Mire gondoltok most? II.
2017. május 04. 12:50
Amikor egész nap tudsz egy zenét hallgatni
2017. május 04. 14:51
őszintén most nem tudom mivan, de már megint rohadtul nincs erőm élni. a kis huncut életkedvem sem tudom hová bújt, de igazán előjöhetne már, mert lassan már nem bírom. valahogy már nagyon senki és semmi nem tud örömet okozni. egyfolytában hiányzérzetem van, még a gyors zenéken is elbőgöm magam, ha meghallom énekelni, vagy csak egy képet látok róla szintén. és ha csak úgy eszembe jut arról ne is beszéljünk. mondjuk nem mintha nem lenne ott a fejemben minden egyes másodpercben. hiába gondolkodok, hiába mesélem el valakinek mit érzek, úgy érzem senki sem tud megérteni. egyébként érdekes, mert boldognak kellene lennem, hogy ismerem és láttam őt a valóságban is, de nem megy. tudom, hogy máskor nem láthatom már.
2017. május 04. 15:33
Hol van egy cirkusz, amivel elszökhetek?
2017. május 04. 15:42
Tipp: ha tanárbúcsúztatón dalt kell énekelni, ne a Honfoglalást válasszátok.. mert bőgés esélye: 99.9%.
8 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
ilus1996,
forever.romanci,
MadHatter,
Pixu,
Beyla,
Trapdoor,
Szandi0820
2017. május 04. 18:42
még mindig nem tudom, hogyan lehetséges, hogy egy embernek olyan hangja van, mint Halsey-nak... ez az új dal nagyon ott van, én meg nem tudom abbahagyni a zokogást, csodálatos. előre sajnálom szerencsétlen osztálytársaimat, akiknek holnap a vállukon fogok sírni.
szerk.: egyébként, minden Star Wars rajongónak üzenném, hogy may the fourth be with you.:3 ergo, boldog Star Wars-napot, aki talán nem értené.
szerk.: egyébként, minden Star Wars rajongónak üzenném, hogy may the fourth be with you.:3 ergo, boldog Star Wars-napot, aki talán nem értené.
2017. május 04. 18:56
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Az érzés, amikor a nagyszüleid előtt véletlenül kibüfögöd, hogy soha nem szeretnél ferjhez menni, mert teljesen feleslegesnek tartod azt a papírt és ők úgy néznek rád, mint egy szörnyszülöttre ..szerintem mostanában nem megyek hozzájuk, mert kihúztam azt a bizonyos gyufát
Csak, hogy elpanaszoljam, hogy milyen "kedves" főnököm van: fél 4kor beállít egy halomnyi tennivalóval, ami persze azonnal kell, mire mi, naiv alkalmazottak kijelentjük, hogy négykor le szeretnénk lépni, erre ő egy vigyorral az arcán, vállveregetes kíséretében közli, hogy más is van így ezzel...
Csak, hogy elpanaszoljam, hogy milyen "kedves" főnököm van: fél 4kor beállít egy halomnyi tennivalóval, ami persze azonnal kell, mire mi, naiv alkalmazottak kijelentjük, hogy négykor le szeretnénk lépni, erre ő egy vigyorral az arcán, vállveregetes kíséretében közli, hogy más is van így ezzel...
7 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
ilus1996,
LaDySmIth,
forever.romanci,
MadHatter,
Szandi0820,
Pixu
2017. május 04. 19:34
Hogy én mindig ilyen rettentően ügyes vagyok, hogy elkapom a vírust.
2017. május 04. 20:32
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Idézet (Fairies @ 2017.05.04. 15:42)
Tipp: ha tanárbúcsúztatón dalt kell énekelni, ne a Honfoglalást válasszátok.. mert bőgés esélye: 99.9%. 
Ne is a Ha én rózsa volnék...-ot, nálunk azon sírtak be páran... (a Honfoglalást helyből leszavaztuk)
kapcsolódó: ÚRISTEN VÉGE A GIMINEK mijazúristen lesz most velem
ilus1996,
forever.romanci,
MadHatter,
Szandi0820,
madeleine.,
Pixu,
Trapdoor
2017. május 05. 08:33
Utálom a kamu híreket... Nem tudom miért jó az valakinek, hogy kitalál egy pletykát más meg cikket ír belőle.
(nyugi nem Starity, csak úgy általánosságban....)
(nyugi nem Starity, csak úgy általánosságban....)
2017. május 05. 13:21
Nő a bölcsességfogam, és fááááj.
Egyébként az előző kettő kinövését meg sem éreztem (most döbbentem rá, hogy kettő van kinőve, nem csak egy), azt hittem, ha kinő a többi, akkor is ilyen szerencsés leszek, de ez nem jött össze, úgy érzem.
Ma a suliban az intramuscularis injekció beadását gyakoroltuk, szegény osztálytársaim nagyon bénák. Volt, akinek a kezében széttört az ampulla, mikor próbálta letörni a tetejét, volt olyan, aki a tűvel szúrta meg magát, mikor szedte le a kupakot (ilyenből több is), volt, aki a bábu helyett a kezébe bökte a tűt, szóval nagyon fantasztikusak. Mindenki kapott rá macis ragtapaszt ofőtől, úgy örültek neki, mint kisgyerek a csokinak.
Ma a suliban az intramuscularis injekció beadását gyakoroltuk, szegény osztálytársaim nagyon bénák. Volt, akinek a kezében széttört az ampulla, mikor próbálta letörni a tetejét, volt olyan, aki a tűvel szúrta meg magát, mikor szedte le a kupakot (ilyenből több is), volt, aki a bábu helyett a kezébe bökte a tűt, szóval nagyon fantasztikusak. Mindenki kapott rá macis ragtapaszt ofőtől, úgy örültek neki, mint kisgyerek a csokinak.
9 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
ilus1996,
LaDySmIth,
forever.romanci,
silenc,
madeleine.,
MadHatter,
Beyla,
Szandi0820
2017. május 05. 14:43
A héten egyik különösen pihent agyú fiú osztálytársam volt a biosz szertáros, nem bírta ki, hogy ne vigyen véghez valamit. Becsempészte a konyha fagyasztóládájaba a csontvázat. Ma találták meg a konyhásnénik, ott feküdt a ládában napszemüvegben, egyik kezével békejelet mutatva, a másikkal lelkesen szorongatva egy zacskó mirelit borsót.
Túl hosszú ez a tanév.
Túl hosszú ez a tanév.
10 felhasználónak tetszik:
prettyll18,
Bátor Ventillátor,
ilus1996,
Arcee23,
forever.romanci,
silenc,
MadHatter,
Beyla,
Szandi0820,
Trapdoor
2017. május 05. 15:07
Jól esik, amikor random, lényegében vadidegen emberek kedvesek veled.
ilus1996,
LaDySmIth,
forever.romanci,
silenc,
MadHatter,
Beyla,
Szandi0820
2017. május 05. 21:34
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
Szombat este kora este lefekszem és vasárnap hajnalba 4:10! felkel kelnem,..stb és 5:10-5 fele elkell indulnom a vasútállomásra és amikor felszállók a vonatra és kora reggel BPn vagyok a csajokkal
És a koncertre várunk este 7ig,hozzátenném,h egyik barátnőm aki Golden jegyet vett(Vip szószerint majdnem) a kedvencedtől autogrammot kér mert te kérted,h írasson alá neked is és Wáááh,igy érzem magam:
2017. május 05. 21:43
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Kedd óta abban a tudatban voltam, hogy barátnőm most vasárnap tartja a születésnapi buliját. Gondoltam akkor pénteken, szombaton elmegyek dolgozni és majd vasárnap kipihenem magam. Aha.. Kiderült, hogy holnap lesz a buli, (nagyon) elnéztem.. Ráadásul ma beszéltem meg az üzletvezetővel, hogy holnap három órával tovább maradok, mert ráérek.. Barátnőmnek már szóltam, hogy nem tudok menni; nem haragszik, megérti, de nagyon sajnálja - én is. Annyira vártam, hogy egy kicsit kimozduljak, tök jó program lett volna és gondolataimban már a kis sörikémet ittam a tóparton..
2017. május 05. 21:51
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
jaj de jo, hogy nekem holnap is suli...raadasul muszaj bemenni az 5:40-es vonattal meg ilyenkor is._.
arrol nem is beszelve, hogy nalunk az erettsegi szunet egy nem letezo fogalom. lazan be kell menni delutan es este 8-ig ott doglunk.
arrol nem is beszelve, hogy nalunk az erettsegi szunet egy nem letezo fogalom. lazan be kell menni delutan es este 8-ig ott doglunk.
2017. május 05. 22:20
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
nem merek semmit inni, hogy ne kelljen kimennem az éjjel pisilni, mivel egész délután túlélő horrorokkal játszottam unokatesómmal, azóta a villanyt se merem lekapcsolni, mondtam anyának hogy megyek hozzájuk aludni ha nagyon félek.
kedd óta be van gyulladva a fülem és kaptam rá cseppet, viszont ma elkezdett mégjobban fájni, szerintem azért mert véletlenül ráfeküdtem, de mindig azon az oldalamon alszom.
kedd óta be van gyulladva a fülem és kaptam rá cseppet, viszont ma elkezdett mégjobban fájni, szerintem azért mert véletlenül ráfeküdtem, de mindig azon az oldalamon alszom.
2017. május 06. 08:56
|
|
ramiodelaney |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 13726 Csatolások: 622 Azonosító: 258309 offline
|
Ma reggel tettem egy kisebb kört a belvárosban, annak is a legnyugisabb részén (szombat reggel minden elég kihalt), és egyszerűen csodálatos volt. A városon keresztül folyik egy csendes kis patak, annak mentén sétáltam végig. Végre sütött a Nap, de még kellemesen hűvös volt, hallgattam a víz csordogálását közben, élveztem, hogy egyedül lehetek egy kicsit. Idilli volt. Nagyon szép.
2017. május 06. 09:40
Álmomban otthon voltam (értsd: abban a házban, ahol 17 évig éltem), az udvarból néztem a szüreti felvonulást a még nem elvált szüleimmel, meg apa anyukájával, de ott volt apa testvére is a párjával, én meg egy kiscicát fogtam, és a kutyám is ott volt, és és és... sürgősen el kell beszélgetnem az agyammal, hogy álljon le a nosztalgiázgatós álmokkal, mert sosincs jó vége annak, ha úgy ébredek, hogy "ilyen szép életem is volt".
Most néztem meg a térképen, hogyan fogok én hétfőn eljutni Székesfehérváron abba a suliba, ahol az emelt szintű érettségi lesz, cirka másfél km a buszállomástól, ezaaaz. De szerencsére nem kell össze-vissza kanyarogni majd, szóval eltévedni nem fogok, csak necces lesz a beérés, meg érettségi után a busz elérése. Vicces, hogy csomószor voltam már Fehérváron, de mindig csak az Alba Plázáig jutottam, meg az Országalmáig, esetleg a Telekiig, ahol valamelyik évben a helyesírásverseny volt, és semmi mást nem ismerek. Illetve de, a vasútállomást, de azzal sem megyek sokra.
Most néztem meg a térképen, hogyan fogok én hétfőn eljutni Székesfehérváron abba a suliba, ahol az emelt szintű érettségi lesz, cirka másfél km a buszállomástól, ezaaaz. De szerencsére nem kell össze-vissza kanyarogni majd, szóval eltévedni nem fogok, csak necces lesz a beérés, meg érettségi után a busz elérése. Vicces, hogy csomószor voltam már Fehérváron, de mindig csak az Alba Plázáig jutottam, meg az Országalmáig, esetleg a Telekiig, ahol valamelyik évben a helyesírásverseny volt, és semmi mást nem ismerek. Illetve de, a vasútállomást, de azzal sem megyek sokra.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.