Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. március 10. 22:57 #1061
- törölt felhasználó -    
Az a csodálatos, felemelő érzés, amikor végre van egy olyan nap a hetedben, amire azt mondod kérdőjelek nélkül, hogy tényleg jó volt, erre te átváltasz mazochista üzemmódba, és megnézed azt a videót a kedvenc halott karakteredről, amiről pontosan tudod, hogy hét perces hosszúságú, olyan zene megy alatt, amitől már csak önmagában is halálvágya van az embernek, és azzal is pontosan tisztában vagy, hogy videón még sosem sírtál ennyit. Komolyan nem értem magamat, és azt a gyönyörű szokásomat, hogy miért kell ennyire kötődnöm a kedvenc karaktereimhez, mint pl. Lexa. Már egy éve meghalt, de még mindig elsírom magamat, ha szóba kerül. Komolyan nem tudom, mi van velem, de szerintem most megyek egy százas zsepiért, és könnyek közt, de megírom végre a történetem folytatását, és akkor is beleírom Lexát, ha a torkomnak ugrik a laptop. cray.gif
5 felhasználónak tetszik: Mirrors, madeleine., TheTruthAboutLove, Emeloverr., Lisanne
2017. március 10. 23:42 #1062
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
megettem 2 doboz joghurtot laktózérzékenyen, jelenleg úgy fáj a hasam, hogy már kezdem látni szűzmáriát, de legalább finom volt.
csináltam twittert, de már most meguntam, pedig végre van egy hely ahol nap 24 órájába kiírhatom a hülyeségeim, amúgy csak azért csináltam. rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: Beyla, Bátor Ventillátor, silenc, Arcee23, Denna, Szandi0820, LaDySmIth
2017. március 11. 07:54 #1063
Emeloverr.
Emeloverr.
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 939
Csatolások: 91
Azonosító: 262863
KIJÖTT AZ ÚJ RIVERDALE RÉSZ FELIRATOSAN! w00t.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Itt van wub.gif wub.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Lisanne
2017. március 11. 08:34 #1064
- törölt felhasználó -    
Én most a német dolgozatra gondolok..
2017. március 11. 08:39 #1065
- törölt felhasználó -    
jesus mi volt ez az új rész. wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Emeloverr.
2017. március 11. 10:38 #1066
- törölt felhasználó -    
már március van, nekem pedig az érettségi tételekkel kéne foglalkoznom, ehelyett akárhányszor hazajövök, elterülök az ágyon és elgondolkozok az univerzum rejtelmeiről...
mondjuk a nyelvtan tanárom most picit kics*szett velem, mert az egyik tételt nekem kell kötelezően kidolgoznom bah
5 felhasználónak tetszik: Psyché, riri17, Bátor Ventillátor, Denna, Szandi0820
2017. március 11. 14:03 #1067
- törölt felhasználó -    
Idézet (kimyeochan @ 2017.03.11. 10:38)
már március van, nekem pedig az érettségi tételekkel kéne foglalkoznom, ehelyett akárhányszor hazajövök, elterülök az ágyon és elgondolkozok az univerzum rejtelmeiről...
mondjuk a nyelvtan tanárom most picit kics*szett velem, mert az egyik tételt nekem kell kötelezően kidolgoznom bah

It's okay, én az érettségi tételeimet a szóbelire körülbelül három héttel előtte vagy talán kevesebbel kezdtem tanulni XD Írásbelire meg igazából csak a matekot tanultam, az épp, hogy kettes lett, de hát abból sosem voltam jó. Márciusba nekem még nem fordult meg a fejemben, hogy tételeket tanuljak, aztán a törim azt hiszem, négyes lett, a magyarom ötös, az angolom (emelt) négyes, matek lett egyedül kettes smileeee.gif
2017. március 11. 14:33 #1068
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szabe @ 2017.03.11. 14:03)
It's okay, én az érettségi tételeimet a szóbelire körülbelül három héttel előtte vagy talán kevesebbel kezdtem tanulni XD Írásbelire meg igazából csak a matekot tanultam, az épp, hogy kettes lett, de hát abból sosem voltam jó. Márciusba nekem még nem fordult meg a fejemben, hogy tételeket tanuljak, aztán a törim azt hiszem, négyes lett, a magyarom ötös, az angolom (emelt) négyes, matek lett egyedül kettes smileeee.gif

az úgy szép xD igazából még én se nagyon tanulgattam őket, csak próbálom kidolgozgatni őket, hogy majd egyszer átnézhessem xD
nekem is a gyengeségem a matek, meg ha őszinte akarok lenni, akkor még a töritől félek, mert az nekem nagyon sok, és nehezen tanulom meg xD azt még el se kezdtem még kidolgozni se biggrin.gif a többi talán menni fog... egyenlőre csak imádkozni tudok biggrin.gif
2017. március 11. 15:27 #1069
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
komolyan mondom, ez eddig a legunalmasabb szülinapom
semmit se csináltam, szerettem volna találkozni az egyik barátnőmmel, de ő lerázott
eddig itthon ültem, és videókat néztem, tortát ettem, de nemtudom, tiszta ugyanolyan nekem ez a nap, mint az összes többi. closedeyes.gif
1 felhasználónak tetszik: TheTruthAboutLove
2017. március 11. 17:39 #1070
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
jó lenne ha a többiek eldöntenék, hogy megyünk e este buliba és ha igen, akkor hova mert tök zsiros a hajam és még lábat is kéne borotválnom. rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: Denna, silenc, Gureka10, Bátor Ventillátor, Szandi0820, Mirrors, exoverdose
2017. március 11. 18:01 #1071
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Tesóm tegnap is itthon volt, és csütörtökig itthon is lesz, mivel nincs sulija, és azt mondta, legalább nem kell fél hétkor kelnie, mert szerinte az nagyon korán van. Szerintetek mennyire szeretnék neki most behúzni egyet? laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: Denna, Bátor Ventillátor, Szandi0820, Psyché
2017. március 11. 18:25 #1072
Trapdoor
Trapdoor

StátuszAre we echoes of ourselves? Are we standing in the shadows, waiting for angels?
Hozzászólás: 9919
Csatolások: 939
Azonosító: 262938
Tegnap volt az iskola fotózás amitől szinte rettegtem, mivel véleményem szerint én vagyok az egyetlen lény a világon, akibe egy csepp fotogénség se szorult. Kíváncsi leszek, hogy milyenek lettek a képek a "csodálatos adottságaimmal"...
2 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Szandi0820
2017. március 11. 21:17 #1073
- törölt felhasználó -    
Tudom, hogy most veszélyes vizekre evezek, igyekszem normálisan megfogalmazni a véleményem, úgy gondolom, hogy illik a topik témájába, ha már itt ennyi minden meg van osztva...

Ti értitek, hogy miért menő a 10-16 éves korosztály körében az, hogy valaki bunkónak, flegmának, meg ilyennek titulálja magát? Én rettenetesen szégyellném magam, ha ilyen lennék. Bár valószínűleg az, aki ezt reklámozza, valójában nem is ilyen, ettől függetlenül engem elborzaszt, hogy a mai világban már ez a menő, legalább annyira, mint a mentális betegségek. Mindenesetre tök ijesztő, hogy ennyi idősen sokan olyan dolgokat reklámoznak és olyan dolgoknak titulálják magukat, amiről ezer százalékig biztos vagyok, hogy fogalmuk sincs. Illetve ezt a tucat blekendvájt, szó grándzs dolgot sem értem. Tulajdonképpen most realizáltam, hogy én már kinőttem ebből és túl öreg vagyok hozzá, szóval elvonulok egy sarokba sírni. sad.gif Hozzáteszem, nekem is voltak dolgaim ennyi idősen, bár szerencsére az én koromban még nem volt Tumblr. meg weheartit, ahonnan a sok szennyet kaptam volna az arcomba (mindkét oldalt használom amúgy, csak okosan kell). A mai tinik szörnyen befolyásolhatók ilyen téren, és majmolják egymásról a hülyeséget, majd közlik, hogy mennyire nagy egyéniségek. Na, de inkább ez legyen, mint az iskolakerülés meg a rossz társaságba keveredés...

Szerk.: És utólag, félig személyes tapasztalatból, és mert kicsit bánom, hogy nem voltam ilyen, tudjátok, mi a menő? Megpróbálni minél jobb jegyeket szerezni a különböző tantárgyakból, sok-sok könyvet olvasni, kint lenni a természetben, ha mód van rá, sokat lógni a rokonokkal és a barátnőkkel, új kapcsolatokat kiépíteni, segíteni másokon, kedvesnek lenni és nyitottnak, új tapasztalatokat szerezni... laugh.gif
7 felhasználónak tetszik: Arcee23, Beyla, madeleine., Trapdoor, Bátor Ventillátor, An_d_a, Szandi0820
2017. március 11. 21:31 #1074
madeleine.
madeleine.
Hozzászólás: 1673
Csatolások: 10489
Azonosító: 261034
Idézet (Szabe @ 2017.03.11. 21:17)
Tudom, hogy most veszélyes vizekre evezek, igyekszem normálisan megfogalmazni a véleményem, úgy gondolom, hogy illik a topik témájába, ha már itt ennyi minden meg van osztva...
Ti értitek, hogy miért menő a 10-16 éves korosztály körében az, hogy valaki bunkónak, flegmának, meg ilyennek titulálja magát? Én rettenetesen szégyellném magam, ha ilyen lennék. Bár valószínűleg az, aki ezt reklámozza, valójában nem is ilyen, ettől függetlenül engem elborzaszt, hogy a mai világban már ez a menő, legalább annyira, mint a mentális betegségek. Mindenesetre tök ijesztő, hogy ennyi idősen sokan olyan dolgokat reklámoznak és olyan dolgoknak titulálják magukat, amiről ezer százalékig biztos vagyok, hogy fogalmuk sincs. Illetve ezt a tucat blekendvájt, szó grándzs dolgot sem értem. Tulajdonképpen most realizáltam, hogy én már kinőttem ebből és túl öreg vagyok hozzá, szóval elvonulok egy sarokba sírni.  sad.gif Hozzáteszem, nekem is voltak dolgaim ennyi idősen, bár szerencsére az én koromban még nem volt Tumblr. meg weheartit, ahonnan a sok szennyet kaptam volna az arcomba (mindkét oldalt használom amúgy, csak okosan kell). A mai tinik szörnyen befolyásolhatók ilyen téren, és majmolják egymásról a hülyeséget, majd közlik, hogy mennyire nagy egyéniségek. Na, de inkább ez legyen, mint az iskolakerülés meg a rossz társaságba keveredés...

Valószínűleg fogalmuk sincs, hogy mit írogatnak, de mindenhol ezt látják, szóval biztos trendi. Nekem a kedvencem, mikor antiszociálisnak titulálják magukat, mert mondjuk tömegiszonyuk van. Én ezeken felül a magyar szövegbe itt-ott beillesztett angol szavakat nem értem. Miért lettek ezek a dolgok ennyire "mencik"? Engem személy szerint nagyon zavarnak az ilyesmik.

On: Annyira örülnék, ha végre elmúlna ez a hülye náthám és nem lenne a nap 24 órájában bedugulva az orrom.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820
2017. március 11. 21:36 #1075
- törölt felhasználó -    
Idézet (madeleine. @ 2017.03.11. 21:31)
Valószínűleg fogalmuk sincs, hogy mit írogatnak, de mindenhol ezt látják, szóval biztos trendi. Nekem a kedvencem, mikor antiszociálisnak titulálják magukat, mert mondjuk tömegiszonyuk van. Én ezeken felül a magyar szövegbe itt-ott beillesztett angol szavakat nem értem. Miért lettek ezek a dolgok ennyire "mencik"? Engem személy szerint nagyon zavarnak az ilyesmik.

Én mindig azt mondom, cseréljünk, próbáljanak ki egy olyan napot, amikor be kell mennem az egyetemre (már ha be tudok a szorongásom miatt), ki kell bírnom öt másfél órás kurzust vagy előadást egy nap úgy, hogy közben attól f*sok, vajon mikor leszek rosszul, mit gondolnak rólam az emberek, miért vagyunk ilyen sokan, miért nincs levegő, miért vagyok egyedül... és akkor majd írhatják, hogy "antiszocok", meg ilyenek. Persze, ezzel nem arra akarok célozni, hogy én vagyok az egyedüli eme Földön, akinek ilyen problémája van, de én úúúúgy cserélnék azzal, aki teljesen "egészséges" és csak reklámozza, hogy neki ilyen meg olyan bajai vannak. sad.gif Na, de remélhetőleg hamarosan már nekem is csak egy emlék lesz ez, és minden rendben lesz ^^
5 felhasználónak tetszik: madeleine., Bátor Ventillátor, Beyla, Szandi0820, LaDySmIth
2017. március 12. 16:21 #1076
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Idézet (Arcee23 @ 2017.03.10. 21:50)
Ma a suliban megnéztük az Érkezés című filmet. Minden percét imádtam. Egyszerűen nem találok benne hibát. A történet, a mondanivaló, a látvány mind zseniális és ez csak pár dolog amit említettem. Rég volt rám film ekkora hatással. Volt egy-két apróság ami kérdőjelet hagyott maga után a fejemben, de a film végén jött egy mondat ami mindent helyre rakott és teljesen ledöbbentett. Egyetlen egy mondat. Majdnem elsírtam magam.

Heh mi pont tegnap este néztük meg a családdal. Nekem is rettentően tetszett! Egyedül apám nem volt elragadtatva tőle, de szerintem azért is, mert nem volt neki teljesen érthető a film mondanivalója. Hát igen, ez nem egy akció dús sci-fi volt, hála az égnek. laugh.gif Nem kizárt, hogy még párszor megnézem. happy.gif

Ééééés nem tudom mi van velem, de egyszerűen szerelmes lettem egy lány csapatba. És természetesen már feloszlottak. Ez az én szerencsém. Ettől függetlenül megnézek minden róluk készült videót. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Arcee23
2017. március 12. 16:24 #1077
Mirrors
Mirrors
#sremmlife

Státusz-
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 18
Azonosító: 203041
hogy mégis hogyan kellene anyának elmondanom, hogy van egy srác, akivel megvan a kölcsönös szimpátia és szeretne velem találkozni a közeljövőben, azok után, hogy tegnap ecsetelte az egyik ismerősének, hogy még nincs barátom és nem is lesz egy darabig...? dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820
2017. március 12. 17:48 #1078
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Idézet (exoverdose @ 2017.03.12. 16:21)
Heh mi pont tegnap este néztük meg a családdal. Nekem is rettentően tetszett! Egyedül apám nem volt elragadtatva tőle, de szerintem azért is, mert nem volt neki teljesen érthető a film mondanivalója. Hát igen, ez nem egy akció dús sci-fi volt, hála az égnek.  laugh.gif Nem kizárt, hogy még párszor megnézem.  happy.gif 

Ányáméknak péntek óta mondogatom, hogy nézzék meg, de még nem jutottak el odáig. Bár előre sejtem, hogy nem fog nekik annyira tetszeni. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: exoverdose
2017. március 12. 17:56 #1079
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Idézet (Arcee23 @ 2017.03.12. 17:48)
Ányáméknak péntek óta mondogatom, hogy nézzék meg, de még nem jutottak el odáig. Bár előre sejtem, hogy nem fog nekik annyira tetszeni.  unsure.gif

Nálunk rendszerint úgy van ez filmek terén, hogy ami nekem tetszik, az apunak nem, ami pedig neki tetszik, az engem hagy hidegen. laugh.gif Pedig én csak jó filmeket nézek meg. rohog.gif
2017. március 12. 19:41 #1080
- törölt felhasználó -    
A csütörtöki lovaglásomra^^
172 oldal 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!