Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. május 08. 21:05 #1601
- törölt felhasználó -    
Idézet (Arcee23 @ 2017.05.08. 19:59)
Mikor olyat olvasol, hogy imádja a dalt, de elítéli, mert benne volt egy filmben ami neki nem tetszik.  blink.gif Most én vagyok a hülye vagy az aki ezt írta?  blink.gif

Egyikőtök se hülye, szimplán te csak meg se próbálod őt megérteni. Persze, nem is kell megértened, sőt elfogadnod se, de ne is tituláld hülyének... Örülj, ha neked soha nem volt és soha nem is lesz ehhez hasonló "hülye" ambivalens érzéseid. beer.gif

Én is így vagyok például a Love me like you do című számmal. Amikor még hallgatni kezdtem, a rádióban vagy youtube-on, imádtam. Aztán amikor megtudtam hogy ahhoz az elmebeteg filmhez írták, nem hallgattam, rádiót is elkapcsoltam, mert szimplán felfordult a gyomrom. Aztán mikor szerencsére lecsendesedett a filmnek nevezett tákolmány hájpja végre ujra tudtam hallgatni. Azóta is ha meghallom a dalt nem tudom eldönteni hogy szeretem e vagy utálom. laugh.gif

(Viszont ha meg sem fordul a fejedben átgondolni a dolgokat vagy örülni hogy te nem érzel így, akkor te.) rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2017. május 08. 21:32 #1602
Arcee23
Arcee23
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Idézet (AliceLiza @ 2017.05.08. 21:05)
Egyikőtök se hülye, szimplán te csak meg se próbálod őt megérteni. Persze, nem is kell megértened, sőt elfogadnod se, de ne is tituláld hülyének... Örülj, ha neked soha nem volt és soha nem is lesz ehhez hasonló "hülye" ambivalens érzéseid. beer.gif 
Én is így vagyok például a Love me like you do című számmal. Amikor még hallgatni kezdtem, a rádióban vagy youtube-on, imádtam. Aztán amikor megtudtam hogy ahhoz az elmebeteg filmhez írták, nem hallgattam, rádiót is elkapcsoltam, mert szimplán felfordult a gyomrom. Aztán mikor szerencsére lecsendesedett a filmnek nevezett tákolmány hájpja végre ujra tudtam hallgatni. Azóta is ha meghallom a dalt nem tudom eldönteni hogy szeretem e vagy utálom. laugh.gif 
(Viszont ha meg sem fordul a fejedben átgondolni a dolgokat vagy örülni hogy te nem érzel így, akkor te.)  rohog.gif

Azt beismerem, hogy nem kellett volna lehülyéznem és ezért bocsánatot is kérek. Viszont, ha annyira tetszik neki a dal akkor nem értem, hogy miért nem tud elvonatkoztatni a filmtől. Ha valami nagyon komoly/undorító stb filmről lenne szó akkor megértem, de itt csak a Suicide Squadról volt szó.
Melyik filmhez írták a Love me like you do című dalt?
2017. május 08. 22:23 #1603
ramio
ramio
delaney

Státusztalán egy napon majd újra
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Amikor hallom, hogy kint süvít a szél, muszáj olyan filmet néznem, ami a trópusokon játszódik.
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2017. május 08. 22:34 #1604
- törölt felhasználó -    
Idézet (Arcee23 @ 2017.05.08. 21:32)
Azt beismerem, hogy nem kellett volna lehülyéznem és ezért bocsánatot is kérek. Viszont, ha annyira tetszik neki a dal akkor nem értem, hogy miért nem tud elvonatkoztatni a filmtől. Ha valami nagyon komoly/undorító stb filmről lenne szó akkor megértem, de itt csak a Suicide Squadról volt szó.

A Szürke 50 Árnyalatához beer.gif Még nem láttam a filmet, nem is érdekel annyira, de azért ezt fejből tudtam, csak nem tudom, honnan ( pardon.gif )
2017. május 08. 22:54 #1605
- törölt felhasználó -    
rolleyes.gif rolleyes.gif
7 felhasználónak tetszik: MadHatter, forever.romanci, Bátor Ventillátor, Psyché, Szandi0820, Elody, yurah
2017. május 09. 12:29 #1606
- törölt felhasználó -    
Idézet (Arcee23 @ 2017.05.08. 21:32)

Vannak ilyen megmagyarázhatatlan ambivalens érzések, de mint írtam, lehet elmúlik lehet nem. Én az elején imádtam, aztán nem bírtam hallgatni, de most megint szívesen hallgatom, ha megy a rádióban. Ezt nem lehet megmagyarázni csak érezni.

Azzal a filmmel egyébként szerintem sincs baj, de ez megint másik kérdés. Nekem a Fifty-től fordul fel a gyomrom az emberek 80%-a meg áradozik milyen jó. Ízlések és pofonok laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Arcee23
2017. május 09. 13:59 #1607
Saber
Saber
új tag
Hozzászólás: 9
Csatolások: 0
Azonosító: 264155
Én: Anya, szerinted is hasonlítok rá?
Anyám: Nem tudom, csak a vízilovat mutatják...
Én: Igen, róla beszélek

( Ideje lenne fogyózni, mert lassan itt a nyár rohog.gif )
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, forever.romanci, ilus1996, Szandi0820, TheTruthAboutLove
2017. május 09. 17:09 #1608
- törölt felhasználó -    
Rajongók: Miért szidod őt? Nem is ismered.
Utálok: Miért véditek őt? Ti se ismeritek.

http://4.bp.blogspot.com/-0reVuV3Q434/VJ3I0E_1gPI/AAAAAAAAA0k/NYRAkPEaNnQ/s1600/31.gif
4 felhasználónak tetszik: Ritya, ilus1996, Bátor Ventillátor, ramio
2017. május 09. 17:16 #1609
- törölt felhasználó -    
Teljes mértékben meghaltam. Ez valami gyönyörűséges.
2 felhasználónak tetszik: Elody, silenc
2017. május 09. 18:48 #1610
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Idézet (AliceLiza @ 2017.05.09. 12:29)
Vannak ilyen megmagyarázhatatlan ambivalens érzések, de mint írtam, lehet elmúlik lehet nem. Én az elején imádtam, aztán nem bírtam hallgatni, de most megint szívesen hallgatom, ha megy a rádióban. Ezt nem lehet megmagyarázni csak érezni.
Azzal a filmmel egyébként szerintem sincs baj, de ez megint másik kérdés. Nekem a Fifty-től fordul fel a gyomrom az emberek 80%-a meg áradozik milyen jó. Ízlések és pofonok  laugh.gif

Az baj, hogy egy olyan emberről beszélünk aki izomból elutasít mindent aminek köze van a szuperhősökhöz, DC vagy Marvel univerzumhoz. Szerinte ezek nem képviselnek értéket és nem érti, hogy miért készülnek ilyen filmek. Nem összeegyeztethető az ő ízlésével és akkor már egyből rossz az adott dolog. Az Öngyilkos Osztagot is valószínüleg csak azért utálja, mert köze van az előbb felsoroltakhoz. Nem azért, mert csalódott a filmben vagy megbotránkoztatta volna. És mindent elítél aminek ezekhez köze van. A dalt is. Én pedig alaptalannak érzem azt az utálatot ami belőle árad ezeknek az irányába. unsure.gif
Sok dologban igazad van. De én ezt a témát itt most lezárnám.
2017. május 09. 19:07 #1611
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Délután egy félrehallásból adódóan azt hittem, valaki azt mondja nekem: de csinos vagy!
Pedig csak azt mondta, de csíkos vagy! (a ruhám miatt). rolleyes.gif
https://68.media.tumblr.com/0f4fae12876ded0e99dc1fd337dafdfa/tumblr_inline_nmdba2q6LY1tpk46u.gif
8 felhasználónak tetszik: MadHatter, forever.romanci, Jacqueline, Elody, ilus1996, Bátor Ventillátor, Aisha., LaDySmIth
2017. május 09. 19:25 #1612
ramio
ramio
delaney

Azt hiszem, szerelmes vagyok. Nem, nem hiszem. Tényleg az vagyok.
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, ilus1996
2017. május 09. 19:34 #1613
Ritya
Ritya
Hozzászólás: 2288
Csatolások: 246
Azonosító: 231566
Hogy mit veszek fel holnap... unsure.gif az élet nehéz dolgai..
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, ilus1996
2017. május 09. 20:55 #1614
- törölt felhasználó -    
Miért kell az embereknek olyan zenekarokból élni, amiknek már 20 éve nem a tagjai? Egyszerűen nem tudom megérteni. Valaki összebalhézik a zenekar tagjaival, feloszlanak, aztán, mikor újraalapítják a csapatot, ő már nem a tagja, és megsértődik, eddig még rendben is vagyunk. Csak az nem világos, hogy ha már amúgy is elszidjuk az összes rohadt médiafelületen a zenekart és annak tagjait mindennek, akkor miért próbálunk továbbra is abból a csapatból meggazdagodni ahelyett, hogy letennénk valami újat az asztalra? Röhej.
7 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, forever.romanci, Trapdoor, ilus1996, Bátor Ventillátor, LaDySmIth
2017. május 09. 21:11 #1615
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Nagyon ritkán jelenek meg itt, de most világmegváltó érzületem támadt. _nevet.gif Az érzés, amikor egy vörös szőnyeges bemutatón az egyik legnagyobb kedvencedet leszólítja egy riporter, aki történetesen egy nőnek öltözött férfi, és a te kedvenced a legnagyobb természetességgel azt tudja felelni az udvarias, de kissé félénk megszólításra, hogy "It's alright, love.", felbecsülhetetlen. Szó szerint, mert ha több ilyen toleráns heteroszexuális férfi lenne a világban, mint ő, jóval kevesebb gyűlölködés és háború szakadna a nyakunkba. Soha nem értettem, miért nem lehet elfogadni a másikat olyannak, amilyen. Amíg nem lop, hazudik, gyilkol, tehát nem bánt senkit, miért ne lehetne szégyenkezés nélkül olyan, amilyen? Ráadásul nem tudom másoknak ez feltűnt-e, de én úgy vettem észre, hogy aki valamilyen oknál fogva más, mint a többi ember, az mindig megértőbb, kedvesebb és elfogadóbb embertársaival. Ki érti ezt, ugye? Csak a "normális" ember annyira hülye, hogy utálja azt, aki nem olyan, mint ő. pardon.gif
10 felhasználónak tetszik: MadHatter, forever.romanci, Jacqueline, Elody, ilus1996, Aisha., LaDySmIth, lucymharding, Trapdoor, Szandi0820
2017. május 09. 21:55 #1616
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Sabatont hallgatni ér, mint töritanulás? komoly kérdés rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, LaDySmIth, forever.romanci, Bátor Ventillátor
2017. május 09. 23:40 #1617
- törölt felhasználó -    
Fuuu ez az Euróvízió... Annyira vártam, de nagyon gondolkozom rajta hogy nézzem e tovább.

1. 22:00 volt kiírva kezdésnek. Erre nem 21-kor kezdték? Fuu.. A feléről lemradtam. Na mindegy eppen a 10. szam ment. Mindegy a kedvenceim a vegen voltak. Túltettem magam.

2. Dedede... Istenem hogy ezek a szinkrontolmacsok... Basszus feleslegesen dumalnak, unalmas, érdektelen hülyeségről... Ideesítőek es szinte semmit nem forditanak. Gundit akarom vissza. cry.gif cray.gif

3. Elég gagyik a tovabbjutók... Egyeseknek semmi helye itt... Döntősök, akit érdekel: http://www.youtube.com/playlist?list=PLuffWom-ANHBATsZh2_iwcuhaaEI78DpA
2 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Szandi0820
2017. május 10. 10:03 #1618
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
ma végre rászántam magam (kényszerítettek), hogy elmenjek az orvoshoz (jó 5 éve tuti nem voltam xd). már egy ideje csomó(k) vannak a nyakamban és pár napja a nyelésben is durván zavarnak. azt mondták pajzsmirigy-megnagyobbodásom ill. túlműködésem van. elvileg le kéne állni a csapvíz vedeléssel is, mert békés megyében nagyon jódos az ivóvíz, más területekkel ellentétben. utánaolvastam és igazából a tünetek is stimmelnek: magas a vérnyomásom, -2 fokban is olyan melegem van, mintha élve el akarnék égni, annyit eszek, mint egy ló, de hízni mondjuk nem híztam (kár, hogy fogyni se tudok biggrin.gif)...viszont részletesebb vizsgálatokra csak a hónap végén kaptam időpontot. mehhh...utálom a vizsgálatokat.
6 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, ilus1996, MadHatter, LaDySmIth, Szandi0820, forever.romanci
2017. május 10. 12:20 #1619
ramio
ramio
delaney

Idézet (AliceLiza @ 2017.05.09. 23:40)
Fuuu ez az Euróvízió... Annyira vártam, de nagyon gondolkozom rajta hogy nézzem e tovább.
1. 22:00 volt kiírva kezdésnek. Erre nem 21-kor kezdték? Fuu..  A feléről lemradtam. Na mindegy eppen a 10. szam ment. Mindegy a kedvenceim a vegen voltak. Túltettem magam.
2. Dedede... Istenem hogy ezek a szinkrontolmacsok... Basszus feleslegesen dumalnak, unalmas, érdektelen hülyeségről... Ideesítőek es szinte semmit nem forditanak. Gundit akarom vissza.  cry.gif  cray.gif
3. Elég gagyik a tovabbjutók... Egyeseknek semmi helye itt... Döntősök, akit érdekel: http://www.youtube.com/playlist?list=PLuffWom-ANHBATsZh2_iwcuhaaEI78DpA

Besírtam néhány dalon. Ami értelmes volt, az talán Belgium és Finnország, ebből csak az egyik jutott tovább. Volt olyan, amitől megfájdult a hasam és legszívesebben kivetettem volna magam az ablakon. Ilyenkor gondolok bele, hogy mi lehet adott országban, ha egy olyan borzalmat küldtek a versenyre, mint tegnap este némelyik dal.
5 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, MadHatter, LaDySmIth, Szandi0820, Trapdoor
2017. május 10. 14:52 #1620
- törölt felhasználó -    
Nem értem... Ha valaki emelt szintű magyar érettségire vállalkozik, annak miért kell elvenni a kedvét az irodalomtól ezekkel a tételekkel? Én imádok olvasni, és sok korombeli is, de egészen biztos vagyok abban, hogy aki úgy dönt, elolvassa a tételekhez szükséges könyveket, az eret akar vágni, mire végez a könyvekkel. Épp a Szigeti veszedelmen próbálom átszenvedni magam, de ez... ez nagyon nem. Most komolyan, hány 18-19 éves van, aki szereti az ilyeneket? (Igen, tudom, van ilyen, csak nagyon kevés) Egyébként nem lenne gond minden művel, sikerült néhány jót is kiválasztaniuk a tételekhez, de a legtöbb egyszerűen nem a tizenéves korosztálynak való. Vannak a régi művek közt is olyanok, amiktől egy diák nem akarja felvágni az ereit, simán belerakhattak volna olyanokat is, de neeem, ezek direkt b@szakodnak. mellow.gif
7 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Psyché, framingnixon, forever.romanci, MadHatter, ilus1996, LaDySmIth
172 oldal 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!