Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. április 01. 23:20 #1221
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
hát én olyan éhes vagyok, esküszöm, lehunyom a szemem és rántotthúsokat látok, előbb már az illatát is éreztem. rohog.gif egyébként fogyókúrázom már vagy 2 hete, azért szenvedek, de nagyon, még a kedvem se a régi. sad.gif mostanában amúgy nem jártam errefelé, nemtudom feltűnt e amúgy valakinek xdd
7 felhasználónak tetszik: MadHatter, Trapdoor, silenc, Pixu, Psyché, LaDySmIth, CandUs
2017. április 01. 23:58 #1222
- törölt felhasználó -    
annyira ügyes vagyok, reggel fel akartam venni a szemüvegemet és a szárát beleböktem a szemembe. mellow.gif a nap folyamán még csak véreres volt, de ahogy most nézem, keletkezett itt valami lilás-vöröses folt is. fájni nem fáj, de nem valami esztétikus, úgy nézek ki, mint aki be van tépve.
ilyenkor azért így elgondolkozom azon, hogy ekkora balfékként hogyan sikerült életben maradnom.
9 felhasználónak tetszik: MadHatter, ilus1996, Trapdoor, Szandi0820, silenc, Pixu, Psyché, Arcee23, LaDySmIth
2017. április 02. 10:48 #1223
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
101. napja nem dohányzom. Ez számomra hatalmas siker, mert nyáron kb. csak a 70-en valahányadik napig jutottam smileeee.gif
11 felhasználónak tetszik: MadHatter, Gureka10, ilus1996, Trapdoor, Szandi0820, Pixu, Beyla, Psyché, Arcee23, silenc, Grace Benning
2017. április 02. 13:02 #1224
- törölt felhasználó -    
Imádom mikor anyám csesztett, hogy olyan sokat alszok... vegyük a legrosszabb esetet: éjfélkor vagy hajnali egykor lefekszem és felkelek mondjuk délben vagy egy órakor, ez nem több mint 12-13 óra. Ő mit csinál? 22-kor már alszik, és ha nem ébreszti fel egyik szomszéd sem, ő is tud aludni reggel 10-ig simán, aztán még npközben is van hogy alszik 1-3 órát...
Na akkor ki is alszik többet összességében? Még akkor is ha nem hagyják aludni, 8kor felkelve alszik 10 órát, plusz a délutáni pár óra alvással, máris "egyenlő az állás". Szóval nem, nem alszok többet. rolleyes.gif

Szerk.: Ja és ez ugye csak egy átlagos hétvége, hétköznap szintén simán leelőzz, mivel 6kor vagy 6:30kor kelek, ami azt jelenti, hogy jobb esetben 7-8 órát ha alszok. (De inkább csak hatot, hetet, nem mindig sikerül éjfél előtt elaludni.) Ő is ha hatkor kell, két órával minimum hamarabb lefekszik tőlem és még munka után is lehet bealszik én meg soha nem tudok napközben csak ha beteg vagyok... Szóval ja, nem én alszok többet... rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, Pixu, Arcee23
2017. április 02. 15:36 #1225
- törölt felhasználó -    
nem tudom elmondani mennyire hiányzik,és mennyire szeretem. de azt sem tudom kihagyni,hogy mennyire megbántott és megsértett..
2 felhasználónak tetszik: ilus1996, Pixu
2017. április 02. 16:41 #1226
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Még mindig motivált vagyok. Kedden lesz a második szlovák kurzusom, ami egyébként nagyon tetszett első alkalomkor. Úgy érzem végre szembenézek a gyengeségeimmel és a jó úton haladok. Máshogy állok hozzá a szlovák nyelvhez. Tudom, hogy ha sikerül elsajátítanom, az sok mindent fog maga után vonzani. Én pedig iszonyatosan várom már! Pedig egy kis élettelen krumpli vagyok, most mégis várom a változásokat és az ismeretlent az életemben. Részben nagyon sokat köszönhetek a volt páromnak, amiért képes ennyire motiváni és hatással lenni rám. Nem tudom mi lenne velem nélküle...
Most szépen megsimogatom a buksim. good.gif
7 felhasználónak tetszik: MadHatter, ilus1996, Szandi0820, silenc, Pixu, LaDySmIth, madeleine.
2017. április 02. 18:58 #1227
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
miért van az, hogy még régebben egy csomó időt eltudtam itt tölteni az oldalon, most meg arra nincs időm, hogy levegőt vegyek? miért hiányzok most mindenkinek?? rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: ilus1996, Psyché, Szandi0820
2017. április 02. 19:24 #1228
- törölt felhasználó -    
Annyira bosszantó, mikor mennél egy koncertre, de egyetlenegy ismerősöd se tudod rávenni, hogy eljöjjön veled, mert ők nem szeretik ezt a műfajt, sőt kifejezetten gyűlölik. Ahhoz meg túl életképtelen vagy, hogy egyedül menj. mega_shok.gif Két kezem is kevés lenne ahhoz, hogy megszámoljam, emiatt hány koncertet kellett már kihagynom. Nem baj, majd egyszer... talán.

By the way, esszét kéne írnom, de szerintem megint majd csak kb este 10-re fogom megszülni az első mondatot. Egyáltalán nem tudok fogalmazni, ráadásul mindig az elejével szenvedek a legtöbbet. rolleyes.gif
6 felhasználónak tetszik: Trapdoor, ilus1996, Szandi0820, Pixu, Psyché, LaDySmIth
2017. április 02. 19:32 #1229
- törölt felhasználó -    
Rohadtul utálom, amikor valakit elítélnek azért, ahogy öltözködik, vagy azért, mert nem heteroszexuális, vagy azért, mert mentálisan beteg. Utálom, amikor Facebookon különböző csoportokban látom a random emberekről készült lesifotókat, amiket aztán felnyomnak az internetre és elhencegnek vele, hogy a képen az illető milyen hülyén néz ki, mert mondjuk férfiként szoknyát hord, vagy nőként férfiasan öltözködik. Azt is utálom, amikor valaki elkezd fikázni mást, mert depressziós vagy valamilyen mentális betegsége van, és azt mondja rá, hogy megérdemli, meg hogy hülye. Az ilyenek annyira irritáló, szűk látókörű emberek, akiknek egyszerűen annyi negatívum van az életükben - valószínűleg javarészt amiatt, mert felidegesítik magukat másokon, akik nem illenek bele a hülye elveikbe -, hogy ezt másokon élik ki. Én inkább azokat ítélném el, akik a fenekük alá kapnak mindent, vagy ribik, vagy folyamatosan csalnak. De még ezekkel sem foglalkozom annyira, hogy posztokat meg kommenteket írjak különböző oldalakon, mert nem érdekel. Az viszont marhára bosszant, amikor valaki így éli ki magát. Tényleg, az ilyeneknek valószínűleg annyira keserű lehet az életük, hogy az borzasztó. És főleg egyébként pont az olyanokat kellene segíteni, hogy be tudjanak illeszkedni a társadalomba, akik valami miatt kilógnak a sorból. Mert ők is emberek és valószínűleg százszor jobbfejek azoknál, akik csámcsognak rajtuk (persze nyilván közöttük is van rossz ember). Annyira nagyon sajnálom, hogy a mai társadalmunk ennyire romlott, hogy ahelyett, hogy egymást segítenénk és támogatnánk, a másikat fikázzuk, folyamatosan lehúzzuk és keressük a hibáit, meg a magunk hasznára dolgozunk állandóan. Ha már nem is segítesz valakinek, vagy fogadsz el valakit, szerintem simán le lehet sz*rni. De hát ezek az emberek valószínűleg túl buták ahhoz, hogy megtegyék ezt a lépést rolleyes.gif .
10 felhasználónak tetszik: ilus1996, Trapdoor, Psyché, Szandi0820, silenc, Pixu, Beyla, LaDySmIth, Arcee23, Narrybitch
2017. április 02. 20:41 #1230
- törölt felhasználó -    
néha még engem is meglep, mennyire nincs életem... mármint, mindegyik osztálytársam írja a csoportba, hogy ők semmit nem készültek a holnapi bioszdolgozatra, és mennyire nincsenek felkészülve az angolfelelésre, én pedig már egy hete lélekre gyúrok, és még mindig nem biztos, hogy a hajnali hármas évadzárót épen, könnyek nélkül fogom kihúzni... akarom mondani, biztos, hogy zokogni fogok. csodálatos. closedeyes.gif
azt már meg sem említem, hogy negyedik napja nem kapok levegőt (még mindig nem értem, hogy sikerült pont ilyenkor megfáznom), ma ittam meg a tizedik teámat, sőt, délután óta csak a bal fülemre hallok, a fülhallgatóm jobb fele tönkrement, és mindezen apró, mégis roppant bosszantó dolgok ellenére nekem tényleg az a legnagyobb bajom, hogy hogyan fogom túltenni magamat a kedvenc sorozatom egyik kedvenc szereplőjének a halálán... és azon, hogy a példaképemet megint sírni látom... igen, érdekes életem van, nem kell mondani.
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, ilus1996, Pixu, Arcee23
2017. április 03. 01:00 #1231
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Jake Gyllenhaal lett a nap sztárja... wub2.gif Olyan ritkán fordul elő, hogy egy számomra nagyra értékelt csoda kerüljön ki a sok tehetségtelen tinisztár közül. Jake meg egyszerűen tökéletes, imádom! wub.gif
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, ilus1996, Psyché, Arcee23
2017. április 03. 10:35 #1232
Pixu
Pixu
visszatérő vendég
Hozzászólás: 239
Csatolások: 0
Azonosító: 261070
Idézet (AliceLiza @ 2017.04.01. 18:51)
És ismét egy szívtelen, lelketlen r*bancnak érzem magam, csak mert nem sajnálom meg az egymást majmoló, idióta 14 éveseket...
Aki olyan inkább tovább se olvassa...
Egyszerűen nem tudom sajnálni ezt a kölyköt, aki ez a Kék Bálnás maszlag miatt lett öngyilkos vagy mi. Eléggé beteg az a gyerek aki önszántából bele megy ebbe. Jobb is az ilyennek ha a föld alá kerül, mielőtt még tönkre tenné mások vagy családja életét... dry.gif

A szó legszorosabb értelmében, azok a gyerekek, akik ebbe ilyen könnyen belevihetők mentálisan betegek, és ezt a környezetüknek fel kéne időben ismerni. Az, hogy ez ebben az esetben nem történt meg, azt mutatja, hogy a család nem foglalkozott vele, de még a barátai sem eléggé, hogy észrevegyék, hogy valami nagyon nincs rendben. Az isten szerelmére is, meddig fog még az menni, hogy a szülők szerint a mentális betegség csak hiszti, az átlag kamasz szerint pedig a "nem normális" kortársakat kerülni kell? Segíteni kell nekik!!! Aki egy ilyen netes őrület miatt képes volt megtenni, az magától is megtette volna más külső vagy belső nyomás hatására.

És most egy könnyebb téma: ma és holnap nem kell bemennem suliba, mert az orosztanár nem tudja megtartani a témanapokat, úgyhogy most van két teljesen szabad napom, és még tanulnom sem kell sokat. victory.gif
9 felhasználónak tetszik: MadHatter, Elody, Arcee23, ilus1996, silenc, Psyché, Szandi0820, LaDySmIth, Beyla
2017. április 03. 14:47 #1233
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
reggel lekéstem a buszom és életemben először futottam az iskolába (!!!), mert fél 8ra kellett beérni, erre közölték, hogy nincs alapanyag és 8 után mentünk be, szóval tök felesleges volt sietnem és még cigizni se volt időm. aztán berepedt a körmöm, szóval itthon vagdoshattam le, de nem mertem mert fáj, de nincs időm elmenni körmöshöz. ráfolyt a forró olaj a bal kezemre, tiszta hólyag, ráadásul itthon vettem észre, hogy a mutató és a hüvelyujjam között is megégett, meg még a hüvelykujjam is.
röviden és tömören ismét csodálatosan indult ez a hetem, de legalább már fél 1kor itthon voltam.
6 felhasználónak tetszik: MadHatter, ilus1996, Pixu, Beyla, Psyché, Szandi0820
2017. április 03. 17:03 #1234
- törölt felhasználó -    
Nyomokban felnőtt tartalommal ellátott komment, mindenki csak saját felelősségre olvassa el! (Mert én ilyen jó fej vagyok, és szólok - a kicsik érdekében)
Ma kinevettem egy szegény osztálytársamat. Múltkor a Hepatitisekből írtunk dogát az egyik tanárnál, és ugye a Hepa B esetén a betegnek minden váladéka fertőz, ezért, ahogy tanárnő is mondta, az intravénás droghasználók, valamint a prostituáltak nagyobb veszélynek vannak kitéve. Oké, ezt így le is írtuk néhányan, viszont az egyik csaj, szegényke, nem jutott eszébe a prostituált szó, és leírta a dolgozatban úgy, hogy k*rvák. Tanárnő ma javította a dogákat órán, és mikor oda ért, felröhögött, és felolvasta nekünk. De azt mondta, végül is igaza van ennek az osztálytársamnak, csak vizsgán ne így mondja, mert az elnök nem biztos, hogy örülni fog neki. Szegényt úgy kiröhögtem. _nevet.gif
Egyébként, ha már prostik meg drogosok, felmerült bennem a kérdés, hogy Nikki Sixx (a 2015-ben feloszlott Mötley Crüe, jelenleg pedig a Sixx:A.M. basszusgitárosa, aki mellesleg a példaképem) hogy a p*csába nem lett Hepás, ha egyszer intravénásan belőtt magának mindent, és nem egyszer más tűjével, plusz megdöngetett minden prostituáltat, sztriptíztáncost, meg egyéb hölgyeket... Amennyi csajt dugott, csoda, hogy nem volt köztük Hepás... Azért egy HIV-en sem lepődne meg az ember, nemhogy egy Hepa B-n, de a legviccesebb, hogy ez a gyökér ( heart.gif ) még mindig él és virul. Ami persze nem probléma, mert ontja magából a zseniális dalait, meg minden *fangörl üzemmód féken tartása*, csak kissé fura.
Oké, befejeztem.
6 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, ilus1996, Pixu, Beyla, LaDySmIth
2017. április 03. 22:01 #1235
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Valaki magyarázza már el nekem, hogy lehetséges az, hogy 13 percnyi telefonbeszélgetés vele olyan szinten feltöltött, hogy csak sírni vagyok képes örömömben? Ráadásul megtudtam, hogy hamarosan egy találkozásra is sor kerülhet. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy mennyire boldoggá tudnak tenni az ilyen aprónak tűnő kis dolgok is. Komolyan, mintha nyernék a lottón. Néha még én sem értem, hogy lehet valaki ekkora hatással rám. yahoo.gif
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, ilus1996, Pixu, Beyla
2017. április 03. 22:14 #1236
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Idézet (Porkéz @ 2017.04.03. 17:03)
Nyomokban felnőtt tartalommal ellátott komment, mindenki csak saját felelősségre olvassa el! (Mert én ilyen jó fej vagyok, és szólok - a kicsik érdekében)
Ma kinevettem egy szegény osztálytársamat. Múltkor a Hepatitisekből írtunk dogát az egyik tanárnál, és ugye a Hepa B esetén a betegnek minden váladéka fertőz, ezért, ahogy tanárnő is mondta, az intravénás droghasználók, valamint a prostituáltak nagyobb veszélynek vannak kitéve. Oké, ezt így le is írtuk néhányan, viszont az egyik csaj, szegényke, nem jutott eszébe a prostituált szó, és leírta a dolgozatban úgy, hogy k*rvák. Tanárnő ma javította a dogákat órán, és mikor oda ért, felröhögött, és felolvasta nekünk. De azt mondta, végül is igaza van ennek az osztálytársamnak, csak vizsgán ne így mondja, mert az elnök nem biztos, hogy örülni fog neki. Szegényt úgy kiröhögtem. _nevet.gif 
Egyébként, ha már prostik meg drogosok, felmerült bennem a kérdés, hogy Nikki Sixx (a 2015-ben feloszlott Mötley Crüe, jelenleg pedig a Sixx:A.M. basszusgitárosa, aki mellesleg a példaképem) hogy a p*csába nem lett Hepás, ha egyszer intravénásan belőtt magának mindent, és nem egyszer más tűjével, plusz megdöngetett minden prostituáltat, sztriptíztáncost, meg egyéb hölgyeket... Amennyi csajt dugott, csoda, hogy nem volt köztük Hepás... Azért egy HIV-en sem lepődne meg az ember, nemhogy egy Hepa B-n, de a legviccesebb, hogy ez a gyökér ( heart.gif ) még mindig él és virul. Ami persze nem probléma, mert ontja magából a zseniális dalait, meg minden *fangörl üzemmód féken tartása*, csak kissé fura.
Oké, befejeztem.

Lemmy is ledöntött napi egy üveg whiskeyt, mégis elég sokáig bírta rohog.gif (RIP) meg aztán Ozzynak is több drog volt a szervezetében mint egy átlag toxikológián egy év alatt, azt' egész jól tartja magát rohog.gif nem tudom mi lehet a szervezetükben, de elég erős biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, LaDySmIth
2017. április 04. 01:34 #1237
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Még mindig roppantul idegesítőek azok a blokkok fészbukon (pedig max két naponta egyszer pörgetem végig), amelyekben extrán dekoratív férfiakkal reklámozzák azt, hogy találd meg életed párját online. mellow.gif Még mindig nem értem honnan a f*szból gondolja a fészbuk, hogy nekem minden áron pasi kell. Vagyok annyira rámenős és f*sza gyerek, hogy aki tetszik, azt elhívjam, így valamiért elvből sem fogok egy ilyen "szolgáltatásért" fizetni. Nagyon zavaró, és, ha egy poszt lenne, még azt mondom, hogy oké. Na, de, hogy minden második?! unsure.gif
6 felhasználónak tetszik: MadHatter, Psyché, Szandi0820, ilus1996, Pixu, exoverdose
2017. április 04. 04:30 #1238
- törölt felhasználó -    
Idézet (nothingcanstopme @ 2017.04.03. 22:14)
Lemmy is ledöntött napi egy üveg whiskeyt, mégis elég sokáig bírta rohog.gif (RIP) meg aztán Ozzynak is több drog volt a szervezetében mint egy átlag toxikológián egy év alatt, azt' egész jól tartja magát rohog.gif  nem tudom mi lehet a szervezetükben, de elég erős biggrin.gif

Nem tudom, hogy csinálják. Nikki még a barna cukrot is belőtte, mert drognak hitte, és volt, mikor Tommy Lee-vel Jacket lőttek ahelyett, hogy szimplán megitták volna. Esküszöm, nem Chuck Norrisról kéne olyan vicceket gyártani, hogy "Chuck Norris egyszer meghalt, de már jobban van", mert ki ő Nikki Sixxhez képest, aki legalább kétszer meghalt, és még él? rohog.gif
Bocsi, ha elírtam valamit, a hajnali kelés és a mobil nem jó párosítás, plusz elnézést a fangörlködésért.
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, LaDySmIth, nothingcanstopme
2017. április 04. 16:06 #1239
Trapdoor
Trapdoor

StátuszAre we echoes of ourselves? Are we standing in the shadows, waiting for angels?
Hozzászólás: 9919
Csatolások: 939
Azonosító: 262938
Ma a dupla testnevelésóra után sikerült meginnom az egész üveg vizemet, ezért egész délutánra nem maradt semmim. Nagy nehezen sikerült szereznem egy üveg szénsavas ásványvizet az egyik jó barátomtól, amivel boldogan sétáltam nyelvvizsga előkészítőre. Amint besétálok a nyelvi előadóba, az egyik lány (akit nem igazán szívlelek) odajön mellém és kér tőlem vizet. Szívesen adtam volna neki, ha az elmúlt hetekben nem itta volna el a vízkészletem 50%-át, de nem akartam vele bunkó lenni, szóval adtam neki. Abban a pillanatban, amint kiejtettem a számon, hogy "Ne itt bent igyál, menj ki az ajtó elé!", ő kibontotta az üveget a víz pedig szó szerint kirobbant, pontosan rá az én padomra, könyveimre, plusz a terem technikai eszközeire. Kicsit sem lettem ideges, főleg akkor nem, amikor a lány miután nagy nehezen letakarította az asztalomat, kikapta a kezemből az üveget, aminek legalább fele kifolyt, annak is megitta még a felét. És meg sem köszönte. Ezek után nem kérdés, hogy még jobban a szívembe zártam. rolleyes.gif

Amúgy mire hazaértem az iskolából, észre kellett vennem, hogy itt van nálunk a vízvezeték szerelő, éppen nagyban bömbölteti a rádiót, amiből Fall Out Boy szólt. Szóval volt egy kis örömöm így a nap végére. A bácsinak nem tetszett annyira az éneklésem, ki is ment a házból. rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Pixu, ilus1996, LaDySmIth, Szandi0820
2017. április 04. 16:11 #1240
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Kis szösszenetek az életemből:
♦Azt hiszem megvan életem 3. egyese is, mégpedig matekból.. könyörgöm, hogy a halálba tudnék szöveges feladatból egyenletrendszert felírni, mikor sokszor a szöveget se fogom fel? Pedig a szövegértésem dicséretes..
♦Földrajzból pedig biztos nem lesz meg év végén a 4-es átlag..természetesen vaktérképen olyan helyeket is kaptunk, amiket nem is tanultunk..és mikor ezt közöltük a tanárral, csak annyit mondott, hogy: "nem baj." -----> tényleg nem az, csak úszott az év végi 4-es..tényleg nem baj..
♦A stressztől nem alszok, és eszek rendesen, a hajam hullik, a körmöm pedig állandóan betörik miatta..
És akkor anya megkérdezi, mikor hazajött, hogy miért üvöltetem Szabyest - Emlékezz c. számát (amit amúgy ideáig nem szerettem) a tesóm bluetooth hangszórójából..hát ezért..
2 felhasználónak tetszik: ilus1996, Szandi0820
172 oldal 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!