Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. március 29. 19:17 #1201
- törölt felhasználó -    
Kiváncsi vagyok, vajon miért merülnek fel hirtelen olyan gondolatok bennem egy hónap csendes megfigyelés után, hogy beszélnem kéne vele, mert meguntam a "háttérből figyelést". November óta ismerem közelebbről, egy hónapja pedig érzek iránta valamit. Eddig nem kommunikáltunk nagyon, ezen a héten meg rámjött a hatalmas tettvágy... Bár ne jött volna, csak sodort magával. Hétfőn adtam neki cukorkákat. Cukorkákat. omg.gif De egyszerűen más okom nem volt rá, hogy megszólítsam. Akkor egyébként nagyon cuki volt és megköszönte, jókedvű és nyitott volt. Ez persze felébresztette bennem a reményt, és ma meg is kérdeztem tőle, hogy beszélhetnénk-e valami fontosról valamikor. Ez nem vallomás volt, nem is tervezem a színtiszta érzelmeimet elmondani neki, csak beszélnék vele. Ez csak egy kérdés volt. Éppen ezért nem értem a reakcióját, ami egyenlő a semmivel, egyszerűen nézett maga elé egy darabig, majd elment. És most nem tudom, hogy 1) nem értette a szituációt, 2) sietett, 3) nem hallotta a kérdést (még ez lenne így utólag nézve a legjobb, de ez a legvalószínűtlenebb), 4) nem akar velem beszélni, mert már azt gondolja zaklatom, 5) zavarban volt. Nem tudom hibáztatni, inkább magamra vagyok mérges, amiért hirtelen mindent egyszerre szeretnék. Eddig a bizonytalanságom volt a bajom, most meg a túlzott határozottság sodort kellemetlen helyzetbe nem csak engem, hanem valószínűleg őt is. Nem tudom, hogy mit csinálhatnék holnap, lehet tisztáznom kéne ezt vele, de szívem szerint inkább már hagynám, és félretenném ezt a hirtelen jött magabiztosságot, mert még a végén félni fog tőlem.
9 felhasználónak tetszik: itsjustme, Pixu, ilus1996, LaDySmIth, Shadowsblood, Arcee23, Szandi0820, MadHatter, Beyla
2017. március 29. 19:38 #1202
- törölt felhasználó -    
Szerelmes vagyok a Skid Rowba, főként az 18 and Life című dalukba, meg az egész rockzenei műfajba, és különben is, mindjárt túlcsordulok érzelmileg. Csak a szokásos.
3 felhasználónak tetszik: Alessia., LaDySmIth, MadHatter
2017. március 29. 21:27 #1203
- törölt felhasználó -    
külön németórán minimum a felére csökkent az iq szintem, illetve valószínűleg a társaimé és a tanáromé is. hihetetlen, hogy nem vagyok képes megérteni négy darab kötőszót, a köztük levő különbségeket és azt, hogy melyiket mikor használjuk - ráadásul úgy, hogy két kerek órán keresztül magyarázták nekem őket. már ötven módon elterveztem a halálomat közben (mondjuk azt már az iskolában is megtettem a mai nap). ilyen alkalmak után, bármilyen óra esetén azt mondom, hogy soha többet nem jelenek meg az adott helyen, de most kivételesen tényleg komolyan gondolom. azt hittem, értelmes vagyok. hát nem. rágondolok azokra a feladatokra, a házira és a teljes kudarcra, és sírni támad kedvem.
lehet, vissza kéne vennem az egómból és elfogadnom, hogy nem lehetek és nem is leszek tökéletes semmiben?
vagy logikát kéne növesztenem? elhitetnem magammal, hogy értem? hipnózis? menjek el egy sámánhoz?
vagy abba kellene hagynom a dolgok túlreagálását? igen. az mondjuk jó lenne.
most már a fejem is fáj.
10 felhasználónak tetszik: Psyché, itsjustme, Pixu, ilus1996, LaDySmIth, Shadowsblood, Trapdoor, Szandi0820, MadHatter, Beyla
2017. március 29. 21:38 #1204
- törölt felhasználó -    
De fura... Meg mertem volna rá esküdni, hogy tiltottam már le személyeket. Hát, tévedtem. Eddig senki nem volt, de most megtettem az elsőt. Haha. thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Arcee23
2017. március 30. 13:25 #1205
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Milyen jó is az, hogy a kórházi gyakorlaton pont azok kapják a jó jegyeket, akik egy fűszálat nem tennének keresztbe. Most komolyan... húsz ember munkáját csináljuk négyen, mert a többieknek nincs kedvük semmit csinálni. Aztán jön a tanárnő és mondja, hogy mennyit dolgoztak, meg milyen szorgalmasak, menjenek kiülni a parkba, stb. Nekünk, akik megcsináljuk a többiek feladatait is, hogy ne legyünk nyakig, meg adja a hármasokat, néha ketteseket. Okééé... Tudom, hogy nem verseny, de most ez mi? Az egy dolog, hogy végül is az ápolástan érettségi lesz a mérvadó, de attól függetlenül rohadtul idegesít ez az egész. Főleg úgy, hogy tudom, hogy anyámnak állandóan dícsérnek a főnővérek és az orvosok. Komolyan nem értem mi van.
7 felhasználónak tetszik: itsjustme, Pixu, ilus1996, LaDySmIth, Arcee23, Beyla, Szandi0820
2017. március 30. 17:09 #1206
- törölt felhasználó -    
Arra jöttem rá, hogy a nudlit a prézli teszi nudlivá. Komolyan. Most csináltunk anyuval, megkóstoltam prézli nélkül, nagyon nem volt nudli íze. Anya párja sajttal szokta enni, megkóstoltam úgy is, nem hasonlított az íze a nudliéra. Úgyhogy levontam a következtetést, miszerint a nudliban nem a krumpli a lényeg, nem a tojás, nem a liszt, hanem a zsemlemorzsa, ami rajta van. rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: Beyla, Pixu, ilus1996, Szandi0820, LaDySmIth, Shadowsblood, Arcee23
2017. március 30. 20:23 #1207
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Meg kellett volna írnom egy verselemzést holnapra. Az ezrediket ebben az évben... De közöltem, hogy nincs az az isten, hogy én ilyenkor még több oldalnyi elemzéseket írjak. Hazaértem 18:15-re, megcsináltam az angolt (feladtak egy komplett leckét), de szavakat+mondatokat még nem tanultam, nem pakoltam be a táskám, nem fürödtem, nem vacsoráztam (pedig kéne, mert ma még nem ettem főtt kaját), nem néztem át a matekot és még nem csináltam meg a holnapi kajámat sem. És akkor még írjak verselemzést. Aztán mehetek is aludni. Nincs nekem ehhez türelmem. Pedig kéne, hogy legyen, mert állítólag lesz az érettségiben is. shout.gif
5 felhasználónak tetszik: itsjustme, Pixu, Beyla, ilus1996, Szandi0820
2017. március 31. 13:22 #1208
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Utálom, mikor a barátnőim kerítőnőset játszanak. Jó lenne, ha befejeznék végre, de úgy csinálnak, mintha muszáj lenne.. dry.gif Ma csak azért megyek barátnőmmel a párjához (aki ráadásul másik megyében lakik), hogy bemutasson a testvérének. K*rvára nincs hozzá kedvem, de mindig ezzel jött és annyit nyaggatott, hogy már kezdett számomra kellemetlen lenni, így rábólintottam..
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, itsjustme, Arcee23, LaDySmIth, Pixu, Beyla, ilus1996
2017. március 31. 15:00 #1209
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Imádom a Microsoft telefonomat, már több mint két éve kiszolgál, ami mellett a készülék azóta is olyan kifogástalanul működik, mint amikor először bekapcsoltam. Pedig ezerszer a földre potyogott, folytak bele olyan dolgok, mint Betadine, fertőtlenítő, baba büfi és nem működik egy fikarcnyit sem rosszabbul. Most viszont kissé felment a pumpa, hogy mindenféle értesítés nélkül elkezdték a Windows 8,1-es operációs rendszerű készülékekre leállítani az alkalmazásokat. Anyum panaszkodott tegnapelőtt este óta, hogy nem működik neki a Messenger. Gondoltam én, biztosan elállított valamit a telefonján, vagy megint az internet b*szakszik, ami mostanság sűrűn előfordul. Ma felkelek, és a tudomásomra jut, hogy nem csak anyám telefonján, de az enyémen sem működik a Messenger, ami abból a szempontból gáz, hogy minden ismerősömmel, kollégámmal, családommal azon keresztül tartom a kapcsolatot. Részemről talán az első számú applikáció, amit használok, pláne, hogy facebookon manapság már szinte mindenki fent van. És ez kissé zavaró. Oké, hogy elavult - szerintük - a 8,1-es verzió, de akkor a f*szé nem küldtek ki egy körüzenetet, hogy aki tudja a frissítse Windows 10-re. Csak ugyebár anyumnak is szivacs van, mert 520-as Nokiát nem tud Win 10-re frissíteni, úgyhogy most szerencsétlen elővette az ezer éves ZTE (csúcs ócska) telefonomat, hogy szerencsétlen legalább a Messengert tudja használni. Én meg órák óta szenvedek a Windows 10 telepítésével. Azaz egy szerencsém van, hogy nekem Microsoft Lumia 640-em van, amire kompatibilis a legújabb operációs rendszer. Nem sok kedvem van hozzá, de szerintem előbb vagy utóbb annyira elavultnak fog minősülni a mostani, hogy lassacskán semmilyen alkalmazás nem fog futni rajta. Ez kissé kiakasztott - és ahogyan olvastam a neten, nem csak engem -, hogy egyik napról a másikra leállítanak egy alkalmazást csak úgy. Kíváncsi vagyok, hogy mit sikerül ebből kihoznom, de ez kissé felhúzott. Még, ha azt mondaná valaki, hogy a Windows 95 elavult, még oké, de egy néhány éve kijött operációs rendszer is... blink.gif Oké, hogy nem a legújabb, de ez közel sem jelenti azt, hogy ne lenne használható vagy jó. A laptopomon pl. Windows 7 fut, mert nekem a következő generációs operációs rendszerek egyszerűen nem jöttek be. Alig várom már, hogy azt is "elavultnak" kezdjék el titulálni.
6 felhasználónak tetszik: ilus1996, Psyché, Szandi0820, itsjustme, LaDySmIth, Pixu
2017. március 31. 15:18 #1210
- törölt felhasználó -    
a BTS hangja még élőben is csodálatos. miért? kiss2.gif
1 felhasználónak tetszik: silenc
2017. március 31. 22:04 #1211
- törölt felhasználó -    
Előre szeretném leszögezni, hogy ez a hozzászólás javában csak sírást tartalmaz, ugyanis komolyan fogalmam sincsen, min tudnék jobban sírni. unsure.gif

Először is, Halsey egy csoda. Komolyan. Tény és való, fél életemet az Instagram-on töltöm (ami visszaolvasva kicsit szomorú, mintsem bármi egyéb ), de így sem tudom mindig pontosan, mi történik jelen pillanatban azokkal a színészekkel és énekesekkel, akiket szeretek. Viszont, ma különösen sok időt volt szerencsém feltölteni, és ami délután óta folyik fent, nos, egyszerűen csodálatos. Mármint, kinek jutna eszébe elrejteni a világ különböző pontjain (többek között Milánó, New York, Houston, Melbourne, Párizs, Toronto, satöbbi) elrejteni borítékokat, amelyben egy kis pisztoly van, amit ha megtalál valamelyik rajongó, és felteszi Twitterre vagy Instagramra, Halsey közzéteszi az albumborító egyik következő képkockáját? (úgy értem H a honlapján megadott városokat, majd azok átváltottak koordinátákká, amelyek a városon belül egy olyan helyet jeleztek, amelynek valamilyen szinten köze van a Rómeó & Júliához, valamint a HFK-hoz... zseniális?!) Egyenesen kezdek félni, hogy mi van, ha azon felül, hogy megtudjuk, hogy néz ki az albumborító, lehet, hogy H kiadja az első önálló dalt az albumról, amire én enyhénszólva nem vagyok felkészülve érzelmileg?! Btw, a borító eddig - szép kifejezéseket használva - erőszakolnivalóan néz ki, mondjuk nem tudom, mit vártam Ashley-től...
(btw, az új részleteken lehet, hogy rajta van az első önállónak a debütáló dátuma, nem sírok...)

Másodszor pedig, nem vagyok felkészülve a hétfőre, a fináléra, az újabb hét hónapnyi várakozásra, és újabb könnyekre. Majdnem fél éve nem sírtam úgy igazán, kezdem úgy érezni, már nem is fogok többet, mert akárhányszor valami sokkhelyzet van, én csak nevetni tudok. Viszont érzem, hogy hétfő, hajnali háromtól fél ötig az elmúlt majdnem fél évem érzelmei fogják áztatni a zsebkendőimet... nem vagyok erre az egészre felkészülve. Nagyon nem.
3 felhasználónak tetszik: sg1992, Szandi0820, Trapdoor
2017. március 31. 22:12 #1212
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
ezer éve nem jártam erre, de a tököm ki van már, és nincs hol hisztiznem/panaszkodnom, mert mindenki alkoholizálni van. bocsi.

nem igaz, hogy anyáméknak nem jut el a tudatáig, hogy beteg vagyok, és nyugalomra van szükségem. pár órája már azt hittem, szívrohamot kaptam és meg fogok halni úgy fájt a szívem. akármit csinálok, egyszerűen nem értik meg, hogy rosszul vagyok, merthát biztos megint csak dramatizálok, meg már megint mindenkinek nagyobb baja van mint nekem, nem számít hogy már bőgve, kiabálva könyörgök, hogy hagyják már abba, olyan rosszul vagyok. állítólag egy hét, amíg a szervezetem hozzászokik az L-thyroxinhez (valakinek van vele tapasztalata?), ezt ezerszer el is mondtam, és valószínűleg pont emiatt most sokkal rosszabbul vagyok mint az elmúlt kb másfél évben bármikor, és még nyugtatót se vehetek be, mert az is gátolja állítólag a pajzsmirigytermelésem vagy valami ilyesmi, de mi az istenért is hagynának nyugton? rolleyes.gif

tököm ki van, most is mindjárt ide... űrítem a gyomortartalmam, pedig megint ennem se sikerült, meg 150-es a vérnyomásom a 80-as pulzusomhoz, borulok csak fel meg esek neki mindennek. olvasgattam neten, hogy mások 3-4-es TSH-val írták hogy vagy fél év amíg beállítja nekik a gyógyszer normális tartományba, mennyi lesz akkor az én 7,9-es értékemmel? : (
5 felhasználónak tetszik: ilus1996, Pixu, Psyché, Szandi0820, Beyla
2017. március 31. 22:13 #1213
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Idézet (Beyla @ 2017.03.31. 15:00)
Imádom a Microsoft telefonomat, már több mint két éve kiszolgál, ami mellett a készülék azóta is olyan kifogástalanul működik, mint amikor először bekapcsoltam. Pedig ezerszer a földre potyogott, folytak bele olyan dolgok, mint Betadine, fertőtlenítő, baba büfi és nem működik egy fikarcnyit sem rosszabbul. Most viszont kissé felment a pumpa, hogy mindenféle értesítés nélkül elkezdték a Windows 8,1-es operációs rendszerű készülékekre leállítani az alkalmazásokat. Anyum panaszkodott tegnapelőtt este óta, hogy nem működik neki a Messenger. Gondoltam én, biztosan elállított valamit a telefonján, vagy megint az internet b*szakszik, ami mostanság sűrűn előfordul. Ma felkelek, és a tudomásomra jut, hogy nem csak anyám telefonján, de az enyémen sem működik a Messenger, ami abból a szempontból gáz, hogy minden ismerősömmel, kollégámmal, családommal azon keresztül tartom a kapcsolatot. Részemről talán az első számú applikáció, amit használok, pláne, hogy facebookon manapság már szinte mindenki fent van. És ez kissé zavaró. Oké, hogy elavult - szerintük - a 8,1-es verzió, de akkor a f*szé nem küldtek ki egy körüzenetet, hogy aki tudja a frissítse Windows 10-re. Csak ugyebár anyumnak is szivacs van, mert 520-as Nokiát nem tud Win 10-re frissíteni, úgyhogy most szerencsétlen elővette az ezer éves ZTE (csúcs ócska) telefonomat, hogy szerencsétlen legalább a Messengert tudja használni. Én meg órák óta szenvedek a Windows 10 telepítésével. Azaz egy szerencsém van, hogy nekem Microsoft Lumia 640-em van, amire kompatibilis a legújabb operációs rendszer. Nem sok kedvem van hozzá, de szerintem előbb vagy utóbb annyira elavultnak fog minősülni a mostani, hogy lassacskán semmilyen alkalmazás nem fog futni rajta. Ez kissé kiakasztott - és ahogyan olvastam a neten, nem csak engem -, hogy egyik napról a másikra leállítanak egy alkalmazást csak úgy. Kíváncsi vagyok, hogy mit sikerül ebből kihoznom, de ez kissé felhúzott. Még, ha azt mondaná valaki, hogy a Windows 95 elavult, még oké, de egy néhány éve kijött operációs rendszer is... blink.gif Oké, hogy nem a legújabb, de ez közel sem jelenti azt, hogy ne lenne használható vagy jó. A laptopomon pl. Windows 7 fut, mert nekem a következő generációs operációs rendszerek egyszerűen nem jöttek be. Alig várom már, hogy azt is "elavultnak" kezdjék el titulálni.

Amúgy Android sajnos ugyanez sad.gif pont most akartam egy régebbi (kb 3 éves asszem) telefont újra előszedni (céges telefon, azért lett félretéve), hogy ha a sajátom végleg feladná ( sad.gif ), és nem lehet lefrissíteni vmi újabb Androidra, és persze, hogy ilyenekhez, amit használnék, hogy Whatsapp meg Messenger, újabb oprendszer kéne... és ez nem is a 6 éves első Androidos telefonom (ami különben még mindig működik...úgy ahogy biggrin.gif ), hanem egy "új"... mondjuk az én szerencsétlen telefonom most úgy tűnik h másfél év alatt adja meg magát... reklamalo.gif

on: az az érzés, amikoor kiposztolsz egy random természetfotót facebookra és több lájkot kap, mint bármelyik profilképed eddig. tudtam én, hogy a fejemet senki se értékeli, de hogy ennyire? rohog.gif másik súloys problémám h sehogy sincs meg a 666 követő instagramon, pedig milyen szép lenne #firstworldproblems rovatunkat hallották
ja és kéne tanulni magyar érettségire de annyira de annyira nem jön
4 felhasználónak tetszik: ilus1996, Pixu, Szandi0820, Beyla
2017. március 31. 23:03 #1214
Beyla
Beyla
carter

Idézet (itsjustme @ 2017.03.31. 22:12)
tököm ki van, most is mindjárt ide... űrítem a gyomortartalmam, pedig megint ennem se sikerült, meg 150-es a vérnyomásom a 80-as pulzusomhoz, borulok csak fel meg esek neki mindennek. olvasgattam neten, hogy mások 3-4-es TSH-val írták hogy vagy fél év amíg beállítja nekik a gyógyszer normális tartományba, mennyi lesz akkor az én 7,9-es értékemmel? : (

Az L-thyroxin beállításának ideje emberfüggő. Nincsen két egyforma szervezet, így minden ember másképp reagál az adott kezelésre. Én a fél évet túlzásnak gondolom, szerintem sok, bár nem lehetetlen. Én speciel Down-szindrómás, illetve ritka összetett szindrómás csecsemőknél találkoztam L-thyroxin beállítással, ami átlagosan 2-8 hét közé volt tehető. Nyilván, egy gyermek szervezete másabb, "szívósabb" a felnőttekénél, így elképzelhető, hogy ők gyorsabban alkalmazkodnak a változásokhoz, hisz az L-tyroxin egy hormon. A 7,9-es érték viszont brutál magas a maximális 4,2-höz képest. Én azt tudom tanácsolni neked, hogy várj, ne türelmetlenkedj! Idő kell amíg a szervezeted hozzászokik, és visszaáll arra a TSH szintre, ami effektíve is a normális lenne. Ha a mellékhatásai nem múlnak el (rosszullét, émelygés, magas vérnyomás), ajánlott visszamenni az orvoshoz, mert valami nem kerek. T3, T4 szintet mértek? Ugyanis én úgy tudom, hogy azoknak az alacsony megléte okozza az agyalapi mirigy általi TSH túltermelődést.
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2017. március 31. 23:57 #1215
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (Beyla @ 2017.03.31. 23:03)
Az L-thyroxin beállításának ideje emberfüggő. Nincsen két egyforma szervezet, így minden ember másképp reagál az adott kezelésre. Én a fél évet túlzásnak gondolom, szerintem sok, bár nem lehetetlen. Én speciel Down-szindrómás, illetve ritka összetett szindrómás csecsemőknél találkoztam L-thyroxin beállítással, ami átlagosan 2-8 hét közé volt tehető. Nyilván, egy gyermek szervezete másabb, "szívósabb" a felnőttekénél, így elképzelhető, hogy ők gyorsabban alkalmazkodnak a változásokhoz, hisz az L-tyroxin egy hormon. A 7,9-es érték viszont brutál magas a maximális 4,2-höz képest. Én azt tudom tanácsolni neked, hogy várj, ne türelmetlenkedj! Idő kell amíg a szervezeted hozzászokik, és visszaáll arra a TSH szintre, ami effektíve is a normális lenne. Ha a mellékhatásai nem múlnak el (rosszullét, émelygés, magas vérnyomás), ajánlott visszamenni az orvoshoz, mert valami nem kerek. T3, T4 szintet mértek? Ugyanis én úgy tudom, hogy azoknak az alacsony megléte okozza az agyalapi mirigy általi TSH túltermelődést.

T4-et néztek csak, az, bár közelebb van a lentihez, de határértéken belül van egyelőre. 15-16, nem emlékszem pontosan. majd egy hónap múlva kell visszamennem a házidokihoz, nagyjából másfél hónapot mondott a labor kontrollra. addig szeretnék eljutni endokrinológushoz, mert azt hogy autoimmun-e vagy csak egyszerűen alulműködök, állítólag csak ő vizsgálhatja. amit pedig nem ártana tudni, mert akkor semmi jódosat nem fogyaszthatok, mert azzal is csak rontom az állapotom - ellenkező esetben meg pont arra lenne szükségem (szintén csak állítólag, egyáltalán nem értek hozzá, még ismerősöm sincs pajzsmirigyes, nemhogy családban tapasztaltam volna bármit). legalábbis a tegnap óta átböngészett oldalak szerint erre kellene figyelnem, az orvosommal semmit sem sikerült megbeszélni, igazából még örüljek hogy kaptam rá gyógyszert azok után, hogy panaszok mellett vagy másfél évig könyörögtem egy vérvételért... unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2017. április 01. 01:49 #1216
Beyla
Beyla
carter

Idézet (itsjustme @ 2017.03.31. 23:57)
T4-et néztek csak, az, bár közelebb van a lentihez, de határértéken belül van egyelőre. 15-16, nem emlékszem pontosan. majd egy hónap múlva kell visszamennem a házidokihoz, nagyjából másfél hónapot mondott a labor kontrollra. addig szeretnék eljutni endokrinológushoz, mert azt hogy autoimmun-e vagy csak egyszerűen alulműködök, állítólag csak ő vizsgálhatja. amit pedig nem ártana tudni, mert akkor semmi jódosat nem fogyaszthatok, mert azzal is csak rontom az állapotom - ellenkező esetben meg pont arra lenne szükségem (szintén csak állítólag, egyáltalán nem értek hozzá, még ismerősöm sincs pajzsmirigyes, nemhogy családban tapasztaltam volna bármit). legalábbis a tegnap óta átböngészett oldalak szerint erre kellene figyelnem, az orvosommal semmit sem sikerült megbeszélni, igazából még örüljek hogy kaptam rá gyógyszert azok után, hogy panaszok mellett vagy másfél évig könyörögtem egy vérvételért... unsure.gif

Amúgy nekem is az jutott az eszembe, hogyha nem használ az L-thyroxin, könnyen lehet, hogy autoimmun jellegű problémáról, gyulladásról van szó. Furi, hogy csak T3-at néztek, mert, ha eltérést találnak a TSH szintben, akkor általában mind a két értéket nézni szokták. Az meg egyenesen röhej, hogy az orvos nem hajlandó kiírni labort az OEP általi költségvetés okán. Sokszor emiatt nem kezdik el időben a kezelést, ami a részemről baromira felháborító. Egyébként valóban javasolt felkeresni egy endokrinológust, mert manapság a körzeti orvosok olyanok, mint a kuruzslók. Többségük arra alkalmas, hogy felírjon egy orrcseppet meg egy kis Fluimucilt megfázásra. Az internetet meg hagyd a p*csába! Amikor fény derült a Crohn-betegségemre, mindent a netről próbáltam megtudni. Annyi baromságot írt le néhány épelméjű delikvens, hogy a f*szságaikért diplomát kaphatnának. Ha tájékozódni akarsz, akkor ne kommenteket olvass, hanem szakoldalakat, szakmagazinokat, kutatásokat, szakirodalmat! Sokkal többre mész vele, és sokkal jobban megérted a betegséged tüneteit, lefolyását, prognózisát. Kitartást, drukkolok, hogy minden rendbe jöjjön! wink.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2017. április 01. 12:13 #1217
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2017.03.31. 15:00)

Én pontosan az ilyen nem kívánatos frissítések, felhasználókra erőltetett "fejlesztések" és bugok miatt már egyáltalán nem használok windowst semmilyen platformon.

Szerintem érdemes ennek a dolognak a gazdasági vetületét is figyelembe venni: a szoftverek miatt sokkal több hardvert is ellehet adni, értsd egy kiadott készülék xy szoftververzióval kompatibilis, és ha neked az adott verzió funkcionalitása x év elteltével már nem elégséges, akkor akarva akaratlanul rá vagy "kényszerítve" egy új pc/mobil stb megvételére.

Persze vannak nonprofit szervezetek is akik egészen más jellegű szoftvereket fejlesztenek (pl Linux disztrók), de ezeknek meg az a hátránya, hogy nem megfelelők mindenki számára, és nagyobb számítástechnikai tudást és hozzáértést is igényelnek.

Sokáig hittem, hogy az android a legmegfelelőbb (akárhogy is, erre van a legtöbb app), de 4 év használat után indokolttá vált a frissítés, ami után iszonyú lassú lett, a régi hardver miatt.

Ilyenkor megtudom érteni azokat is, akik tök jól ellennének mindenféle kütyü nélkül laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2017. április 01. 17:07 #1218
- törölt felhasználó -    
még mielőtt valaki azt hiszi, hogy jól vagyok...
nem, ez nagyon messze áll az igazságtól. meghajolo.gif

(amúgy nem tudom, mire készül kedden Halsey, de ő is megmondta, hogy lesz valami április negyedikén... valami jön. és visszaszámláló van a honlapján. nem sírok, miről beszélsz. cray.gif )
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Trapdoor
2017. április 01. 18:51 #1219
- törölt felhasználó -    
És ismét egy szívtelen, lelketlen r*bancnak érzem magam, csak mert nem sajnálom meg az egymást majmoló, idióta 14 éveseket...

Aki olyan inkább tovább se olvassa...

Egyszerűen nem tudom sajnálni ezt a kölyköt, aki ez a Kék Bálnás maszlag miatt lett öngyilkos vagy mi. Eléggé beteg az a gyerek aki önszántából bele megy ebbe. Jobb is az ilyennek ha a föld alá kerül, mielőtt még tönkre tenné mások vagy családja életét... dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Arcee23
2017. április 01. 20:09 #1220
Beyla
Beyla
carter

Lasagne-t főztem, de valahogy nem lett az igazi. think.gif Mióta megvacsoráztam, azóta azon agyalok, hogy mit hagytam ki belőle. Aztán utólag eszembe jutott, hogy anyum nem vett paradicsomsűrítményt. Valószínűleg ezért nem lett olyan, mint amilyen egyébként lenni szokott.

Valamint kacérkodok a gondolattal, hogy meg kellene rendelnem Kevin Grange - Lights and Sirens: The Education of a Paramedic c. kötetét. Egész olcsó lenne, és akkor lehet, hogy több könyvet vennék, hisz 25 dolcsi felett ingyenes a kiszállítás. Sokkal jobban járok, mintha itthon vásárolnék könyveket, ráadásul nem csak az angol gyakorolnám egy kicsit, hanem a szakmai angolba is belekóstolnék. laugh.gif
5 felhasználónak tetszik: ilus1996, Pixu, Psyché, Arcee23, Szandi0820
172 oldal 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!