Mire gondoltok most? II.
2017. február 24. 18:35
Hihetetlen, hogy egy pánikroham mennyi energiát el tud venni... Utána bevonszoltam magam a városba, és annyira elfáradtam, hogy az eszméletlen. Szóval most màr semmihez sincs erőm, csak zabálni és sorozatozni.
2017. február 24. 20:11
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
A kertvárosi gettó magyar szinkronja messze felülmúlja az eredetit.
De sajnos a negyedik évad csak feliratosan van, szóval...
8 felhasználónak tetszik:
Beyla,
silenc,
framingnixon,
Fannycska999,
Lil98,
madeleine.,
Szandi0820,
exoverdose
2017. február 24. 21:24
Tipikus Ossianb*zi vagyok. Szépen előrendeltem az Igazi szabadság albumot rajongói csomagban, hogy biztos, ami biztos, sokat fizessek majd érte. Nem, amúgy azért, mert a rajongói csomag tartalmazza a CD-t, valamint az album kazetta verzióját (amivel meglepem aput), meg egy passtartót (ami rám fér, mert a Lélekerős szétjött), meg természetesen a dedikált posztert (ami amúgy is jár, na mindegy). Éééés, mielőtt alaposabban átgondoltam volna a dolgokat, szépen a pólót is megrendeltem, ami csak az előrendelők számára érhető el. Úgyhogy tulajdonképpen a tanulmányi ösztöndíjam felét az Ossianra fogom költeni áprilisban, de nem gáz. Véletlenül sem tetkót akartam csináltatni, dehogy...
2017. február 24. 22:25
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Idézet (Arcee23 @ 2017.02.24. 20:11)
A kertvárosi gettó magyar szinkronja messze felülmúlja az eredetit.
De sajnos a negyedik évad csak feliratosan van, szóval...
Elkiabáltam. Indán a 3. résztől kezdve az összes továbbit letiltották... Van egy tök jó sorozatos oldal ahol megvan az összes rész, de csak meghívóval lehet regisztrálni... Szóval nézem angolul, aztán vagy megértem vagy nem.
Miért mindig a jó sorozatok nézőivel szúrnak ki?
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2017. február 25. 15:05
Imádom az olyan rajongókat, akik szeretik egy előadó számát (szám szerint csak egyet), természetesen azt, amit nem nagy dunszt szeretni, mert annyira felkapták anno, hogy mindenki ismeri és reklámozza, mekkora rajongó; de közben ez a bizonyos személy a legnagyobb homofób, akit ismersz, és amikor benyögöd az illetőnek, hogy "Hé, amúgy tudtad hogy xy biszexuális?", az rögtön letörli az összes zenéjét a telefonjáról. Ilyenkor komolyan elgondolkozom, hogy az ilyen embereknek milyen felső hatalom adott engedélyt a lélegzetvételre.
Arról nem is beszélve, hogy amikor egy bizonyos előadó a háttered, és valamelyik okos osztálytársad minden nap megkérdezi, hogy ki az (igen, mert ő amúgy egy cserépváza, fucklogic), aztán tegnap bejelenti, hogy ő bizony meghallgatta a számait, és büszke is arra, hogy ismeri a már korábban említett felkapott számot. És komolyan büszke is rá. Kedvem lenne ezek után az emberek után levetni magamat egy felhőkarcolóról, utána összekapartatni magamat kiskanállal és beugrani a tengerbe.
Arról nem is beszélve, hogy amikor egy bizonyos előadó a háttered, és valamelyik okos osztálytársad minden nap megkérdezi, hogy ki az (igen, mert ő amúgy egy cserépváza, fucklogic), aztán tegnap bejelenti, hogy ő bizony meghallgatta a számait, és büszke is arra, hogy ismeri a már korábban említett felkapott számot. És komolyan büszke is rá. Kedvem lenne ezek után az emberek után levetni magamat egy felhőkarcolóról, utána összekapartatni magamat kiskanállal és beugrani a tengerbe.
2017. február 25. 16:42
|
|
Jacquelineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.18. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 262534 offline
|
Bírom, mikor így tél végén/tavasz elején rám jön ez az őszi/Halloween-feeling.
Bezzeg amikor aktuális, akkor nyarat akarok.
2017. február 25. 19:17
Megkaptam életem első kutyáját, és azt hiszem, ő a legcsodálatosabb élőlény a világon.
Ma egész nap vele játszottam, és baromira lefáradtam, de még félholtan is rohangálnék vele.
Végül is csak kiskorom óta könyörögtem érte.
Szóval, ha akarsz valamit, sose add fel, mert ha nem is ma, és nem is holnap, de majdnem két évtized után elérheted lol.
Na még csak egy jegy kell a Linkin Parkra és én leszek a legboldogabb ember a világon.
Végül is csak kiskorom óta könyörögtem érte.
Na még csak egy jegy kell a Linkin Parkra és én leszek a legboldogabb ember a világon.
12 felhasználónak tetszik:
sg1992,
Beyla,
framingnixon,
Denna,
Szandi0820,
Psyché,
LaDySmIth,
Arcee23,
Lil98,
Jacqueline,
Grace Benning,
madeleine.
2017. február 25. 19:35
Ma egészen produktív napom volt. Sétáltam egy nagyot, kitakarítottunk barátomnál, és emellé csodás idő is volt.
2017. február 25. 19:39
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Ez a nő egész egyszerűen csodálatos! Etta James óta nem hallottam ilyet! Miért nincs lemeze? Van lemeze? Te jó isten! Ez az asszony maga a zene. Gyönyörű! Maga a ritmus, a zene, az érzés! Istenem! Újra hiszek! Vannak még ilyen hangok! Meghajlok előtte. Sosem fogok így énekelni, pedig kicsi koromtól kezdve ez az álmom. Nekem mindig azt mondják, hogy rejtett tehetség vagyok, de amikor ilyet hallok, elbújok egy sarokban és meghajlok az igazi tehetség előtt. Ahogyan előtte is. Köszönöm az élményt!
2017. február 25. 22:56
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
anya mindig ilyeneket küld nekem
10 felhasználónak tetszik:
sg1992,
Beyla,
An_d_a,
Arcee23,
madeleine.,
Fannycska999,
Lil98,
Denna,
Psyché,
Szandi0820
2017. február 26. 15:48
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Tengap unalmamban elkezdtem keresni egy új sorozatot, amit követhetek (mert még nincs elég
), úgyhogy elkezdtem nézni a Supernaturalt. Rájöttem, mekkora hibát követtem el azzal, hogy eddig nem néztem, nem érdekelt. Tegnap le is daráltam az első évadot és elkezdtem a másodikat is.
Plusz ma végre sikerült rendet raknom és teljesen kitakarítanom a szobámban, legfőképp a szekrényemben kellett, mert olyan volt, mintha bombát robbantottak volna benne (mert reggelente mindig a legalsó felső kell, tényleg). Így talán holnap reggel nem kell harcolnom a ruháimmal, hogy bent tartsam őket.
Plusz ma végre sikerült rendet raknom és teljesen kitakarítanom a szobámban, legfőképp a szekrényemben kellett, mert olyan volt, mintha bombát robbantottak volna benne (mert reggelente mindig a legalsó felső kell, tényleg). Így talán holnap reggel nem kell harcolnom a ruháimmal, hogy bent tartsam őket.
2017. február 27. 17:34
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Pénteken megyek életem első kpop koncertjére, a torkom pedig úgy döntött, hogy a semmiből már pedig most fájni fog. Ha lebetegszem péntekre...
2017. február 27. 18:26
Úgy szeretem, hogy két évente egyszer van egy olyan koncert, ami engem érdekel, lenne kivel mennem, megfizethető, gyakran hallgatom az előadót, minden tökély meg csilli-villi boldogság, de természetesen pont akkor lesz a kompetenciamérés. Pont. Akkor. Ilyen a világon nincs.
2017. február 27. 19:05
Idézet (Gureka10 @ 2017.02.27. 17:00)
Vicces, hogy még mindig vannak olyan emberek, akik besértődnek azon, hogy nem azonnal válaszolsz nekik messengeren. Hát miez??? 
Biztos nincs életük a gép/telefon mögött és unatkoznak nélküled. Vedd megtiszteltetésnek, megáll nélküled az élet...
2017. február 27. 23:42
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
a "kérem biztosúr.. a gyalogátkelőhely túl mainstream nekem" válasz gyakorlatban teljesen máshogy müködik. gyerekek. tanuljatok a hibámból.
2017. február 28. 08:23
Arra, hogy milyen sz*r dolog már betegnek lenni....
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.