Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. május 02. 08:33 #1521
- törölt felhasználó -    
De szuper, amikor egyszerre van eldugulva az orrom és a fülem, fáj a torkom, fejem, gyomrom és még tegnap úgy beütöttem a lábamat az asztalba, hogy... Meg még a nyakam is fáj. dry.gif
7 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Pixu, Shadowsblood, ilus1996, Beyla, Bátor Ventillátor, MadHatter
2017. május 02. 14:27 #1522
- törölt felhasználó -    
Idézet (atlantique nord @ 2017.05.01. 22:19)
Furcsa ezt mondani, de nekem tetszik, ha egy fiúnak hosszú haja van. Sőt, az egyik barátom is növeszti, és annyira klassz laugh.gif

Szerintem egyáltalán nem furcsa ezt mondani, a hosszú haj tapasztalataim szerint a legtöbb arcot sokkal karakteresebbé, vonzóbbá teszi (persze elfogult vagyok).
Egyébként tiszta jó érzés, mikor az ember feljön starity-re, olvasgatja ezt a topikot, és észreveszi, hogy a poénból kiírt hajas dolgára tök sokan reagáltak. Komolyan, nem számítottam arra, hogy az őrült hajmániám reakciókat fog kapni. rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Pixu, Shadowsblood, Beyla, itsjustme, Bátor Ventillátor, MadHatter
2017. május 02. 14:38 #1523
- törölt felhasználó -    
Idézet (Porkéz @ 2017.05.02. 14:27)
Szerintem egyáltalán nem furcsa ezt mondani, a hosszú haj tapasztalataim szerint a legtöbb arcot sokkal karakteresebbé, vonzóbbá teszi (persze elfogult vagyok). 
Egyébként tiszta jó érzés, mikor az ember feljön starity-re, olvasgatja ezt a topikot, és észreveszi, hogy a poénból kiírt hajas dolgára tök sokan reagáltak. Komolyan, nem számítottam arra, hogy az őrült hajmániám reakciókat fog kapni. rohog.gif

Akkor írok én is, barátomnak hosszú, barna haja van, imádom. laugh.gif Általában copfban hordja, hogy ne zavarja, de kibontva is iszonyú jól áll neki. Jelenleg a háta közepéig ér. laugh.gif Most tervez majd vágatni belőle, mert eltöredezik sajnos, de majd mindenképp lefotózom előtte. Szoktam vele szórakozni, hogy befonogatom, múltkor meg Harisnyás Pippit csináltam belőle. rohog.gif Mi amúgy mindketten ilyen hajasok vagyunk, nekem derékig érő, hullámos hajam van. :3
9 felhasználónak tetszik: Szandi0820, LaDySmIth, Pixu, Shadowsblood, itsjustme, Beyla, nothingcanstopme, Bátor Ventillátor, MadHatter
2017. május 02. 17:50 #1524
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sorah. @ 2017.05.02. 06:45)
istenem, hogy én mennyire büszke vagyok a fiaimra, avagy a BTS-re.. heart.gif
Már több mint 11 MILLIÓ szavazattal rendelkezünk, a mögöttünk álló pedig 1 millióval.. 
Fighting!!❤️

Már 22 millió.. ahhhh
1 felhasználónak tetszik: silenc
2017. május 02. 18:06 #1525
- törölt felhasználó -    
tegnap óta gyakorlatilag csak az Imagine Dragons új számát, ergo a Thunder-t hallgatom, és fogalmam sincsen, miért tetszik ennyire ez a dal. mármint tényleg. először nagyon pesszimista voltam, pedig az ID zenéje nagyon közel áll a szívemhez, ettől mégis féltem egy kicsit, most pedig teljesen bele vagyok szerelmesedve, pedig alapesetben komolyan nem tetszene, mégis tényleg, tegnap óta mást nem hallgattam szinte. az pedig külön feldobta a napomat, hogy az általam leginkább utált (ilyet alapesetben nem mondanék, de ezt a csajt nem lehet nem utálni) kedves személyt rajtakapták puskázáson, és végre megkapta a megérdemelt egyesét. nagyon kijárt már neki. rolleyes.gif
4 felhasználónak tetszik: Pixu, forever.romanci, Szandi0820, madeleine.
2017. május 02. 18:18 #1526
- törölt felhasználó -    
Sikerült túlélnem az iskolai sportnapot, de mindig annyi balhé van, hogy csodálkozom, hogy mégis újra és újra megtartják (évente kétszer!).
Ma az egyik osztálytársnőm dobta szemen kislabdával az igazgatóhelyettest, akinek leszakadt a retinája és nagy drámát csapva bement az ügyeletre. Egy beképzelt szipirtyó amúgy, senki sem szereti, úgyhogy szerintem mindenki virtuálisan megveregette a Vivi vállát, hogy elintézte, hogy a héten már ne jöjjön be dolgozni. biggrin.gif
A tesómék focicsapatából az egyik fiú fejjel beleesett egy törött sörösüvegbe (mert hiába sportnap, a focipályát előtte feltakarítani luxus), 6 öltéssel varrták össze a balesetin.
Mondjuk a tavaly tavaszit soha nem fogja felülmúlni semmi sem, akkor ugyanis az akkori 8.-os fiúk találtak egy szatírt a suli mellett, és megverték, abból rendőrségi ügy is lett.
Komolyan nem értem, hogy ezek után miért ragaszkodnak annyira az ilyen rendezvényekhez. blink.gif dry.gif
11 felhasználónak tetszik: MadHatter, ilus1996, Pixu, forever.romanci, itsjustme, silenc, Trapdoor, Szandi0820, Arcee23, Bátor Ventillátor, madeleine.
2017. május 02. 18:32 #1527
- törölt felhasználó -    
de jó barát vagy.
ha nem írnék, eszedbe se jutnék, hát okay.
4 felhasználónak tetszik: ilus1996, Jacqueline, forever.romanci, Bátor Ventillátor
2017. május 02. 19:13 #1528
- törölt felhasználó -    
Téma I.: Annyira utálom a nyalizós embereket... Tudom, hogy "azok jutnak a csúcsra" leghamarabb, de akkor is undorító... Dícsérj meg, ha a szívedből jön, mondj valami kedveset, ha látod hogy ramaty a hangulatom, fejtsd ki, ha szerinted igazam van vagy tetszik valami amit készítettem. Ezek mind-mind jól esnek az embernek. De az az undorító nyáltenger amit egyesek leművelnek dícséret (khm, nyalizás) gyanánt, rettentő gáz. unsure.gif

Téma II.: Egyébként még mindig nem értem, hogy milyen logika alapján van a Kedvenc képem, most smileeee.gif II. téma a Társalgóban (holott általában véve semmit nem társalgunk róla, csak képeket töltünk fel bele). A Mire gondoltok most? II. topik, amiben társalognak az emberek pedig a Gumiszobában (értem én, hogy pár ember odavaló, de na). rohog.gif

Téma III.: Érdekes belegondolni, hogy régen mennyi mindent csináltam, mostanában meg már sokkal kevesebbet. És akkor a 12-18 évesek panaszkodnak, hogy semmire nincs idejük... Kérdés: Mi a jó Istent csinálnak akkor? Oké, aki 8.-os megértem, hogy sokat tanul, aki 12-es megértem, hogy sokat tanul, aki 6.-os és hatosztályosba megy, azt is megértem... De még azok sem tanulnak normálisan -tisztelet persze a kivételnek, ez egyértelmű-, meg a köztesek sem, mert ilyenkor meg azt lehet olvasni, hogy egész évben lóf*szt se csinált és 1,5-2 hónap alatt kell bepótolni kb 7 hónap anyagát... De évközben meg mondják hogy semmire nincs idejük, de azért unatkoznak is... NEM, NEM, NEM és NEM. Valahogy nem áll össze a fejemben a kép. Hogy tud valaki unatkozni, úgy hogy közben semmire sincs ideje? blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2017. május 02. 19:17 #1529
- törölt felhasználó -    
Szóval, mit látni a legtöbb sztárnál Instagramon? Saját magát, a koncertjeiről képet, néha az állatkáit (mondjuk az ilyen képeket is imádom, ha egy kedvencemről van szó), erre jön Rachel Bolan (ha már úgyis kibeszéltük tegnap a haját), aki kirak egy természetfotót, és leírja mellé azt, amit én is érezni szoktam, mikor csodás az idő, csicseregnek a madarak, és minden fantasztikus. Ennél jobban már nem is szerethetném őt... wub.gif
Elérzékenyült fangörl szöveg vége, köszönöm a figyelmet.
2 felhasználónak tetszik: Shadowsblood, forever.romanci
2017. május 02. 20:48 #1530
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Idézet (iScream @ 2017.05.02. 18:18)
Sikerült túlélnem az iskolai sportnapot, de mindig annyi balhé van, hogy csodálkozom, hogy mégis újra és újra megtartják (évente kétszer!).
Ma az egyik osztálytársnőm dobta szemen kislabdával az igazgatóhelyettest, akinek leszakadt a retinája és nagy drámát csapva bement az ügyeletre. Egy beképzelt szipirtyó amúgy, senki sem szereti, úgyhogy szerintem mindenki virtuálisan megveregette a Vivi vállát, hogy elintézte, hogy a héten már ne jöjjön be dolgozni.  biggrin.gif 
A tesómék focicsapatából az egyik fiú fejjel beleesett egy törött sörösüvegbe (mert hiába sportnap, a focipályát előtte feltakarítani luxus), 6 öltéssel varrták össze a balesetin. 
Mondjuk a tavaly tavaszit soha nem fogja felülmúlni semmi sem, akkor ugyanis az akkori 8.-os fiúk találtak egy szatírt a suli mellett, és megverték, abból rendőrségi ügy is lett. 
Komolyan nem értem, hogy ezek után miért ragaszkodnak annyira az ilyen rendezvényekhez.  blink.gif  dry.gif

Brutal osztály vagytok :'D A szatíron hangosan felröhögtem. _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Shadowsblood, MadHatter
2017. május 02. 20:50 #1531
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Idézet (Porkéz @ 2017.05.02. 14:27)

rohog.gif
Várjál, there's more: nekem a tökkopac emberek is be szoktak jönni rohog.gif 110.gif
3 felhasználónak tetszik: Shadowsblood, MadHatter, nothingcanstopme
2017. május 02. 21:31 #1532
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Miért van az, hogy aki 10 percre lakik az b*szik bejárni első 4-5 órára vagy, ha be is jön azt is 30-50 perces késésekkel teszi? Miért jó ez nekik? Aztán, ha a tanár szól, hogy amúgy lóg a feladatokkal amin egy iskolai projekt múlik (amiért tudtommal a suli pénzt is kap) akkor még a csajnak áll feljebb. Az iskolában sokan ingáznak (köztük én is) és mégis a legnagyobb havazás/meteoreső/tájfun idején is max 20 perces késéssel bent vagyunk. Mi foghatjuk arra, hogy pl dugó volt a pályán, de neki a legerősebb indoka az az, hogy kávézgat meg sorozatot néz reggel és elment az idő. És amikor már nyakig ér a szar és majdnem kicsapják akkor csak fogja és elmegy a dokihoz aki az összes hiányzását leigazolja. ÉS NE LEGYEK IDEGES?!
Off: Rávettem magam, hogy folytassam a The 100 negyedik évadát. Nagyon jó évad, de Jaspert kiírhatnák már, mert nagyon irritál.
De vannak olyan csodás karakterek, mint Roan és Bellamy. Meglátom őket és végem. És akkor csak így beáll az ajtóba, hogy teljesen elpusztítson.
5 felhasználónak tetszik: ilus1996, LaDySmIth, Pixu, Szandi0820, MadHatter
2017. május 03. 13:35 #1533
- törölt felhasználó -    
Nem hiszem, hogy ide kéne írnom ezt a kérdést, szóval nagyon off, de ez a legaktívabb topik, szóval egy próbát megér, hátha valaki tud segíteni.
Valaki nem tudja véletlen, hogy emelt érettségin elfogadják-e a diákigazolványt helyettesítő igazolást? unsure.gif Mert a diákom még nem érkezett meg, hétfőn pedig megyek emeltezni, és azt beszéltük a suliban a titkárnővel, hogy nézzek utána a dolognak, aztán, ha nem fogadják el, akkor ad a régi diákomra egy matricát.
2 felhasználónak tetszik: ilus1996, itsjustme
2017. május 03. 14:02 #1534
- törölt felhasználó -    
Idézet (Porkéz @ 2017.05.03. 13:35)
Nem hiszem, hogy ide kéne írnom ezt a kérdést, szóval nagyon off, de ez a legaktívabb topik, szóval egy próbát megér, hátha valaki tud segíteni.
Valaki nem tudja véletlen, hogy emelt érettségin elfogadják-e a diákigazolványt helyettesítő igazolást? unsure.gif Mert a diákom még nem érkezett meg, hétfőn pedig megyek emeltezni, és azt beszéltük a suliban a titkárnővel, hogy nézzek utána a dolognak, aztán, ha nem fogadják el, akkor ad a régi diákomra egy matricát.

Szerintem írj az érettségit tartó intézménynek egy e-mailt, vagy ha tudsz, menj be személyesen, és érdeklődd meg, hogy mi a helyzet ezzel kapcsolatban. Ez a legbiztosabb smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2017. május 03. 14:32 #1535
- törölt felhasználó -    
Itthon szenvedek, úgy görcsöl a hasam, hányingerem van, enni se tudok, remeg a kezem, és ha fölkelek, olyan érzésem van, hogy menten összeesek. Utálok menstruálni. cry.gif cry.gif
8 felhasználónak tetszik: ilus1996, forever.romanci, Pixu, Bátor Ventillátor, Szandi0820, Beyla, itsjustme, MadHatter
2017. május 03. 15:43 #1536
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (Porkéz @ 2017.05.03. 13:35)

biztosra nem tudom mondani, de szerintem el kellene. igaz, más helyzet, de én három különböző személyivel csináltam végig az érettségit - a lejárttal jelentkeztem, az ideiglenessel írásbeliztem, és az újjal szóbeliztem, sehol semmi gond nem volt belőle. viszont tény, az a lenne legbiztosabb, ha be tudnál menni, és beszélni valakivel a titkárságon, vagy legalább telefonon megérdeklődni. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2017. május 03. 15:54 #1537
- törölt felhasználó -    
Ma olyan érzelgős napunk volt. Már nyolcadikban sem jött be nekem ez a ballagás-búcsúzkodás téma, de most mintha még nehezebb lenne. Talán azért, mert a mostani osztályomat jobban szeretem. És az egyik tanárnőnk el is pityeregte magát, ebből az lett, hogy kb. négyen-öten lányok mi is bekönnyeztünk. rohog.gif cray.gif Plusz egy másik tanárnőnkkel ma volt az utolsó óránk, ezért hozott nekünk sütit meg innit és olyan jót beszélgettünk. wub.gif Annyira szeretem őket, ilyenkor úgy tudok örülni, hogy ilyen áldott jó lelkek tanítanak a mi iskolánkban, és, hogy a "kicsik" is jó kezekben vannak/lesznek. wub3.gif
5 felhasználónak tetszik: ilus1996, forever.romanci, Pixu, Bátor Ventillátor, MadHatter
2017. május 03. 15:55 #1538
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szabe @ 2017.05.03. 14:02)
Szerintem írj az érettségit tartó intézménynek egy e-mailt, vagy ha tudsz, menj be személyesen, és érdeklődd meg, hogy mi a helyzet ezzel kapcsolatban. Ez a legbiztosabb smileeee.gif

Idézet (itsjustme @ 2017.05.03. 15:43)
biztosra nem tudom mondani, de szerintem el kellene. igaz, más helyzet, de én három különböző személyivel csináltam végig az érettségit - a lejárttal jelentkeztem, az ideiglenessel írásbeliztem, és az újjal szóbeliztem, sehol semmi gond nem volt belőle. viszont tény, az a lenne legbiztosabb, ha be tudnál menni, és beszélni valakivel a titkárságon, vagy legalább telefonon megérdeklődni. unsure.gif

Köszi a válaszokat! smileeee.gif
On: Ma adtam be subcutan injekciót. Nem nagy szám, de ahhoz képest, hogy azt hittem, be fogok pánikolni, tök jól ment, a főnővérnek csak annyi tanácsa volt, hogy beszélgessek a beteggel, és legyek határozottabb.
Plusz ma, mikor bent jártam a suliban, az igazgatóhelyettes épp nem ért rá, és át kellett vennem érettségis papírt, szóval amíg el volt foglalva, leküldött a fodrászversenyre (ott zsűrizett), és elbeszélgettem a volt földrajz tanárommal. laugh.gif A legtöbben nem szeretik őt, mert bármennyire is sok tudás van a fejében, képtelen arra, hogy átadja, kissé nagyothall, meg igénytelen, de egyébként az egyik legjóindulatúbb tanár, akivel valaha találkoztam. És a mostani osztálytársaim közül páran beszélni szoktak róla, hogy "hát, találkoztam vele valamelyik nap, azt sem tudta, ki vagyok, csak mondta, hogy rossz lett a dogám, pedig már nem is tanít", és akkor itt még a szenilisségével is gúnyolódnak. Hát nem tudom, engem lazán megismert. Komolyan, amint beléptem a tornaterembe, ahol a verseny volt, már vigyorgott is rám, meg integetett, aztán elkezdett a régi cikkeimről beszélni, szóval meg vagyok győződve arról, hogy tudja, ki vagyok. rohog.gif Jobban belegondolva egyébként hiányoznak a középiskolás tanáraim. Kilencedikben mindet utáltam, de végül csak megkedveltem őket, és, bár az általuk tanított tárgyak többségéért nem voltam oda, meg nem is mind valók a tanári pályára, azért emberileg nagyon jó fejek. Volt ofőmet is láttam, de az igazgatóhelyettes pont akkor rángatott fel az irodájába, mikor oda akartam menni hozzá.:/ Azt viszont sajnálom, hogy a volt pszichológia tanárom már nem tanít ott, mert annyit megyek be a suliba mostanság, hogy simán találkozhatnék vele, ha még tanítana. Ő hiányzik a legjobban.
Oké, befejeztem.
7 felhasználónak tetszik: ilus1996, LaDySmIth, Pixu, madeleine., Bátor Ventillátor, Beyla, MadHatter
2017. május 03. 20:29 #1539
- törölt felhasználó -    
Halsey, te tökéletes ember, miért kell minden egyes nap ripityára törnöd a szívemet? cray.gif
by the way, igen, holnap Eyes Closed, i am not ready, még mielőtt valaki azt hiszi rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, madeleine.
2017. május 04. 02:25 #1540
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Nem szeretek bulizni. Soha nem szerettem, soha nem akartam, és azt hiszem a közel jövőben nem is fogom megszeretni. Hatalmas különbségek vannak a felnőttek (25-35 év) és a fiatalok (15-21-22) évesek között. Eszméletlen. Tesóm beszervezett engem is egy egyetemi bulira (a Len napokra), ahol is ugye az egyetem szórakozást és koncerteket biztosít hallgatói, illetve külsős résztvevők részére. A külsős jegy korrekt áron volt, ahhoz képest nagyon jól éreztem magamat. De a jó, bulizós hangulatom addig tartott, amíg nem jöttek a műanyag zenét játszó előadók, akiknek a "zenéjükre" egy csettintésre megjelentek a kis 15-18 éves kis pisisek sörrel és cigivel a kezükben. Ezzel még nem is lett volna probléma, lesz*rom, hogy ki mit csinál, de az egyenesen felháborított, hogy a Sommersby-t nem adták ki nekem üvegbe, arra hivatkozva, hogy balesetveszélyes, de a sok tini p*csa szívhatta a cigijét egy tömött sátorban a tömeg kellős közepén. Úgy lóbálta némelyik az égő cigarettát, mintha minimum még egy tízessel idősebb lenne (gondolom ő azt hitte a kicsi fejecskéjében), aztán ott telt be a pohár végleg, amikor majdnem megégetett vele. Nem normális. Értem én, hogy a cigitől menőbbek, nagyobbak leszünk, miközben riszáljuk a valagunkat a műanyag zenére, de ez már túlzás. Az biztos, hogy engem tizenx évesen el sem engedtek volna ilyen helyre, legfeljebb kaptam volna két atyai pofont, nem sört és cigit. mad.gif
8 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, ilus1996, LaDySmIth, forever.romanci, MadHatter, Pixu, madeleine., Szandi0820
172 oldal 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!