Idézet (exoverdose @ 2017.05.13. 17:15)
Istenem, hogy mennyi agyatlan, önző ember él köztünk. Sajnos unokatestvérem akkori nője sem hagyott fel a dohányzással a terhessége alatt, pedig egy 30 éves nőről az ember azt feltételezné van annyi esze és önuralma, hogy mérlegeli a helyzetet és felelősségteljesen dönt. Úgy látszik túl nagy áldozat volt ez a részéről. Sőt, az is benne van a pakliban, hogy más szerekkel is élt, unokatesómból és belőle kiindulva, sajnos nincs kizárva. A pici egyébként egészséges, csak nagyon félek attól, hogy ez a felelőtlen életmód előbb utóbb következményekkel fog járni.

Egyszerűen a szívem szakadna meg érte, mert egy tündéri kis lélek, folyton vigyorog és olyan boldog annak ellenére, hogy a családja darabokra hullott már a megszületése előtt.

Ami pedig teljesen meglep, hogy a szentfazék öreganyám az ilyenekre nem szól semmit, pedig egy válásba majd meghalt, annyira a szívére vette, az ilyeneket meg szó nélkül tűri. Egy kicsit érdekes a családom azon része.

Az én anyám is erős dohányos. Mikor velem volt terhes megkérdezte a doktortól ,hogy van-e benne kockázat, ha a terhesség alatt tovább dohányzik vagy álljon le. A doktor azt mondta neki, hogy inkább ne tegye. Nos, az eddigi 20 évem alatt nem volt érzékelhető bármi rendellenes lenne velem a néhai bolondságomon kívül, ami amúgy még a normál kategóriába sorolható, ha van egyáltalán ilyen kategória.
De tény és való ,hogy az anyaméhbe meguntam a nikotint, mert egyetlen szálat sem szívtam el és nem is fáj rá a fogam. Amúgy anyámat próbálnám ráterelni ,hogy tényleg nem kéne dohányoznia, de szinte semmivel sem lehet lebeszélni. A bátyám különösen feszegeti a témát, ilyenkor meg anyám ,mintha átmenne tinibe olyan feleselő és témát terelő. Rosszabb esetben pedig dührohama van. Mi már a másik bátyámmal nem is merünk szólni egy szót sem.