Nem tudom, rendelt-e valaki mostanság közületek a H&M-ből, és valójában ez még tökre belefér, csak meglepő, hogy eddig, mikor leadtam egy rendelést, másnap már kaptam is az e-mailt a DPD-től, hogy feladták a csomagot, és hogy mikorra ér ide. Most sehol semmi, pedig vasárnap este adtam le a rendelést.

Visszaigazolást kaptam a rendelésemről, csak meglepő, hogy még értesítést sem kaptam arról, hogy mikorra várható. Bár bizonyára ők is el vannak havazva, tehát lehet, hogy húsvét előtt már meg sem kapom. Mondjuk azért jó lett volna, ha a héten ideér.
Juj, amúgy meg annyira jót túráztunk barátommal. Imádok falun lakni, mert ha ki akarok menni a természetbe, akkor nem kell messzire mennem, hogy csodás tájakat lássak. Imádom, hogy bármerre megyek, dombok és völgyek vesznek körül, hogy mindenhol szántóföldeket és most éppen már zöldellő búzamezőket látok, hogy látom a kint dolgozó traktorokat... ráadásul nálunk eléggé fent maradtak a tsz nyomai, van egy rész, ahol a tehénistállók még mindig állnak, és körülötte ott vannak még a régi, elrozsdásodott alkatrészek, amiket egykor használtak. Az egyik istálló még szénával is meg van tömve, pedig már ki tudja, mikor rakták azt oda. Szeretek ilyenkor csak sétálgatni és hallgatni a dolgozó traktorok hangját, a madárcsicsergést, látni a földeken szaladgáló nyulakat meg fácánokat. Imádok itt élni