Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. május 07. 16:55 #1581
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Az érzés, amikor öt percenként jársz pisilni, felbecsülhetetlen. mellow.gif Reggel óta azon gondolkodom, hogy vajon felfáztam, vagy túlzásba vittem a szilvás Nestea vedelését...

Ja, és a legfontosabb (ami amúgy mostanában általános életérzés), nincsen kedvem dolgozni menni. Néha eszembe jut, hogy sokkal jobb lenne suliban ülni, órákon bambulni ki a fejemből, nem szólni senkihez sem. Amikor dolgozok kapásból tíz hülye vesz körül és még hússzal kell foglalkoznom, sokszor olyan szinten, ami a munkaköri leírásomban nincs is benne. Sokszor ez szokott a legviccesebb és egyben a legidegesítőbb is lenni...
8 felhasználónak tetszik: MadHatter, Pixu, forever.romanci, madeleine., ilus1996, LaDySmIth, Szandi0820, Trapdoor
2017. május 07. 17:22 #1582
- törölt felhasználó -    
Idézet (KryPatln @ 2017.05.07. 16:52)
Már nem érdekel, hogy holnap vizsgázom angolból. Inkább sírok mert nem mehetek annak a bandának a koncertjére akiket évek óta a kedvenceim közé sorolok. sad.gif

ismerős... sad.gif
2017. május 07. 22:24 #1583
- törölt felhasználó -    
Did you miss me? rohog.gif Tisztára olyan vagyok, mint a Sherlockban Jim. Aki szereti, érti. biggrin.gif De milyen kis nyugis minden. Régen jártam ellen. Ideje fellázítani a népet, és csinálni egy kis népfelkelést! rohog.gif

Ezekben a hetekben megjártam a poklot, néha már-már szó szerinti értelemben. Jót tett, hogy keveset neteztem, kevesebb idiótával találkoztam, amiből lássuk be, így is van elég ( a neten kívül is ).

De most bele is kezdek a regélésbe, aminek a 98%-a úgy fog kezdődni, hogy ,,elegem van".

Kezdjünk is bele:

Elegem van abból, hogy mennyi kétszínű ember van ebben a mai társadalomban, aki az egyik percben még alig tudja kihúzni a fejét a másik ember seggéből, az miért érzi szükségesnek, hogy kitárgyalja az illetőt, ha hallótávolságon kívül kerül? Ez rohadtul bosszant! Ma már szinte senkiben nem lehet megbízni, mert az emberek 90%-a szemrebbenés nélkül hazudik a másik szemébe. És erről oldalakon keresztül tudnék mesélni. A másik nagy kedvencem, hogy amikor nincs épp érdekes téma egy közösségben, valaki kitalál valami baromságot egy a baráti (,,baráti") köröbn kívül álló személyről, és úgy terjesztik a pletykát, mint ahogy az amerikai filmes bulikban terjed a drog és a fű. És ezek a pletykák persze akkora ökörségek, hogy értlemes ember el nem hinné, de itt megakadunk, mert nem tudnak átlépni az értelemes szó határain. Mármint, a jelentésének határain. És félreértés ne essék, ezzel nem azt mondom, hogy én mennyire intelligens géniusznak tartom magam, hanem azt, de azért azt észre veszem, ha valami erősen sántít, még akkor is, ha a pletykát terjesztő illető próbálja ezt hárítani hazugságokkal.
Jó, inkább csendben maradok, és megtartom a problémáimat magamnak.

De mindegy is.

Viszont örömmel látom, hogy a Kardashian-Jenner klán még mindig meg van, és továbbra is hírértékkel bír, ha valamelyik gázt ereget. * Irony overdose*
De most komolyan, csak én unom őket már NAGYON? (Már előre félek, hogy mit fogok kapni a 10 éves kylie rajongóktól. Már tisztelet a kivételnek. Nem az összes 10 ébest akartam megbántani. De komolyan rettegek. biggrin.gif ) Akárhogy is legyen, kibírnék egy hetet nélkülük. Vagy akár többet. Sokkal többet.

A német tudásom fejlődik: már kézzel-lábbal el tudom magyarázni, hogy nem beszélek németül. _nevet.gif Ja, ich spreche auf Deutsch. ---> az egyetlen mondat, amit tudok németül. Furcsa

Viszont stresszelek az érettségi miatt. Igen, pont én. Mindegy. Nem untatok ezzel senkit. biggrin.gif

Viszont imádom magamban, hogy bárkivel meg tudom magam utáltatni. Már szavak nélkül is. biggrin.gif Szerintem az itteni emberek 80 százaléka nem kedvel túlzottan, mondjuk meg is értem. biggrin.gif

Viszont remélem mindenkinek jól telt a húsvét.
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Pixu, forever.romanci
2017. május 07. 23:06 #1584
- törölt felhasználó -    
Idézet (Agent X @ 2017.05.07. 22:24)
Did you miss me? rohog.gif Tisztára olyan vagyok, mint a Sherlockban Jim. Aki szereti, érti. biggrin.gif De milyen kis nyugis minden. Régen jártam ellen. Ideje fellázítani a népet, és csinálni egy kis népfelkelést! rohog.gif
Ezekben a hetekben megjártam a poklot, néha már-már szó szerinti értelemben. Jót tett, hogy keveset neteztem, kevesebb idiótával találkoztam, amiből lássuk be, így is van elég ( a neten kívül is ).
De most bele is kezdek a regélésbe, aminek a 98%-a úgy fog kezdődni, hogy ,,elegem van".
Kezdjünk is bele:
Elegem van abból, hogy mennyi kétszínű ember van ebben a mai társadalomban, aki az egyik percben még alig tudja kihúzni a fejét a másik ember seggéből, az miért érzi szükségesnek, hogy kitárgyalja az illetőt, ha hallótávolságon kívül kerül? Ez rohadtul bosszant! Ma már szinte senkiben nem lehet megbízni, mert az emberek 90%-a szemrebbenés nélkül hazudik a másik szemébe. És erről oldalakon keresztül tudnék mesélni. A másik nagy kedvencem, hogy amikor nincs épp érdekes téma egy közösségben, valaki kitalál valami baromságot egy a baráti (,,baráti") köröbn kívül álló személyről, és úgy terjesztik a pletykát, mint ahogy az amerikai filmes bulikban terjed a drog és a fű. És ezek a pletykák persze akkora ökörségek, hogy értlemes ember el nem hinné, de itt megakadunk, mert nem tudnak átlépni az értelemes szó határain. Mármint, a jelentésének határain. És félreértés ne essék, ezzel nem azt mondom, hogy én mennyire intelligens géniusznak tartom magam, hanem azt, de azért azt észre veszem, ha valami erősen sántít, még akkor is, ha a pletykát terjesztő illető próbálja ezt hárítani hazugságokkal.
Jó, inkább csendben maradok, és megtartom a problémáimat magamnak.
De mindegy is. 
Viszont örömmel látom, hogy a Kardashian-Jenner klán még mindig meg van, és továbbra is hírértékkel bír, ha valamelyik gázt ereget. * Irony overdose* 
De most komolyan, csak én unom őket már NAGYON? (Már előre félek, hogy mit fogok kapni a 10 éves kylie rajongóktól. Már tisztelet a kivételnek. Nem az összes 10 ébest akartam megbántani. De komolyan rettegek. biggrin.gif ) Akárhogy is legyen, kibírnék egy hetet nélkülük. Vagy akár többet. Sokkal többet.
A német tudásom fejlődik: már kézzel-lábbal el tudom magyarázni, hogy nem beszélek németül. _nevet.gif Ja, ich spreche auf Deutsch. ---> az egyetlen mondat, amit tudok németül. Furcsa 
Viszont stresszelek az érettségi miatt. Igen, pont én. Mindegy. Nem untatok ezzel senkit. biggrin.gif
Viszont imádom magamban, hogy bárkivel meg tudom magam utáltatni. Már szavak nélkül is. biggrin.gif Szerintem az itteni emberek 80 százaléka nem kedvel túlzottan, mondjuk meg is értem. biggrin.gif
Viszont remélem mindenkinek jól telt a húsvét.

Off: Totál jóindulatból, bár nem ismerlek, nem vágom, miért vagy ennyire lekicsinylő és negatív magaddal szemben. laugh.gif Azért, mert normális hangnemben elmondod a véleményed és kifejezed magad, leírod a gondolataid, nem hiszem, hogy az oldal 80%-a utálna. smileeee.gif Ez a topik jellemzően a vegyes gondolatok leírására van, akár pozitív, akár negatív, szóval rendben van, ha leírod. smileeee.gif Aki pedig ismeretlenül, beszélgetés nélkül nem kedvel valakit, az elég sajnálatos.
Sok sikert a holnapi érettségihez, és ne legyél ilyen szigorú magaddal szemben wink.gif
6 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, Pixu, forever.romanci, silenc, Arcee23
2017. május 07. 23:31 #1585
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szabe @ 2017.05.07. 23:06)
Off: Totál jóindulatból, bár nem ismerlek, nem vágom, miért vagy ennyire lekicsinylő és negatív magaddal szemben.  laugh.gif Azért, mert normális hangnemben elmondod a véleményed és kifejezed magad, leírod a gondolataid, nem hiszem, hogy az oldal 80%-a utálna. smileeee.gif Ez a topik jellemzően a vegyes gondolatok leírására van, akár pozitív, akár negatív, szóval rendben van, ha leírod. smileeee.gif Aki pedig ismeretlenül, beszélgetés nélkül nem kedvel valakit, az elég sajnálatos. 
Sok sikert a holnapi érettségihez, és ne legyél ilyen szigorú magaddal szemben wink.gif

Off: Köszönöm a kedvességed, de sajnos már tapasztalatból beszélek. smileeee.gif Kaptam már anno aranyos leveleket, amik úgy kezdődtek, hogy ,,nem ismerlek, de...!" És a valóéletben is egyre elterjedtebb, hogy az emberek ismeretlenül ítelkeznek a másik felett. Bár lehet, hogy csak én születtem nagyon rossz helyre. Ugyanis errefele ez a módi. laugh.gif
És sajnos magammal szemben mindig ilyen vagyok, ezen nem tudok változtatni, pedig kellene. :/ Sokan mondták már, hogy negatívan állok a dolgokhoz. laugh.gif Túlzottan is.

On: Miért van az, hogy emlékszem egy dalnak az ütemére, meg ezt dúdolgatom, de nem ugrik be se cím se előadó? rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, Pixu, forever.romanci, silenc
2017. május 08. 12:16 #1586
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1971
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
#Sztoritime #Regény

Az életem egy öröm!

Tegnap hajnalba keltem,nagyon izgultam,szinte össze vissza kapkodtam,majd elértem a vonatomat,a barátnőimmel találkoztam és fuuh,egyszerüen lehetetlen elmondanom milyen volt az a nap,vettem egy bazi nagy posztert(Zelos poszter)ESTE:9kor volt egy Koreai Dj olyan jó zenéket betett,h uramsiten,ő volt a srácoknak a Dj(jük) h tomboltunk,majd 9 vége felé megjött a B.A.P akkor nagynagy sikitás,fangörcsök jötteke lő mindenkiből elösször előadtak pár számot(Carvinal..stb)utána Daehyun kiválasztott magának egy lányt,barátnőm egyiket irigyelte a csajt biggrin.gif majd utána magyarul beszéltek,bemutatkoztak,h Kik ök magyarul
"Én Zelo va-gyok",és milyen tökéletesen mondták!,meg azt is mondták,h Szeretlek,és még jópár magyar szót,a koncert tömöritve 2 órás volt a koncert,és a flasmob is egyszerüen csodás volt,meg mikor a srácokkal táncoltunk az is olyan édesek voltak wub.gif

Amitől én lettem a legboldogabb ember a világon,rám mosolygott Zelo és kicsi szívet küldött nekem.
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Pixu, forever.romanci, ilus1996, silenc
2017. május 08. 12:39 #1587
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
nem ártana tanulnom bioszra és törire (ebben a tanévben még egyszer sem történt meg). ha már egyszer szerencsésen összehoztam egy 4.00 átlagot mindkettőből, nem most év végén kellene lerontani. de ez a két legunalmasabb tárgy a földkerekségen, száraz is, tömör is, a tananyag felépítésében pedig egy icipici logika sincs, szerény véleményem szerint.
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, Pixu, forever.romanci, ilus1996
2017. május 08. 12:54 #1588
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Hogy lehetek olyan szerencsétlen ,hogy az éjszaka közepén mindkét lábamat meghúzom és görcsbe rándul? blink.gif De komolyan! Ma gyakorlatilag nem az volt az első dolgom, hogy megyek és reggelizek, hanem muszáj volt járkálnom, hogy kimenjen a görcs belőle, különben az egész délelőttöt lábujjhegyen kellett volna mennem, hogy ne érezzem a feszülést a vádlimba.
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, Pixu, forever.romanci, LaDySmIth
2017. május 08. 13:55 #1589
- törölt felhasználó -    
Soha, de soha többet nem akarok magyart látni. Nem érdekel Ottliktól az Iskola a határon, hidegen hagy Dantétól a Pokol, és a legkevésbé sem érdekel, hogy Vörösmarty valamelyik versében milyen vallási biszbaszok vannak. (Mielőtt bárki egy idegbeteg állatnak nézne: most jöttem meg emelt magyar érettségiről. rohog.gif )
10 felhasználónak tetszik: MadHatter, Pixu, nothingcanstopme, forever.romanci, ilus1996, silenc, Alessia., lucymharding, Psyché, Arcee23
2017. május 08. 14:14 #1590
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Egyre inkább azt érzem, semmi keresnivalóm itt. Már alig beszélgetek itt bárkivel is, kb. mindenki fiatalabb nálam és egyszerűen nem tudok azonosulni a nálam fiatalabb tagok problémáival. Gonosz lennék? Lehet. Attól még így érzek. Közel 6 évet töltöttem itt, még jó, hogy máshogy látok és érzek dolgokat, felnőttem. Az problémásabb lenne, ha semmit sem változtam volna, legalább is szerintem. pardon.gif
10 felhasználónak tetszik: Szandi0820, BarbieFan, TheTruthAboutLove, MadHatter, Pixu, forever.romanci, Jacqueline, ilus1996, silenc, Arcee23
2017. május 08. 14:59 #1591
- törölt felhasználó -    
Annyira nem éreztem/érzem magam motiváltnak ebben a tanévben, hogy az hihetetlen. Jövőre leszek végzős, és mindenképp szerettem volna, hogy ha a tizenegyedikes év végi bizonyítványom is olyan jó lesz, mint amilyet elvártam volna magamtól. Elég nagy szégyennek érzem a lustaságomat, mert tudom, hogy képes lennék tanulni és elérni a céljaimat, de úgy érzem, hogy ebben az évben már nincsen semmi menthető. Jövőre mindenképp bele kell húznom és talán meg kéne birkóznom egy emelt angol és/vagy töri érettségivel. Csak előtte mondjuk ki kéne találnom, hogy mit akarok kezdeni magammal. sad.gif Nagy a nyomás rajtam, hiszen legfőképpen két embernek szeretnék bizonyítani és büszkévé tenni őket és bevallom, mocskosul sz*r érzés, hogy ez nem sikerült idén. Abban bízok, hogy kijavíthatom még a hibáimat és elérhetem a céljaimat, bármik is legyenek azok. unsure.gif Úgyhogy most neki is állok megtanulni a tételeket a töri kisérettségire.
6 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, Pixu, forever.romanci, ilus1996, Arcee23
2017. május 08. 15:13 #1592
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Nosztalgiázok. Napok óta RPCJS- és freddyD-videókat nézek. Hihetetlen, hogy még ennyi év után is mosolyt csal az arcomra, örömmel nézem és persze van egyfajta hangulata. meghajolo.gif Egyszerűen megunhatatlanok! beer.gif Nem árulok zsákbamacskát azzal, ha azt mondom, hogy hiányzik. Igen, tiszteletben tartom, hogy abbahagyta, hiszen van élete, munkája, családja és mellettük már nincs ideje a Rossz PC Játékokra, és azt a kis idejét szabadidejét vagy rájuk és/vagy a Filmbarátokra fordítja. Btw alig várom azt a bizonyos Rossz PC-s egyszeri visszatérését! w00t.gif
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, Pixu, LaDySmIth
2017. május 08. 15:48 #1593
Jacqueline
Jacqueline
új tag

Státuszobviously doctor, you've never been a thirteen-year-old girl.
Hozzászólás: 69
Csatolások: 0
Azonosító: 262534
Idézet (exoverdose @ 2017.05.08. 14:14)
Egyre inkább azt érzem, semmi keresnivalóm itt. Már alig beszélgetek itt bárkivel is, kb. mindenki fiatalabb nálam és egyszerűen nem tudok azonosulni a nálam fiatalabb tagok problémáival. Gonosz lennék? Lehet. Attól még így érzek. Közel 6 évet töltöttem itt, még jó, hogy máshogy látok és érzek dolgokat, felnőttem. Az problémásabb lenne, ha semmit sem változtam volna, legalább is szerintem.  pardon.gif

Ismerős. 2011 óta vagyok itt, az itt megismert emberek közül pedig már senki sem aktív itt, de én azért minden nap feljárok hesszelni. rohog.gif Fura belegondolni, hogy csak 4-5 éve mennyivel másabb volt az egész oldal...
7 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, Pixu, nothingcanstopme, forever.romanci, LaDySmIth, exoverdose
2017. május 08. 16:22 #1594
ramio
ramio
delaney

Státusztalán egy napon majd újra
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Csörgött a telefon, kiírta a telefonszámot is, nem ismertem, felvettem.
- Igen, tessék?
- Te vagy az, Jenő?
Mivel nőnemű vagyok és a hangom is olyan, mint egy nőneműnek, nem volt indokolt a kérdés.
- Szerintem téves számot tetszett hívni.
- Ott van a Jenő?
Kicsit agresszívnek tűnt.
- Nem, itt nincs Jenő.
- Akkor hol van a Jenő?
...
7 felhasználónak tetszik: forever.romanci, ilus1996, MadHatter, Szandi0820, Pixu, exoverdose, silenc
2017. május 08. 17:17 #1595
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Idézet (Porkéz @ 2017.05.08. 13:55)
Soha, de soha többet nem akarok magyart látni. Nem érdekel Ottliktól az Iskola a határon, hidegen hagy Dantétól a Pokol, és a legkevésbé sem érdekel, hogy Vörösmarty valamelyik versében milyen vallási biszbaszok vannak. (Mielőtt bárki egy idegbeteg állatnak nézne: most jöttem meg emelt magyar érettségiről. rohog.gif )

+1, csak én közepeztem, de valahogy érzékem a dologhoz nincs sok rohog.gif amikor jobban várom az emelt matekot, mint a közép magyart...
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2017. május 08. 18:54 #1596
- törölt felhasználó -    
Idézet (nothingcanstopme @ 2017.05.08. 17:17)
+1, csak én közepeztem, de valahogy érzékem a dologhoz nincs sok rohog.gif amikor jobban várom az emelt matekot, mint a közép magyart...

Emelt matek, jézusom. ohmy.gif Örültem tavaly a kettes középszintnek. rohog.gif De neked sok sikert hozzá!
3 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, MadHatter, silenc
2017. május 08. 19:13 #1597
- törölt felhasználó -    
Jöttem én is az érettségizők sorába. biggrin.gif Nem volt semmi a szövegértés, de hát gyerekek, én azt hiszem, egyetlen vizsga alatt sem éreztem akkora eufóriát, mint ma, amikor megláttam, hogy a műelemzésnél egy Kosztolányi novellát adtak... Nem viccelek, pont tegnap mondtam, hogy milyen jó lenne, ha olyasvalakitől lenne novella, akit szeretek, pl. Kosztolányi. rohog.gif A vonzás törvénye. Tele is írtam, amíg volt hely, de amúgy lehet, hogy full nem a lényeget ragadtam meg, na mindegy, majd kiderül. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, forever.romanci, ilus1996, MadHatter, Szandi0820, silenc
2017. május 08. 19:33 #1598
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fairies @ 2017.05.08. 19:13)
Jöttem én is az érettségizők sorába. biggrin.gif Nem volt semmi a szövegértés, de hát gyerekek, én azt hiszem, egyetlen vizsga alatt sem éreztem akkora eufóriát, mint ma, amikor megláttam, hogy a műelemzésnél egy Kosztolányi novellát adtak... Nem viccelek, pont tegnap mondtam, hogy milyen jó lenne, ha olyasvalakitől lenne novella, akit szeretek, pl. Kosztolányirohog.gif  A vonzás törvénye. Tele is írtam, amíg volt hely, de amúgy lehet, hogy full nem a lényeget ragadtam meg, na mindegy, majd kiderül.  rohog.gif

Tavaly én a szóbelin jártam úgy, hogy osztályfőnököm (aki a magyar tanár is volt) odajött hozzám, hogy a Berzsenyi tételt még senki nem húzta, tudom-e még (kisérettségin azt húztam), mondtam neki, hogy "persze, tanárnő, de én József Attilát szeretném"... Bementem, és kihúztam József Attilát. Örültem, mint majom a farkának. laugh.gif
On: Tegyék már fel azt a rohadt javítási útmutatót, hát nem hiszem el. Órák óta azon gondolkozom, vajon az egyik vers, amit fel kellett volna ismerni a műveltségi résznél, mégis mi volt, és ki a költő, mert tudom, hogy ismerem. Persze már rég elfelejtettem, hogy van az a fránya vers, szóval még rákeresni sem tudok. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, MadHatter, Szandi0820
2017. május 08. 19:43 #1599
- törölt felhasználó -    
Idézet (ramio @ 2017.05.08. 16:22)
Csörgött a telefon, kiírta a telefonszámot is, nem ismertem, felvettem. 
- Igen, tessék?
- Te vagy az, Jenő?
Mivel nőnemű vagyok és a hangom is olyan, mint egy nőneműnek, nem volt indokolt a kérdés.
- Szerintem téves számot tetszett hívni.
- Ott van a Jenő? 
Kicsit agresszívnek tűnt.
- Nem, itt nincs Jenő.
- Akkor hol van a Jenő?
...

Ilyen velem is volt, csak rajtam Balázst kerestek. rohog.gif
De a kedvenc telefonos sztorim még mindig a biztósítós:
- Jó napot kívánok, a #nemértettemmelyik biztosítótól hívom, ön Kovácsné Irén?
- Nem.
- Jajj, elnézést! Akkor megmondaná a kedves nevét, hogy többé ne hívjuk ezen a számon?
- Nem. *leraktam*
Plusz pont nekik, mert ez előtt a beszélgetés előtt valami sátánista zenét küldtek hangüzenetben. laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, ilus1996, MadHatter, Szandi0820
2017. május 08. 19:59 #1600
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Idézet (Essa @ 2017.05.08. 14:59)
Annyira nem éreztem/érzem magam motiváltnak ebben a tanévben, hogy az hihetetlen. Jövőre leszek végzős, és mindenképp szerettem volna, hogy ha a tizenegyedikes év végi bizonyítványom is olyan jó lesz, mint amilyet elvártam volna magamtól. Elég nagy szégyennek érzem a lustaságomat, mert tudom, hogy képes lennék tanulni és elérni a céljaimat, de úgy érzem, hogy ebben az évben már nincsen semmi menthető. Jövőre mindenképp bele kell húznom és talán meg kéne birkóznom egy emelt angol és/vagy töri érettségivel. Csak előtte mondjuk ki kéne találnom, hogy mit akarok kezdeni magammal. sad.gif Nagy a nyomás rajtam, hiszen legfőképpen két embernek szeretnék bizonyítani és büszkévé tenni őket és bevallom, mocskosul sz*r érzés, hogy ez nem sikerült idén. Abban bízok, hogy kijavíthatom még a hibáimat és elérhetem a céljaimat, bármik is legyenek azok. unsure.gif Úgyhogy most neki is állok megtanulni a tételeket a töri kisérettségire.

Ha ez vigasztal tudd, hogy nem vagy egyedül. Ugyan ezt érzem. Az előző félévem még egész jó volt, de a második... sad.gif

Off: Mikor olyat olvasol, hogy imádja a dalt, de elítéli, mert benne volt egy filmben ami neki nem tetszik. blink.gif Most én vagyok a hülye vagy az aki ezt írta? blink.gif
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
172 oldal 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!