Mire gondoltok most? II.
2017. március 10. 22:57
Az a csodálatos, felemelő érzés, amikor végre van egy olyan nap a hetedben, amire azt mondod kérdőjelek nélkül, hogy tényleg jó volt, erre te átváltasz mazochista üzemmódba, és megnézed azt a videót a kedvenc halott karakteredről, amiről pontosan tudod, hogy hét perces hosszúságú, olyan zene megy alatt, amitől már csak önmagában is halálvágya van az embernek, és azzal is pontosan tisztában vagy, hogy videón még sosem sírtál ennyit. Komolyan nem értem magamat, és azt a gyönyörű szokásomat, hogy miért kell ennyire kötődnöm a kedvenc karaktereimhez, mint pl. Lexa. Már egy éve meghalt, de még mindig elsírom magamat, ha szóba kerül. Komolyan nem tudom, mi van velem, de szerintem most megyek egy százas zsepiért, és könnyek közt, de megírom végre a történetem folytatását, és akkor is beleírom Lexát, ha a torkomnak ugrik a laptop.
2017. március 10. 23:42
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
megettem 2 doboz joghurtot laktózérzékenyen, jelenleg úgy fáj a hasam, hogy már kezdem látni szűzmáriát, de legalább finom volt.
csináltam twittert, de már most meguntam, pedig végre van egy hely ahol nap 24 órájába kiírhatom a hülyeségeim, amúgy csak azért csináltam.
csináltam twittert, de már most meguntam, pedig végre van egy hely ahol nap 24 órájába kiírhatom a hülyeségeim, amúgy csak azért csináltam.
2017. március 11. 07:54
|
Emeloverr. |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.03.07. Hozzászólás: 939 Csatolások: 91 Azonosító: 262863 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Lisanne
2017. március 11. 10:38
már március van, nekem pedig az érettségi tételekkel kéne foglalkoznom, ehelyett akárhányszor hazajövök, elterülök az ágyon és elgondolkozok az univerzum rejtelmeiről...
mondjuk a nyelvtan tanárom most picit kics*szett velem, mert az egyik tételt nekem kell kötelezően kidolgoznom bah
mondjuk a nyelvtan tanárom most picit kics*szett velem, mert az egyik tételt nekem kell kötelezően kidolgoznom bah
2017. március 11. 14:03
Idézet (kimyeochan @ 2017.03.11. 10:38)
már március van, nekem pedig az érettségi tételekkel kéne foglalkoznom, ehelyett akárhányszor hazajövök, elterülök az ágyon és elgondolkozok az univerzum rejtelmeiről...
It's okay, én az érettségi tételeimet a szóbelire körülbelül három héttel előtte vagy talán kevesebbel kezdtem tanulni XD Írásbelire meg igazából csak a matekot tanultam, az épp, hogy kettes lett, de hát abból sosem voltam jó. Márciusba nekem még nem fordult meg a fejemben, hogy tételeket tanuljak, aztán a törim azt hiszem, négyes lett, a magyarom ötös, az angolom (emelt) négyes, matek lett egyedül kettes
2017. március 11. 14:33
Idézet (Szabe @ 2017.03.11. 14:03)
It's okay, én az érettségi tételeimet a szóbelire körülbelül három héttel előtte vagy talán kevesebbel kezdtem tanulni XD Írásbelire meg igazából csak a matekot tanultam, az épp, hogy kettes lett, de hát abból sosem voltam jó. Márciusba nekem még nem fordult meg a fejemben, hogy tételeket tanuljak, aztán a törim azt hiszem, négyes lett, a magyarom ötös, az angolom (emelt) négyes, matek lett egyedül kettes 
az úgy szép xD igazából még én se nagyon tanulgattam őket, csak próbálom kidolgozgatni őket, hogy majd egyszer átnézhessem xD
nekem is a gyengeségem a matek, meg ha őszinte akarok lenni, akkor még a töritől félek, mert az nekem nagyon sok, és nehezen tanulom meg xD azt még el se kezdtem még kidolgozni se
2017. március 11. 15:27
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
komolyan mondom, ez eddig a legunalmasabb szülinapom
semmit se csináltam, szerettem volna találkozni az egyik barátnőmmel, de ő lerázott
eddig itthon ültem, és videókat néztem, tortát ettem, de nemtudom, tiszta ugyanolyan nekem ez a nap, mint az összes többi.
semmit se csináltam, szerettem volna találkozni az egyik barátnőmmel, de ő lerázott
eddig itthon ültem, és videókat néztem, tortát ettem, de nemtudom, tiszta ugyanolyan nekem ez a nap, mint az összes többi.
TheTruthAboutLove
2017. március 11. 17:39
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
jó lenne ha a többiek eldöntenék, hogy megyünk e este buliba és ha igen, akkor hova mert tök zsiros a hajam és még lábat is kéne borotválnom.
7 felhasználónak tetszik:
Denna,
silenc,
Gureka10,
Bátor Ventillátor,
Szandi0820,
Mirrors,
exoverdose
2017. március 11. 18:01
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Tesóm tegnap is itthon volt, és csütörtökig itthon is lesz, mivel nincs sulija, és azt mondta, legalább nem kell fél hétkor kelnie, mert szerinte az nagyon korán van. Szerintetek mennyire szeretnék neki most behúzni egyet?
2017. március 11. 18:25
|
|
Trapdoor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.11. Hozzászólás: 9919 Csatolások: 939 Azonosító: 262938 offline
|
Tegnap volt az iskola fotózás amitől szinte rettegtem, mivel véleményem szerint én vagyok az egyetlen lény a világon, akibe egy csepp fotogénség se szorult. Kíváncsi leszek, hogy milyenek lettek a képek a "csodálatos adottságaimmal"...
2017. március 11. 21:17
Tudom, hogy most veszélyes vizekre evezek, igyekszem normálisan megfogalmazni a véleményem, úgy gondolom, hogy illik a topik témájába, ha már itt ennyi minden meg van osztva...
Ti értitek, hogy miért menő a 10-16 éves korosztály körében az, hogy valaki bunkónak, flegmának, meg ilyennek titulálja magát? Én rettenetesen szégyellném magam, ha ilyen lennék. Bár valószínűleg az, aki ezt reklámozza, valójában nem is ilyen, ettől függetlenül engem elborzaszt, hogy a mai világban már ez a menő, legalább annyira, mint a mentális betegségek. Mindenesetre tök ijesztő, hogy ennyi idősen sokan olyan dolgokat reklámoznak és olyan dolgoknak titulálják magukat, amiről ezer százalékig biztos vagyok, hogy fogalmuk sincs. Illetve ezt a tucat blekendvájt, szó grándzs dolgot sem értem. Tulajdonképpen most realizáltam, hogy én már kinőttem ebből és túl öreg vagyok hozzá, szóval elvonulok egy sarokba sírni.
Hozzáteszem, nekem is voltak dolgaim ennyi idősen, bár szerencsére az én koromban még nem volt Tumblr. meg weheartit, ahonnan a sok szennyet kaptam volna az arcomba (mindkét oldalt használom amúgy, csak okosan kell). A mai tinik szörnyen befolyásolhatók ilyen téren, és majmolják egymásról a hülyeséget, majd közlik, hogy mennyire nagy egyéniségek. Na, de inkább ez legyen, mint az iskolakerülés meg a rossz társaságba keveredés...
Szerk.: És utólag, félig személyes tapasztalatból, és mert kicsit bánom, hogy nem voltam ilyen, tudjátok, mi a menő? Megpróbálni minél jobb jegyeket szerezni a különböző tantárgyakból, sok-sok könyvet olvasni, kint lenni a természetben, ha mód van rá, sokat lógni a rokonokkal és a barátnőkkel, új kapcsolatokat kiépíteni, segíteni másokon, kedvesnek lenni és nyitottnak, új tapasztalatokat szerezni...
Ti értitek, hogy miért menő a 10-16 éves korosztály körében az, hogy valaki bunkónak, flegmának, meg ilyennek titulálja magát? Én rettenetesen szégyellném magam, ha ilyen lennék. Bár valószínűleg az, aki ezt reklámozza, valójában nem is ilyen, ettől függetlenül engem elborzaszt, hogy a mai világban már ez a menő, legalább annyira, mint a mentális betegségek. Mindenesetre tök ijesztő, hogy ennyi idősen sokan olyan dolgokat reklámoznak és olyan dolgoknak titulálják magukat, amiről ezer százalékig biztos vagyok, hogy fogalmuk sincs. Illetve ezt a tucat blekendvájt, szó grándzs dolgot sem értem. Tulajdonképpen most realizáltam, hogy én már kinőttem ebből és túl öreg vagyok hozzá, szóval elvonulok egy sarokba sírni.
Szerk.: És utólag, félig személyes tapasztalatból, és mert kicsit bánom, hogy nem voltam ilyen, tudjátok, mi a menő? Megpróbálni minél jobb jegyeket szerezni a különböző tantárgyakból, sok-sok könyvet olvasni, kint lenni a természetben, ha mód van rá, sokat lógni a rokonokkal és a barátnőkkel, új kapcsolatokat kiépíteni, segíteni másokon, kedvesnek lenni és nyitottnak, új tapasztalatokat szerezni...
7 felhasználónak tetszik:
Arcee23,
Beyla,
madeleine.,
Trapdoor,
Bátor Ventillátor,
An_d_a,
Szandi0820
2017. március 11. 21:31
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Idézet (Szabe @ 2017.03.11. 21:17)
Tudom, hogy most veszélyes vizekre evezek, igyekszem normálisan megfogalmazni a véleményem, úgy gondolom, hogy illik a topik témájába, ha már itt ennyi minden meg van osztva...
Hozzáteszem, nekem is voltak dolgaim ennyi idősen, bár szerencsére az én koromban még nem volt Tumblr. meg weheartit, ahonnan a sok szennyet kaptam volna az arcomba (mindkét oldalt használom amúgy, csak okosan kell). A mai tinik szörnyen befolyásolhatók ilyen téren, és majmolják egymásról a hülyeséget, majd közlik, hogy mennyire nagy egyéniségek. Na, de inkább ez legyen, mint az iskolakerülés meg a rossz társaságba keveredés...
Valószínűleg fogalmuk sincs, hogy mit írogatnak, de mindenhol ezt látják, szóval biztos trendi. Nekem a kedvencem, mikor antiszociálisnak titulálják magukat, mert mondjuk tömegiszonyuk van. Én ezeken felül a magyar szövegbe itt-ott beillesztett angol szavakat nem értem. Miért lettek ezek a dolgok ennyire "mencik"? Engem személy szerint nagyon zavarnak az ilyesmik.
On: Annyira örülnék, ha végre elmúlna ez a hülye náthám és nem lenne a nap 24 órájában bedugulva az orrom.
2017. március 11. 21:36
Idézet (madeleine. @ 2017.03.11. 21:31)
Valószínűleg fogalmuk sincs, hogy mit írogatnak, de mindenhol ezt látják, szóval biztos trendi. Nekem a kedvencem, mikor antiszociálisnak titulálják magukat, mert mondjuk tömegiszonyuk van. Én ezeken felül a magyar szövegbe itt-ott beillesztett angol szavakat nem értem. Miért lettek ezek a dolgok ennyire "mencik"? Engem személy szerint nagyon zavarnak az ilyesmik.
Én mindig azt mondom, cseréljünk, próbáljanak ki egy olyan napot, amikor be kell mennem az egyetemre (már ha be tudok a szorongásom miatt), ki kell bírnom öt másfél órás kurzust vagy előadást egy nap úgy, hogy közben attól f*sok, vajon mikor leszek rosszul, mit gondolnak rólam az emberek, miért vagyunk ilyen sokan, miért nincs levegő, miért vagyok egyedül... és akkor majd írhatják, hogy "antiszocok", meg ilyenek. Persze, ezzel nem arra akarok célozni, hogy én vagyok az egyedüli eme Földön, akinek ilyen problémája van, de én úúúúgy cserélnék azzal, aki teljesen "egészséges" és csak reklámozza, hogy neki ilyen meg olyan bajai vannak.
2017. március 12. 16:21
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Idézet (Arcee23 @ 2017.03.10. 21:50)
Ma a suliban megnéztük az Érkezés című filmet. Minden percét imádtam. Egyszerűen nem találok benne hibát. A történet, a mondanivaló, a látvány mind zseniális és ez csak pár dolog amit említettem. Rég volt rám film ekkora hatással. Volt egy-két apróság ami kérdőjelet hagyott maga után a fejemben, de a film végén jött egy mondat ami mindent helyre rakott és teljesen ledöbbentett. Egyetlen egy mondat. Majdnem elsírtam magam.
Heh mi pont tegnap este néztük meg a családdal. Nekem is rettentően tetszett! Egyedül apám nem volt elragadtatva tőle, de szerintem azért is, mert nem volt neki teljesen érthető a film mondanivalója. Hát igen, ez nem egy akció dús sci-fi volt, hála az égnek.
Ééééés nem tudom mi van velem, de egyszerűen szerelmes lettem egy lány csapatba. És természetesen már feloszlottak. Ez az én szerencsém. Ettől függetlenül megnézek minden róluk készült videót.
Arcee23
2017. március 12. 16:24
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
hogy mégis hogyan kellene anyának elmondanom, hogy van egy srác, akivel megvan a kölcsönös szimpátia és szeretne velem találkozni a közeljövőben, azok után, hogy tegnap ecsetelte az egyik ismerősének, hogy még nincs barátom és nem is lesz egy darabig...?
2017. március 12. 17:48
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Idézet (exoverdose @ 2017.03.12. 16:21)
Heh mi pont tegnap este néztük meg a családdal. Nekem is rettentően tetszett! Egyedül apám nem volt elragadtatva tőle, de szerintem azért is, mert nem volt neki teljesen érthető a film mondanivalója. Hát igen, ez nem egy akció dús sci-fi volt, hála az égnek.
Nem kizárt, hogy még párszor megnézem.
Ányáméknak péntek óta mondogatom, hogy nézzék meg, de még nem jutottak el odáig. Bár előre sejtem, hogy nem fog nekik annyira tetszeni.
exoverdose
2017. március 12. 17:56
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Idézet (Arcee23 @ 2017.03.12. 17:48)
Ányáméknak péntek óta mondogatom, hogy nézzék meg, de még nem jutottak el odáig. Bár előre sejtem, hogy nem fog nekik annyira tetszeni. 
Nálunk rendszerint úgy van ez filmek terén, hogy ami nekem tetszik, az apunak nem, ami pedig neki tetszik, az engem hagy hidegen.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.