Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. május 13. 17:42 #1681
BarbieFan
BarbieFan
asshole™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6814
Csatolások: 315
Azonosító: 166047
Tegnap anyával olyan este 9 körül elvittük a szemetet a közeli kukába. Amikor jöttünk vissza, egy pasast vettünk észre házunk hátsó bejáratánál, nem épp józan állapotban. Mondtam is anyának, hogy biztos oda akar hugyozni, mert a kezei épp az övénél voltak. Anyám természetesen elindult a hapsi felé és már épp fejezte be a dolgát, amikor anyám kérdőre vonta. Természetesen a pasasnak állt följebb, hogyha szorítja a szükség, akkor miért ne pisálhatna oda ahova akar?? (hozzáteszem, hogy körbehugyozott mindent a lépcsőnél és az ajtónál, de az ő elmondása szerint, csak a bokorba ment.)
És azt még meg sem említettem, hogy múlt héten, meg egy öregasszony sétált be a házunkba csak úgy, mert hát természetesen, neki is pisilnie kellett, orvoshoz ment és így nem mehetett oda. (a rendelőkben is van mosdó, nem hiszem el, hogy nem tudott volna ott elmenni, a lakásunktól 30 méterre volt, ahova ment orvoshoz.) A szüleim kitessékelték a házból, hogy ez nem így működik, de nem zavartatta magát, a hintaágyunk mellé leült és elvégezte a dolgát.
Napról napra egyre nagyobbakat csalódom az emberekben mellow.gif Komolyan, elborzadok attól, hogy a saját magánterületünkön sem vagyunk biztonságban, mert simán besétálnak a kapun, mint kutyák elvégzik a dolgukat és továbbállnak. Az emberiség megérett a pusztulásra....
9 felhasználónak tetszik: framingnixon, MadHatter, silenc, madeleine., LaDySmIth, Bátor Ventillátor, ilus1996, Szandi0820, Beyla
2017. május 13. 18:24 #1682
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Idézet (exoverdose @ 2017.05.13. 17:15)
Istenem, hogy mennyi agyatlan, önző ember él köztünk. Sajnos unokatestvérem akkori nője sem hagyott fel a dohányzással a terhessége alatt, pedig egy 30 éves nőről az ember azt feltételezné van annyi esze és önuralma, hogy mérlegeli a helyzetet és felelősségteljesen dönt. Úgy látszik túl nagy áldozat volt ez a részéről. Sőt, az is benne van a pakliban, hogy más szerekkel is élt, unokatesómból és belőle kiindulva, sajnos nincs kizárva. A pici egyébként egészséges, csak nagyon félek attól, hogy ez a felelőtlen életmód előbb utóbb következményekkel fog járni. sad.gif Egyszerűen a szívem szakadna meg érte, mert egy tündéri kis lélek, folyton vigyorog és olyan boldog annak ellenére, hogy a családja darabokra hullott már a megszületése előtt.  sad.gif Ami pedig teljesen meglep, hogy a szentfazék öreganyám az ilyenekre nem szól semmit, pedig egy válásba majd meghalt, annyira a szívére vette, az ilyeneket meg szó nélkül tűri. Egy kicsit érdekes a családom azon része. rolleyes.gif

Az én anyám is erős dohányos. Mikor velem volt terhes megkérdezte a doktortól ,hogy van-e benne kockázat, ha a terhesség alatt tovább dohányzik vagy álljon le. A doktor azt mondta neki, hogy inkább ne tegye. Nos, az eddigi 20 évem alatt nem volt érzékelhető bármi rendellenes lenne velem a néhai bolondságomon kívül, ami amúgy még a normál kategóriába sorolható, ha van egyáltalán ilyen kategória. rohog.gif
De tény és való ,hogy az anyaméhbe meguntam a nikotint, mert egyetlen szálat sem szívtam el és nem is fáj rá a fogam. Amúgy anyámat próbálnám ráterelni ,hogy tényleg nem kéne dohányoznia, de szinte semmivel sem lehet lebeszélni. A bátyám különösen feszegeti a témát, ilyenkor meg anyám ,mintha átmenne tinibe olyan feleselő és témát terelő. Rosszabb esetben pedig dührohama van. Mi már a másik bátyámmal nem is merünk szólni egy szót sem.
8 felhasználónak tetszik: framingnixon, MadHatter, silenc, Beyla, madeleine., LaDySmIth, Szandi0820, Bátor Ventillátor
2017. május 13. 19:38 #1683
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
A tanárom azt mondta a mestermunkám bevezetésére, hogy ugyan kicsit csapongok, de az egyik legjobb amit eddig olvasott. Tegnap óta vigyorgok, mint a tejbetök. biggrin.gif

Olyan jó néha egyedül lenni a testvéreimmel. Anyukánk elutazott a hétvégére és rám maradt a három gyerek (két csupasz és egy szőrös). Nagy meglepődésemre nem keresnek kifogásokat és nem állnak le hisztizni mindenért. Ennek köszönhetően ma már mostunk, teregettünk és el is pakoltunk két adag ruhát öcsémmel. Felporszívóztam az egész házban, bevásároltam, mosogattam, húgommal sütöttünk és még abban is sikerült megegyezni vele, hogy ha rendet rak a szobájában akkor este hétig kint lehet a barátnőivel. Imádom őket. heart.gif Viszont Rionak muszáj volt felugrania rám mikor vacsorát adtam neki. Tiszta sár lettem, de ez legyen a legnagyobb baj. Szőrös gyerek heart.gif Csak éppen ma is szanaszét ázott, mert hiába van egy kutyaháza és hiába lett neki megcsinálva a régi disznóól, pont nem érdekli. Neki mindenképpen kint kell játszania a szakadó esőben. wub3.gif
9 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, ilus1996, Szandi0820, MadHatter, LeerdammerGirl, Beyla, LaDySmIth, BarbieFan, madeleine.
2017. május 13. 23:22 #1684
- törölt felhasználó -    
Valaki mondja meg hol lehet kikpcsolni a Dunan a szinkrontolmacs-hangsávot, mert idegesít amit ezek ketten művelnek. Amikor próbálják beled erőszakolni hogy ez meg az a dal mennyire jó, az egyik kedvencedről meg vergődnek, hogy "jaj alig birtam megállni hogy ne énekeljem xy számát" ja, de ha már koppincsnak minősíti akkor legalabb az eredeti dalt mondja mar, ne a koppincsot, kösz Freddie inkább bújj el... mad.gif Az életkedve elmegy az embernek...

Arról nem is beszélve hogy tul sokat pofáznka... Oké, hogy szórakoztatják egymást de engem idegesít. Amúgy meg igy en is beulhettem volna oda hogy a musorvezeto elmond 6 mondatot ok meg egyet hogy "ja oke, akkor most ez meg az lesz"... Gundit vissza. cry.gif
2017. május 14. 01:03 #1685
thestupidboy96
thestupidboy96
visszatérő vendég

Státuszthey could sedate u, but what good would drugs be?
Hozzászólás: 412
Csatolások: 0
Azonosító: 177188
részegen hazaérsz és lefekszel aludni < részegen hazaérsz, majd legalább 4 familyguy után összedugod a basszusgitárt és elkezdesz k#rvahangosan játszani, pedig megígérted anyukádnak, hogy ma rendesen viselkedsz

nem, ma sem ment
10 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, ilus1996, framingnixon, Szandi0820, Arcee23, MadHatter, Trapdoor, silenc, Beyla, madeleine.
2017. május 14. 01:13 #1686
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2017.05.11. 13:18)
Hát hallod, ennyi gáz fellépő után Joci top 10-es. rohog.gif

És igazam lett. _nevet.gif

Hát nem vagyok megelégedve az eredménnyel. Komolyan mikor meg lett a TOP 3 mondom akkor már a svéd nyerjen, mint a drogos művészlélek vagy a full hamis kiskölyök. De komolyan, emberek! A portugál? Szörnyűűű. cry.gif
1 felhasználónak tetszik: Arcee23
2017. május 14. 01:39 #1687
Arcee23
Arcee23
Nem elég, hogy a felhozatal sokkal gyengébb volt, mint a tavalyi, de megint a legrosszabb győzött. Soha életemben nem hallottam még olyan jellegtelen, unalmas és lapos dalt, mint a portugál előadóé.
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2017. május 14. 02:27 #1688
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha az érzelmeket egyik pillanatról a másikra ki lehetne kapcsolni. Sokkal könnyebb lenne megbirkózni a fájdalommal és a szenvedéssel, ha csak akkor éreznéd, amikor te akarod.

Pluszban nincs kedvem holnap korán kelni, és apámmal piacra menni. Megígértem neki, de már nincs szívem azt mondani neki, hogy hagyjon aludni, mikor teljesen beleélte magát.
9 felhasználónak tetszik: ilus1996, framingnixon, Szandi0820, Psyché, MadHatter, Jacqueline, Trapdoor, silenc, exoverdose
2017. május 14. 07:19 #1689
- törölt felhasználó -    
Nekem egyértelműen Alma (francia versenyző) és Anja (dán versenyző) volt a legjobb, kedvencem, ők vajon hol végeztek? Nincsen véletlenül valakinek egy teljes listája?
2017. május 14. 09:35 #1690
- törölt felhasználó -    
Idézet (simplegirl. @ 2017.05.14. 07:19)
Nekem egyértelműen Alma (francia versenyző) és Anja (dán versenyző) volt a legjobb, kedvencem, ők vajon hol végeztek? Nincsen véletlenül valakinek egy teljes listája?

Franciat en is imadtam, 12. Lett. A dán pedig 20. beer.gif
2017. május 14. 09:36 #1691
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2017.05.14. 09:35)
Franciat en is imadtam, 12. Lett. A dán pedig 20. beer.gif

Köszönöm! meghajolo.gif
De ezért ez szomorú (magyar létemre), hogy hátrébb lettek a magyartól.
2017. május 14. 12:37 #1692
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
lesz új kutyánk ^^ a régi sajnos télen elpusztult sad.gif mama viszont képtelen kutya nélkül meglenni, a sok betörés miatt amúgy is elkell. mondtam nekik, hogy a legcsúnyább kutyit hozzák el, a szebbeknek/aranyosabbaknak több esélyük van, hogy másnak is megakad rajtuk a szeme, de rám sosem hallgat senki dry.gif borzalmas, mennyire nincs pénzük a menhelyeknek egyébként.
8 felhasználónak tetszik: ilus1996, framingnixon, LaDySmIth, Szandi0820, MadHatter, Arcee23, Beyla, exoverdose
2017. május 14. 13:51 #1693
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Közérdekű közlemémy:
Végre nagy nehezen rámerészkedtem a mérlegre, és örömmel láttam; hogy a fogyókúrám sikeres lett, ugyanis jelenleg 51 kiló vagyok. Hát elmondani nem tudom, mennyire örültem neki, hogy sikerült lejjebb adnom. Ha bár, nem ez a végleges célom, mégis roppantul boldog vagyok miatta.*-*
Így aztán boldogan ültem le 2 oldal matekot, verset, és nyelvtant tanulni. Éljen az évvégi hajrázás!
7 felhasználónak tetszik: Trapdoor, ilus1996, framingnixon, Szandi0820, Arcee23, MadHatter, Beyla
2017. május 14. 16:30 #1694
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
A youtube ilyeneket kérdezget tőlem, mióta az öcsémmel magyarinternetbugyrai-maratont tartottunk. Mit kéne válaszolnom? rohog.gif
9 felhasználónak tetszik: Jody, Trapdoor, LaDySmIth, exoverdose, Beyla, Szandi0820, Arcee23, silenc, Glamster
2017. május 14. 20:53 #1695
- törölt felhasználó -    
Imádom az embereket, soha sem tanulnak a hülyeségből. laugh.gif rolleyes.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Psyché, MadHatter, ilus1996, BarbieFan
2017. május 14. 21:28 #1696
- törölt felhasználó -    
Egyes embereknek olyan könnyen megy a barátkozás. Én sose tudtam igazán jól barátkozni, sok "barátom" van, de egyik se olyan, akire tudnék számítani vagy önfeledten beszélgetni. Félek kezdeményezni, mert attól tartok, hogy majd nem lesz téma, untatom, vagy valami rosszat mondok, ami így is lenne. Pedig olyan sok szimpatikus ember van. Hát na, ez van. laugh.gif
Mellesleg imádom olvasgatni ezt a topikot. biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Jody, MadHatter, ilus1996, framingnixon, BarbieFan, Arcee23
2017. május 15. 07:20 #1697
- törölt felhasználó -    
Miért kell még egy hónapot várni a Vakációig? cray.gif sad.gif
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2017. május 15. 11:46 #1698
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Miért építkezik az összes szomszéd pont érettségi idő előtt. Miért. Éjjel nappal megy a betonkeverő, nekem meg itt van 87 tétel biosz, egy rakás magyar, meg egy csomó ápolástan. Bárcsak megnyílna alattam a föld. rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: ilus1996, Trapdoor, Szandi0820, LaDySmIth, Psyché, Arcee23, Beyla
2017. május 15. 16:59 #1699
Arcee23
Arcee23
Mikor már a kapun is bérlettel akarsz átjutni... wacko.gif
8 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, ilus1996, MadHatter, Trapdoor, Szandi0820, LaDySmIth, Beyla, Psyché
2017. május 15. 17:08 #1700
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Annyira szeretem mikor mamuska valamit nagyon el szeretne mondani, csak sajnos épp azt nem tudom, hogy miről is beszél. „Hát volt itt az izéé, és hozott két darab izéét, őőőő na, izé, hogy is hívjákot.” Egyébként imádom az öreglányt, csak hát... izéé. laugh.gif Ennél már csak azt szeretem jobban, ha a sorozatairól mesél. Na abból aztán végképp nem értek semmit, hiába nem vesz levegőt 3 percig. mellow.gif
12 felhasználónak tetszik: ramio, Psyché, Bátor Ventillátor, Denna, ilus1996, MadHatter, LaDySmIth, riri17, Trapdoor, Szandi0820, Beyla, silenc
172 oldal 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!