Mire gondoltok most? II.
2017. április 07. 08:32
Hihetetlen, hogy egyes embereknek semmi nem jó. Ha egy klip twerk(vagy hogy kell leirni)re, vetkőzésre vagy egyéb erotikus cuccra épül, akkor az a videó botrányos, krvás,.. De ha megjelenik egy kis egyszerű klip, amiben semmi erotika nincs, akkor az meg unalmas. Nem képmutatás ez?
Na mindegy csak érdekes olvasni hogy valakinek semmi se jó.
2017. április 07. 13:05
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Felsöpörtem és kitakarítottam a konyhát és a nappalit. Különös, de csak azt érzem, hogy de jó, végre nem mocskos padlón lépkednem.
Egyébként lusta disznó vagyok ,de már nagyon zavart a por engem ,ezért fogtam magam és takarítottam. Anyám hátast dob, ha felkel.
2017. április 07. 14:58
Tudom, hogy sokan nem kedvelitek, de hallgatom Harry Styles vadonatúj számát és arra gondolok, hogy na ez igen, a gyerek felnőtt.
#proud
2017. április 07. 23:59
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
2017 "csodái" amivel találkoztam"
Gyakorlaton zaklatnak engem,szinte teljes pánikrohamot kaptam,szétsirtam a sminkemet,alig vártam,h leteljen a munkaidő és hazamehessek és anyám egy nagy öleléssel jobbá tegye a napomat <3 a haverok lehet,h bevannak b****va és elkezdik,h "Holnap d.....?""ribi"
Hova fejlödünk?
Legalább anyám szeretete,ölelése jobbá teszi a napom,napjaiamt
Gyakorlaton zaklatnak engem,szinte teljes pánikrohamot kaptam,szétsirtam a sminkemet,alig vártam,h leteljen a munkaidő és hazamehessek és anyám egy nagy öleléssel jobbá tegye a napomat <3 a haverok lehet,h bevannak b****va és elkezdik,h "Holnap d.....?""ribi"
Hova fejlödünk?
Legalább anyám szeretete,ölelése jobbá teszi a napom,napjaiamt
2017. április 08. 00:45
|
Pixuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.26. Hozzászólás: 239 Csatolások: 0 Azonosító: 261070 offline
|
Nekem is aludnom kéne, de nem tudok. Már csak két nap és felkerekedek utamra a város másik végébe a legkedvencebb személyemhez, hogy pontot tegyünk egy teljes évnyi bizonytalanság végére. Hát álmodom?
2017. április 08. 01:54
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Tesóm elmebeteg ötletei a jövőmmel kapcsolatban.
Néhány éven belül rohammentős leszek, New Yorkba költözök, ahol is egy nap Jake Gyllenhaal félrenyel. Kihívnak engem hozzá, újraélesztem (megmentem az életét), elhív randizni, összejövünk, összeházasodunk, majd megkérem drága Jake-t, hogy hívja el Ryan Reynoldsot egy összeröffenésre, hogy a húgom találkozhasson Blake Lively-val, akiért évek óra rajong.
Én is aktívan találok ki ehhez hasonló sztorikat, de ezt az elmebeteg izét két perc leforgása alatt szülte meg.
Végül is álmodozni szabad.
Néhány éven belül rohammentős leszek, New Yorkba költözök, ahol is egy nap Jake Gyllenhaal félrenyel. Kihívnak engem hozzá, újraélesztem (megmentem az életét), elhív randizni, összejövünk, összeházasodunk, majd megkérem drága Jake-t, hogy hívja el Ryan Reynoldsot egy összeröffenésre, hogy a húgom találkozhasson Blake Lively-val, akiért évek óra rajong.
Én is aktívan találok ki ehhez hasonló sztorikat, de ezt az elmebeteg izét két perc leforgása alatt szülte meg.
10 felhasználónak tetszik:
Psyché,
silenc,
MadHatter,
LaDySmIth,
ilus1996,
Szandi0820,
Jody,
Trapdoor,
Pixu,
prettyll18
2017. április 08. 02:50
Idézet (Beyla @ 2017.04.08. 01:54)
Tesóm elmebeteg ötletei a jövőmmel kapcsolatban.
Végül is álmodozni szabad. 
Barátnőmet is kalkuláljátok már valahogy bele, ha nem nagy kérés, pls
2017. április 08. 10:36
Új Ossian dal van, és megtaláltam magam a szöveges videójában (tisztára olyan érzés, mint tavaly, mikor először megpillantottam magam a Soha nem lehet videójában, leesett az állam). A dal egyébként nagyon ahhhwwww lett, olyan Ossianos, egy kis lelki fröccs, imádom.
Múltkor írtam egy jó hosszú ömlengést Nikki Sixxről... Hasonlóan nyálasat tudnék írni az Ossianról is, de ettől inkább megkímélek most mindenkit.
Múltkor írtam egy jó hosszú ömlengést Nikki Sixxről... Hasonlóan nyálasat tudnék írni az Ossianról is, de ettől inkább megkímélek most mindenkit.
2017. április 08. 11:08
|
|
InoriGothGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.06. Hozzászólás: 404 Csatolások: 115 Azonosító: 249469 offline
|
Egy animáción kéne dolgoznom, de még élni sincs kedvem... Lassan lejár a határidő, és még csak 30 másodperc van kész a 2 percből...
2017. április 08. 17:51
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Annyira abszurd estém volt tegnap, hogy még mindig így nézek ki a fejemből:
Röviden: délután megálltam barátnőmnél egy kávéra (kávézóban dolgozik), aztán nagyon nem volt még kedvem haza menni, mondtam neki, hogy zárásig boldogítom. Este két öreg bácsi is beállított, akik törzsvendégek. Már kicsit eláztak, mire nálunk kötöttek ki.
Hát én behaltam rajtuk milyen szövegeket nyomattak ott nekünk. 90%-ban perverz dolgok csúsztak ki a szájukon
Ennyit már nagyon rég nevettem. Csak 9-ig volt a kimenőjük, ahhoz képest negyed 11-kor is még ott ültek. Szerintem olyan fejmosást kaphattak otthon az asszonytól, hogy egy hétig nem lehet majd látni őket.
Az egyiküknek épp akkor volt a születésnaja, szóval borozgattunk, tortáztunk, volt ott minden. Durva, hogy ennyire jó volt két nyugdíjassal is egy buli.
Ja és ha az egyikük megnyeri a lottót megyünk Kubába.
Röviden: délután megálltam barátnőmnél egy kávéra (kávézóban dolgozik), aztán nagyon nem volt még kedvem haza menni, mondtam neki, hogy zárásig boldogítom. Este két öreg bácsi is beállított, akik törzsvendégek. Már kicsit eláztak, mire nálunk kötöttek ki.
2017. április 08. 22:26
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Amit kellene csinálnom: tételek, tanulás, takarítás, edzés, produktivitás növelése
Amit csinálok: rájöttem, hogy melyik a kedvenc Snapchat filterem
Üssetek le.
Amit csinálok: rájöttem, hogy melyik a kedvenc Snapchat filterem
Üssetek le.
10 felhasználónak tetszik:
An_d_a,
Beyla,
Arcee23,
ilus1996,
Psyché,
silenc,
Pixu,
Szandi0820,
exoverdose,
Jody
2017. április 09. 17:55
Jött a sulinkba egy olasz, ösztöndíjas(?) srác, és minden olaszórán bent van (what a surprise). Magas, fekete, göndör haj és barna szem. Gyönyörűen beszél (bár a 3 év jótékony olasz tanulás eredményeként kb. csak szavakat értek abból, amit mond), ja, és marha cuki akcentusa van.
Merthogy néha angolul is beszél, csak hogy jobban értsék, magyarul meg ugye nem tud.
tök jó, hogy így noname-ül beszélem ki, esküszöm, mintha egy 12 éves "szerelmes" kislány lennék, szörnyű. xd
tök jó, hogy így noname-ül beszélem ki, esküszöm, mintha egy 12 éves "szerelmes" kislány lennék, szörnyű. xd
2017. április 09. 17:55
Unatkoztam és ment a Comedy-n ez az Angie Tribeca című... ömm valami....
Na, gondoltam belenézek, újabb sitcom, mellesleg ha tényleg nyomozós, talán még jó is lehet... De emberek ez olyan szinten sz*r, hogy arra nincsenek szavak.
Én nem tudom, hogy IMDB-n ez hogy lehet 6,9 de azonnal kap tőlem egy nagy egyest.
Ez még paródiának is gyenge. Azt parodizálni lehetne, ahogy ez a sorozat parodizál... De ha meg nem is a paródia volt a lényeg, akkor csak simán elsüllyedhetnének a készítők szégyenükben.
Ez még paródiának is gyenge. Azt parodizálni lehetne, ahogy ez a sorozat parodizál... De ha meg nem is a paródia volt a lényeg, akkor csak simán elsüllyedhetnének a készítők szégyenükben.
2017. április 09. 22:50
|
|
Aisha. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 1206 Azonosító: 263428 offline
|
Tanulnom kéne..de annyira nincsen kedveeem. A tételeket is el kéne kezdenem, mert hát persze hogy a szülinapomon vizsgázunk..hogynee.
Emellett viszont nagyon is boldog vagyok, ugyanis.. ( végre xd ) kaptam a gépemhez egy új billentyűzetet. És odáig vagyok érte.
Emellett viszont nagyon is boldog vagyok, ugyanis.. ( végre xd ) kaptam a gépemhez egy új billentyűzetet. És odáig vagyok érte.
2017. április 10. 16:43
Amikor egy Michelin reklámon majdnem elkezdesz bőgni, és azzal nyugtatgatod magad, hogy "biztos csak azért vagyok érzékeny, mert épp menstruálok", és próbálod kiűzni a fejedből, hogy enélkül is igen gyakran tudsz majdnem-bőgni apróságokon... Az egy csodálatos érzés.
2017. április 10. 17:29
arra, hogy milyen jó, ha az embernek olyan csodálatos barátai vannak mint nekem.
(simplegirl. és rosee. rátok gondoltam. *szívecskék tömkellege*)
(simplegirl. és rosee. rátok gondoltam. *szívecskék tömkellege*)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.