Tényleg nem..
Mire gondoltok most? II.
2016. november 25. 20:31
Valaki eltörte a csontvázunk koponyáját és minden tanár azt állítja, hogy a 8.t (az osztályom) volt, pedig nem
Tényleg nem..
Tényleg nem..
2016. november 25. 20:34
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (xXxRainbow @ 2016.11.25. 20:31)
Valaki eltörte a csontvázunk koponyáját és minden tanár azt állítja, hogy a 8.t (az osztályom) volt, pedig nem
Tényleg nem..
Tényleg nem..
8.t? o.O Dude, hány osztály van a sulitokban?
2016. november 25. 20:55
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Esküszöm sajnálom a fellépőket, próbálnak hangulatot csinálni, de nagyon lapos az idei comet.
2016. november 25. 21:23
Szeretem a karatét és a cardiot is, a kettő együtt pedig nagyon-nagyon jó. Életemben először úgy igazán örömömet leltem a mozgásban.
Ráadásul az a német edző, aki tartotta iszonyatosan jóképű volt és nagyon bírtam, mikor ráizzadt a póló.
Na jó, asszem mára elég belőlem, sziasztok!
Ráadásul az a német edző, aki tartotta iszonyatosan jóképű volt és nagyon bírtam, mikor ráizzadt a póló.
7 felhasználónak tetszik:
ilus1996,
Beyla,
forever.romanci,
nothingcanstopme,
LaDySmIth,
dtsz,
Szandi0820
2016. november 25. 21:41
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (Beyla @ 2016.11.23. 21:58)
Ilyet jót sem mosolyogtam még szakmabeli dolgon. Aranyköpés a javából! 
Az én osztályom nagyon szórakozott, sok ilyen aranyköpés születik, viszont amit írtam, az nem szándékos volt. Az illetőnek mindig nagyon torkában dobog a szíve felelésnél (néha annyira izgul, hogy az első padsor ugrásra készen áll, ha netalántán elájulni találna a tábla előtt
2016. november 25. 22:21
Black friday alkalmából megrohamoztam az Aliexpresst, és sikerült rendelnem 3 dolgot mindössze egy ezresért - szerintem teljesen megérte.
Meg vettem egy új agybadugós fülest is, mondjuk azt nem online, és nem is olcsón, de végre most már nem azt kell hallgatnom minden reggel, hogy hogyan esik szét alattunk az Ikarus. Nagyon nem szeretem a 'normális' fülhallgatókat, kényelmetlenek, meg akár maxra is rakhatom a zenémet, héven vagy az ősrégi buszokon semmit se hallani belőle.
nothingcanstopme,
forever.romanci,
sg1992,
Psyché,
Bátor Ventillátor,
Beyla,
Szandi0820
2016. november 26. 09:18
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Annyira jó konferencia helyett a vizsgafelvételekkel b*szódni, tényleg >_<
Durva lesz a vizsgaidőszak. *gulp*
Durva lesz a vizsgaidőszak. *gulp*
2016. november 26. 12:19
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
Nos,nem ismerek olyan embert aki nem szeretné a karácsonyt(én pindurkát nem várom
)hisz az a legnyugodtabb,legkellemesebb ünnep.Amit nem birok benne pindurkát az az,h mikor karácsonykor a rokonoknál vagyunk akkor azonnal anyámba nem is tudom mi űt belé,de amikor előveszem a telefonom és zenét hallgatok akkor úgy néz rám,h tedd már el..stb holott,minek tegyem el,h nem is hozzám beszélnek?tudom,h illetlenség de akkor is ha nem hozzám beszélnek,mert miről beszélnének velem?Pénz?Utalások?Munkahely?
Másik,ahogy az igazgatóhelyettest ismerem,50% 50% százalék,h lesz előadás 27-6 embernek,hisz,söt szerintem ez is elmarad mint a pályaválasztás amire jó,kemény,bő 1 hónapot készültünk..akkor meg mi lényege annak,h karácsonyi előadást készit annak a 27-6 embernek?(szerintem az a 27-6 ember lesz vagy 5 ember
)
Másik,ahogy az igazgatóhelyettest ismerem,50% 50% százalék,h lesz előadás 27-6 embernek,hisz,söt szerintem ez is elmarad mint a pályaválasztás amire jó,kemény,bő 1 hónapot készültünk..akkor meg mi lényege annak,h karácsonyi előadást készit annak a 27-6 embernek?(szerintem az a 27-6 ember lesz vagy 5 ember
2016. november 26. 12:24
Lehet, hogy megbetegedtem. Köhögök és fáj a torkom.
Voltam Apával az Orvosi Rendelőben, de egy kék pólóban lévő fiú nem tette oda a kezét a szája elé, és mindenkit leköhögött
Még betegebb lettem, és csak péntekig tartott az igazolásom. Hétfőn már kell mennem suliba.
Voltam Apával az Orvosi Rendelőben, de egy kék pólóban lévő fiú nem tette oda a kezét a szája elé, és mindenkit leköhögött
2016. november 26. 13:53
A TopJoy Facebook oldalán láttam kitéve ezt a képet 500+ ember jelölte meg a "vicces"et. De fogadjuk, ha valaki bunkón (khm, rámenősen) rájuk mozdul, akkor hetekig csak azt lehet tőlük olvasni/hallani, hogy "jááj ezek a bunkó f*szok" xd
2016. november 26. 14:26
végre vége van ennek a nyomorult hétnek >> megírtam életem legrosszabb kémiadolgozatát, sikeresen összevesztem valakivel, az emberek még mindig összezavarnak, osztálykarácsonyra kihúztam az ex-crushomat(?) és ötletem sincs, hogy mit adjak neki, valamelyik nap leütöttem a fülemet és azóta szedegethetem a piercingemről a vért, az egyéb bénázásaimról nem is beszélve ouo nem vagyok hívő, de már szinte imádkozok azért, hogy téli szünet legyen. bár az sem túl jó ötlet, mert akkor jön a karácsonyos ajándékozós cucc, és ötletem sincs, hogy mit vegyek másoknak, meg azt sem tudom, hogy én mit kérjek. sikeres nyelvvizsgán kívül.
és tök ijesztő hogy egyre többen kérdezgetik, hogy mi van a kezemmel. le fogom vágni. mármint a kezemet.
legalább most a csábításból jeles nagyon megy, és már szinte senkivel sem vagyok mínuszban xdd
és tök ijesztő hogy egyre többen kérdezgetik, hogy mi van a kezemmel. le fogom vágni. mármint a kezemet.
legalább most a csábításból jeles nagyon megy, és már szinte senkivel sem vagyok mínuszban xdd
ilus1996,
Elody,
forever.romanci,
Szandi0820,
sg1992,
Denna,
Bátor Ventillátor
2016. november 26. 15:05
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18947 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 online
|
Órák óta migrénem van és egyszerűen nem hat a gyógyszer, amit kb másfél órával ezelőtt vettem be...
ilus1996,
LaDySmIth,
Beyla,
forever.romanci,
TheTruthAboutLove,
Szandi0820,
Bátor Ventillátor
2016. november 26. 15:12
|
|
|
Egyszer már csak el kéne dugnom a képem az Instantba. Aki már volt ott: milyen a hely?
2016. november 26. 15:51
Örülök, hogy a Tankcsapda kiadott egy feldolgozás albumot, annak még jobban, hogy Ossian dal is van rajta, de elég fos, hogy nem tudom meghallgatni, mert a francnak sincs pénze a CD-re, és bsszák feltenni Youtube-ra. Szóval a csapból is ez folyik, ezzel elültetik bennem a "kellkellkell" érzést, de megvenni nem tudom, és egyelőre meghallgatni sem.
*az élet nagy problémái*
*az élet nagy problémái*
2016. november 26. 16:10
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2016.11.25. 20:34)
8.t? o.O Dude, hány osztály van a sulitokban? 
16
2016. november 26. 16:32
Idézet (General Stark @ 2016.11.26. 14:26)
Az élet apró örömei.
Azt hittem, hogy csak engem dob fel ez és hasonlók (pl. Eldarya-n sikeres eladás a piacon). Pacsi!!
2016. november 26. 18:26
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hiába vagyok már felnőtt, mégis képes voltam elpityeredni, amikor kiderült, hogy a legkedvencebb cicám nem jött ma haza élve az állatorvostól. Annyira elterjedtek a daganatok, hogy inkább az elaltattatás mellett döntöttünk. Hát, nagyon furcsa lesz, hogy amikor késő este túrom a hűtőt kaja után, nem fog dorombolva a lábamhoz dörgölőzni néhány szelet felvágottért. Tizennégy évet élt velünk, és a világ egyik legkedvesebb cicája volt. Nagyon fog hiányozni, az biztos.
2016. november 26. 18:35
Idézet (Beyla @ 2016.11.26. 18:26)
Hiába vagyok már felnőtt, mégis képes voltam elpityeredni, amikor kiderült, hogy a legkedvencebb cicám nem jött ma haza élve az állatorvostól. 
Szip-szip nagyon sajnálom, ez szomorú.
Kitartást neked, de gondolj arra, hogy annak a 90+ éves cicusnak így jobb, mert már nem szenved. Én is ezzel nyugtattam magam annó.
2016. november 26. 18:37
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Idézet (Beyla @ 2016.11.26. 18:26)
Hiába vagyok már felnőtt, mégis képes voltam elpityeredni, amikor kiderült, hogy a legkedvencebb cicám nem jött ma haza élve az állatorvostól. Annyira elterjedtek a daganatok, hogy inkább az elaltattatás mellett döntöttünk. Hát, nagyon furcsa lesz, hogy amikor késő este túrom a hűtőt kaja után, nem fog dorombolva a lábamhoz dörgölőzni néhány szelet felvágottért. Tizennégy évet élt velünk, és a világ egyik legkedvesebb cicája volt. Nagyon fog hiányozni, az biztos. 
Ezen én is bekönnyeztem, nagyon sajnálom
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.