Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. március 22. 20:11 #1161
Arcee23
Arcee23
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Idézet (ilus1996 @ 2017.03.22. 18:31)
Azt hittem ,hogy minden oké a nyári gyakorlatommal ,erre fel nem válaszolnak vissza sokan szombat óta, hogy mi van. Pedig elküldtem a munkáimat és az önéletrajzomat.
Mint ismeretes, ahhoz hogy meglegyen az első évem grafikusként, ahhoz le kell töltenem 48 órát egy hét alatt egy cégnél. És március 30-ig kéne leadni ,hogy hová jelentkeztünk, illetve egy szerződést. Nos, szombat óta nem jön válasz, ahol már jelezték ,hogy jöhetek, de az idő meg megy, nem lassít.
Igazából kissé csalódottan érintett, hogy egy cég visszajelzett, hogy nem mehetek. Hah! De még mikor érdeklődtem azt írták ,hogy küldjem el a munkáimat, hogy milyen szinten vagyok. Aztán visszaírtak ,hogy nyáron a kapacitás és a szabadságok végett nem tudnák megoldani, ezért nem mehetek. Ez most nagyon két értelmű volt, mert szólhatott annak is, hogy olyan tehetségtelen vagyok ,hogy még gyakorlatra sem vesznek fel. Vagy az igazat mondja, azt meg megértem.
Nyolc napom van és ez alatt be kéne mennem még a szerződéssel is a céghez, ha valamelyik elvállal, utána meg el kéne mennem az adott helyre leadni.  Onnantól kezdve viszont bizonytalan jövő elé nézek, ha nem sikerül leadnom időben. A sul iveszi át a dolgot és, ha olyan történne ne adj isten ,hogy valaki jelzi ,hogy mehetek ,de kiestem az időből az lesz a legdühítőbb....mert utána meg legyek bizonytalanságban 1 hónapig is talán, míg megtudjam hova mehetek. Ráadásul nem is mindegy nekem, hogy hova, mert én bejárok pestre, még az is fejtörés hogyan jutok el az adott helyszínre. Ahová jelentkeztem legalább tudom hol vannak és milyen cégek.
Igen, borzalmasan nagy problémám van  rolleyes.gif , de attól rettegek, ha nem sikerül a sulinak találnia, bár erre kicsi az esély. Bár utána pedig átadnak más embereknek a feladatot, ha nekik se jön össze. Csak hát tényleg ezen múlik ,hogy egyáltalán letudom-e az első évet vagy lehetséges, hogy elpazaroltam egy első évet és az első szakmámat, ami az élet nagy kegyetlensége lenne. Tudom jól, most túl reagálom az egészet, aztán lehet, hogy minden rendbe fog jönni.

Nekünk tavaly kb. egy héttel a határidő vége előtt szóltak, hogy "Amúgy mizu a gyakorlattal?". Egy iskolatársam adott egy nagyon jó tanácsot, ha van a családban valakinek valami cége akkor csak kérd meg, hogy vegyenek fel és pá. Velem ugyan ez volt tavaly. Utolsó pillanatban kapott észbe az osztályunk, mindenki kétségbeesetten keresgélt (már kb sehol sem volt hely). Aztán megkértem mamámat, hogy vegyen fel gyakorlatra, mert mindenki annyira igyekezett visszaszólni. Majd megszakadtak a sietségben... Az már lényegtelen, hogy mamának ingatlanközvetítő cége van. Olyanokat írtam a munkanaplóba, mint névjegykártya tervezés meg hasonlók.
2 felhasználónak tetszik: ilus1996, Szandi0820
2017. március 22. 20:18 #1162
- törölt felhasználó -    
Olyan jó érzés lenne ha az első példakép után mindenkit berakhatnál másodiknak. rolleyes.gif
az első az mindig első marad, holtverseny nélkül raknám
Témaindítási vággyal szenvedek. rohog.gif Annyira sok jó téma van, amit el szeretnék indítani, de 17.-e miatt nem tudok. Ezzel jár az új profil, el kell fogadni. rolleyes.gif
Legalább ma lejárt az öt perces privát-korlátozás. pardon.gif
2017. március 23. 07:07 #1163
- törölt felhasználó -    
Komolyan jó ezek a digitális mikrók, de mikor magától el kezd csipogni... A frász jön rám. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Pixu, Szandi0820, Shadowsblood, forever.romanci
2017. március 23. 07:07 #1164
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2017.03.23. 07:07)
Komolyan jó ezek a digitális mikrók, de mikor magától el kezd csipogni... A frász jön rám. rohog.gif

Igen. rohog.gif
2017. március 23. 11:10 #1165
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Azt álmodtam, hogy itt koncertezett a Green Day amire el is mentem, de mikor bejutottam az arénába, rohadt nagy volt a tömeg. Aztán elkezdődött a buli, mire mindenki kisétált az ajtókon, én meg az első sorba tudtam szökkenni, s mikor elkezdődött a Boulevard of broken dreams, egy középiskolai füzetemből olvastam a dalszöveget rohog.gif Majd ezután nem tetszett a tagoknak hogy 10-en (!) maradtunk a rohadt nagy épületben, ezért lejöttek a színpadról, és egyszer csak a nappalinkban találtam magunkat, ahol anyám tálalta nekik az ebédet rohog.gif Majd Billie Joe leült velem szemben, s mondani akartam neki valamit, de annyira megilletődtem hogy egy angol szó se jött ki a számon, ezért csak mosolyogtunk egymásra, ami másodpercről másodpercre egyre kínosabb lett. Ja, és közben kacsák potyogtak az égről a kertünkbe, amik lufikra voltak rögzítve, mert így tudtak repülni blink.gif
10 felhasználónak tetszik: Pixu, ilus1996, Psyché, nothingcanstopme, Arcee23, Denna, Shadowsblood, silenc, Szandi0820, forever.romanci
2017. március 23. 12:13 #1166
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Mikor az ember eljut arra a pontra, hogy saját magától undorodik a leginkább, na akkor kell lépni. Ma úgy keltem fel egy kegyetlenül szar éjszaka után, hogy tele vagyok motivációval és tervekkel. 2017 az ÉN évem lesz és a változásoké. Ebből nem engedek.
10 felhasználónak tetszik: Beyla, Pixu, ilus1996, Psyché, silenc, Syden, Arcee23, Szandi0820, Denna, forever.romanci
2017. március 23. 13:28 #1167
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
Hozzászólás: 1971
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
Holnap szintvizsga mellow.gif Korábban kell kelnem mint valaha
3 felhasználónak tetszik: ilus1996, Psyché, forever.romanci
2017. március 23. 16:39 #1168
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Már alig várom a holnapi jóga órámat. Végre lesz egy szabad órám, amikor végre magammal foglalkozhatok. *-*
5 felhasználónak tetszik: Pixu, ilus1996, Psyché, silenc, forever.romanci
2017. március 23. 17:15 #1169
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDySmIth @ 2017.03.23. 11:10)
Azt álmodtam, hogy itt koncertezett a Green Day [...]

Mekkora király álmod volt! biggrin.gif

Bezzeg az enyéim... szörnyűek. Ha nem véres késsel mászkálok éjszaka egy erdőben, akkor a paranoid képzelgéseim valósulnak meg és vetülnek ki az álmaimra.
Például múltkor osztálykiránduláson voltam, de a busz lerobbant és egy kis földes útra kellett hajtani. Aztán barátnőm elment egy helyes sráccal, én meg őt hajkurásztam, nehogy lemaradjon a buszról, ami közben megjavult.. de amikor visszatértem, megláttam egy másik barátnőmet, aki összejött az excrushommal (itt hallottam ezt a kifejezést, nagyon találó egyébként), én pedig majdnem rosszul lettem.
És ami a legviccesebb, az az, hogy mikor reggel felkelek, teljesen azt hiszem, hogy ez megtörtént velem a valóságban, annyira igaznak tűnik... rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: ilus1996, silenc, Szandi0820, LaDySmIth, forever.romanci
2017. március 23. 19:41 #1170
Syden
Syden
visszatérő vendég

StátuszI don't belong to anyone but everybody knows my name
Hozzászólás: 320
Csatolások: 10
Azonosító: 261302
Úristen, miután elballagtam fekete lesz a hajam! yahoo.gif
6 felhasználónak tetszik: Pixu, ilus1996, silenc, Shadowsblood, Szandi0820, forever.romanci
2017. március 23. 20:23 #1171
- törölt felhasználó -    
Ma alapvetően sem volt valami fényes napom, kikelni is alig volt kedvem az ágyból, és az sem segített, hogy a megszokott hajnal/reggel ötórai kelési időmhöz képest ma hatkor sikerült eldöntenem, hogy feléledek. Ezzel még nem lenne olyan orbitális nagy problémám, egyszer-kétszer talán nem b*szom fel magamat azon, hogy a fejemtől öt centiméterre lévő, maximum hangerőre rakott Gasoline nem képes felkelteni, oké. Viszont az, amit pár osztálytársam, és néhány, számomra ismeretlen ember képes leművelni, az több, mint undorító. Nem elég, hogy olyanokat mondanak, hogy "a melegek undorítóak, én legszívesebben leköpném az összeset", "be kéne tiltani" (btw mit, a szerelmet, vagy miaf*sz), "felfordul a gyomrom", "a b*zik a leggázabbak, én a helyükben elásnám magamat", én meg próbálom ilyenkor visszafogni magamat, mert nem mutatna szépen a naplóban egy rakat igazgatói. Gyomorforgató és undorító mondatok ezek, most nem szeretnék belemenni a témába, de még mindig azon az állásponton vagyok, hogy tökmindegy az illető neme, ha egyszer szereted a személyiségét és a vele töltött időt. Kíváncsi vagyok, hogy a hatalmas homofóbok, akik itt pampognak, hogy így-úgy undorító meg erre-arra köpné le azokat az embereket, akik szeretnek egy másik embert; ha esetleg egyszer netalántán egy ugyanolyan nemű emberbe szeretnének bele, mit csinálnának. Természetesen senkinek sem kívánom az érzést, hogy rejtőzködve és hazudozva éljen csak azért, hogy ne tudják meg a többiek, kik valójában, de az olyan mondatok, hogy "én sosem képes lennék szeretni egy lányt" elképesztően hazugok, mert nem tudhatod, mit hoz a sors. Btw, amikor ma a hévmegállóban elment két lány, kézenfogva, és az emberek megfordultak utánuk és pofákat vágtak, legszívesebben egyesével löktem volna őket az óceán közepébe több száz méter magasból. Undorító, hogy még mindig ott tartanak egyesek, hogy elítélik a szerető embereket, komolyan. Az pedig már egyenesen nevetséges, amikor egy korombeli, egyébként teljesen normális csaj elkezd velem veszekedni, hogy biztos fogalomzavarban szenvedek, amiért azt hiszem, hogy a biszexuális azt jelenti, hogy mindkét nemhez vonzódik az illető, mert az azt jelenti, hogy az a bizonyos illető két embert szeret. Ilyenkor - ateista létemre - mindig imádkozok, hogy valamilyen felsőbb hatalom segítsen ezeken az élőlényeken. laugh.gif

[szerk.]: ide kapcsolódik; még mindig leírhatatlanul büszke és boldog vagyok a kedvenc férfi karakteremre, amiért bevallotta, hogy meleg. Tényleg nehéz szavakba önteni, milyen (kedvencem, hogy akik eddig imádták őt, azok most osztják, hogy mennyire szomorú, hogy ő is ilyen sorsra jutott, és sajnálják, hogy vele is ezt tették... fucklogic).
A másik ilyen dolog még mindig a divatrajongás iránti undorom. Annyira szeretem, amikor a hatalmas Halsey-rajongó ex-évfolyamtársaim a teremben üvöltetik Ashley Colors-ját (amit nem nagy dunszt ismerni), de amikor közlöd velük, hogy amúgy biszexuális, letörlik azt az egyetlen, mindenki által ismert dalt is a telefonjukról. Felbecsülhetetlen érzés irtani a fogyatékosokat az olyan emberek körül, mint amilyen Halsey is. (BTW ÁPRILIS ÉS JÚNIUS MÁSODIKÁN ÉN NEM FOGOK ÉLNI VISZLÁT.)
9 felhasználónak tetszik: Pixu, ilus1996, silenc, Arcee23, Trapdoor, LaDySmIth, Szandi0820, TheTruthAboutLove, forever.romanci
2017. március 23. 20:28 #1172
Kitti Mimi
Kitti Mimi

Státusz"Elindultunk, mi nem nyugszunk Rock and Roll te vagy a Himnuszunk!"
Hozzászólás: 816
Csatolások: 20
Azonosító: 248600
Jelenleg azon filózok, hogy holnap tényleg csak hat órám lesz és nem hét, mert annak örülnék. De ha hét lesz az sem baj.
2017. március 23. 20:58 #1173
- törölt felhasználó -    
Azon gondolkodom, hogy manapság mindenki tőlem kér érzelmi, szerelmi, és más tanácsokat, közben pedig még ők maguk is tisztában vannak vele, hogy ehhez a legkevésbé se értek. Sose volt még kapcsolatom, az embereket akiknek pedig „tetszettem” eltaszítottam magamtól. Nem szeretem, ha szeretnek.
5 felhasználónak tetszik: Pixu, ilus1996, silenc, Shadowsblood, forever.romanci
2017. március 23. 21:25 #1174
- törölt felhasználó -    
Imádok falun lakni! Imádom, hogy amikor felmegyek egy nagyobb dombra, látom a környező településeket, a többi dombot, a Bükk vonulatait és messzebb a Mátrát. Imádom, hogy bármikor felmehetek a kertünkbe, kiülhetek napozni, szedhetek nyáron gyümölcsöt és zöldséget. Imádom, hogy egy köpésre van a határ, és a csodás tájak... Nagyon hálás vagyok anyukáméknak, hogy ideköltöztek annak idején wub.gif Egyébként ma is a kertben voltunk, természetesen Merlin is elkísért, mert hát neki ugye ott kell lenni feltétlenül, ahol mi vagyunk laugh.gif Az uzsonnám is a kertből szedett hagymaszár és vajkrémes kenyér volt rohog.gif Eltöltöttünk fenn vagy egy órát, és kimentem kicsit szétnézni távolabb, csak ne léptem volna bele a vöröshangyabolyba. Igazából tök jogos, hogy csórikáim rámmásznak, elvégre én nem vettem észre őket, és tapostam bele a közepébe a bolynak, de elég hülyének nézhetett a macska, mikor össze-vissza ugráltam, hogy eltávolítsam magamról a kis dögöket. rohog.gif
Amúgy, hoztam nektek pár képet, ha nem bánjátok, meseszép idő volt ma blush.gif (Na jó, a képek mindegyike a macskához kapcsolódik, de imádom, mikor produkálja magát)
(Ja, és visszatért a gólyánk végre! Remélhetőleg hamarosan a párja is érkezik majd. laugh.gif )

11 felhasználónak tetszik: Beyla, Pixu, ilus1996, Psyché, LaDySmIth, Szandi0820, silenc, Arcee23, Shadowsblood, Trapdoor, forever.romanci
2017. március 24. 13:10 #1175
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
A fájó bölcsességfogamra. Múlt tavasszal elmentem vele a fogorvoshoz, aki azt mondta, hogy soha az életben nem fog kinőni és nem tud vele mit kezdeni, irány a szájsebészet. El is mentem, ahol csak azért ültem jó egy órát, hogy a doki azt mondja, kell egy röntgen. Mikor utána ismét bementem (horrorfilmbe illően) tűvel a kezében fordult meg és azt mondta, hogy ki kell húzni. Több se kellett nekem, bef*stam és mondtam, hogy biztos nem. Ez annyira nem tetszett neki, de további két opciót ajánlott: vagy nem csinál vele semmit, vagy kivágja körülötte az ínyt. Gyorsan kellett döntenem és ennek eredményeképpen az utóbbit választottam, de megbántam - nem kellett sok idő, hogy visszanőjön és hogy így megbolygatta csak rosszabb lett.. Tegnap megszakértettem a tükörben: a fele fog látszik csak (mondjuk elég furán néz ki), totál be van durranva, piros és fáj is (vannak jobb napok, mikor nem fáj annyira, de a gyulladás állandó), viszont nagyon nem akaródzik, hogy meglátogassam a szájsebészetet, pedig beutalóm már több mint három hónapja van. rolleyes.gif Halogatom az egészet, de nem tudom érdemes-e tovább. Lehet jobb lett volna akkor kihúzatni, már el is felejtettem volna az egészet.
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Pixu, ilus1996, LaDySmIth, Szandi0820
2017. március 24. 14:46 #1176
- törölt felhasználó -    
Gyerekek, ellopták a cikkem. Az a poén, hogy ráadásul a képekkel együtt...
Nem tudom, emlékeztek-e a cicás cikkemre, ami nem olyan rég jelent meg az oldalon. Most viszontláttam egy másikon, persze hozzátették a magukét is... nem tudom, ilyenkor mit lehet kezdeni, de baromira felidegesített, hogy annyi gerinc nincs bennük, hogy feltüntetik a forrást.
http://www.imadomamacskam.hu/5-ok-amiert-erdemes-macskat-tartanod/
7 felhasználónak tetszik: Beyla, Pixu, ilus1996, Trapdoor, silenc, forever.romanci, Szandi0820
2017. március 24. 14:52 #1177
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
hogy holnap úgy mennék mozibaaaa
2017. március 24. 17:57 #1178
- törölt felhasználó -    
Annyira tanácstalan és kétségbeesett vagyok. Nem tudom, mihez kezdjek magammal, fogalmam sincs, mi akarok lenni és hogy mit csináljak a jövőben. Legszívesebben szakot váltanék, mert a jelenlegi minden egyes nap rombolja az önbizalmamat, mindig hülyét csinálok magamból, és tudom, hogy kevés vagyok ide. Hiányzik a motiváció, az a szenvedély, ami a többi csoporttársamban megvan. Nem egy olyan dolog van, amit szívesebben csinálnék, ami jobban érdekel, de az a probléma, hogy a legtöbbet itthon még csak szóba se hozhatom, mert nem egyetem/fősuli. A másik lehetséges egyetemi szakkal pedig szintén bajban vagyok, hiszen addig oké, hogy érdekel és hogy szívesen tanulnám, de utána lövésem sincs, hol tudhatnék elhelyezkedni.
Vissza akarok menni az oviba. :'(
8 felhasználónak tetszik: Beyla, Pixu, Arcee23, ilus1996, silenc, TheTruthAboutLove, forever.romanci, Szandi0820
2017. március 24. 18:15 #1179
- törölt felhasználó -    
Tegnapelőtt cirkuszban voltam (már ezer éve nem voltam, szóval jól esett laugh.gif ), és bármennyire is lenyűgöző volt némelyik mutatványos, leginkább a bohóc tetszett. Hihetetlen, hogy a csávó nem is tud magyarul, tehát az egész előadás alatt egy szót sem szólt (amúgy ő a cirkusz igazgatója is), mégis végigröhögte az egész közönség a produkcióit, valahányszor feljött a színpadra. Felnőtt férfiakból csinált hülyét a gyerekeik kedvéért, mindenki könnyes szemmel nevetett, az egész sátor a nevetéstől zengett, és arra jöttem rá, hogy ez csodálatos érzés lehet. Nekem az a legnagyobb álmom, hogy segítsek legalább egy emberen azzal, amit írok, és az egészségügyben való segítés is rettentően jó érzéssel tud néha eltölteni (még akkor is, ha nem ezt a pályát fogom választani magamnak, csak egy ideiglenes megoldás), de egy bohócnak is ilyen érzés lehet... Ha egy csomó gyerek, tini, felnőtt azon nevet, amiket csinálsz, és pár percre elfelejtik minden gondjukat, mert te megnevetteted őket, az enyhén szólva is piszok kellemes érzés lehet. laugh.gif
Negatívum: Szerintem az olasz vendégművészek nem bánnak túl jól az állatkáikkal. Volt itt minden. Kenguru, teve, láma, emu, egy rakás ló, szarvasmarha, zebra, szóval tényleg minden volt, és egytől-egyig gyönyörűek voltak, de az előadásban volt valami, ami azt sugallta, hogy nem bánnak velük jól. unsure.gif
6 felhasználónak tetszik: Beyla, Pixu, ilus1996, LaDySmIth, Trapdoor, Szandi0820
2017. március 24. 20:26 #1180
- törölt felhasználó -    
Még tegnap este írtam a legjobb barátnőmnek, hogy Adelaide (szintén jó barátnőm) teljesen megőrült. Igazándiból ezt úgy értettem, hogy őrülten szerelmes egy osztálytársamba, de az az értelmiségi Cecília ezt nem így értette. Megkérdezte Addy-t, hogy miért őrült meg (vajon, ha az őrültekházába járna, egyesével megkérdezne minden dilist, hogy őrült vagy?), erre ő azt írta, hogy miért őrült volna meg? Erre ugye Cecc mondja, hogy, mert én azt írtam neki Imessagen. Addy persze besértődött, és ezt a hatalmas problémát ugye meg kellett osztania mindenkivel, konkrétan vagy négyen rendesen berágtak rám. És persze kinek kelett bánatos bociszemekkel a bocsánatukért esedezni?
Nekem.
172 oldal 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!