Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. március 17. 19:31 #1121
- törölt felhasználó -    
hiányzik.nagyon.
5 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Jody, Szandi0820, Maiko, Arcee23
2017. március 17. 20:10 #1122
Arcee23
Arcee23
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Mikor egy év kihagyás után újra elkezdesz Hearthstoneozni és alázol. cool.gif
1 felhasználónak tetszik: nothingcanstopme
2017. március 17. 20:56 #1123
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Idézet (jawbreaker @ 2017.03.16. 20:36)
szóval az egész úgy kezdődött, hogy januárban hirtelen felindulásból kötöttem egy madzagot a csuklómra emlékeztetőnek, hogy a "normális élet" nem fog magától megtalálni, nekem kell megkeresnem. (de ezt elfelejteném, mint amúgy mindent. éljen a bambulás.)
első lépésként visszatértem az íráshoz, hátha az majd feldob. miután kinyírtam négy karaktert, köztük a főhőst is, rájöttem, hogy nem. napok múlva előhalásztam másik ősi hobbimat is, és leültem festeni. ebbe nagyon belemerültem, mert beugrott, milyen szépek a virágzó cseresznyefák, mondjuk ez hiba volt, ugyanis ezután egy hétig virágzó cseresznyefákat festettem megállás nélkül. amikor festékfoltos zombiként előbotorkáltam a szobámból megkérdezni a pontos dátumot, egyből apa állított meg, hogy megbizonyosodjon róla, tényleg én vagyok a lánya, a rövid diskurzusból meg anya is megértett pár szót (apával nem magyarul beszélünk, de amúgy nem is németül, ahogy a logika megkívánná, hanem angolul), úgyhogy ő is odajött, elkezdtek hangosan elmélkedni, szóval inkább visszavonulót fújtam és felsettenkedtem a szobámba. ez volt körülbelül 2 héttel ezelőtt.
amúgy fogalmam sincs, mit csinálok, de egy kicsit büszke vagyok magamra. novemberben hosszas vívódás után rövidre vágattam a hajam (számig se ér már), most meg végre tudatosan próbálkozom helyrehozni azt, ami az évek során összeomlott. *köhögés* próbálkozom. harcolok magammal, a múlttal, jelennel, de már új madzag van a csuklómon, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoz az előttem álló időszak. laugh.gif 
ez amúgy tuti nem érdekelt senkit, de jó volt kiírni magamból, mindenkinek külön kézcsók és emléklap, köszi hogy eljöttetek

cseresznyefák, igen, végre valaki aki osztja a szerelmemet irántuk wub.gif (mondjuk a festés nem az én műfajom, én csak fotózom őket, de már számolom vissza a napokat amíg nyílnak)

on: nagyon örülök, hogy fogadhattam cserediákot (Szingapúrból) de kicsit örülök, hogy holnap már megy haza, engem is kicsinált az, hogy folyton ide-oda rohantunk velük (őt meg még inkább), meg azért az egyedüllétet tudom értékelni
de előtte még egy kémiaOKTV #noskilljustluck
1 felhasználónak tetszik: LaDySmIth
2017. március 17. 21:47 #1124
- törölt felhasználó -    
végignéztem a The 100 új részét, és azt kell mondjam, hogy bár eddig is hatalmas Bellarke-antishipper (nincs ilyen szó but who cares?) voltam, most már még inkább.

Btw, már komolyan ott tartok, hogy kiugrok az ablakon pár ember viselkedése miatt. Nem akarok senkit megnevesíteni, sőt, még csak utalni sem senkire, de remélem nem én vagyok az egyedüli, akit hihetetlen mértékben képes idegesíteni a divatrajongás. Mármint oké, az egy dolog, hogy hirtelen fellángolásból megszeret valaki egy hírességet, és mindenhol megosztja, hogy mennyire szereti. Anno én is ezt csináltam, amikor megismertem Lauren-t (azzal a különbséggel, hogy nem volt hová posztolnom lol), de ennek három éve, és azóta töretlenül tisztelem és szeretem. Nem azt mondom, hogy az évek során nem szeretsz meg több hírességet, mert ez nem igaz. Én is rengeteg embert kedveltem meg és tiszteltem, de ettől függetlenül az az ember, akinek az ittlétemet köszönhetem, ugyanúgy az első számú maradt, még ha ezt nem is mindig így mutattam. Viszont van pár ember, aki megismer egy sorozatot, és onnan kiemeli a számára legszimpatikusabb karaktert és a színészt, aki alakítja - és őt az egekig magasztalja, imádja, képzeletben hozzámegy feleségül, vagy legjobb barátnőjének fogadja, magyar ember létére nem tudja leírni azt, hogy igaz példaképe/királynője/mit tudom én mije, aztán pár hét után jön egy új sorozat, egy új karakter, egy új színész, és az előbbi, akit hatalmas példaképének és élete megmentőjének tartott, hirtelen lecserélődik, és szépen lassan elfelejtődik. Ezzel csak az a probléma, hogy úgy, ahogy van, undorító. Oké, lehetséges, hogy erről nem tud az adott híresség, de könyörgöm, pár kép és videó alapján senki nem lesz az ember példaképe, ehhez idő kell. Én sem három nap után mondtam először, hogy "Hé, amúgy L a true királynőm, életem értelme és a drágaságom", hanem másfél év után. Oké, nem mindig saját magammal akarok előhozakodni, de azok, akik kéthetente váltogatják, hogy ki legyen a "trueidoljuk" (btw, könyörgöm. magyar vagy, vállald fel, ne próbálj meg tumblr-stílusúnak tűnni az ilyen, egyébként teljesen értelmetlen kifejezésekkel), igazán példát vehetnének olyan emberekről, mint az ittlévők nagy része. Azok, akik egyetlen kép alapján eldöntik, hogy ő bizony csinos nő és csodálatos, ezért megéri a példaképemnek lennie, kicsit magukba nézhetnének. Ez olyan, mintha hirtelen elkezdenél rajongani a tanárodért, hetekig posztolnád mindenhová, hogy ő neked az igazi, aztán hirtelen ugyanezt tennéd egy másik tanároddal. Mert ők is ugyanolyan emberek, akárcsak a tanáraid, és gondolom nem a legkellemesebb érzés lenne számukra, ha megtudnák, hogy a világ másik pontján vannak olyan személyek, akik divatból imádják őket, aztán már nem foglalkoznak velük. Egy kép, vagy videó, esetleg egy sorozatbéli epizód miatt nincs jogod valakit a példaképednek nevezni, mert ez hazugság volna, és lehet, hogy éppen úgy érzed, ő számodra az igazi, és mindent telenyomsz a nyálas és két kilométer hosszú, istenítő véleményeddel, de ha két hét után lecseréled, és már nem fogod annyira szeretni, mint azelőtt, akkor ne lepődj meg, ha lesz pár ember (köztük én), aki ilyen okokból ír majd - egyébként plafonig duzzadt agyvízzel - egy szintén két kilométeres hozzászólást. Azt pedig már főként nem értem, hogy hogy lehet olyasvalakit tisztelni, aki eddig mindössze egy egyévados sorozatban szerepelt. Most robbant be a köztudatba, semmi olyat nem tett le az asztalra, amire azt mondom, "ez igen", alig ismert, és nincsen fent róla anyag az interneten. Így, a semmiből hogyan építesz magadnak várat?

(Egyébként az, hogy E/2.-ben írtam, semmit sem jelent. Aki tudja, hogy nem inge, ne vegye magára, aki pedig magára ismert, és nem ért egyet, írhat nekem, abszolút hidegen fog hagyni. Nem nevesítettem meg senkit, plusz senkit sem szándékoztam megbántani, egyszerűen csak fogalmam sincsen az ilyesfajta kamuimádat miértje felől.)

További kellemes napot mindenkinek.
8 felhasználónak tetszik: Denna, ilus1996, Elody, madeleine., Psyché, Arcee23, Szandi0820, Trapdoor
2017. március 17. 22:10 #1125
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fylia @ 2017.03.17. 21:47)
végignéztem a The 100 új részét, és azt kell mondjam, hogy bár eddig is hatalmas Bellarke-antishipper (nincs ilyen szó but who cares?) voltam, most már még inkább.
Btw, már komolyan ott tartok, hogy kiugrok az ablakon pár ember viselkedése miatt. Nem akarok senkit megnevesíteni, sőt, még csak utalni sem senkire, de remélem nem én vagyok az egyedüli, akit hihetetlen mértékben képes idegesíteni a divatrajongás. Mármint oké, az egy dolog, hogy hirtelen fellángolásból megszeret valaki egy hírességet, és mindenhol megosztja, hogy mennyire szereti. Anno én is ezt csináltam, amikor megismertem Lauren-t (azzal a különbséggel, hogy nem volt hová posztolnom lol), de ennek három éve, és azóta töretlenül tisztelem és szeretem. Nem azt mondom, hogy az évek során nem szeretsz meg több hírességet, mert ez nem igaz. Én is rengeteg embert kedveltem meg és tiszteltem, de ettől függetlenül az az ember, akinek az ittlétemet köszönhetem, ugyanúgy az első számú maradt, még ha ezt nem is mindig így mutattam. Viszont van pár ember, aki megismer egy sorozatot, és onnan kiemeli a számára legszimpatikusabb karaktert és a színészt, aki alakítja - és őt az egekig magasztalja, imádja, képzeletben hozzámegy feleségül, vagy legjobb barátnőjének fogadja, magyar ember létére nem tudja leírni azt, hogy igaz példaképe/királynője/mit tudom én mije, aztán pár hét után jön egy új sorozat, egy új karakter, egy új színész, és az előbbi, akit hatalmas példaképének és élete megmentőjének tartott, hirtelen lecserélődik, és szépen lassan elfelejtődik. Ezzel csak az a probléma, hogy úgy, ahogy van, undorító. Oké, lehetséges, hogy erről nem tud az adott híresség, de könyörgöm, pár kép és videó alapján senki nem lesz az ember példaképe, ehhez idő kell. Én sem három nap után mondtam először, hogy "Hé, amúgy L a true királynőm, életem értelme és a drágaságom", hanem másfél év után. Oké, nem mindig saját magammal akarok előhozakodni, de azok, akik kéthetente váltogatják, hogy ki legyen a "trueidoljuk" (btw, könyörgöm. magyar vagy, vállald fel, ne próbálj meg tumblr-stílusúnak tűnni az ilyen, egyébként teljesen értelmetlen kifejezésekkel), igazán példát vehetnének olyan emberekről, mint az ittlévők nagy része. Azok, akik egyetlen kép alapján eldöntik, hogy ő bizony csinos nő és csodálatos, ezért megéri a példaképemnek lennie, kicsit magukba nézhetnének. Ez olyan, mintha hirtelen elkezdenél rajongani a tanárodért, hetekig posztolnád mindenhová, hogy ő neked az igazi, aztán hirtelen ugyanezt tennéd egy másik tanároddal. Mert ők is ugyanolyan emberek, akárcsak a tanáraid, és gondolom nem a legkellemesebb érzés lenne számukra, ha megtudnák, hogy a világ másik pontján vannak olyan személyek, akik divatból imádják őket, aztán már nem foglalkoznak velük. Egy kép, vagy videó, esetleg egy sorozatbéli epizód miatt nincs jogod valakit a példaképednek nevezni, mert ez hazugság volna, és lehet, hogy éppen úgy érzed, ő számodra az igazi, és mindent telenyomsz a nyálas és két kilométer hosszú, istenítő véleményeddel, de ha két hét után lecseréled, és már nem fogod annyira szeretni, mint azelőtt, akkor ne lepődj meg, ha lesz pár ember (köztük én), aki ilyen okokból ír majd - egyébként plafonig duzzadt agyvízzel - egy szintén két kilométeres hozzászólást. Azt pedig már főként nem értem, hogy hogy lehet olyasvalakit tisztelni, aki eddig mindössze egy egyévados sorozatban szerepelt. Most robbant be a köztudatba, semmi olyat nem tett le az asztalra, amire azt mondom, "ez igen", alig ismert, és nincsen fent róla anyag az interneten. Így, a semmiből hogyan építesz magadnak várat?
(Egyébként az, hogy E/2.-ben írtam, semmit sem jelent. Aki tudja, hogy nem inge, ne vegye magára, aki pedig magára ismert, és nem ért egyet, írhat nekem, abszolút hidegen fog hagyni. Nem nevesítettem meg senkit, plusz senkit sem szándékoztam megbántani, egyszerűen csak fogalmam sincsen az ilyesfajta kamuimádat miértje felől.)
További kellemes napot mindenkinek.

Egyetértek veled nagyon, szívemből szóltál. De igazából félig-meddig arra gondolok ilyenkor, hogy ez is egy időszak. Sajnos ma már a fiatalok nagyon könnyen hozzáférnek az internethez, sorozatokhoz, és sok-sok olyan oldal van, ahonnan megpróbálnak meríteni. Ez egy út ahhoz, hogy majd később kiforrjon a személyiségük. Amúgy én kicsiként Lagzi Lajcsiért rajongtam iszonyúan, és havonta más szerelmem volt _nevet.gif Ez egy ilyen időszak, bár engem is marhára idegesít ez a tumblr. sz*rság, ami még hozzájárul ezekhez, illetve a divatdepresszió és társai, de ennél még mindig jobb, mintha valaki hetente váltogatja a példaképét. Remélhetőleg előbb vagy utóbb megállapodnak egy olyan híres ember mellett, aki valóban kihúzza őket a csávából. Engem például Harry Styles húzott ki, és tudom, hogy mennyien nem kedvelik, de amikor totál egyedül voltam, szorongással egy iszonyatosan idegen helyzetben, és azt hittem, elájulok, az, hogy végig rá gondoltam, videókra, dalokra, illetve arra, amit így megismertem belőle, segített és sikerült túlélnem a napot. Szóval ez marha sokat jelent, és remélhetőleg ők is rájönnek majd arra, hogy ez milyen. És tök mindegy, ki lesz az, ha segít nekik majd a nehéz időkben, és nem a hibáikról vesznek példát, mert amúgy nem azt jelenti a rajongás és a tisztelet valaki iránt, hogy nem vesszük észre és nem ismerjük el a hibáit. Azt amúgy én sem értem, aki alig ismeri az adott embert, és rajongónak nevezi magát, mert én személy szerint, ha valakire felfigyelek, nagyon sokáig utánajárok, ismerkedem vele, hogy el tudjam dönteni, tetszik-e a munkássága vagy nem. Lana Del Rey-nél ez klasszikus példa amúgy, amikor sokan rajongónak titulálják magukat, közben pedig csak azokat a dalait ismerik, amiket nyomnak a rádiók, és persze idealizálják ezzel a grándzs dologgal, ami manapság annyira menő, közben pedig nem tudnak semmit arról, hogy mi és ki inspirálja, mi alapján írja a dalait, és ha megkérdezem őket, hogy "Oh, hogy tetszik az Is This Happiness c. szám?", akkor néznek rám, mint Rozi a moziban, mert ez egy kevésbé népszerű dal és azt sem tudják, hogy van ilyen.
De amúgy ez egy korszak, és még mindig jobb, mintha alkoholizálnának vagy ilyenek. Ez a nagy csapongás végül is egy út ahhoz, hogy kiforrjon a személyiségük, és remélhetőleg nem csak az internetből fognak meríteni. Bár az is szörnyen sok, amennyi időt a gép előtt töltenek, mert 10-14 évesen oké, hogy interneteztem, de emellett rendszeresen olvastam, rajzoltam, jártam apával a természetbe, tyúkokat etettem, segítettem anyáéknak, szóval másból is állt az életem.
Tehát így összefoglalva, engem a divatmentálisbeteg vagyok és amúgy közel áll hozzám a grunge stílus, közbe azt sem tudom, hogy az mi, és perverz vagyok és kiírom a profilomra, hogy alkohol, 12 évesen, na, ez jobban irritál, mint a divatrajongás. rohog.gif
8 felhasználónak tetszik: ilus1996, Elody, Jacqueline, madeleine., Beyla, Szandi0820, Psyché, Trapdoor
2017. március 17. 23:47 #1126
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Évente legalább 4-5 alkalommal rájövök, hogy nekem egész egyszerűen a múlt században kellett volna élnem. A zenék, a ruhák, az emberi értékek, a viselkedés, szinte minden vonzóbb számomra a 20. század bármelyik évtizedéből - jó, a 80'-s és 90'-s évek erősen dobogósok azért - mint a mostaniból. Félreértés ne essék, most ez nem az a "hű de rossz társadalmunk van, ez a 21. század tönkretesz mindenkit" ömlengés, mert ezektől már a falat kaparom. Van abban a korszakban is jó, amit most élünk meg, nem vagyok én ellene a modernizálásnak egy bizonyos szintig, egyszerűen csak nekem jobban bejön a "régi élet", mint a mostani. Attól függetlenül mondom ezt egyébként, hogy még büszkén mondhatom a születési évemhez az "ezerkilencszázvalamennyit" - tudom, én vagyok a nemnormális, hogy ez engem amolyan gyilkos élvezettel tölt el, de akkor is. Mennyivel jobb már így kezdeni? cool.gif

ON: Még mindig nincs vízumom, egész héten szerződéseket és nyilatkozatokat irkáltam, vagy ha nem, akkor a magyar nyelv grammatikáját kellett tanulmányoznom. Leadtam a szakdogát az esti sulihoz, már ráng az egyik szemem az ipari mennyiségű kólától, kavarog az agyamban az angol meg a magyar, napjában ötször elüvöltöm a Somebody Told Me-t, mert nagyon jólesik, és rászoktam a tönkölybúzás babakekszre. A laptopom ellenem fordult és majdnem zárlatos lett, engem meg megcsapott az áram.
Várom már a jövő hetet...

ON2:

Idézet
Szabe:(...)de emellett rendszeresen olvastam, rajzoltam, jártam apával a természetbe, tyúkokat etettem, segítettem anyáéknak, szóval másból is állt az életem.(..)

Pacsi! beer.gif A tyúketetést én mondjuk két évesen kezdtem, viszont falun nőttem fel - igen, azon a "nagyon-nagyon-vidék-és-falu" típuson - szóval nekem a negyven fokban való kapálás, össznépi borsófejtés, három napos szüret, itatócsere a csirkéknek meg miegyéb olyan természetes dolog, mint másnak a BKV bérlet.
8 felhasználónak tetszik: Shadowsblood, Denna, ilus1996, Elody, LaDySmIth, madeleine., Beyla, Szandi0820
2017. március 18. 11:56 #1127
- törölt felhasználó -    
A pillanat, amikor megkapod életed egyik legbántóbb bókját és nem tudod, hogy mit reagálj.

Idézet
Úristeeen, most tökre úgy nézel ki mint Ariana Grande.

Hosszú ideig csak pislogtam, aztan vegül megmondtam, hogy "Köszönöm, de utálom a ribaaancot". Hiszen bóknak szánta, illik megköszönni, de azért jobb figyelmeztetni mihez tartsa magát legközelebb. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: TheTruthAboutLove, ilus1996, Arcee23, Trapdoor
2017. március 18. 14:14 #1128
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fylia @ 2017.03.17. 21:47)

Btw, már komolyan ott tartok, hogy kiugrok az ablakon pár ember viselkedése miatt. [...]

Fylia, csak ennyi: meghajolo.gif
Egyébként, ezek annyira komolytalanok, hogy az már szánalmas.

On: fáj a hasam és a szomszédból már megint nyüszít valami/valaki.
Kinyitottam az ablakot, mert szeretem az eső utáni friss levegőt, és egy madárka csücsült az ablakomhoz közel eső ágon. Olyan kis cuki volt. wub3.gif
Csak a nyüszítés elijesztette..

Update: találtam egy csomag Maoam-ot a fiókomban.. micsoda kincsek. A kérdés már csak az, mióta lehet ott. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, ilus1996, LaDySmIth, Trapdoor
2017. március 18. 16:25 #1129
- törölt felhasználó -    
Körülbelül tizedjére néztem meg az Oroszlánkirály harmadik részét a barátommal, és szomorúan tapasztaltam, hogy már nem olyan varázsa van, mint az első pár nézésre.... rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: Denna, forever.romanci, Szandi0820, madeleine., LaDySmIth, Trapdoor
2017. március 18. 21:15 #1130
Nagisa
Nagisa
visszatérő vendég

Státuszreylo
Hozzászólás: 249
Csatolások: 10
Azonosító: 255003
már vagy 4 napja szédülök, de még nem sikerült rájönnöm miért think.gif
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2017. március 18. 21:26 #1131
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Idézet (Psyché @ 2017.03.17. 23:47)

ON2:
Pacsi! beer.gif A tyúketetést én mondjuk két évesen kezdtem, viszont falun nőttem fel - igen, azon a "nagyon-nagyon-vidék-és-falu" típuson - szóval nekem a negyven fokban való kapálás, össznépi borsófejtés, három napos szüret, itatócsere a csirkéknek meg miegyéb olyan természetes dolog, mint másnak a BKV bérlet.

nekunk vannak tyukjaink a mai napig biggrin.gif es egy hatalmas kertunk tele zoldseggel, gyumolccsel es mindenfele gyogynovennyel xd. mondjuk en egy kicsi varosban lakom, nem falun, de felenk ez gyakori. mostohaapamek viszont faluban laknak, bar az is eleg varosias azt leszamitva, hogy o foldmuvelessel foglalkozik azt hiszem, hatalmas teruletei vannak Romaniaban is tobbek kozott, en nem ertem hogy gyozik...
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Psyché
2017. március 18. 21:55 #1132
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Úgy érzem ,hogy megvagyok végre könnyebbülve, hogy ez a 3 hét letelt. Igazából 2 hetet vártam ,ez csak bónusz volt, amivel nem kalkuláltam. Ugyanis 3 héttel ezelőtt már javába készülni kellett a háromnegyed éves vizsgákra, aztán egy héttel ezelőtt túl is estem nagy nehezen rajta, ebben a hétben meg úgy gondoltam ,hogy végre lazíthatok, de jött haza apám és bátyám, ilyenkor meg kész téboly az otthon. Ráadásul még a nyári gyakorlati melómmal is foglalkoznom kellett, konkrétan tegnap egész nap azzal voltam elfoglalva, hogy önéletrajzot csináljak.
És őszintén szólva ebből az egészből már csak azt vártam ,hogy mikor jön el már egy nap ,hogy csak leülök, nem kell még beülnöm a gép elé se és egy napot olvasásra szánhatok.
Na, remélhetőleg a holnapi napomon eljön ez, mert én már kissé ki voltam akadva, különösen ezen a héten: anyám leordibálta a fejemet (szerdán, de, mintha évek teltek volna el), megjegyzem jogosan, aztán még a rajztanárnőm is eléggé kritizált a rajzom miatt, el is bőgtem magam a szünetbe, ráadásul még a tesóm is próbált rávezetni néhány dologra az önéletrajz írásnál ,hogy mi jó és mi nem, amit szintén kritikaként éltem meg, pedig tudom ,hogy segíteni akart nekem.
Na tehát mind ezeket egybe véve egyikből se jöttem ki rosszan végül. Kemény 3 héten vagyok túl ,de sikeresek lettek a vizsgáim, anyámmal megbeszéltük a dolgot és már van biztosítva nyári gyakorlati helyem is. Pluszba még elkezdtem futni, jönnek a jó idők, én meg szeretnék kicsit sportolni. Holnapra pedig már mindkét tesóm megy el itthonról és apum is megy vissza dolgozni Németbe, szóval nyugi lesz a házban, tudok olvasni. Félre értés ne essék, én tökre szeretem, ha együtt a család, de ilyenkor bolondok háza van nálunk. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Psyché, Szandi0820
2017. március 18. 22:12 #1133
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
Hozzászólás: 1971
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
Azaz érzés mikor a családdal beszélsz,h elakarsz menni egy koncertre és nagyesély mindenre és már halálra izgulsz mindenért.
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2017. március 18. 22:22 #1134
E. és Zendaya ever
E. és Zendaya ever
Melankólikus

Státusz"(...) Vagyis nem pragmatikus."
Hozzászólás: 1327
Csatolások: 10
Azonosító: 216874
Kezdeni kéne valamit magammal, mondjuk jó kislány módjára befészkelődni az ágyamba és folytatni a sorozat maratont. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Arcee23
2017. március 18. 23:40 #1135
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Egy nagyon buta kérdés lesz, de...léteznek még színek a világon? Oké, mindjárt elmagyarázom, mi a problémám. biggrin.gif

Egy ideje feltűnt, hogy nagyon nagy divat lett a "tegyünk mindent fekete-fehérré, mert az mennyire menő". Meg basic. Meg nem tudom még, hogy milyen jelző van rá. rohog.gif pardon.gif
Először pont itt, starity-t szúrt szemet a dolog: minden második embernél a tipikus fekete-fehér, semmit mondó idézetekkel telerakott, "insane vagyok, tehát cool" típusú profilok tucatjaival találkoztam. Nem azt mondom, az én bemutatkozásomban is van pár idézet, de nem az a sötét hangvételű mind. Ugyanez az utcán: évek óta vadásztam piros táskára, amit egy hete sikerült beszereznem. Mégis, lassan papagájnak érzem magam vele, ha kilépek az ajtón, mert mindenkinél ugyanazt a sablon fekete nagy táskát látom. Nem tudom, hogy tudjátok-e mire célzok: az a két füles, minden H&M, Bersha stb. üzletben megtalálható darab. Nem elítélni akarom őket, mert mindenkinek megvan a saját stílusa, de...én már nem értem. unsure.gif A ruházat ugyanez, ott is minden fekete, nagy ritkán szürke esetleg. Olyan...lelombozó látni, én tényleg úgy érzem, hogy eltűntek a színek. Persze, nem kell a szivárvány minden színét magadon viselned, de igazán lehetne más trend, mert nekem hiányzik a többi szín is.
(Tudom, elég furcsa és érdektelen "probléma", csak már kikívánkozott. unsure.gif )
7 felhasználónak tetszik: Arcee23, Beyla, Denna, exoverdose, forever.romanci, Psyché, Szandi0820
2017. március 19. 00:28 #1136
- törölt felhasználó -    
elméletileg vannak barátaim, de annyira üresnek érzem ezeket a kapcsolataimat, hogy az elképesztő. hiába járunk össze, hiába csinálunk programokat, magányos vagyok. sajnos tudom, hogy csak arra kellek, hogy megnevettessem őket, esetleg tanácsokat adjak. szeretem, ha értékelik a humorom, de valahogy hiányzik, hogy valaki engem is meghallgasson. mindig ott voltam nekik, tűzbe mennék értük a mai napig, ugyanakkor tisztában vagyok a ténnyel, hogy ez fordítva messze nem kölcsönös. van nekik más: jobb, szimpatikusabb, fontosabb. nem várhatom el senkitől, hogy számítsak neki, ezt is nagyon jól tudom. egyszerűen csak... passz. hiányzik, hogy embernek érezzem magam, ne egy bábunak, ami ahhoz kell, hogy jobb legyen a hangulat. annyira kilátástalan ez az egész, mert nem akarom elhagyni egyiküket sem, hiába nyomnak egyre lejjebb. olyan, mintha egy szakadék szélén kapaszkodnék, ők meg ott állnának, figyelnének, aztán segítség helyett megtaposnák a kezem. és ez fáj.
5 felhasználónak tetszik: Jacqueline, Denna, forever.romanci, Trapdoor, Szandi0820
2017. március 19. 06:59 #1137
- törölt felhasználó -    
Én most arra hogy holnap iskola :''D
2017. március 19. 09:59 #1138
disco queen
disco queen
visszatérő vendég

StátuszThe truth about love, it can not be explained…
Hozzászólás: 110
Csatolások: 2
Azonosító: 250305
Egy különleges kéréssel fordulnék hozzátok. A kémia tanárunk szeretné, hogy írjunk egy esszét valamilyen témával kapcsolatban. Osztálytársammal a kóla és a zéró kóla közti különbséget szeretnénk górcső alá venni, a cukor miatt. Ezért nagyon fontos lenne, hogy akinek van egy pár perce, az töltse ki ezt a tesztet. Előre is köszönöm. smileeee.gif
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHCXuzBsxyWouFWp2esyNpaTJkrHbY2AJXO1kQwM17Bv4YDQ/viewform?usp...orm?usp=sf_link
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820
2017. március 19. 11:34 #1139
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
Hozzászólás: 1971
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
Elengednek a B.A.P koncertre és végre láthatom az én 2. ubm. heart.gif (2.ubm..tudom,h fura)

Felemelő érzés mikor tényleg megdolgozol érte és tényleg elis mehetsz rá,
2 felhasználónak tetszik: kaliforhnia, Beyla
2017. március 19. 14:28 #1140
- törölt felhasználó -    
Fura, mennyire el tud szokni az ember a színes ruháktól. Kb. három éve csak feketét hordok (meg szürkét, bordót, itthon zöldet és lilát is), de tegnap mamával voltam vásárolni, mert eldöntötte, hogy vesz nekem valamit a szülinapomra, mert még nem kaptam semmit. Nézegettem a kockás ingeket, mert azokat még szeretem, de sosem sikerül normálisat találni, hát persze most sem volt. Felpróbáltam párat, mert vállfán tök jól nézett ki, de a próbafülkében csak bámultam magamon, hogy "nincs az az isten, hogy én ilyet vegyek fel", annyira furán nézett ki rajtam az összes. Szóval céltudatosan megindultam a férfi pólók felé (legutóbb is egy nagyon vagány Harry Pottereset találtam laugh.gif ), volt egy Marveles, Vasemberrel, Hulkkal, meg a többiekkel, de nem volt a méretemben, volt Star Warsos is, de bármennyire is elképesztően nézett ki, még egy Star Wars filmet sem láttam. Már kezdtem csüggedni, hogy nem találok normális pólót, mikor megláttam egy szürkét, rajta egy gyönyörűszép Dodge Challengerrel, azonnal beleraktam a kosárba. rohog.gif Szerintem az utóbbi években egyszer sem volt olyan alkalom, hogy női osztályon találtam volna valami elfogadható ruhát magamnak.
6 felhasználónak tetszik: Shadowsblood, LaDySmIth, Trapdoor, TheTruthAboutLove, Beyla, Szandi0820
172 oldal 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!