Bár lehet nem is akkora butaság. Kényelmesen bevásároltam (megint
Mire gondoltok most? II.
2017. május 06. 10:27
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Felkeltem hétkor. SZOMBATON. Aki ismer, az tudja, hogy ez szégyen rám nézve.
) és valahogy kevésbé fáradtam el, mint mikor délután megyek "körútra". Lehet be kéne vezetni a korán kelést?
(NA JÓ. Ezt magam sem gondoltam komolyan, azért teljesen nekem se mentek el otthonról....
)
11 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Pixu,
ilus1996,
MadHatter,
silenc,
Beyla,
riri17,
Psyché,
madeleine.,
Szandi0820,
forever.romanci
2017. május 06. 11:51
remélem legközelebb jut annyi egyediségre, hogy más jelzőkkel tudod majd illetni a 'példaképed', és akkor nem az én profilomból kell másolnod:))
2017. május 06. 14:52
Hazafelé a nagyimtól részesültem az ultimate jó pasi + cuki kisállat élményben. A buszon mellettem egy nagyon szép arcú, gyönyörű barna hajú rocker pasi ült Ossián pólóban, az ölében egy 2 hónapos forma kis fekete mopsz kölyökkel. Nem tudom, mit szólt volna, ha azt mondom neki: "Gyere, hazaviszlek anyámékhoz!"
10 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
ilus1996,
MadHatter,
CandUs,
Beyla,
nothingcanstopme,
riri17,
Arcee23,
LaDySmIth,
Szandi0820
2017. május 06. 14:57
Idézet (iScream @ 2017.05.06. 14:52)
Hazafelé a nagyimtól részesültem az ultimate jó pasi + cuki kisállat élményben. A buszon mellettem egy nagyon szép arcú, gyönyörű barna hajú rocker pasi ült Ossián pólóban, az ölében egy 2 hónapos forma kis fekete mopsz kölyökkel. Nem tudom, mit szólt volna, ha azt mondom neki: "Gyere, hazaviszlek anyámékhoz!" 
Ah, én haza is vittem volna a helyedben.
2017. május 06. 15:02
Idézet (Porkéz @ 2017.05.06. 14:57)
Ah, én haza is vittem volna a helyedben. 
A kedves szüleimet ismerve maximum a kutyát tarthattam volna meg.
2017. május 06. 15:09
Idézet (iScream @ 2017.05.06. 15:02)
A kedves szüleimet ismerve maximum a kutyát tarthattam volna meg. 
Az már fél siker, bár szerintem a srácnak is lett volna némi beleszólása a dologba.
2017. május 06. 15:15
Idézet (Porkéz @ 2017.05.06. 15:09)
Az már fél siker, bár szerintem a srácnak is lett volna némi beleszólása a dologba. 
Igen, udvariasan elbeszélgetett volna apummal az Ossianról, aztán póló nélkül ment volna haza, mert apum elkunyizta tőle.
1 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth
2017. május 06. 16:17
De imádom ezeket a hirdetéseket, amik direkt oda jönnek be, ahova kattintani akarsz... És mindig rákattintok akaratlanul, már kiszámolom.
A Filmóriáson/Sorozatbaráton meg nem lehet tőlük kattintani. Egy kattintásért bejön 2-3 hirdetés, és onnantól nincs szabadulás tőlük.
A Filmóriáson/Sorozatbaráton meg nem lehet tőlük kattintani. Egy kattintásért bejön 2-3 hirdetés, és onnantól nincs szabadulás tőlük.
Arcee23
2017. május 06. 16:24
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Minden tiszteletem azok előtt a nők előtt, akik nap mint nap magassarkúban mászkálnak fel-alá. Én, max 500 m-t sétáltam bennük..egy életre elegem lett belőlük, és bármennyire is imádom őket..maradok a tornacipőknél.
2017. május 06. 17:09
Idézet (iScream @ 2017.05.06. 15:15)
Igen, udvariasan elbeszélgetett volna apummal az Ossianról, aztán póló nélkül ment volna haza, mert apum elkunyizta tőle. 
Te meg levágtad volna a haját, és elcserélted volna Rachelére.
2017. május 06. 17:12
Olvasom, hogy meg akarják hosszabbítani a sulit. Csak azt merjék, lesz x igazolatlanom, a 0-ról majd felkúszik...
De még értelmetlen dolgokat is tanítanak, nem úgy, mint az USA-ba. De Amerika mégis Amerika.
2017. május 06. 20:31
|
|
disco queenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 110 Csatolások: 2 Azonosító: 250305 offline
|
Osztályfőnököm 3 közös év után terhes lett, ezért majd év végén levált minket. (még lenne 2 évünk) Osztálytársaim kitalálták, hogy fejenként mindenki 1000 forintot vagy akár többet adjon bele. 38-an vagyunk, így 30-70 ezres ajándékról beszélünk. Már az is meg van, hogy valami babás dolog legyen. Őszinte leszek, én diszktrét embernek tartom magam, ezért nem hiszem, hogy túl sok közünk lenne az ő terhességéhez. Hiszen nem vagyunk a barátai, nem járunk össze, egyszerűen csak az osztályfőnökünk, van heti egy ofő óránk vele és ennyi. Emellett nem értem, hogy sokan nem is szerették, ezért miért kéne több tízezres ajándékot venni neki, főleg, hogy nem is vele fogunk elballagni. És ilyenkor elgondolkozom, hogy én vagyok túl sóher és diszkrét, vagy az osztálytársaim másznak bele más dolgába / életébe túlságosan? Mert nem a pénzt sajnálom, csak kicsit túlzásnak érzem. Vegyünk valami szép csomagot neki és kész.
2017. május 06. 20:43
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Olyan spoilert olvastam a Transformers 5. részével kapcsolatban, hogy kiégtem. Ha ez igaz (a forrásnak eddig mindig igaza volt) akkor odamegyek és az írók szeme láttára fogom elpusztítani azt a szart amit megalkottak. Eddig tök jónak tűnt az egész, bíztam benne, hogy olyan lesz ami még a kritikusoknak is tetszeni fog. Erre bedobják ezt és teljesen felforgatnak mindent. Ha ez igaz akkor én zokogni fogok a moziban.
Erre rátett egy lapáttal a The 100 új része. Kedvenc karakteremet, szívem csücskét megölték. Mikor már győzött volna akkor jött egy környezeti tényező aminek köszönhetően elvesztette az előnyét és megölték.
Erre rátett egy lapáttal a The 100 új része. Kedvenc karakteremet, szívem csücskét megölték. Mikor már győzött volna akkor jött egy környezeti tényező aminek köszönhetően elvesztette az előnyét és megölték.
2017. május 06. 21:02
Az mi már, hogy egy több mint 10 ezer fős csoportba egy szörnyen felelőtlen nő kirakja, amint a vasúti síneken lovagol? Mindezt egy olyan szöveggel, hogy de jó, hogy a lova minden hülyeséget megtesz neki. Apám...
Persze mindenki csak nézett nagyokat, hihetetlen, mik vannak. A sok kislány meg, akik talán nem olyan tájékozottak ebben az egészben, majd utánozzák, aztán azt halljuk a híradóban, hogy elütött egy lovast a vonat. No comment. Eszméletlen, tényleg, hogy valaki ennyire nem gondolkozik, és még el is dicsekszik vele, hogy mekkora baromságot csinál. Ugyanúgy, mint ahogy gyalog vagy biciklivel nem mész a sínen attól tartva, hogy majd elüt a vonat, lóval sem kellene, pláne, hogyha az megijed vagy nem úgy reagál, máris megvan a baj. Esküszöm, egyes embereknek nem kellene használni az internetet, és azon hirdetni az igét, hogy ők mennyire jók...
10 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
ilus1996,
LaDySmIth,
CandUs,
silenc,
Beyla,
Bae Hee Yeon,
madeleine.,
Szandi0820,
riri17
2017. május 06. 21:17
Idézet (Szabe @ 2017.05.06. 21:02)
Az mi már, hogy egy több mint 10 ezer fős csoportba egy szörnyen felelőtlen nő kirakja, amint a vasúti síneken lovagol? Mindezt egy olyan szöveggel, hogy de jó, hogy a lova minden hülyeséget megtesz neki. Apám...
Persze mindenki csak nézett nagyokat, hihetetlen, mik vannak. A sok kislány meg, akik talán nem olyan tájékozottak ebben az egészben, majd utánozzák, aztán azt halljuk a híradóban, hogy elütött egy lovast a vonat. No comment. Eszméletlen, tényleg, hogy valaki ennyire nem gondolkozik, és még el is dicsekszik vele, hogy mekkora baromságot csinál. Ugyanúgy, mint ahogy gyalog vagy biciklivel nem mész a sínen attól tartva, hogy majd elüt a vonat, lóval sem kellene, pláne, hogyha az megijed vagy nem úgy reagál, máris megvan a baj. Esküszöm, egyes embereknek nem kellene használni az internetet, és azon hirdetni az igét, hogy ők mennyire jók...
Ez nagyon durva basszus, igen ezekkel az értelmes posztokkal az baj, hogy sok fiatal látja ezt és hogy ez mennyire jó mi is csináljuk. Főleg akkor ha sok rakta a lájk.. Ez a baj ezzel az oldallal sokkal több hülyeséget látnak és csinálnak.
Szandi0820
2017. május 06. 22:11
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
néha mikor vezetek és jön egy jó szám, akkor előtör belőlem a belső beyoncém és minikoncerteket szoktam lenyomni anyának, múltkor még a hangom is elment a magas hangok után.
egyedül azért ritkán vállalom ezt be, akkor csak rappelni szoktam, azért őszintén szólva ha látnám magam külső szemmel tuti bolondnak nézném magam.
múltkor ültem a buszon és írt valaki egy tök hülyeséget, én pedig próbáltam elnyomni egy mosolyt, de véletlenül ránéztem egy nénire, aki utána egész úton mosolygott rám, sőt, mikor leszállt még integetett is.
de ez még mindig jobb eset, mint mikor bambulok, véletlenül ránézek valakire és bekancsalítok, pedig amúgy nem vagyok kancsal.
annyi hülyeségem van amúgy, látszik, hogy kiestem az etetőszékből xd
múltkor ültem a buszon és írt valaki egy tök hülyeséget, én pedig próbáltam elnyomni egy mosolyt, de véletlenül ránéztem egy nénire, aki utána egész úton mosolygott rám, sőt, mikor leszállt még integetett is.
annyi hülyeségem van amúgy, látszik, hogy kiestem az etetőszékből xd
8 felhasználónak tetszik:
ilus1996,
LaDySmIth,
CandUs,
silenc,
Beyla,
Arcee23,
madeleine.,
Szandi0820
2017. május 06. 23:32
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
igazából csak az az egy dolog bánt az életben, hogy nincs arra semmi esélyem, hogy a természetfotózásból megéljek... nem mintha nem szeretném a tudományokat és nagyon bánnám, hogy mérnöknek készülök (vegyészmérnöknek, tudom nem trúúú mérnök) de akkor is... ha választhatnék, akkor természetfotósnak mennék. vagy írónak.
bár ha nem vesznek fel, még mindig megpróbálhatok freelance fotós lenni, max éhenhalok
#érettségielőttkétnappal
bár ha nem vesznek fel, még mindig megpróbálhatok freelance fotós lenni, max éhenhalok
2017. május 07. 16:19
Mire gondolok? Két kérdés is felmerült bennem.
Kérdés 1: Miért rosszabb az az ember, aki káromkodva, három mondatban elmondja a negatív véleményét, mint az aki lenézően, flegmán, direkt idegen és nagy szavakat használva, mutatva hogy ő mennyire okos (ja amúgy nem az, csak ilyenkor használja a szótárt, hogy menőzzön) harminc mondatban leoltja az egész világot?
Kérdés 2: Mi a jobb? Ha valaki bunkó x emberrel és ezt nem is tagadja, ezáltal soha senki nem is vár el tőle senki semmit (megjegyzés: attól mert bunkó valaki 1-2 emberrel, attól még lehet jó munkaerő és végezheti jól a munkáját vagy feladatát!!!)? Vagy inkább azt szeretnéd, ha álszent emberek vennének körbe, akik a szemedbe mindenféle szépet mondanak, de közben ott és akkor szúrnak hátba, ahol és amikor nagyon nem várnád. Arról nem is beszélve, hogy TŐLE meg végképp nem, hiszen egy kedves, rendes embernek ismerted meg az álszentsége miatt...
Szerk.: Ha már a bunkóság és munkaerő szóba került. Mindig is amondó voltam abban, hogy egy sztárt (de egyébként egy embert is) kétféleképpen KÉNE megítélni. Az, hogy emberileg milyen és, hogy a munkájában; hogy teljesít, ott milyen, hogy végzi el a feladatát (akár lehet egy harmadik is a külső, de az már nagyon relatív). Én személy szerint például sose szerettem Beyonce-t, mint ember. Nem tudom, egyszerűen ellenszenves és kész. A megnyilvánulása, a viselkedése, stb., de vannak jó számai és fogom is hallgatni. Ezért is nagyon jó, hogy itt Starity-n is több szempontból is lehet értékelni. Jó persze vannak olyan személyek, akik mint ember is rémes és az asztalra se tett le semmit, de akkor is, legalább már két okot is tudsz mondani, miért nem kedveled...
De akár egy tanár is, csak hogy mondjak már hétköznapibb példát. Attól, mert valakit utálsz és rettegsz tőle, még lehet jó tanár.. Csak emberileg nem bírod.
Kérdés 1: Miért rosszabb az az ember, aki káromkodva, három mondatban elmondja a negatív véleményét, mint az aki lenézően, flegmán, direkt idegen és nagy szavakat használva, mutatva hogy ő mennyire okos (ja amúgy nem az, csak ilyenkor használja a szótárt, hogy menőzzön) harminc mondatban leoltja az egész világot?
Kérdés 2: Mi a jobb? Ha valaki bunkó x emberrel és ezt nem is tagadja, ezáltal soha senki nem is vár el tőle senki semmit (megjegyzés: attól mert bunkó valaki 1-2 emberrel, attól még lehet jó munkaerő és végezheti jól a munkáját vagy feladatát!!!)? Vagy inkább azt szeretnéd, ha álszent emberek vennének körbe, akik a szemedbe mindenféle szépet mondanak, de közben ott és akkor szúrnak hátba, ahol és amikor nagyon nem várnád. Arról nem is beszélve, hogy TŐLE meg végképp nem, hiszen egy kedves, rendes embernek ismerted meg az álszentsége miatt...
Szerk.: Ha már a bunkóság és munkaerő szóba került. Mindig is amondó voltam abban, hogy egy sztárt (de egyébként egy embert is) kétféleképpen KÉNE megítélni. Az, hogy emberileg milyen és, hogy a munkájában; hogy teljesít, ott milyen, hogy végzi el a feladatát (akár lehet egy harmadik is a külső, de az már nagyon relatív). Én személy szerint például sose szerettem Beyonce-t, mint ember. Nem tudom, egyszerűen ellenszenves és kész. A megnyilvánulása, a viselkedése, stb., de vannak jó számai és fogom is hallgatni. Ezért is nagyon jó, hogy itt Starity-n is több szempontból is lehet értékelni. Jó persze vannak olyan személyek, akik mint ember is rémes és az asztalra se tett le semmit, de akkor is, legalább már két okot is tudsz mondani, miért nem kedveled...
De akár egy tanár is, csak hogy mondjak már hétköznapibb példát. Attól, mert valakit utálsz és rettegsz tőle, még lehet jó tanár.. Csak emberileg nem bírod.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.