másnak jót kívánó' típus.
2017. május 16. 19:01 #1713
- törölt felhasználó -    
És már borul az ég... unsure.gif sad.gif rohog.gif
2017. május 16. 19:07 #1714
- törölt felhasználó -    
EGÉSZ NAP, megállás nélkül csuklok... mad.gif Annyira idegesítő, beszélni se tudok tőle. Nem jön be a 9 korty vizes trükk sem...
2017. május 16. 19:19 #1715
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (General Stark @ 2017.05.16. 18:46)
Úgy érzem, hogy mindjárt leég a fél kezem. Vagy forróbb a kelleténél, vagy csak úgy tűnik, és nem csak a nyomásra érzékeny, hanem hozzáérek valamihez vagy behajlítom az egyik ujjamat, és már attól iszonyatosan fáj. Nem tudom mi bosszant jobban, az, hogy így nem tudom használni, vagy az, hogy fogalmam sincs mi történt, és nem is találok semmi információt.   amikor már a webbeteg és társai is elhagynak
(valaki esetleg nem tudja, hogy ez mitől lehet és mit kéne csinálnom?)

Ebben az esetben az lenne az első kérdésem, hogy nem érte trauma? Pl. ütés, vágás, fizikai terhelés (mondjuk ráestél vagy emeltél e valamit) stb. Duzzadt, dagadt az átlagnál a végtag? Zsibbadás tünete jelen van? Első blikkre, azt mondanám, hogy valamilyen gyulladásról lehet szó. A tünetek alapján totál adja magát, csak ugye az a kérdés, hogy mi lehet gyulladásban. Izom? Ízület? Csonthártya? Ínhüvely gyulladás? Vagy esetleg idegi eredetű fájdalomról van szó? Mindenképpen menj el a reumatológiára, mert röntgen, labor és előzetes anamnézis nélkül nagyon nehéz helytálló konzekvenciát levonni. Amit javasolni tudnék azaz állott vizes borogatás, polcolás és a fájdalomcsillapítás. Lehetőleg nem szteroid gyulladáscsökkentőt vegyél be - pl. Cataflam, Voltaren, Apranax.
2 felhasználónak tetszik: ilus1996, Bátor Ventillátor
2017. május 16. 19:35 #1716
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
hú srácok ez a bioszérettségi
nemtom h hogy gondolták, hogy a tananyag 2/3áról szinte említést se tesznek, de nem örülök neki (pl egész rendszertanból, amit majdnem két évig tanultunk a háromból, volt egy fél feladat)... ha ezek után szóbelin is embertant húzok, szomorú leszek (de a rengeteg ökológiát szerettem... blush.gif )
az az utolsó feladat meg mi volt már? sok köze semmihez sem volt, de legalább senki se értette
mondjuk ha nem lettem volna ennyire balf@sz, lehetett volna jobb is, de nembaj
a kémia majd jobb lesz thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, ilus1996, Bátor Ventillátor
2017. május 16. 20:34 #1717
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2017.05.16. 19:19)
Ebben az esetben az lenne az első kérdésem, hogy nem érte trauma? Pl. ütés, vágás, fizikai terhelés (mondjuk ráestél vagy emeltél e valamit) stb. Duzzadt, dagadt az átlagnál a végtag? Zsibbadás tünete jelen van? Első blikkre, azt mondanám, hogy valamilyen gyulladásról lehet szó. A tünetek alapján totál adja magát, csak ugye az a kérdés, hogy mi lehet gyulladásban. Izom? Ízület? Csonthártya? Ínhüvely gyulladás? Vagy esetleg idegi eredetű fájdalomról van szó? Mindenképpen menj el a reumatológiára, mert röntgen, labor és előzetes anamnézis nélkül nagyon nehéz helytálló konzekvenciát levonni. Amit javasolni tudnék azaz állott vizes borogatás, polcolás és a fájdalomcsillapítás. Lehetőleg nem szteroid gyulladáscsökkentőt vegyél be - pl. Cataflam, Voltaren, Apranax.

Tudtommal nem érte semmi, még az alkaromat vágtam meg pár napja, annak nem tudom, hogy lehet-e köze hozzá, és nem is duzzadt/dagadt.
Egyelőre bepróbálkozom a borogatással és a fájdalomcsillapítóval, köszönöm szépen a segítséget. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Bátor Ventillátor
2017. május 16. 21:53 #1718
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
a minap vettem buborékfújót :'D jó játék (hülyegyerekeknek xd. pár fiú a hátsó sorban pedig minden matekórán gyurmázni szokott mostanában xD. érett 18-19 évesek vagyunk.
2 felhasználónak tetszik: ilus1996, Trapdoor
2017. május 16. 21:59 #1719
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Idézet (kimyeochan @ 2017.05.16. 12:37)
Holnap informatika érettségi, nekem megy annyi kedvem van rá készülni...  dry.gif 
Igazából nem is értem, miért ezt választottam ezt a szakot. Napról napra rájövök, hogy nem is szerettem. Nem is azt tanultam, amire számítottam xD
Konkrétan számítógépekkel nem is foglalkoztunk, pedig rengetgeteg gyakorlati óránk volt. Egyszer szét, majd összeszereltünk egyet, feltelepítettük, és megállt a tudomány.
A weblap szerkesztéssel/készítéssel semmi bajom, imádtam. abból csinálhattunk volna többet is. 
Még az adatbázis-kezeléssel sem volt gondom. Nem szerettem, de nem is mondom azt, hogy rossz volt.
Amit nem értek, és nem is szeretek, az a programozás. Utáltam, utálom és utálni is fogom, amíg élek valószínűleg biggrin.gif
Én kis naív, mikor bementem az iskolába, azt hittem, hogy az informatika szak az olyan lesz, hogy "júj, tökre szeretni fogom, mert az informatikának sokféle ága van, és biztos tök jó dolgokat fogunk csinálni"... Hát konkrétan azt kaptam, hogy többet foglalkoztunk mással, mint magával a tantárggyal, amivel el kéne helyezkednünk dolgozni biggrin.gif Egy héten körülbelül 4 infó óránk volt, az nem elég semmire... Arról nem is beszélve, hogy az a tanár, aki programozást tanított nekünk, azt se tudta konkrétan, hogy hol van. Sőt folyamatosan arról beszélt, hogy ő nem is akart erre a szakra jönni, ő mást akart tanítani (talán testnevelést... már nem emlékszem), és hogy ez neki mennyire rossz, hogy ezt kell tanítania, de hát ez van... Úgyhogy nem volt nagy segítség az évek során. Bármikor a segítségét kértem, próbált összemakogni valamit, és mikor látta, hogy próbálok a programra koncentrálni, elszaladt xDDDD
Volt, hogy osztálytársam tanított minket hetekig adatbázist, ugyanis a tanárnő közölte, hogy ő ehhez fullra nem ért, és az iskolában sincs olyan, aki tudná tanítani (pedig azért ehhez is kapcsolódik a programozás logikája, de hát én ezen már meg sem leőpdtem, hogy nem tudja senki XD DE MI AZÉRT LE VOLTUNK TEREMTVE, HA VÉLETLENÜL HIBÁT JELZETT A PROGRAM, ÉS NEM TUDTUK, HOGY MIT CSINÁLJUNK biggrin.gif Meg persze a hisztizéshez nagyon értett mindenki, csak a tanításhoz nem).
Ezért is reménykedek, hogy a holnapi programozáson összeszedek legalább egy kettest, a többi talán menni fog.
Amúgy nem akartam panaszkodni, nem is értem, miért írtam ilyen hosszú szöveget már megint  unsure.gif

sok sikert hozzá^^ anno én is mennyire szerettem volna emelt infora járni sad.gif de nem fért bele mert már van 3 emeltem és annyi időpont a világon nincs, hogy újabb faktot rakjunk be valahova heti 2x. kicsit a volt info tanárom jutott eszembe, bár ő okos volt, de nagyon-nagyon introvertált és nem igazán értett az emberekhez. mindig kínosan érezte magát, mások meg ezt kihasználták, néha sajnáltam is, mert én bírtam. kár, hogy már nincs informatika...ez persze kétéves, de biosz, életvitel, civilizáció még jövőre is lesznek persze dry.gif dry.gif
2017. május 16. 22:38 #1720
Helga27
Helga27
Queen of Nothing

StátuszBirth is begin of death
Hozzászólás: 1099
Csatolások: 5
Azonosító: 244743
Csak el ne felejtsem hogy holnap másik terembe lesz az első 2 órám biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820, MadHatter, forever.romanci
172 oldal 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91